Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Sumeyyeciğim selam canım..

Maşallah bebişine :nazar::nazar: Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.. Ben idare eder durumdayım canım. Perşembe tedavime başladım. Bugün 5. iğnemi vuracağım :nazar: Mustafa Bey'in olmaması beni elbette etkiledi. Üzdü. Kendimi güvende hissetmiyorum. tedavide emin ellerdeyim gibi gelmiyor. Ama nasipmiş başladık bir kere. Ben PGT'ci olduğumdan orada devam etmeye mecburum. :KK31: Artık hayırlısı..

Canım bu arada benim TSh hormonum 3.7 çıkmış. bir de onunla uğraşacağım şimdi. Senin de sorunluymuş sanırım. Doktorun ne diyor ? hamilelikte çok problem mi ? İlaçla düşüyor mu :KK31: Ona da canım sıkıldı... :KK5:

Bence hiç canını sıkma. Zaten opu ve transferi her kes yapa biliyor. Mühümm olan ilaç tedavisi ki, o da Semra hanımın kontrolu ile gerçekleşiyor. İnsan kendi sevdiği doktoru olsun ister. Ancak nihayetinde Rabbimin ol demesi yeter. İnşeAllah bu sefer her şey yolunda gider.

Benim TSH daha önce normaldi. Hatta bir ay önce vermişdim 2-nin altında idi. Şimdi 3,48 çıktı. O yüzden doktor güvenli bir hastanede tekrarlamamı istedi (ben bize yakın klinikte yaptırmışdım). TSH yüksekliği kontrol edilmezse özellikle 16-20. haftalarda düşüklere neden ola biliyormuş. Ancak tedavisi çok kolay, yanılmıyorsan tek bir tabletle kolayca kontrol altına alına biliyor. Yani bunun için hiç canını sıkma. Ben de gidişatı paylaşırım. Rabbim gönlüne göre versin:KK16::KK16::KK16:

kaliteli güzel bol bol yumurtan olsun inşallah. benim bildiğim transferine girmesine istediğin doktorunu seçebiliyorsun.
bol şans canım:)
25 tane toplamis funda hanim .. Bakalim bugun arayacaklar durumlariyla ilili cok kucuk yunrutalar vardi ama sayi cok dusmez insallah
Transfer kojusujuda yarin kontrole gidince konusmayi dusujuyorum hayirlisi bakalim

canım moralini bozma, transfer için semra hanımı isteyebilirsin. bu konuda yardım için zehra özkal'la görüşmeni tavsiye ederim
Yarin kontrolum var insallah konusaagim bakalim nasib

