- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.615
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnmm hayirli kandillerArada tartismalar tabiki olmasi lazim..iliskilerin tuzu biberi cok zit karakteriz ama kesinlikle kararlarimiza saygiliyizdir..Birde tartistigimiz hangi konu olursa olsun bir daha acilmaz o gün kapanir biter. Yataga küs girilmez bunlar evliligimizin basinda aldigimiz kurallardir. Rabbim herkesin evliligini mutlu etsin insallah. Hayirli kandiller bu arada![]()
Yani bi de neye göre kime göre süper. Mesela pineklemeyi seven bi çift için çok gezenin evliliği süper değildir ya da çocuk sevmeyen çiftlere 5-6 çocuklu evlilik gibi.4 4 lük evlilik olmaz baciiimm bizim evliligimiz süper söyle böyle öven insaninda senden çok derdi sorunu vardır![]()
Valla yani biraz gözlerini açalım şu kızcağızlarınAcalim güzelim...Kurnaz kadinlar kulübü![]()
Evt cnm iste dedigim bu tur evlilik yani dortdortluk olan buValla ben mutluyum. Zevk aldığımız şeyler aynı. Birlikte vakit gecirmekten mutluyuz. Çocuğumuzu birlikte buyutuyoruz her şekilde yükümü paylaşır. Ha kavga etmiyo muyuz super kavga ederiz ama sonunda birbirimizi anlarız. Bilmiyorum cevap olabildi mi![]()
Aminn insallahhben de çok mutluyum çok şükür.Allah herkesi mutlu kılsın,mutlu olanların da mutluluğunu daim etsin.
ALlah yardımcın olsunBen de 19 yıllık evliyim. İsterdim ki hem aşık olduğum hem de iyi anlaştığım biriyle evleneyim ama olmadı maalesef. Aşık olduğum kişilerle anlasamadik. Nasılsa artık olmayacak bari bana aşık biriyle evleneyim de zamanla belki ben de aşık olurum dedim ama olmadı. Çok kısa bir sürede evlendik. Tanıştıktan 3 ay sonra. Şimdiki aklım olsa 1 yıl nişanlı kalır daha iyi tanımaya çalışırdım. 3 ay içinde bana göstermediği kötü yönlerini daha ilk günlerde göstermeye başladı. Aşk olmasa da sevgi, saygı ve anlayış olsa yine idare eder biz kadınlar. Gerçi yine idare ettim 19 yıldır ama çocuklarımın ve ailemin hatırına...