- 11 Aralık 2012
- 157
- 0
İçini rahat tut cnm olacak olan herhalde oluyor bide sanki bebek 6 7. Günlerde tutunuyormuş anneye sen hasta olmamaya bakmiş direncin düşmesinDün transferim oldu.dünden beri hapşırıyorumbugün hapşırırken kasıklarıma iki tarafıma bi sancı girdi bıçak saplandı sanki çok korkuyorum bişey olmuşmudur
İçini rahat tut cnm olacak olan herhalde oluyor bide sanki bebek 6 7. Günlerde tutunuyormuş anneye sen hasta olmamaya bakmiş direncin düşmesin
Dün transferim oldu.dünden beri hapşırıyorumbugün hapşırırken kasıklarıma iki tarafıma bi sancı girdi bıçak saplandı sanki çok korkuyorum bişey olmuşmudur
canım şimdiden hayırlı olsun diyelim inşallah.takma kafana sen dikkat et kendine dinlenmene bak içini ferah tut. ben mart ayında tedavideydim ve sürekli yağmur ve rüzgara maruz kaldım inan o kadar çok hapşırdım ki bide normalde de çok hapşıran biriyim sen anla ne hale geldiğimi
Allahın izni ile bişey olmaz inşallah.
Anacım her hareketimden korkar oldum:)gülerken bile korkuyorum
Meryem seni okadar anlıyorumki bende 1 hafta arayla evlendim hemen hamile kaldı ve 2.çocuğunu geçen aylarda doğurdu görümcem ben gitmiyorum kısacası görüşmemek için hep bahaneler buluyorum çünkü gördüğümde içim acıyor gözlerim doluyor kaçkere çaktırmadan ağladım eşimin onlara hevesleri bakan gözleri içimi parçalıyor malesefki sen aynı yerdeymişsin Allah güç versin belkide bu duruma sabrederek evladına kavuşacaksın çünkü ben biraraya geldiğimde hep dua ediyorum sende dayan Rabb'imize o bizi görüyor ve halimizi biliyor burada bende Temmuz'da başlayacağım[/QUOTE
Ayni kaderi paylasiyoruz seninle arkadasim ama benim durum cok daha kotu ayni bahcenin icinde yiz hergun gormek zorunda kalmak cok zor ustelik bir de kavgaliyiz konusmuyoruz3 elti ayni bahcede 2 siyle de konusmuyorum. Yani yalnizim aslinda cok zor bir durum insallah Allahim bana ve umutla hasretle bekleyen herkese bir an once nasip etsin. Amin
herkese merhabalar sanırım hamıle kalan herkes kacmıss...cok bereketlı bır topık burası.eylulde tedavıye baslıyorum bende sankı daha once hıc bunları yasamamıs gıbı heycanlıyım valla.aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız.ınsallah sızlerde en kısa zamanda bebıslerınızı kucagınıza alırsınız
kızlar bugün Aynur hn.aradım muayenem ile ilgili bilgi verdim.
kullandığım ilaçları söyledim
crinıne jeli,gliforu ve folbiol'i bırakabilirsin dedi ve elevite başlamamı söyledi yanliz araç kullanıyorum uzun konuşamicam dedi
bende çok uzatmadım ama eleviti nasıl kullanacam söylemedi.
siz nasıl kullanıyorsunuz?
günde kaçtane?
aç mı?
tok mu?
allaha sukur kı once allah sonra nur hanım ve memorıal sayesınde ecem kucagmda.allah nur hanımında gonlune gore verdı ve kendı gıbı guzel kızı ece dunyaya geldı..ben buradayım.hergün girip bakıyorum ama hiiiiiiiç kimsecikler olmuyor.
senin kucağında bir yavrun var inşallah bu tedavin daha stressiz ve rahat geçer.
amınnn,senın bebısınde keyfı yerınde sanırım.ve galıba da kız,genelde gostermeyınce kız oluyorlarbu gün 2li test ve ense kalınlığı ölçümü için randevum vardı.
çok şükür ölçümlerde bi sorun çıkmadı.
test için kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış.
2li testi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızdım ama dr.yaptırmamı tavsiye etti
birde ölçümlerde sorun çıkmayınca bende kanı verdim gitti bakalım hayırlısı olsun inşallah.
cinsiyeti henüz belli değil.önemlide değil zaten ikisine de hasretiz.
o kadar güzeldiki kıpır kıpır
gözlerini ovalıyor,yüzünü kaşıyor,minik kuşum küçücük ama takla atıyor.
inşallah Allahım bu muhteşem duyguyu herkese yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.AMİN...
herşey gönlünüzce olsun
ılk basta gunde 1 tane.sonra duruma gore degısıyorkızlar bugün Aynur hn.aradım muayenem ile ilgili bilgi verdim.
kullandığım ilaçları söyledim
crinıne jeli,gliforu ve folbiol'i bırakabilirsin dedi ve elevite başlamamı söyledi yanliz araç kullanıyorum uzun konuşamicam dedi
bende çok uzatmadım ama eleviti nasıl kullanacam söylemedi.
siz nasıl kullanıyorsunuz?
günde kaçtane?
aç mı?
tok mu?
herkese merhabalar sanırım hamıle kalan herkes kacmıss...cok bereketlı bır topık burası.eylulde tedavıye baslıyorum bende sankı daha once hıc bunları yasamamıs gıbı heycanlıyım valla.aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız.ınsallah sızlerde en kısa zamanda bebıslerınızı kucagınıza alırsınız
Allah razı olsun canım.Amin inşallah tez vakitte sizlerdende güzel habarler oluruz buradan.Western canim ne guzel anlatmissin bebisini. Allahim sizleri korusun insallah sagsalim dunyaya gelsin bebisin. Bir an once bize de nasip etsin guzel allahim.. Elevit bende kullaniyorum tok karnina kullaniyorum ama dogrusu nasil olmali bilemiyorum eczaneye sorarsan onlar bilgi vereceklerdir.. Hatta sonra sende bana haber veririsin:))
allaha sukur kı once allah sonra nur hanım ve memorıal sayesınde ecem kucagmda.allah nur hanımında gonlune gore verdı ve kendı gıbı guzel kızı ece dunyaya geldı..
amınnn,senın bebısınde keyfı yerınde sanırım.ve galıba da kız,genelde gostermeyınce kız oluyorlar
ılk basta gunde 1 tane.sonra duruma gore degısıyor
Kızlar merhaba;
Okuyorum ama pek yazamıyorum. Transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun. Sonu bebişli olsun inşallahBen de haziran ayında uzun protokol ile başlayacağım. Haziran ve temmuzda başlayacak kimler var :26:
Akasya ben varim insallah haziran sonu temmuz basi gibi artik adetim ne zaman gelirse baslamayi dusunuyorum ama cok da umutsuzum artik