Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Meryem seni okadar anlıyorumki bende 1 hafta arayla evlendim hemen hamile kaldı ve 2.çocuğunu geçen aylarda doğurdu görümcem ben gitmiyorum kısacası görüşmemek için hep bahaneler buluyorum çünkü gördüğümde içim acıyor gözlerim doluyor kaçkere çaktırmadan ağladım eşimin onlara hevesleri bakan gözleri içimi parçalıyor malesefki sen aynı yerdeymişsin Allah güç versin belkide bu duruma sabrederek evladına kavuşacaksın çünkü ben biraraya geldiğimde hep dua ediyorum sende dayan Rabb'imize o bizi görüyor ve halimizi biliyor burada bende Temmuz'da başlayacağım

Dün transferim oldu.dünden beri hapşırıyorumbugün hapşırırken kasıklarıma iki tarafıma bi sancı girdi bıçak saplandı sanki çok korkuyorum bişey olmuşmudur
İçini rahat tut cnm olacak olan herhalde oluyor bide sanki bebek 6 7. Günlerde tutunuyormuş anneye sen hasta olmamaya bakmiş direncin düşmesin

İçini rahat tut cnm olacak olan herhalde oluyor bide sanki bebek 6 7. Günlerde tutunuyormuş anneye sen hasta olmamaya bakmiş direncin düşmesin

Amin canım inş tutar.hastalık değil cnım ya benim bahar alerjim var hapşırıktan kurtulamıyorumbenimkiler zaten 5. Gün transfer oldu yani bugğn yarın tutunma zamanlarımı

Dün transferim oldu.dünden beri hapşırıyorumbugün hapşırırken kasıklarıma iki tarafıma bi sancı girdi bıçak saplandı sanki çok korkuyorum bişey olmuşmudur

canım şimdiden hayırlı olsun diyelim inşallah.takma kafana sen dikkat et kendine dinlenmene bak içini ferah tut. ben mart ayında tedavideydim ve sürekli yağmur ve rüzgara maruz kaldım inan o kadar çok hapşırdım ki bide normalde de çok hapşıran biriyim sen anla ne hale geldiğimi
Allahın izni ile bişey olmaz inşallah.

Anacım her hareketimden korkar oldum:)gülerken bile korkuyorum

meryem seni cok iyi anliyorum.bu ne büyük bir imtihanmis anlayamiyorum.az önce esimin oglu bendeydi.ve konusuyorduk.ben esime bebek lafi duymak istemiyorum hamile görmek istemiyorum diyordum sürekli.onunda gelini hamile kalinca otomatikman tepki veremedi benim yanimda.hatta sen git ogluna git dedi.iste belki 37 duymak görmek falan istemiyor diye tepki veremedim falan diye.ogluda diyorki bana ne yapalim bebegimi aldiralim sen görme diye.hicmi konusmayalim.icimden dedim ey allahim agzina corba götüremeyenlere beni bu halemi düsürecektin.bende dedim eskiden öyle düsünüyordum simdi öyle düsünmüyorum ve genelde herkes adina öyle düsünüyordum dedim.yani anliyacaginiz sevsen olmuyor sevmesen olmuyor yakinlarinin cocuklarini.ne yapacagini sasiriyorsun.bizde yakiniz meryem 100 metre var ya var ya yok.eh gelde dayan.gerci gelinimizde 2 yil falan ugrasti hamile kalsin falan diye.hatta yengesinin kizi hamile kaldi diye uzuldu yataklara dustu onu görmek istemedi.böyle insanlarin bizleri anlamasi lazim ama gecmis unutuluyor maalesef.nediyeyim nasil bir imtihan dedigim gibi.

herkese merhabalar sanırım hamıle kalan herkes kacmıss...cok bereketlı bır topık burası.eylulde tedavıye baslıyorum bende sankı daha once hıc bunları yasamamıs gıbı heycanlıyım valla.aramıza yenı katılan arkadaslar hosgeldınız.ınsallah sızlerde en kısa zamanda bebıslerınızı kucagınıza alırsınız

ben buradayım.hergün girip bakıyorum ama hiiiiiiiç kimsecikler olmuyor.
senin kucağında bir yavrun var inşallah bu tedavin daha stressiz ve rahat geçer.

