- 17 Ekim 2010
- 3.405
- 182
İlk tedavim Nur Hanim ile oldu. Allah ondan binlerce kere razi olsun. Cok memnun kaldim. İkinci tedavi oncesi Mustafa bey ile gorustum. Aylardir suren kanamalarimi bir ilacla kesti. Hakkaten cok bilgili ve tecrubeli bir doktor oldugunu anladim. Tedavim icin cok rahattim. Ona guveniyordum. Gelinen noktada persembe uzun protokol tedavime basladim. Mustecep bey muayene edecek dediler. Bir anda Funda hanim olsun mu diye emrivaki yapildi. Beklemekten bunaldigim icin tamam dedim. Funda hanim dosyami okumamisti. Pgt li hasta oldugumu dahi bilmiyordu. 7-8 yumurta var uzun protokol bunlari asiri baskilar dedi( Moralim cok bozuldu. Sadece Semra Hoca uzun ustiyor dedim. Semra hocanin adini duyunca haaa tamam dedi. Defalarca bu ay baslamamda sorun var mi? Varsa erteleyeyim dedim. Funda hanim yok dedi. Ancak tatminkar aciklama alamadim. Tedaviye basladim ama kendimi guvende hissetmiyorum maalesef. Hastanede muhtis bir basbosluk organizasyon sorunu var. Doktorlar dosyalari incelemeden oraya oraya kosuyorlar. Yuzleri gulmuyor. Moral vermiyorlar. Aydinlatci hicbir aciklama yok. Simdiye kadar hastaneyi hep ovdum ama su an gercekler boyle. İnsallah Semra hoca burayi okur ya da birileri soyler de duruma el koyar.