Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ınsallah tamamlarım,tamamlayamazsamda cok onemlı degıl zaten allaha bınlerce sukur bır kızım var.allah uzun omur versın hepsıne.kısmet bu ısler..hıc umudum yokken hatta artık neredeyse tedavım ıptal edılıcekken oldu mınık mucızem ecem.o yuzden benım ıcın eceden sonra hıcbırsey ımkansız degıllç.hepınızı cok sevıyorum..

Memorialda tedaviye başlamayı düşünüyordum ama doktorlara ulaşamamak, randevu alamamak gibi iletişim problemleri beni soğuttu doğrusu. İstediğimiz doktorların yumurta toplama ve transfere girmesini talep edebiliyormuyuz. Yoksa, ekip işi denilerek herhangi bir doktor mu yapıyor.

Canim doktora ulasma konusu bence biraz doktoruna da bagli. Ama bence memorial iyi bir secim benim ilk tedavim negatif oldu ama genede orada denemeyi dusunuyorum. Daha fazla bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilendirecektir seni ..

Canim doktora ulasma konusu bence biraz doktoruna da bagli. Ama bence memorial iyi bir secim benim ilk tedavim negatif oldu ama genede orada denemeyi dusunuyorum. Daha fazla bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilendirecektir seni ..

Teşekkür ederim. 3-4 hafta önce Mustafa beyle görüştüm. İlerleyen aşamalarda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Yumurta toplama ve transfer için doktor tercihimizin göze alınıp alınmaması konusunda da cevap verecek arkadaşlar olursa memnun olurum.

tedavin hayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur.
dr. konusunda ben ilk hasta formu düzenleyen hemşireye özellikle Nur ve Aynur hn. haricinde başka dr.istemiyorum dedim ve öyle de oldu. sende belirtirsen hassasiyetini dikkate alınır emin ol.(özellkile bastır!)
Dr.a ulaşmaya gelince yoğunluğuna bağlı.ben sıkıntı yaşamadım çok şükür ne zaman istesem Aynur hn.cepten ulaşıyorum.

Dun hemsirelere not biraktim geri donen olmadi. Bu sabah mustafa beyi aradim mesgule verdi. Oglen mesaj cektim hala cevap bekliyorum bakalim. Uyanacak mutlaka ama dur bakalim ne zaman...

şu saat itibariyle doktorun geri dönüş yaptı mı merak ettim cnm. açıkçası ben sürekli doktoru arayacak biri değilim ama önceki tedavi gördüğüm merkezi bırakma sebeplerimden biri de buydu, doktorun tel numarası yok, herşey hemşirelerle hallediliyor. onlar doktora soruyor, geri dönüş yapıyorlardı, ohss olduğumda bile doktora ulaşamamıştım. bu durum doktora bağlı gerçekten, onları anlamaya çalışsam da bebek sahibi olmaya çalışan bizleri onların daha iyi anlaması gerekir diye düşünüyorum. valla kafam karışmıyor değil

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben hala telefon bekliyorum daha geri donen olmadi

GUNAYDIN ARKADASLAR MIRAC KANDILINIZI TEBIK EDIYORUM BEBEK BEKLEYEN ANNE ADAYI ARKADASLAR BENIM GIBI 4 TANE TUP DENEMESI ENSON MEMEORIALD E NEGATIF NISAN 2013 SONUC ALDIM SU AN ARA VERDIM TEKRAR 5.DENEMEMI ORADA YAPTIRIP YAPTIRMAMA KONUSUNDA KARAR ALAMADIM MALESEF SIKSIK DR LAR DEGISIP MUAYENE EKIP İŞİ YAPIP SANKI ARARSTIRMA HASTANESI GIBI MEMNUN KALDIM DIYEMIYORUM BENCE AYNI DR TEDAVIYI DEVAM ETMELİ .BAZI HEMSIRELERDE İLGISIZ DAVRANIYORLAR ARAIYORSUN TELEFONDA GUN ICINDE DÖNECEGIZ DEYIP SALLAMIYORLAR SEMRA HANIMI YA 1 KERE YADA ENCOK 2 KERE GOREBILBE SANSIN VAR NEYSE UZATMAYAYIM AMA YASADIKLARIMI BURADA PAYLASMAYA DEVAM EDECEGIM HAMILE ARKADASLARIM BUGECE BEBEK HASRETI CEKEN HERKES ICIN KARNINIZI OKSAYARAK DUA EDERMISINIZ RABBİMİN HAZINESI GENISTIR KIMSENIN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN AMİN

Günaydın arkadaşlarr hayırlı kandiller
Memorial Cem Demirel beyi önerdiler bana da durumumuz erkek infertilitesi çok iyi bir dr.muş.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bu konuda çok yorgunum
Nasıl bir dr.dur ücretlendirmesi nasıldır deneyimlerinize ihtiyacım var bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Merhaba asbelove. Cem Bey Ataşehir'de. Buradaki insanlar genelde Şişli hastası. Cem Bey'e giden 1-2 kişi var, görürlerse daha iyi bilgi verebilirler. Allah yardımcın olsun...

