Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Benim oğluşum olacakmış :) Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım benim gibi evlat hasreti çeken herkeze onları hiç unutmadım unutmayacağım Allah büyük hayırlı zamanınızı Rabbim yaklaştırsın inşallah

Benim oğluşum olacakmış :) Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım benim gibi evlat hasreti çeken herkeze onları hiç unutmadım unutmayacağım Allah büyük hayırlı zamanınızı Rabbim yaklaştırsın inşallah

mimoza canım bende seni merak ediyordum tebrik ederim çok sevindim.benimkiler göstermiyorlar daha teyzesi:)

hayırlı bir evlat olur inşallah canım gözün aydın.
bizim de daha 3 haftamız öğrenmek için.

Allah hepinize hayırlı evlatlar versin bende birgün sizin gibi olurmuyum bende böyle beklermiyim cinsiyet falan inşallah çok uzak gibi geliyor ağlıyorum bu aralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum .

Mimoza hayırlı olsun paşan :)

Meryem, Allah muvaffak eylesin inş.

Yeni arkadaşlar gelmiş. Allah yardımcınız olsun. İnş. sizler de en kısa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz...

nasılsın Meryem.aradımı doktorun inşallah sorun çıkmamıştır.
ne zaman başlıcaksın tedaviye.:KK16:

Western aramadi doktorum daha.. Memorialin en uyuz oldugun huyu bu geri donmuyorlar hic bir sekilde.. Oysa li ilk merkezde ben direk doktorumla muhatap oluyordum cep telefonunu rahatlikla arayabiliyordun. Ama memorialde malesef bu konu buyuk bir sorun..

Allah hepinize hayırlı evlatlar versin bende birgün sizin gibi olurmuyum bende böyle beklermiyim cinsiyet falan inşallah çok uzak gibi geliyor ağlıyorum bu aralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum .

inşallah canım bir zamanlar seninle aynı duyguları bizde yaşadık.
sende çok takma kafana öyyyleee ağlayıpda üzme kendini:KK34:
inşallah sizlerdende alırız güzel haberler.
Allah gönlüne güre versin.:KK16:

Western aramadi doktorum daha.. Memorialin en uyuz oldugun huyu bu geri donmuyorlar hic bir sekilde.. Oysa li ilk merkezde ben direk doktorumla muhatap oluyordum cep telefonunu rahatlikla arayabiliyordun. Ama memorialde malesef bu konu buyuk bir sorun..

doktorun mustafa beydi demi?
benim Nur ve Aynur hanımdı.
ben ne zaman istesem Aynur hn. ulaşıyorum.
en son 1 hafta önce 2li test ölçüm bilgisini vermek için aradım hemen cevapladı.
sekreterlere not bıraktığın zaman dönüş geç oluyor...

bende ılk negatıfımı 31 mayısta aldım, zaten bekledıgım sonucta o yuzden cokta aglayıp kendımı mahvetmedım, transferım olduktan sonra ıdrara cıkamadım surgu falan getırdıler yapamadım ama cok kotu oldum yanma basladı ıcımde cok kotu bıseydı, neyse hemsıre bu ıstedıgımız bır durum degıl kendınızı bukadar sıkmayın dedı 45 dk sonunda lavaboya gıttım azda olsa ıdrara cıktım 3 saat sonra hastaneden cıktım asansore bındım fenalastım ellerım ve ayaklarım karıncalastı basım dondu soguk bır ter ve 2-3 kere öğürdüm hemen acıle aldılar ordakılere anlatıyrm transferım yenı yapıldı mustafa beyın arayın konusun dedım ulasamıyoruz dedıler sız cepten arayın dedı bende yok dedım, dr bey sıze vermedıyse numarasını bende veremem dedı, neyse cıktık eve geldık, tup bebekten b ı hemsıre mesaj yazdım durumu anlattım oda mustafa beye solemıs, sukur sonunda aradı mustafa bey su bırıkmıs olabılır randevu alıp gelın dedı, bu seferde randevu yok dıyolar cıldırdım, bıktım ve pes ettım sonunda, negatıf sonu aldıgımda mustecep beyle konustm halbukı 2 tane 1. kalıte embrıyo transfer edılmıs tutmaması tuhaf dedı, buarada benım sebepsız, bana sebep bulun dedım okadar cok sacmaladıkı anlatamam sıze, dunde aradılar hazıranın ortasına randevu verdıler semra hn ve mustafa bey konusla ıglı sızınle konusuck dıye, basımdan gecenlerı paylasmak ıstedım, bukadar olumsuzluga ragmen ıkıncıyıde burda yaptırcm kısmet olursa

bende ılk negatıfımı 31 mayısta aldım, zaten bekledıgım sonucta o yuzden cokta aglayıp kendımı mahvetmedım, transferım olduktan sonra ıdrara cıkamadım surgu falan getırdıler yapamadım ama cok kotu oldum yanma basladı ıcımde cok kotu bıseydı, neyse hemsıre bu ıstedıgımız bır durum degıl kendınızı bukadar sıkmayın dedı 45 dk sonunda lavaboya gıttım azda olsa ıdrara cıktım 3 saat sonra hastaneden cıktım asansore bındım fenalastım ellerım ve ayaklarım karıncalastı basım dondu soguk bır ter ve 2-3 kere öğürdüm hemen acıle aldılar ordakılere anlatıyrm transferım yenı yapıldı mustafa beyın arayın konusun dedım ulasamıyoruz dedıler sız cepten arayın dedı bende yok dedım, dr bey sıze vermedıyse numarasını bende veremem dedı, neyse cıktık eve geldık, tup bebekten b ı hemsıre mesaj yazdım durumu anlattım oda mustafa beye solemıs, sukur sonunda aradı mustafa bey su bırıkmıs olabılır randevu alıp gelın dedı, bu seferde randevu yok dıyolar cıldırdım, bıktım ve pes ettım sonunda, negatıf sonu aldıgımda mustecep beyle konustm halbukı 2 tane 1. kalıte embrıyo transfer edılmıs tutmaması tuhaf dedı, buarada benım sebepsız, bana sebep bulun dedım okadar cok sacmaladıkı anlatamam sıze, dunde aradılar hazıranın ortasına randevu verdıler semra hn ve mustafa bey konusla ıglı sızınle konusuck dıye, basımdan gecenlerı paylasmak ıstedım, bukadar olumsuzluga ragmen ıkıncıyıde burda yaptırcm kısmet olursa