merhaba arkadaşlar.mustafa beyin hastaneden ayrılışı bi çoğumuzu gerçekten üzdü.bunun en önemli sebebi ise hastaneye verdiğimiz değer.hastanenin yıllardır bu değeri ve imajı yaratmak için verdiği çaba.bu çabada katkısı önemli derecede büyük olan mustafa beyin şimdi kendimizi en güvende hissettiğimiz hastaneden ayrılıyor olması birçoğumuzun tepki vermesine sebep oldu.aynı şey nur hanımın başınada gelseydi tepkimiz farklı olmazdı.elbetteki sonsuza dek doktorlar aynı kurumda yada hastaneler aynı doktorlarla çalışmayı tercih edicekler diye bi saplantı yok.yada memorial mustafa hocayı gönderdi diyede birşey yok ayrılmak doktorumuzun tercihidir fakat süreçte doktroumuzu bu ani kararı almaya iten faktörleri biçoğumuz gözlemledik.doktorumuzun son aylarda nasıl hızlı kilo verdiğini bile düşünürseniz yoğun ve yorgun halini,kendi ailesine ve özel hayatına vakit ayıramaz hale gelmişti.o amliyattan o kontorole koşturuyordu ,inanırmısınız doğumhanede hazırdım mustafa hoca yukarıda hasta bakıyordu hala..bu sürecin ve bu yorgunluğun mustafa hocayı bu karara zamanla iteceğ belliydi şahsi kanaatimce ama mustafa hocanın birden bire randevuları bile iptal edilecek kadar ani bi şekilde hastaneden ayrılması yıllardır birçok merkez gezmiş ve deneyim edinmiş bizler tarafından hastanenin tutumuyla ilgili bi sorun olduğunu anlamamız için çok yeterli bi sebeptir.mustafa hoca telefonlarımızı bile açamadığı zaman geri dönüp ameliyattaydım ya da toplantıdaydım diye açıkmala yapacak kadar işine saygılı bi doktorken hiçbir görevli bize doktorumuzun hastaneyi planlı bi şekilde bıraktığını ve bunu hastane ile paylaşmadığını söylemesin..gerçekten komik oluyor..bu kadar zamandan sonra doktorumuzun geri dönmeyeceğini hepimiz tahmin ediyoruz bizler için doktorumuzun peşinden gitmek tedavilerimize onunla devam etmek çok kolay ve mümkünken gerek sosyal medyada gerekse hastane ile görüşmeler yaparak ,bu kadar büyük tepkiler vermemizin sebebi hastanenin çalıştığı kaliteli ve överili doktorları kaçırmasına verdiğimiz tepkidir.önümüzdeki aylarda aynı şeylerin nur hanımın güzel annemizin başına gelmesinde duyduğumuz endişedir.bu başlık altında ve özel hayatımızda tanıştığımız bu yolda maddi manevi herşeyini ortaya koymuş dostlarımıza büyük bi gururla tavsiye ettiğimiz merkezimizden şimdi azarlanan hasta ve azalanan doktor hikayeleri duymaya başlamamız bizleri hastanemizin bu konuda daha özenli olması gerektiği konusunda bir takım yorumlar yapma zorunluluğu hissettirmiştir.dileriz sesimizi duyan birileri vardır.aksi takdirde taksim gezi parkına bi çadırda MUSTAFA ACET in için kurarız:)

günaydın kızlar...
memorialda durumlar nedir oraya giden arkadaşlar paylaşabilir mi?
bekleme durumları? hastalara olan ilgi?
semra hanım bir an önce duruma el atar inşallah bir de ben kendisiyle hiç tanışamadım, nedeni cumartesi orda bulunmuyor olması.
bu durumda transfer cumartesiye denk geliyorsa kendisini seçme imkanı da kalkıyor ortadan...gerçi bizlerin seçmesiyle olmuyor her şey bu da var.

hil-bur yazdığın süper olmuş cnm...orda tedaviye şu anda devam eden ve edecek olan arkadaşlar için umarız herşey bir an evvel yoluna girer.

