Merhabaa
Sizi tebrik ederim
Geçen yıl 7 kg verdiyseniz yine yapabilirsiniz .Ben aslında 1 Kasımda başlamıştım ve diyet yaptığımı zannediyormuşum, haftalık tartıda yapamadığımi anladım ve gün içinde yaptıklarımı buraya not alırsam daha programlı olurum deyip bu günlüğü açtım.İyi ki de öyle yapmışım çünkü diyet değilmiş tam olarak benimki buraya yazarken anladım
Asıl başlangıç tarihim 13 Kasım oldu böylelikle ve ilk hafta sonunda 1.8 kg verdiğimi gördüm. Bu pazartesi ikinci tartılmam olacak .Pazartesileri tartılmayi hedef edinmistim.Inmek istediğim kilo 75/76 .Boyum 1.70.O kiloda kendimi fit ,ince ve sağlıklı hissediyorum.Şu an 83.0 a indim.8 kg daha versem ,kilo korumaya geçeceğim yani
75 kiloda epey ince duruyorum yaşıma göre. Hepimizin kemik,kas yapısı farklı olduğundan ideal kilo diye bir şeye de inanmıyorum.Mesela şu an bel çevrem 82cm.Bi 8 kilo sonrasi çok daha iyi olur diye düşünüyorum.Jinekologum menopoz sonrası 10 kg alırsın bel etrafından demişti.Buna mahal vermemek için uğraşıyorum.Tam olarak net menopozum bitti 1 yildir diyemem.Her geçen gün östrojen azalınca tabii metabolizma yavaşlıyor.Güzel şeyler yapacağız inşallah hep birlikte sağlıkla
Size de sürecinizde kolaylıklar dilerim .Daha önce diyetisyene gitmiştim,başarılı olmustum ve onun verdiği yöntemi kendi imkanlarım nispetinde uyguluyorum.