canım çok geçmiş olsun, transfer sonrası hemen bunları yaşadığın için olmayacağını düşündün sanırım. hiç bahsetmemiştin, her şey yolunda gitti sanmıştım. aslında toplama ve transfer sonrasında 3-5 gün ara oluyor, benim de toplamadan sonra şişkinliğim çok oldu orta derecede ohss olmuştum, ama idrarımı yapıyordum, transfer sonrası da hastanede gitmiştim tuvalete, ama ne zamanki eve geldim, 1 gün boyunca idrarımı çok büyük ağrılarla yaptım,ayağa kalkamaz oldum,dediğin gibi kasıklarım yanıyordu, ben de o zaman dedim kesin olmadı:KK43: senin için de hayırlısı buymuş demek ki cnm, mustafa bey bana da numarasını vermedi, tel numaramı aldı ben size gelmek istiyorum dediğimde.ama tedaviye başladığımda eminim kendisinden randevu alamayacağım,adet olup 2 gün sonraya nasıl verirler ki bu durumda. kaldı ki senin yaşadıkların karşısında nasıl doktorla görüştülemiyorsun anlamış değilim. sebepsiz duruma gelince sanırım insanı en üzen kısımda bu, bana da sebepsiz deniliyor, ama insan bir sebep arıyor işte ve bir sebebi var ama doktorlarda illa ki bir yere kadar müdehale edebiliyorlar diye düşünüyorum. sen pozitif ol ki yeni tedavinde herşey iyi güzel geçsin. gelişmeleri paylaş lütfen.

bir de dondurulmuşun var mıydı senin?

amın senın de pasan hayırlı olsun.sımdılık benım tedavım ıptal borca gırdık.yınede cok az bır mıktar eksıgım var onu tamamlarsam baslıycaz tedavıye

inşallah daha yolun çok başındayız 11 inde ilk randevu hemen başlatmazlar kesin 2 aydr regl olmuyorum ve 3,5 cm kist var hayırlısı olsun .hepiniz gülegüle evlatlarınızı alın .rahim fimini ilk muayenede çekiyorlarmı?

amın senın de pasan hayırlı olsun.sımdılık benım tedavım ıptal borca gırdık.yınede cok az bır mıktar eksıgım var onu tamamlarsam baslıycaz tedavıye

Allah yardımcın olsun inşallah o eksiğinide biranevvel tamamlaman için nasibini açsın dualarımdasınız bende çok zorluklar yaptım tedavimi zor bir yol ama Allah işimizi kolaylaştırsın sonrada bebişini kucağına almayı nasip etsin umudun hep yüksekte olsun :)

Amin canım Allahta sana hayırlı olan hangisi olacaksa ondan nasip etsin inşallah gönlümden kız geçiyordu arkadaş gibi oluruz diye düşünmüştüm artık oğluşumla oluruz inş :)

Allah yardımcın olsun connet. İnş. ikinci tedavinde bebeğine kavuşursun.

inşallah daha yolun çok başındayız 11 inde ilk randevu hemen başlatmazlar kesin 2 aydr regl olmuyorum ve 3,5 cm kist var hayırlısı olsun .hepiniz gülegüle evlatlarınızı alın .rahim fimini ilk muayenede çekiyorlarmı?

Teacher geç olsun güç olmasın yıpratma kendini. Ben geçen eylülde 3.tedavime hazırlanırken rahim ağzımda sorun çıktı, bebek hayalleri kurarken kendi sağlığımın tehlikede olduğunu öğrenince günlerce kendime gelemedim. Hiç hesapta yokken ameliyat oldum, patoloji sonuçlarını, her kontrolü yüreğim ağzımda bekledim :KK43: Allah'a şükür sağlığıma kavuştum ama artık sürekli kontrol altında olacağım. Tedavim 6 ay gecikti ama olsun vardı elbet bir hayrı. 3.tedavimde hamd olsun bebeğime kavuştum. İnşaallah sağlıkla kucağıma da alırım. Demem o ki önce senin ve eşinin sağlığı.

Rahim filmini gerek görürlerse istiyorlar. Adetin 8. 9. 10. günleri çektirebiliyorsun.

Allah senin ve bu yola baş koyan herkesin yardımcısı olsun...

inşallah hem randevun hemde tedavin güzel geçer.ilk tedavin mutlu biter inşallah.
benden ilk tedavim de istenmişti rahim filmi 2.de o geçerli oldu istenmedi tekrar.
kistte kafana takılmasın ben de 5cm lik vardı onunla başlandı tedaviye sorun olmadı.
şu an kistim ve bebeğimle birlikte yaşıyoruz:KK34:
Amin canım Allahta sana hayırlı olan hangisi olacaksa ondan nasip etsin inşallah gönlümden kız geçiyordu arkadaş gibi oluruz diye düşünmüştüm artık oğluşumla oluruz inş :)

amin inşallah.bakalım bennim de gönlümde kız var :KK12:
bunu nedeni de kız için olan herşey daha çok ve renki o sanırım.
dediğin gibi hayırlısı olsun.:KK16:

Son düzenleme:
X