Merhaba asbelove. Cem Bey Ataşehir'de. Buradaki insanlar genelde Şişli hastası. Cem Bey'e giden 1-2 kişi var, görürlerse daha iyi bilgi verebilirler. Allah yardımcın olsun...

teşekkür ederim inci_tanesi inşallah bir mucize olur ve Rabbim hiç gerek kalmadan yollar meleklerimizi
pes ettim derken bir arkadaş önerdi Cem beyi çok iyidir diye ama tabi ben sizlerden de onay almak istiyorum Gerçi bu ara dr. görmek istemediğime bile karar vermiştim oluruna bırakmaya ama hakkımızda hayırlısı
Allah razı olsun

Kızlar günaydın ;

Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim evlat hasreti çeken kimseyi boynu bükük bırakmasın. İnşallah hepimiz birgün buraya bebeklerimize sağlıkla kavuştuğumuzu yazarız.. Bu geceyi iyi değerlendirenlerden olalım.. Birbirimize bol bol dua edelim.. Amin

Rica ederim :)
İnş. kendiliğinden gelir. Hiçbir zaman pes etme. Şu an tedaviye hazır değilsen bile ön görüşme yapabilirsin.

Rica ederim :)
İnş. kendiliğinden gelir. Hiçbir zaman pes etme. Şu an tedaviye hazır değilsen bile ön görüşme yapabilirsin.

hastaneyi aradım muayene ücretine 340tl dediler eşim hayatta kabul etmez bu rakamı dr. hem hastanede hemde tüp bebek merkezinde görev yapıyormuş tüp bebek merkezinden mi randevu almalıyım ön görüşme için bir de ücret alıyorlar mı ön görüşmeye canım 3ay önce kendiliğinden gelişen bir gebeliğim oldu ve düşükle sonuçlandı o dönemde bunu atlattım diyordum ama bu ara böyle zaman zaman dibe vurmalar yaşıyorum maalesef bugünde o günlerden biri sanırım

Evet muayene ücreti öyle ama ön görüşme ücretsiz. Şişli'de ücret almıyorlar. Sen bir kez daha ara ben tedavi öncesi ön görüşmeye geleceğim de. Şişli'de ücretsiz olduğunu söyle. Orada da öyle olması lazım. Tüp bebek bölümü ön görüşme için soracaksın. Onlar büyük ihtimalle normal muayene sanmışlardır. Ön görüşmede sen muayene oluyorsun, senden ve eşinden bazı tahliller isteniyor. Tahlilleri dışarıda yaptırabiliyorsun sadece spermiyogramın oradan olmasını istiyorlar, fiyatı da 120 lira civarı.

Arada öyle gel gitlerin olması çok normal. Bir de bebeğini kaybetmişsin. Allah bir daha yaşatmasın.

Daha önce tedavi denedin mi? Düşük yapmanın sebebi araştırıldı mı? Herkese söylediğim gibi sana da test isimleri vereyim istersen yaptırmadıysan yaptır canım.

yok canım hiç tüp denemedik tam raporumu çıkartıyordum ki hamile olduğumu öğrendik sonra rapor sürecini de bıraktım zaten ama düşükle sonuçlanınca biraz dinlen dedi dr.lar ama güvenebilecek dr. bulamadım son dr.um düşükten sonra antibiyotik vermediği için üzerine bir de enfeksiyon yaşadım açıklaması da unuttum oldu
o kadar istekte bulunmama rağmen düşüğümün nedeni de araştırılmadı 3 düşük yapmam lazımmış araştırılması için ben zaten zar zor bir kere hamile kalmışım ikinciye kalacağım meçhul ve pıhtılaşma vs gibi etkenlerim varsa onu da kaybetmemi bekleyecekmişiz
Yardımcı olursan çok memnun olurum canım Allahım hiçbirimizi daha aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallahhhhh

Bazı yerler maalesef 3 düşük yap gel diyor, insanın psikolojisini düşünen yok. Bu konuda sana Zeynep Kamil'i önerebilirim. Oranın genetiği hiç sorun çıkartmıyor. Pıhtılaşma ve kromozom analizini yaptır. Kromozom hem sana hem eşine yapılıyor.

kromozom ve karyotip yapıldı eşime ancak benim hormonlarımda ve hsg de sorun çıkmayınca normalsin deyip yolladılar
zeynep kamil den genetik bölümünden randevu almalıyım sanırım dimi canım?

kromozom ve karyotip yapıldı eşime ancak benim hormonlarımda ve hsg de sorun çıkmayınca normalsin deyip yolladılar
zeynep kamil den genetik bölümünden randevu almalıyım sanırım dimi canım?

Evet genetikten alacaksın canım. Sıkıntını anlatınca yardımcı oluyorlar.
Sana da yapıldı mı kromozom?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…