Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar merhaba;

Okuyorum ama pek yazamıyorum. Transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun. Sonu bebişli olsun inşallah :KK16: Ben de haziran ayında uzun protokol ile başlayacağım. Haziran ve temmuzda başlayacak kimler var :26:

slm akasya bende haziranda başlamayı düşünüyorum, daha öncede denemem olmuştu ama sonuç hep negatif oldu. önceden nur hocaydı doktorum. şimdi arıyorum kimse ilgilenmiyor. ben sadece yumurta toplamaya ve transfere gelmeyi düşünüyorum. doktorlara ulaşamadığımdan kabul ederler mi etmezler mi bilmiyorum. senin doktorun kim, birde neden uzun protokol

slm akasya bende haziranda başlamayı düşünüyorum, daha öncede denemem olmuştu ama sonuç hep negatif oldu. önceden nur hocaydı doktorum. şimdi arıyorum kimse ilgilenmiyor. ben sadece yumurta toplamaya ve transfere gelmeyi düşünüyorum. doktorlara ulaşamadığımdan kabul ederler mi etmezler mi bilmiyorum. senin doktorun kim, birde neden uzun protokol

Benim de doktorum Nur Hanımdı. Mustafa bey ile devam ediyorum. Daha önceki tedavimde 5 embiryo oluştuğundan bu tedavide uzun protokol yapacaklar.

O kadar merkez gezdim beni tekrar arayanını ilk defa gördüm..Çok şaşırdım..cyclo salı günü bitti bir iki güne adet olacağım ve mustafa bey beni bekliyor olacaktı..Bunun farkına varıp neredeyse 25 gün sonra beni aradılar ve geleceksiniz değilmi nasılsınız falan gibi çok çok şirin konuşan bir kızla muhatab oldum..Mutluyumm inşş sonu da iyi olur tedavimin cümlemizin tabii..

herkese merhaba.benim ilk aşılamam tutmadı maalesef.haftaya memorial ile tüp bebek için görüşmeye gideceğim.2.aşılamayı da deneyip tutmazsa mı tüp bebek denesem?kafam çok karışık...

canim internetten doktorlarin tel numaralarini bulabilirsin eger bulamazsan haber ver ben sana mustafa beyin telefonunu veririm buradan direk doktoru ara. malesef memorialin oyle kotu bir huyu var kimse sana geri donmuyor anca 3 kere arayip sitem edersen donerler . baska turlu cok zor bende mail attim kac kere, telefon ettim kac kere en sonunda da doktorun cebini aradim. sen nereden gelmeyi dusunuyorsun?

kizlar 4 deneme icin geri sayim basladi cok heyecanliyim... insallah bu sefer olur cok korkuyorum bir hayal kirikligi daha kaldiramam. Allahim merhamet etsin bize insallah...

kizlar 4 deneme icin geri sayim basladi cok heyecanliyim... insallah bu sefer olur cok korkuyorum bir hayal kirikligi daha kaldiramam. Allahim merhamet etsin bize insallah...

Merhaba meryem bende 4cu negativden sonra inzivaya cekildim.insaallah senin yuzun guler.biliyorsun bende yutdisindayim.su gidip gelme isi olmasa hemen beslardim.ama dayimda olsa evi curcuna gibi oluyor bazan .ve bunaliyorum o zaman.belki onlarda. bunaldi bizden.otel falan dusunsem pahaliya patlar o sekilldefe.seni takip ediyorum.bazi yerlerde ortak noktalarimiz var.hatta esime anlattim seni .eltisinin cocugu varmis hatta kuslermis dedim.oda diyor satsinlar orayi gitsinler diyor.sanki kendisi yaparmis gibi.neyse sana tedavide olan herkese basarilar

Kızlar mustafa beyin randevuları dolu idi..Semra hnm olsun dedim o da olmadı..Mustecep olsun didim o da uymadı..Aylin hnm dediler bende bayan istemedim..

En son Murat Beyde karar kıldık telde ama işte bundan hiç hoşlanmadım..Ben zaten zorunda zoru bir hasta grubundayım ve doktor değiştirmek en son istediğim şeydi..Yarın orayı katıp karıştırmazsam iyidir :KK47::KK47::KK47::KK47: Sonuçta mustafa hoca dosyamı oluşturdu ve kendine göre bir sürü not aldı.. Bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler..İnş yolunda gider her şey..

Murat hocaya giden duyan bileniniz var mı??

hayırlı olsun canım inşallah son tedavin olur.
canım hergün giderken 1 Ayet-el küsi ve 1 tefriciye oku ben öyle yapmştım içim çok rahattı.
inşallah sende faydasını görürsün.
elevitin kullanımını yazacaktım sana ama eşim ilacı bulamamış haftaya kaldı artık o zaman yazarım inşallah..
Allah yardımcın olsun.

ben yeni başlıyorum bu konularda hiç bilgim yok ama olsa keşke 1500 tl az para diil bunun için ne gerekiyor?birde sizlere şunu soracaktım IMCI için ek para ödeniyormu yoksa 2100 euro içindemi.

Bildigim kadariyla ekstra para odenmiyor ama bilen arkadaslar daha saglam bilgi verirler.. Bende co cultur icin bilgi istiyorum. Onun icin ekstra ali iyor mu bilen varsa cevap versin lutfen...

ben yeni başlıyorum bu konularda hiç bilgim yok ama olsa keşke 1500 tl az para diil bunun için ne gerekiyor?birde sizlere şunu soracaktım IMCI için ek para ödeniyormu yoksa 2100 euro içindemi.

Ekstra para ödenmiyor. Allah tedavine bereket versin. Sonu bebişli olsun.

Bildigim kadariyla ekstra para odenmiyor ama bilen arkadaslar daha saglam bilgi verirler.. Bende co cultur icin bilgi istiyorum. Onun icin ekstra ali iyor mu bilen varsa cevap versin lutfen...

Bildiğim kadarıyla Memorialda co Cultur artık yapmıyolar. Başarılı olunduğu kanıtlanmadığı için. Şimdiki embrioların saklandığı solusyonlar çok geliştirildi. Ancak yapılan hastanelerde ekstra ücret alındığını biliyorum, hem de baya tuzlu bir fiyat. Allay yardımcınız olsun.

canım ilaç kullanımını bu gün memoriali arayarak öğrendim
günde 1 tane ne zaman istersen kullanabilirsin dedi.
2 ay kullanıp tekrar aricam.

canım ilaç kullanımını bu gün memoriali arayarak öğrendim
günde 1 tane ne zaman istersen kullanabilirsin dedi.
2 ay kullanıp tekrar aricam.

Western canim sagol ben oglen yemekten sonra aliyorum.. Bugun doktorum beni kromozom testlerinin sonyclari icin arayacak cok heyecanliyim.acaba ne diyecek...

X