Mentor cohesive III medıum height

estetic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
43
1
36
Düzce
Kızlar sizinki nedir... Ben kas altı 375 cc taktırdm 8 ayı bitti suan güzeller fakat birazcıkta yumusasalr harika olucak:)

Vücut ölçülerin nedir cnm.. Zayıfsan normal de.. Ben 53 kg bna uygun olan 375ccymiş ilkten gözüme cok buyuk geldi fakat snra aylar gectıkce normal hale geldıler

cohensıve III en sert olanı. yumusar ama cok fazla yumusayacagını zannetmıyorum.
gule gule kullan bu arada canım

Damla protezde şeklini koruması açısından sanırım en sert kıvam kullanılıyor,başkada kıvamı yok zaten..Bende Mentor marka birinci derecede en yumuşak kıvamlı olan 400cc lik yuvarlak protez var.Kıvamındanda duruşundanda çok çok memnunum.8. ayını bitirmişsinki en zorlu sürçtir ilk 6 ay bundan sonraki değişim çokta fazla olmaz bence..Benim ameliyat olalı iki senem oldu,ilk 6 aya kadar oldukça degişiyor,6 . aydan sonrası yavaş ama yinede ufak değişimlerle giden bir süreç oluyor.Genelde şekil olarak değişiyor ikinci senesine kadar..
Yöntemede bağlı bir durum aslında,kas altındaysa protezin kasın kalınlıgı,daha önceden meme dokun varsa bunun miktarı,deri esnekligin,kalitesi,yaşın,gögsüne göre uygun olup olmayan bir büyüklük gibi etkenler herkesde farklı sonuçlar verir
Aynı yöntem,aynı protez ve büyüklgü iki kişide kullanılsada her iki kişinin süreci farklı gider yani,başkaları ile kendimizi kıyaslamak yanlış olabilir ama fikir almak yinede iyidir

Vücut ölçülerin nedir cnm.. Zayıfsan normal de.. Ben 53 kg bna uygun olan 375ccymiş ilkten gözüme cok buyuk geldi fakat snra aylar gectıkce normal hale geldıler

sizde nasıl duruyor kaç bedene ulaştınız bilmiyorum ama şuan la senzanın 32C si tam oluyor..

günde 400.000 kişiye göstermesek ?

Ekledim cnm..

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla minnoş kalmış benimkiler.. Baya dolgun seninkiler :))) ama şekli çok iyi dik dik.. Güle güle kullan :))

Tesekkür ederim cnm. Sabahları ewet bende farkedıyorum. Cok sert oluyorrlar. Mentor marka cnm.. Cohasive 3 en sert olanıymış. Neden doktorum yumusak tercih etmemiş 1 yada 2 de olabılırdı aslında vardır bi bıldıgı heralde.

Damla protezde bir kıvam vardır canım,oda 3. derece en sert kıvamlısıdır...1. ve 2. kıvamı yoktur

Masaj yap bol bol..Mıncıkladıkça yumuşarlar endişe etme Çok güzel olmuş bu arada Çok beğendim dolu dolu Dövmende çok hoşmuş

Çok güzel görünüyorlar.. gulam gulam kullanın. Ama keşke buraya koymasaydiniz.. Google da aratilsa belki çıkabilir. En iyisi özel albümünüz e koymanız.

Tadını çıkarın:)

Çok güzel görünüyorlar.. gulam gulam kullanın. Ama keşke buraya koymasaydiniz.. Google da aratilsa belki çıkabilir. En iyisi özel albümünüz e koymanız.

Tadını çıkarın:)

aynı fikirdeyim. üstelik dövme de var. buraya yüklemeye gerek yok.
dolgunluğu çok iyi! çok doğal görünüyor

Dövmemı en kısa zamanda sildiricem. Cok pişmanım zaten sakın özenmeyın dövmeeee buyuk bi pişmanlık oluyor sonu. Burada hepinize tesekkürler. Ben kıvam olarak 1-2 var zannedıyordum arzum tskrler aydınlattgn için.. İnsallh yumusarlar tek istegm o.

Arzum senın göguslerın damlamı? Ne zaman yaptırdın cnm. Senınkilerin kıvamı nasıl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…