Tekrar bakar mısın?
İnci malesef canım gene olmadı bir şey ama işin ilginç tarafı bende seni hiç çıkartmıyor bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar bakar mısın?
İnci malesef canım gene olmadı bir şey ama işin ilginç tarafı bende seni hiç çıkartmıyor bile
Sumeyyeciğim selam canım..
Maşallah bebişine Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.. Ben idare eder durumdayım canım. Perşembe tedavime başladım. Bugün 5. iğnemi vuracağım Mustafa Bey'in olmaması beni elbette etkiledi. Üzdü. Kendimi güvende hissetmiyorum. tedavide emin ellerdeyim gibi gelmiyor. Ama nasipmiş başladık bir kere. Ben PGT'ci olduğumdan orada devam etmeye mecburum. Artık hayırlısı..
Canım bu arada benim TSh hormonum 3.7 çıkmış. bir de onunla uğraşacağım şimdi. Senin de sorunluymuş sanırım. Doktorun ne diyor ? hamilelikte çok problem mi ? İlaçla düşüyor mu Ona da canım sıkıldı...
25 tane toplamis funda hanim .. Bakalim bugun arayacaklar durumlariyla ilili cok kucuk yunrutalar vardi ama sayi cok dusmez insallahkaliteli güzel bol bol yumurtan olsun inşallah. benim bildiğim transferine girmesine istediğin doktorunu seçebiliyorsun.
bol şans canım:)
Yarin kontrolum var insallah konusaagim bakalim nasibcanım moralini bozma, transfer için semra hanımı isteyebilirsin. bu konuda yardım için zehra özkal'la görüşmeni tavsiye ederim
sakin mikrocum sen sinir tres yapma ben yaparım senin yerine..kuzular üzülmesin mustafa amcaları onları bırakmaz:)
sinirlendiriyolar kuzum insanı mustafa beyin ismini yazdığı tabelayı çıkarmışlar odasının ordan
Bu tedavideki ve tedaviye yeni başlayaak arkadaşalar için çok kötü oldu.. Tam herşey yoluna girdi derken birde şimdi bı çıktı.. Şimdi de başımıza bu çıktı hafi şimdi kolaysa stres olma bakalım... Ben az önce hastaneyi aradım dosyamı geri isteme gibi bir şansım var mı dedim başka doktorlar baksın diyor.. Yok dedim ben dosyamı istiyorum.. Yok başka doktor da bakabilir falan filan... Orada başka doktor istemiyorum dedim. Nur hanım varsa onu alabilirim dedim.. Oda eylülde dönecek diyor... Erken dönme ihtimali yok dedi... Kafam karıştı ben hangi doktoru istemeliyim şindi Funda hanım ve Aynur hanım dışında kimler var.
Eger içime sinen bir doktor olmazsa Mustafa beyle devam edicem... Yada bahçeciyle...
canım sen ne zaman tedaviye başlıyorsun belki o zamana kadar mustafa bey başka bir merkezde başlar.neticede iyi bir hekim peşinde birçok merkez olmalı.bi süre dinlendikten sonra oda yeni biryerde başlayacaktır ve eminim labratuarıda iyi olan ve mahçup olmayacağı kaliteli bi merkez seçecektir.
canım sinirlerini bozma lütfen. elbet orda iyi başka doktorlarda vardır.keşke bu yaşanılanlar olmasaydı bizde bu moral bozukluğuyla tedaviye başlamak durumunda kalmasaydık ben perşembe gününe müstecep beyden randevu aldım. murat ya da müstecep beyi tercih edebilirsin. ama kendin için en doğru kararı sen vereceksin. benim 1-2 ay vaktim olsaydı hiç düşünmeden başka yerlerle görüşür ona göre kararımı verirdim ama perşembe günü beni 1-2 saat bekletecek olurlarsa dosyamı alır çıkarım ordan-maalesef izin kullanıyorum duruma göre. özellikle sordum konuştum, saati de ona göre aldım.
canım sinirlerini bozma lütfen. elbet orda iyi başka doktorlarda vardır.keşke bu yaşanılanlar olmasaydı bizde bu moral bozukluğuyla tedaviye başlamak durumunda kalmasaydık ben perşembe gününe müstecep beyden randevu aldım. murat ya da müstecep beyi tercih edebilirsin. ama kendin için en doğru kararı sen vereceksin. benim 1-2 ay vaktim olsaydı hiç düşünmeden başka yerlerle görüşür ona göre kararımı verirdim ama perşembe günü beni 1-2 saat bekletecek olurlarsa dosyamı alır çıkarım ordan-maalesef izin kullanıyorum duruma göre. özellikle sordum konuştum, saati de ona göre aldım.
Canım inşallah Allah bu tedavide sana anne olmayı nasip eder... Sen şimdi rahatla bence strese girme sakın... Bol bol dua et. Ben inaniyorum Allah istedikten sonra olur. Merkezler vedoktorlar sadece vesile .. O yüzden içini ferah tut.. Bende inşallah cumartesi gidip diger doktorlar la görüşücem ısınırsam belki başlarım.. Allahım bu sfer yüzünü güldürsün inşallah... Hepimizin inşallah
Bu arada kızlar kendim için 500 yasin okutuyorum okumak isteyen varsa özelden mesaj atsın.. Çünkü forumda göZümden kaçabilir...
Tekrar bakar mısın?
facebook da ki gruba nasıl üye olunuyor?