1 adet mesajınız var ve bu tek mesaj gruba üye olmak için. Düşündürücü açıkçası.
Akasyam çok dikkatlisin :) nasıl gidiyor tedavin? Hastanede durumlar nasıl??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 adet mesajınız var ve bu tek mesaj gruba üye olmak için. Düşündürücü açıkçası.
Hilburcanım ben 7 güne adet olurum herhalde. mustafa beyle bizzat telefonda konuştum ben şu anda şehir dışındaymış. Ramazana 2 gün kala istanbula gelecekmiş ve eylüle kadar dinlenecekmiş anladıgım kadarıyla... Şu aralar babası da rahatsızmış . Onun saglık durumuyla ilgileniyormuş... Bana illa benimle tedaviye başlamak istersen sana tüp yaparım dedi.. Acıbadem maslak hastanesinde... Ama labaratuar bilemiyorum nasılsdır... Eger o dönmezse ben adet olana kadar da beahçeci de güvenç beyi tavsiye ederim dedi bana... Şimdi karar kara düşünüyorum...
Meryem eylüle kadar çalışmayacağım mı dedi?
zehra hanmın söylediğine göre
bizimle ilgilenen hemşirenin tel ve maili
dr un teli ve maili muhakkak olmalıymış,ve daha önce bi üniversite hastanesinde denemsi
olanlar heyet raporu getirdiği takdirde bi indirim alıyomuş
bir de dosyamızla ilgili durum değerlendirmesini kim yapacak arkadaşlar
transfer öncesindeyim durumum hakkında doğru dürüst bilgim yok
önceden deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
kızlar benim de bir sorum olacak...bu hafta ve haftaya semra hanım yok deniliyor. normalde ekip çalışmasından bahsedilirken ve semra hanım bütün dosyaları bilir ilaç dozları bilgisi dahilinde ayarlanır denilirken bu durumda tedavisi başlayacak olanlar için durum nasıl oluyor? ya da ben mi yanlış biliyorum.
transferde semra hocayı istedim bana böyle bişi demediler henüz
sonradan bişi çıkarırlarsa sinirlenirim
zira tedavim sırasınca hiç semra hocaya denk gelemedim çok istediğim halde
perşembe cumartesi tatil günleriymiş takiplerim genelde bu güne geldi diye
hiççç görüşemedim
ben de kendisiyle hiç görüşemedim. tedaviye başlıyorum, dedim semra hanım müsaitse onunla da görüşmek isterim. kendisi hem yumurta takiplerine girmiyor hem de burda olmayacak denildi...peki yaa trannsfer pazara denk gelirse ya da perşembe-cumartesi olursa ne olacak??
transferde semra hocayı istedim bana böyle bişi demediler henüz
sonradan bişi çıkarırlarsa sinirlenirim
zira tedavim sırasınca hiç semra hocaya denk gelemedim çok istediğim halde
perşembe cumartesi tatil günleriymiş takiplerim genelde bu güne geldi diye
hiççç görüşemedim
asıl yumurta takibine girmeli bence zira transferi hepsi yapıo zaten.önemli olan yumurta ve opu bence.ben semra hoca transferimde negatif aldım ama mustafa hocada gebe kaldım.
semra hocayı ancak merkezde kolidor da falan görürsün, yanında da hazır ol vaziyette kupasını taşıyan hemşiresi olur :)
ya da görüşmen için en az bir ay önceden randevu alırsın.
burada bir çok arkadaş semra hocanın yüzünü bile görmeden pozitifi aldı..
hastanenin PR TAKTİĞİ başka bişiy değil yani.
hastane Allaya pullaya anlatır, biz ekip işiyiz falan filan.
asıl tedaviye başlayınca anlarsın..
hele ki o bankodaki kızlar toplanıp ancak onun bunun dedikosunu yapıyor akşama kadar..
bir gün iş yeri servisi ile erkenden gittim hastaneye, bir ben bir de bir kaç hasta..bankoda duran sarışın bir kız dediki " bu hastalar da erkenden üşüyorlar buraya filan" sinirlendim ama hiç tartışacak gücüm yoktu.
oranın baştan aşağa silkelenmesi gerek hasta kaybediyorlar haberleri yok..
sen tedaviye başlayacaksan yasemin hemşirenin cebini al herdaim yardım ediyor, ben her aradığımda sorularıma cevap buldum.