Mentor cohesive III medıum height

damla mıı şimdi buu güzel gögüsler valla gördüğüm en güzel damla o zaman.. dolgunluğu duruşu ve dövme de mükemmel.. bayıldım yeminle maşallah maşallah boyun kaçtı ve gögüs altı ölçün... ve dediğim gibi damla mı yuvarlak mı..

arzum medıum height ne demek ???

Bende dövme yaptırmak istiyorum ama ömür boyu kalıcı olması benide endişelendiriyor ve ya sıkılırsam diyorum hep..Bu yüzdende geri adım atıyorum her zaman
Yok canım,damla protezde bir kıvam var sadece,oda 3. derecede sertligi olan kıvam..Bol bol masaj yap gögüslerine.Özellikle banyoda iken sıcak suyun altında sabunlu sabunlu ovmak çok iyi gelecektir.Normal zamanlardada bebe yagı ile ovarsan oldukça faydasını görürsün.Ben evliyim,ben yapmasamda eşim zaten..
Arzum senın göguslerın damlamı? Ne zaman yaptırdın cnm. Senınkilerin kıvamı nasıl:)

Yok canım,bende yuvarlak protez var.Benim önceki halimde kendi meme dokum alt kısımda vardı,üst kısım düzdü.O yüzden damla protez bana olmazdı.Üst kutbumu dolgunlaştırmaz kaldırmazdı.. İki sene oldu ameliyat olalı.Kıvam olarakta görüntü olarakta oldukça memnunum ben
Arkadaş olarak ekliyorum sen,,fotoğraflarıma bakabilirsin
Bu arada söylemeden geçemiyecegim..Senin gögüsler gördügüm en güzel damla protez sonucu

Tesekkür ederim cnm damla ewet..

Çok sewindim begenmenize. Doktorum saolsun. Arzum bnde senn gögüslerîne bayıldm cok birlesik harika gözüküyr bnmkînib ortası 2 parmak ayrık duruyor. Acaba yumusadıkca birlesirlermi. 8 aydan snra yumusama devam edermi. 2 yıl olms seninki. 1 yıl sonrasındada degişmeler oldumu arzum?

merhaba,
uzun süredir takip ediyorum ama yeni üyeyim.Bende önümüzdeki günlerde sizin yaşadığınız süreçleri yaşayacağım.
özeldem mesaj atamıyorum arkadaşlık talebi gönderdim.
yorumları okuyorum ama birebirde de tecrüblerinize ihtiyacım olacak.
geçmiş olsun tekrar

Sağol canım benim.. Benim gögüslerim yapısal olarak birleşikler,yani gögüs arasındaki kemigin kalınlıgı ince..Gögüs büyüdükçe yakınlaşıyorlar haliyle :) Mesela emzirme dönemlerindede en az bu kadar büyüktü ve birleşikti.Doğal bir gögüs çatalım var yani Ama emzirme bitipte küçüldüklerinde ancak sütyen takınca birleşiyorlardı ve ellerimle tutup avuçladıgımda yaklaşıyorlardı..
Damla protezde bu yakınlaşmanın olması zormuş,doktorum söylemişti bunu bana.Yuvarlak protezde protezin boyutu büyüdükçe bu istenilen çatalın ortaya çıkması olasılıgı çok daha yüksekmiş..Senin protez boyutunda gayet iyi,gögüs arası mesafende kötü durmuyor..Straplez bikinide gayet birleşik duruyorlar hayatım Çıplakkende duruşu çok güzel bence..
Ben birinci seneden sonra artık değişmez diyordum ama inan ikinci senesine kadar degişim devam ediyor..İkinci seneden sonra gözle görülür bir değişim fark etmedim..SEninde görüntü ve kıvam olarak daha değişeceginede eminim ben.Lütfen masaj yapmayı ihmal etme.Masaj yaparkende iki gögsünü ortada birleştir hep.Sütyen seçimi yaparkende ortaya doğru birleştiren,gögsü ayırmayan modeller tercih et Ortası ince olan sütyen modelleri genelde gögüsleri ayırır,ortası kalın sütyenler tercih et normal hayatta Sütyen satan büyük magazalarda bu tür sütyenler bulabilirsin (ben genelde sütyen alışverişimi Boyner den yaparım,çünkü en çok iyi çeşidin buluştugu ve birçok modelin ve cup ölçüsünün oldugu yerdir)
Masajı ihmal etme Olacak en iyi değişimi bu zamanlarda elde edersin,bu zamanları değerlendir

Bikiniyle harika duruyor ama cıplakkende kötü durmuyor ama keske seninkisi gbi olabilselerdi cook begendm:) doktorum masaja gerek yok dedi ama ben arasıra yapıyrm. Masajn cok etkisi var gercekten artık hep yapıcam. Sert deiller ama en normal gögüs kıvamında olsn istiyrm. Senin profil foton gbi yumusacık. Azcık sallansnlar ama dimi 1 senemi doldurana kdr masaja devam ozman:) tesekkr ederim arzucum herkeze yardımcı olman dikkatımı cekti.. Favorimsin bu sitede. İlk ameliyat sürecinde yaZdıkların cok etkileyiciydi.. Yardımların için tesekkrler...

Bende teşekkür ederim canım Elimden geldigince yaşadıgım,gördügüm süreci faydalı olan bilgileri sizinle paylaşmaya yardımcı olmaya çalışıyorum..Başarabiliyorsam ne mutlu bana
Masajın hiçbir zaman zararı olmaz,bilakis yararı faydası olur..Kapsül riski bizler için her daim vardır,yumuşak,ellenen sert olmayan gögüste bu risk her zaman azdır.Bunun içinde ellemekten korkmayacagız mümkn mertebe onlarla haşır neşir olacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…