- 16 Mayıs 2013
- 178
- 8
Kızlar merhaba;
Okuyorum ama pek yazamıyorum. Transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun. Sonu bebişli olsun inşallahBen de haziran ayında uzun protokol ile başlayacağım. Haziran ve temmuzda başlayacak kimler var :26:
slm akasya bende haziranda başlamayı düşünüyorum, daha öncede denemem olmuştu ama sonuç hep negatif oldu. önceden nur hocaydı doktorum. şimdi arıyorum kimse ilgilenmiyor. ben sadece yumurta toplamaya ve transfere gelmeyi düşünüyorum. doktorlara ulaşamadığımdan kabul ederler mi etmezler mi bilmiyorum. senin doktorun kim, birde neden uzun protokol
canım nasılsın tedaviyemi başladın hayırlı olsun
slm akasya bende haziranda başlamayı düşünüyorum, daha öncede denemem olmuştu ama sonuç hep negatif oldu. önceden nur hocaydı doktorum. şimdi arıyorum kimse ilgilenmiyor. ben sadece yumurta toplamaya ve transfere gelmeyi düşünüyorum. doktorlara ulaşamadığımdan kabul ederler mi etmezler mi bilmiyorum. senin doktorun kim, birde neden uzun protokol
Arkadaşlar bizde memorialde karar kıldık ta toplam nekadar tutuyor acaba
kizlar 4 deneme icin geri sayim basladi cok heyecanliyim... insallah bu sefer olur cok korkuyorum bir hayal kirikligi daha kaldiramam. Allahim merhamet etsin bize insallah...
kizlar 4 deneme icin geri sayim basladi cok heyecanliyim... insallah bu sefer olur cok korkuyorum bir hayal kirikligi daha kaldiramam. Allahim merhamet etsin bize insallah...
merhaba arkadaşım, memorial tüp bebek için 2100 euro alıyor.ilaçlar, tahliller vs toplam 7.000 tuttu
merhaba,devlet teşviki varmış sanırım 1500 tl.bunu kullandınız mı?
ben yeni başlıyorum bu konularda hiç bilgim yok ama olsa keşke 1500 tl az para diil bunun için ne gerekiyor?birde sizlere şunu soracaktım IMCI için ek para ödeniyormu yoksa 2100 euro içindemi.
ben yeni başlıyorum bu konularda hiç bilgim yok ama olsa keşke 1500 tl az para diil bunun için ne gerekiyor?birde sizlere şunu soracaktım IMCI için ek para ödeniyormu yoksa 2100 euro içindemi.
Bildigim kadariyla ekstra para odenmiyor ama bilen arkadaslar daha saglam bilgi verirler.. Bende co cultur icin bilgi istiyorum. Onun icin ekstra ali iyor mu bilen varsa cevap versin lutfen...
merhaba,devlet teşviki varmış sanırım 1500 tl.bunu kullandınız mı?
canım ilaç kullanımını bu gün memoriali arayarak öğrendim
günde 1 tane ne zaman istersen kullanabilirsin dedi.
2 ay kullanıp tekrar aricam.