kesinlikle mustafa bey için çadırda kurarız çapulcuda oluruzzzzz.gerçekten süperrrr bi doktoru kaybetti memorıal .bizlerr bu zamana kadar o kadar çok reklam yaptık ki gerek dediğimiz gibi sosyal medyadan gerekse kendi yaşadığımız bölgelerde ben ne kadar kart dağıttığımı hatırlamıyorum mustafa bey ve nur hanımın.semra hocanın ismi olabilir ama herzaman bizim yanımızda olan semra hoca değil bu iki doktorumuzdu.hastanennin bu seslere kesinlikle kulak vermesi gerek.hastaneye açılan tel.lerde siz bu bilgileri nerden biliyorsunuz gibisinden sorular soruluyor bize kimsenin bişey anlattığı yok biz sadece doktorumuzun yaşadıklarına birebir şahit olduk onu ordan oraya koştururken gördük onun eşinin telefonlarına dahi bakamadığını gördük.onun ne kadar çok sevilen bir doktor olduğuna gözlerimizle şahit olduk.başka doktorların bakabilme imkanı varken biz orada saatlerce mustafa hocayı bekleyen hastalar gördük.bizde o hastaların içindeydik memorıal.bize birilerinin bişey anlatmasına gerek yok.bizde bişeyleri idrak edebiliyoruz.yarın bir gün hastaneye döndüğünde melek doktorumuz nur hanımında aynı şeyleri yaşamasını istemiyoruz .tepkilerimiz bundan.bu saatten sonra mustafa bey elbette dönmez geri zaten ben olsamda dönmemm.doktorlarımız bizleri bizde doktorlarımızı çok seviyoruz.ameliyatta bile tel.leri açan bir doktorumuzun bizi ortada pat diye bırakıp böyle gitmeyeceğini çok iyi biliyoruz.siz mecbur bıraktınız memorıal.kendisi gitmedi.o kadar yüklendinizki nefes almak için gitti doktorumuz.biz onu çok iyi tanıyoruz.bu planlı bir şey olsa bizi en azından birilerine teslim eder öyle giderdi bizim tepkilerimizde o zaman bu denli olmazdı.birde şunu söyliyim biz bu sayfaların okunduğunu çooookkk iyi biliyoruz .bi arkadaşımız yazdıklarından dolayı azarlanmıştı çünki hastanede .nerdesin memorıal neden sessiz kalıyorsun .halbuki bizim yazdıklarımızın yanında arkadaşımızınki bir hiçti.biz oraya nasıl ki hastaları yönlendirdiysek onları tekrar alıp mustafa hocanın peşine göndermesini de bilirizzz.biz doktorlarımızı sadece doktor gibi değil bir abla bir abi gibi sevdikkk.biz bir aile olduk.sen düşün memorıal...mustafa hoca nereye biz orayaaaaa......

sakin mikrocum sen sinir tres yapma ben yaparım senin yerine..kuzular üzülmesin mustafa amcaları onları bırakmaz:)

Bu tedavideki ve tedaviye yeni başlayaak arkadaşalar için çok kötü oldu.. Tam herşey yoluna girdi derken birde şimdi bı çıktı.. Şimdi de başımıza bu çıktı hafi şimdi kolaysa stres olma bakalım... Ben az önce hastaneyi aradım dosyamı geri isteme gibi bir şansım var mı dedim başka doktorlar baksın diyor.. Yok dedim ben dosyamı istiyorum.. Yok başka doktor da bakabilir falan filan... Orada başka doktor istemiyorum dedim. Nur hanım varsa onu alabilirim dedim.. Oda eylülde dönecek diyor... Erken dönme ihtimali yok dedi... Kafam karıştı ben hangi doktoru istemeliyim şindi Funda hanım ve Aynur hanım dışında kimler var.

Eger içime sinen bir doktor olmazsa Mustafa beyle devam edicem... Yada bahçeciyle...

canım sen ne zaman tedaviye başlıyorsun belki o zamana kadar mustafa bey başka bir merkezde başlar.neticede iyi bir hekim peşinde birçok merkez olmalı.bi süre dinlendikten sonra oda yeni biryerde başlayacaktır ve eminim labratuarıda iyi olan ve mahçup olmayacağı kaliteli bi merkez seçecektir.

Bu tedavideki ve tedaviye yeni başlayaak arkadaşalar için çok kötü oldu.. Tam herşey yoluna girdi derken birde şimdi bı çıktı.. Şimdi de başımıza bu çıktı hafi şimdi kolaysa stres olma bakalım... Ben az önce hastaneyi aradım dosyamı geri isteme gibi bir şansım var mı dedim başka doktorlar baksın diyor.. Yok dedim ben dosyamı istiyorum.. Yok başka doktor da bakabilir falan filan... Orada başka doktor istemiyorum dedim. Nur hanım varsa onu alabilirim dedim.. Oda eylülde dönecek diyor... Erken dönme ihtimali yok dedi... Kafam karıştı ben hangi doktoru istemeliyim şindi Funda hanım ve Aynur hanım dışında kimler var.

