Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım hayırlı olsun tedavin yumurta sayısını kafana takma benim 19 yumurtam toplandı enson kala kala 1 sağlıklı kaldı ve onunla hamileyim şu anda Allahın izni ile olacak olduktan sonra 3-5 e bakmıyor 1 bile yetiyor.

meryem ne oldu ameliyat oldunmu merak ettim seni.

Belki canim evet dun ameliyat oldum. 11 de girdim 1 de odamdaydim. Hic agrim yok cok sukur:) dun aksam da saat 9 da hastaneden ciktim ve evime dondum.
Ameliyatimi semra hanim ve mustafa bey gerceklestirdi. Ama kotu haber tikali olan bir tupum acilamamis digerinde de tikaniklik varmis ve kucuk bir problem vardi dedi mustafa bey ama tup bebege engel olmadigi icin hic dokunmadik dedi. Iyi mi yaptilar kotu mu bilemededim.
Yani sunu demek istiyorum tuplerin duruyir ama ise yaramiyorlar keske alsalardi diyorum. Neyse bildikleri bir sey vardi mutlaka da almadilar.. Bu arada ben mustafa beyo de cok sevdim ilgisinden memnun kaldim. 1 ay sonra tedaviye baslayabilirsin dedi icim kipir kipir. Insallah bu sefer olacak.

Sen nasilsin canim. Geri donduler mi hastaneden sana neden ilmadigi konusunda..

canım çok geçmiş olsun Allah şifanı versin inşallah.
tez vakitte başla tedavine al güzel haberini.

Bende Şişli Memoril da önümüzdeki ay başlayacağım senden biraz bilgi alabilirmiyim.Tşk,

Merhaba canlar nasılsınız? umarım herkes iyidir internetim yok ondan giremiyorum ama hepiniz aklımda ve dualarımdasınız bende yaramaz bişey yok herşey yolunda rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese selam.

Herkese selam...

Belki çok üzgünüm. Allah yardımcın olsun. Vazgeçme sakın maddi manevi gidebildiğin yere kadar git...

Meryem geçmiş olsun. O kadar zaman korktun ettin oldu da bitti işte :) Tedavin de güzel geçer inşaallah.

cok gecmis olsun bildiklari birsey vardir diyorum.hayir daha dönmediler.pekte umursamiyorum acikcasi arkadasim.bazan yildigimi hissediyorum.diyceksinki öyle kolaymi ama.yasam sartim yasadiklarim beni yordu acikcasi.artik diyorum son ver bunlara.rabbim böyle istiyor demekki .bende yoruldum emin ol.almanyadan islerini ayarla istanbula git dayinin evinde kal,esim desen cok pimpirikli birisi.bilmiyorum arkadasim kafami biraz dinlemek istiyorum acikcasi.simdilik en azindan.sana basarilar

sagol inci keske o dedigin gibi olsa hersey.ama meryeme dedigim gibi yoruldugumu hissediyorum.allah bebegini sana bagislasin

Meryem geçmiş olsun inş bu yolda çektiğin son sıkıntı olur ve kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Semra hanmda Mustafa bey de ameliyat lap.konusunda en iyiler almadılarsa vardır bir bildikleri

Sagol inci evet boşu boşuna o kadar stress yaşadım. Şimdi tek düşündügüm tedavim inşallah bu sefer olur . Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Hasretle ve umutla bekleyen herksein kucagını doldursun inşalllah

Meryem geçmiş olsun inş bu yolda çektiğin son sıkıntı olur ve kısa zamanda bebeğine kavuşursun.Semra hanmda Mustafa bey de ameliyat lap.konusunda en iyiler almadılarsa vardır bir bildikleri

Cok sagol canım. Bende öyle diyorum almadılarsa vardır bi bildikleri ben Mustafa beyi ilk defa gördüm ama kendisinden memnun kaldım sanırsam bu tedavimde onu seçeceğim. Allah bu yolda emek sarfeden kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah. Sen tedaviye ne zaman başlıyorsun canım? Ben inşallah temmuzda

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum. Bugun yaşadıklarımı yazıp rahatlamam gerekiyor bende burayı seçtim. Eltimşe 1 hafta arayla evlendik ve o hemen hamile kaldı ve bir oglu oldu bugün ise 2 inci bebeğine hamile oldugunu ögrendim ve dünyam yıkıldı. Bu kıskançlık degil bu başka bir şey. Onu kıskanmıyorum ama özeniyorum diyelim. Ve bugün onu yerinde olmak için herşeyimi verirdim. Aynı bahçenin içindeyiz bide nasıl katlanırım vu duruma bilmiyorum ama şu an sadece çok kötü oldugumu biliyorum. Allah bize merhamet etsin ibşallah ve bizim yüzümüzü de güldürsün inşallah...

merhaba arkadasim bende ayni duygulari 4 ay önce yasadim.esimin oglunun haniminin hamilelik haberini duyunca yikildim 2 gün kendime gelememistim.sonra normale dondum gecen ay istanbulda tedavide iken tlf bir ciglik atarak beni aradi cocugunun erkek olacagini soyledi.resmen yine yikildim.dibe vurdum bilmiyorum dusundumde ben böyle yapmazdim dedim.ben tedavideyim sonucta insaniz kiskanmak degil ama ne bilim tuhaf bir duygu.simdi buradad ic ice oturuyoruz senin gibi.buradan tasinmak istiyorum dyceksinizki yaptigin dogrumu bilmiyorum ama uzaga gider isem belki daha kolay katlarim.arti aramiz cok kötü sayilmaz ama iyide sayilmaz esimin oglu sebebi ile.ben böyle yetim kaldim meryem insaall sen eltine merak edip durmazsin allah önunu acik etsin

canım benim seni çok iyi anlıyorum benim de oturduğum binada 10 arkadaşız ve hepsi aşağı yukarı benimle yaşıt,aynı dönem evlilikler hatta sonra evlenen bile var.ve hepsininde 1-2 çocuğu var çok zor bir durum çocukları severken iç geçirmemek elinde değil gerçekten ama çok şükür sabrın sonu selamet canım.sabret ben de çok geç aldım pozitifi ve inan ki şu anda bile geçmişte yaşadığım sıkıntılarımı bir kenara bıraktım çok şükür....

Canim allah size saglik sihhat dolu uzun bir omur nasip etsin insallah... Hasretle o guzel haberi bekleyenlere de bir an once nasip etsininsallah. Insallah b son tedavilerimiz olur. Herkes mutlu olsun isteyen herkes anne olsun insallah. Senin kacinci denemendi canim veptoblemin neydi?

amin canım inşallah.
benim2.denemem problemde bende pco var,sağ tüp%100 sol%50 tıkalı

Dün transferim oldu.dünden beri hapşırıyorumbugün hapşırırken kasıklarıma iki tarafıma bi sancı girdi bıçak saplandı sanki çok korkuyorum bişey olmuşmudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…