bu gün 2li test ve ense kalınlığı ölçümü için randevum vardı.
çok şükür ölçümlerde bi sorun çıkmadı.
test için kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış.
2li testi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızdım ama dr.yaptırmamı tavsiye etti
birde ölçümlerde sorun çıkmayınca bende kanı verdim gitti bakalım hayırlısı olsun inşallah.
cinsiyeti henüz belli değil.önemlide değil zaten ikisine de hasretiz.
o kadar güzeldiki kıpır kıpır
gözlerini ovalıyor,yüzünü kaşıyor,minik kuşum küçücük ama takla atıyor.
inşallah Allahım bu muhteşem duyguyu herkese yaşatsın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.AMİN...
herşey gönlünüzce olsun

kızlar bugün Aynur hn.aradım muayenem ile ilgili bilgi verdim.
kullandığım ilaçları söyledim
crinıne jeli,gliforu ve folbiol'i bırakabilirsin dedi ve elevite başlamamı söyledi yanliz araç kullanıyorum uzun konuşamicam dedi
bende çok uzatmadım ama eleviti nasıl kullanacam söylemedi.
siz nasıl kullanıyorsunuz?
günde kaçtane?
aç mı?
tok mu?

Western canim ne guzel anlatmissin bebisini. Allahim sizleri korusun insallah sagsalim dunyaya gelsin bebisin. Bir an once bize de nasip etsin guzel allahim.. Elevit bende kullaniyorum tok karnina kullaniyorum ama dogrusu nasil olmali bilemiyorum eczaneye sorarsan onlar bilgi vereceklerdir.. Hatta sonra sende bana haber veririsin:))

ben buradayım.hergün girip bakıyorum ama hiiiiiiiç kimsecikler olmuyor.
senin kucağında bir yavrun var inşallah bu tedavin daha stressiz ve rahat geçer.
allaha sukur kı once allah sonra nur hanım ve memorıal sayesınde ecem kucagmda.allah nur hanımında gonlune gore verdı ve kendı gıbı guzel kızı ece dunyaya geldı..
amınnn,senın bebısınde keyfı yerınde sanırım.ve galıba da kız,genelde gostermeyınce kız oluyorlar
ılk basta gunde 1 tane.sonra duruma gore degısıyor

Tugcem merhaba canim nasilsin?? Hamile kalanlar burayi terketti canim artik kimse ugramiyor( insallah ikinci bebisini de ilk denemede kucagina almak nasip olur.. Hatta denemeye gerek kalmadan normal yollarla gelsin bebisin:) bizede bir an once nasip etsin. Cok bunaldim bende etrafimdaki arkadaslarin hamile kaldigini gorunce cok uzuluyorum kendime en cokta esime benim yuzumden oda baba olamiyor(

Kızlar merhaba;

Okuyorum ama pek yazamıyorum. Transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun. Sonu bebişli olsun inşallah Ben de haziran ayında uzun protokol ile başlayacağım. Haziran ve temmuzda başlayacak kimler var :26:

Allah razı olsun canım.Amin inşallah tez vakitte sizlerdende güzel habarler oluruz buradan.
tamam eleviti eşim alacak bu gün gelirken ben yazarım sana.

evet keyfimiz yerinde çook şükür.
kızlar geç belli oluyormuş onu bende duymuştum ama dr.daha çok erken dedi.

Akasya ben varim insallah haziran sonu temmuz basi gibi artik adetim ne zaman gelirse baslamayi dusunuyorum ama cok da umutsuzum artik

Akasya ben varim insallah haziran sonu temmuz basi gibi artik adetim ne zaman gelirse baslamayi dusunuyorum ama cok da umutsuzum artik

Canım umutsuz olma asla.. Öyle çıkma bu yola. Ne çok umutlu, ne çok umutsuz olalım. Nasıl başarırız bilmiyorum ama relax olmak, her ihtimali düşünmek en iyisi. Negatifi pek aklımıza getirmeyelim ama olursa da yıkılmayalım.. Yani dengeyi bir şekilde tuttururuz inşallah.. Ben haziran 21 gibi uzun protokol ile başlayacağım. Aktif tedavim temmuz başı olur. Tabii Allah kısmet ederse.. Elimden geleni yapıp akışına bırakmayı düşünüyorum. Hayırlı bir ayda tedavi olacağız.. İnşallah Ramazan hayrı ve bereketi bize de yansıyacak

Kızlar herkese merhaba benim kanama aralıklarla devam ediyor yatmaya çalışıyorum ama o da bunaltiyor beni inşallah düzelirim hamile kalanlar terk etti diye sitem edilmiş benim durumum malum moralim bozuk hepimiz icin iyi olur hersey umarım bebislerimizi kucağımıza alırız saglikla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…