Eger içime sinen bir doktor olmazsa Mustafa beyle devam edicem... Yada bahçeciyle...

canım sinirlerini bozma lütfen. elbet orda iyi başka doktorlarda vardır.keşke bu yaşanılanlar olmasaydı bizde bu moral bozukluğuyla tedaviye başlamak durumunda kalmasaydık:KK43: ben perşembe gününe müstecep beyden randevu aldım. murat ya da müstecep beyi tercih edebilirsin. ama kendin için en doğru kararı sen vereceksin. benim 1-2 ay vaktim olsaydı hiç düşünmeden başka yerlerle görüşür ona göre kararımı verirdim ama perşembe günü beni 1-2 saat bekletecek olurlarsa dosyamı alır çıkarım ordan-maalesef izin kullanıyorum duruma göre. özellikle sordum konuştum, saati de ona göre aldım.

canım sen ne zaman tedaviye başlıyorsun belki o zamana kadar mustafa bey başka bir merkezde başlar.neticede iyi bir hekim peşinde birçok merkez olmalı.bi süre dinlendikten sonra oda yeni biryerde başlayacaktır ve eminim labratuarıda iyi olan ve mahçup olmayacağı kaliteli bi merkez seçecektir.

Hilburcanım ben 7 güne adet olurum herhalde. mustafa beyle bizzat telefonda konuştum ben şu anda şehir dışındaymış. Ramazana 2 gün kala istanbula gelecekmiş ve eylüle kadar dinlenecekmiş anladıgım kadarıyla... Şu aralar babası da rahatsızmış . Onun saglık durumuyla ilgileniyormuş... Bana illa benimle tedaviye başlamak istersen sana tüp yaparım dedi.. Acıbadem maslak hastanesinde... Ama labaratuar bilemiyorum nasılsdır... Eger o dönmezse ben adet olana kadar da beahçeci de güvenç beyi tavsiye ederim dedi bana... Şimdi karar kara düşünüyorum...

canım sinirlerini bozma lütfen. elbet orda iyi başka doktorlarda vardır.keşke bu yaşanılanlar olmasaydı bizde bu moral bozukluğuyla tedaviye başlamak durumunda kalmasaydık:KK43: ben perşembe gününe müstecep beyden randevu aldım. murat ya da müstecep beyi tercih edebilirsin. ama kendin için en doğru kararı sen vereceksin. benim 1-2 ay vaktim olsaydı hiç düşünmeden başka yerlerle görüşür ona göre kararımı verirdim ama perşembe günü beni 1-2 saat bekletecek olurlarsa dosyamı alır çıkarım ordan-maalesef izin kullanıyorum duruma göre. özellikle sordum konuştum, saati de ona göre aldım.

Canım inşallah Allah bu tedavide sana anne olmayı nasip eder... Sen şimdi rahatla bence strese girme sakın... Bol bol dua et. Ben inaniyorum Allah istedikten sonra olur. Merkezler vedoktorlar sadece vesile .. O yüzden içini ferah tut.. Bende inşallah cumartesi gidip diger doktorlar la görüşücem ısınırsam belki başlarım.. Allahım bu sfer yüzünü güldürsün inşallah... Hepimizin inşallah

Bu arada kızlar kendim için 500 yasin okutuyorum okumak isteyen varsa özelden mesaj atsın.. Çünkü forumda göZümden kaçabilir...

Canım inşallah Allah bu tedavide sana anne olmayı nasip eder... Sen şimdi rahatla bence strese girme sakın... Bol bol dua et. Ben inaniyorum Allah istedikten sonra olur. Merkezler vedoktorlar sadece vesile .. O yüzden içini ferah tut.. Bende inşallah cumartesi gidip diger doktorlar la görüşücem ısınırsam belki başlarım.. Allahım bu sfer yüzünü güldürsün inşallah... Hepimizin inşallah

Bu arada kızlar kendim için 500 yasin okutuyorum okumak isteyen varsa özelden mesaj atsın.. Çünkü forumda göZümden kaçabilir...

çok sağol canım, hepimiz için herşeyin en güzeli olsun inşallah. git görüş bakalım içine sinen neresi olursa orada karar kılarsın.
ben dua ederdim ama şu an adetliyim cnm...

X