Rabbim bir daha yaşatmasın. Kusura bakma aynı şeyi yaşadığım için merak ediyorum. Enfeksiyondan olduğu kanısına nasıı vardılar? Yani bunun için plasenta incelendimi? İltihap olduğu nasıl anlaşıldı? Yoksa sadece en yüksek ihtimal budur denildi? Doktorun kimdi? Ne amelyatı olucaksın? Kusura bakms çok soru sordum. Rabbim yardımcın olsun.
Ben daha sebebi konusunda hiç bir bilgiye sahip değilim. Malesef plasentanın saklanmasını söylemeği unutmuştum. Hatırlayınca çok geç oldu.[/Q
canım enfeksiyon kanda ve idrarda çok yüksek çıktı benim ağrım çok şiddetliydi diye gittimm zafra kesemde
çamur varmış ondanmış iltahapta zafradan dolayı olmuş malesef geç kalmıştık ine falan verdi ama fayda etmedi
10 sonrada kanamamla beraber suyum geldi 15 yattım hastanede ama olmada dayanmadı yavrularım bırakıp
gitti yavrularım öpüp koklayamadım onları ama inşallah kardeşlerini alırım kucağıma bir nebzede olsa yaram hafifler
..ben zafra kesesinden amaliyat olcam tedaviye başlamadan nur hanımda öyle dedi ol gel öyle başlayalım dedi rabbim
herkese tattırsın evlat sevgisini banada inşallah
Canım bugün kontrolüm vardı. 6-7 tane kesin dediler. 3-4 arkadan yetişebilirmiş. İnşallah yetişir ve sayı artar. Pgt olacağı için sayının çok olmasına ister istemez takıldım. Cuma çatlatma yapacağım büyük ihtimalle. Herhalde pazar opu olur. Sen de arada ses ver canım. Özlüyorum seni. Eksikliğin belli
Nurme ben de 15 haftalık kaybettim bebeğimi.. Senin yaşadığın acıyı anlayabiliyorum. Sen iki kat yaşadın. Ama Rabbimin takdiri. Diyecek birşey yok. İnşallah bu son acılarımız olsun. Sağlıkla , sıhhatle kavuşalım bebişlerimize. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Aminnn
canım akasyam bizleri en çok bizler anlıyoruz rabbim kimseye yaşatmasın seninde tedavin hayırlı olsun sonu sağlıklı bebişli olsun arkadaşım dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum allaha emanet ol