Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğluşum olacakmış :) Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım benim gibi evlat hasreti çeken herkeze onları hiç unutmadım unutmayacağım Allah büyük hayırlı zamanınızı Rabbim yaklaştırsın inşallah
Western canim sagol ben oglen yemekten sonra aliyorum.. Bugun doktorum beni kromozom testlerinin sonyclari icin arayacak cok heyecanliyim.acaba ne diyecek...
Benim oğluşum olacakmış :) Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarım benim gibi evlat hasreti çeken herkeze onları hiç unutmadım unutmayacağım Allah büyük hayırlı zamanınızı Rabbim yaklaştırsın inşallah
hayırlı bir evlat olur inşallah canım gözün aydın.
bizim de daha 3 haftamız öğrenmek için.
nasılsın Meryem.aradımı doktorun inşallah sorun çıkmamıştır.
ne zaman başlıcaksın tedaviye.
Allah hepinize hayırlı evlatlar versin bende birgün sizin gibi olurmuyum bende böyle beklermiyim cinsiyet falan inşallah çok uzak gibi geliyor ağlıyorum bu aralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum .
Western aramadi doktorum daha.. Memorialin en uyuz oldugun huyu bu geri donmuyorlar hic bir sekilde.. Oysa li ilk merkezde ben direk doktorumla muhatap oluyordum cep telefonunu rahatlikla arayabiliyordun. Ama memorialde malesef bu konu buyuk bir sorun..
bende ılk negatıfımı 31 mayısta aldım, zaten bekledıgım sonucta o yuzden cokta aglayıp kendımı mahvetmedım, transferım olduktan sonra ıdrara cıkamadım surgu falan getırdıler yapamadım ama cok kotu oldum yanma basladı ıcımde cok kotu bıseydı, neyse hemsıre bu ıstedıgımız bır durum degıl kendınızı bukadar sıkmayın dedı 45 dk sonunda lavaboya gıttım azda olsa ıdrara cıktım 3 saat sonra hastaneden cıktım asansore bındım fenalastım ellerım ve ayaklarım karıncalastı basım dondu soguk bır ter ve 2-3 kere öğürdüm hemen acıle aldılar ordakılere anlatıyrm transferım yenı yapıldı mustafa beyın arayın konusun dedım ulasamıyoruz dedıler sız cepten arayın dedı bende yok dedım, dr bey sıze vermedıyse numarasını bende veremem dedı, neyse cıktık eve geldık, tup bebekten b ı hemsıre mesaj yazdım durumu anlattım oda mustafa beye solemıs, sukur sonunda aradı mustafa bey su bırıkmıs olabılır randevu alıp gelın dedı, bu seferde randevu yok dıyolar cıldırdım, bıktım ve pes ettım sonunda, negatıf sonu aldıgımda mustecep beyle konustm halbukı 2 tane 1. kalıte embrıyo transfer edılmıs tutmaması tuhaf dedı, buarada benım sebepsız, bana sebep bulun dedım okadar cok sacmaladıkı anlatamam sıze, dunde aradılar hazıranın ortasına randevu verdıler semra hn ve mustafa bey konusla ıglı sızınle konusuck dıye, basımdan gecenlerı paylasmak ıstedım, bukadar olumsuzluga ragmen ıkıncıyıde burda yaptırcm kısmet olursa
bende ılk negatıfımı 31 mayısta aldım, zaten bekledıgım sonucta o yuzden cokta aglayıp kendımı mahvetmedım, transferım olduktan sonra ıdrara cıkamadım surgu falan getırdıler yapamadım ama cok kotu oldum yanma basladı ıcımde cok kotu bıseydı, neyse hemsıre bu ıstedıgımız bır durum degıl kendınızı bukadar sıkmayın dedı 45 dk sonunda lavaboya gıttım azda olsa ıdrara cıktım 3 saat sonra hastaneden cıktım asansore bındım fenalastım ellerım ve ayaklarım karıncalastı basım dondu soguk bır ter ve 2-3 kere öğürdüm hemen acıle aldılar ordakılere anlatıyrm transferım yenı yapıldı mustafa beyın arayın konusun dedım ulasamıyoruz dedıler sız cepten arayın dedı bende yok dedım, dr bey sıze vermedıyse numarasını bende veremem dedı, neyse cıktık eve geldık, tup bebekten b ı hemsıre mesaj yazdım durumu anlattım oda mustafa beye solemıs, sukur sonunda aradı mustafa bey su bırıkmıs olabılır randevu alıp gelın dedı, bu seferde randevu yok dıyolar cıldırdım, bıktım ve pes ettım sonunda, negatıf sonu aldıgımda mustecep beyle konustm halbukı 2 tane 1. kalıte embrıyo transfer edılmıs tutmaması tuhaf dedı, buarada benım sebepsız, bana sebep bulun dedım okadar cok sacmaladıkı anlatamam sıze, dunde aradılar hazıranın ortasına randevu verdıler semra hn ve mustafa bey konusla ıglı sızınle konusuck dıye, basımdan gecenlerı paylasmak ıstedım, bukadar olumsuzluga ragmen ıkıncıyıde burda yaptırcm kısmet olursa
bir de dondurulmuşun var mıydı senin?
bir de dondurulmuşun var mıydı senin?
amın senın de pasan hayırlı olsun.sımdılık benım tedavım ıptal borca gırdık.yınede cok az bır mıktar eksıgım var onu tamamlarsam baslıycaz tedavıye
hayırlı bir evlat olur inşallah canım gözün aydın.
bizim de daha 3 haftamız öğrenmek için.
inşallah daha yolun çok başındayız 11 inde ilk randevu hemen başlatmazlar kesin 2 aydr regl olmuyorum ve 3,5 cm kist var hayırlısı olsun .hepiniz gülegüle evlatlarınızı alın .rahim fimini ilk muayenede çekiyorlarmı?
inşallah hem randevun hemde tedavin güzel geçer.ilk tedavin mutlu biter inşallah.inşallah daha yolun çok başındayız 11 inde ilk randevu hemen başlatmazlar kesin 2 aydr regl olmuyorum ve 3,5 cm kist var hayırlısı olsun .hepiniz gülegüle evlatlarınızı alın .rahim fimini ilk muayenede çekiyorlarmı?
Amin canım Allahta sana hayırlı olan hangisi olacaksa ondan nasip etsin inşallah gönlümden kız geçiyordu arkadaş gibi oluruz diye düşünmüştüm artık oğluşumla oluruz inş :)