Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım vakti değilmiş demekki.embriyoların kaliteliymiş tutmamasınında da mutlaka bir sebebi vardır. laparaskobi önerebilirler.

Belkicim bgn aklımda sen vardın.malesef bzm göremediğimiz bilmediğimiz şeyler olabiliyor seni çok iyi anlıyorum bnmde aynı sebepsizmiş demekki hayırlı zaman bzm istediğimiz değil Allah'ın istediği zamanmış. Allah sana güç kuvvet versin umudunu hiç yitirmeden bu yolun sonunu bebişli eylesin

Yok mu lap olan arkadaşlar yüregime su serpeek birileri yok mu? Lap olanlar deneyimlerinizi yazarmısınız lütfen cuma lap olacagım ve çok heyecanlıyım.

aklimda olsun sorarim doktora.

kızlar hepinize iyi geceler...kötü haberlerin ardından moralimiz bozuluyor çok üzülüyoruz...ama en azından paylaşıyoruz...bu da acılarımızı yok etmese de azaltıyor...ben hep kötü haberlerin ardından kendi haberimi vermek zorunda kalıyorum bu da beni biraz buruklaştırıyor..arkadaşlar bugün cinsiyetimizi öğrendik kızım olacak...

Herkese gunaydın hamıle olan arkadaslara saglıkla bebeklerını dünyaya getırmelerını yuce rabbımden dılıyorum benım gıbı anne olmak için mucadele veren anne adaylarınada yuce rabbımden bır an once evlat vermesı için dua edıyorum arkadaslar ya rabbi senın hazınen genıs bızlerede nasıb et kucaklarımız boş kalmasın 3 dısarda 1 memorıalde olmak üzere 4 negatıf sonuc yasadım en son gecen ay memorıalde negatıf sonucu aldım oysa cok cokkk ümitlıydım semra hanım bır ay once lap. Yapmıstıhersey yolundaydı ama olmadı su an bıraz ara verdım memorıalde bır laparaskopı bır tüp bebek tedavısı gecırmış bırı olarak tecrubelerımı paylaşmak için burdayım negatıf sonuc alan arkadasları cok ıyı anlıyorum :2:

connet senin de transferin yapılmıştır ve evde dinleniyorsundur sanırım. inşallah az bir zaman sonra güzel haberi burda bizimle paylaşman nasip olur.

Evet canim dun oldu opum 8 yumurta toplandi once 4 tanesi dollenmis sonra 2 tane daha bakalim artik beklemek ve dua etmekten baska bisey yapamiyorum

1 tane olsun bizim olsun cnm, 8 taneden 6 tane çok güzel. inşallah bunlardan biri ya da ikisi senin bebişin olacak...hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba,
Çok üzüldüm arkadaşım.Ama canını sıkma herşeyin hayırlısı diye düşün.Bende Şişli Memorial da önümüzdeki ay başlayacağım.
Yaşımdan dolayı sıkıntılı bir tedavi.Değerlerim normal ama genede başarı şansım düşük.Merkezle ilgili tecrübelerini alabilirmiyim ?
Ne kadara mal oldu.Nelere dikkat etmeliyim? Dondurma işlemi yaptınız mı? Tşk, Sevgiler,

Arkadaşlar merhaba,
6mayis da Nur Hanim'in katkilari, Memorial in cabalari, Allah in da izniyle altin yumurta Denizhan bebegi kucagima aldim.. Allah a binlerce kere sukurler olsun..

Allah tedavide olan arkadaşlara, tedaviye başlayacak olan arkadaşlara hayirli haberler almayi nasip etsin
hamile olan arkadaşlari da Allah kurtarsin..

opuyorum herkesi

Canım allah size uzun ömürler versin inşallah. Senden mutlusu yoktur şimdi allah sizi korusun:)
Senin tek yumurtan mı vardı canım? Bende se rezerv az ve çok korkuyorum anne olamayacagım diye

connet senin de transferin yapılmıştır ve evde dinleniyorsundur sanırım. inşallah az bir zaman sonra güzel haberi burda bizimle paylaşman nasip olur.

Merhaba cnm evet sali gunu 2 tane 1.kalite transfer yapildi ilk gun sacm vardi ama sonrasinda hicbid ahrim sizim yok suan dinleniyrm insallah hayirli sonuclar alriz

Merhaba cnm evet sali gunu 2 tane 1.kalite transfer yapildi ilk gun sacm vardi ama sonrasinda hicbid ahrim sizim yok suan dinleniyrm insallah hayirli sonuclar alriz

canım inşallah sonucun güzel olur. ağrının olmamasına da sevindim,şimdiden 3 günün doldu bile:) o zaman senin 4. gün transferi mi oldu bu? cumada sayılırsa 5. gün oluyor tabi, pek hatırlayamadın toplama günü de sayılıyor muydu diye:)

Agrimin olmasimi iyi olmamasimi inanki sasordim kaldim suan cok buyuk bpsluktayim hicbirsey hissedemyrm sanki olmuckmis gibi geliyo nebileyim normalde yerlesme olurken azda olsa agri sizi olmasi gerekir diye dusunuyem. Benim foplama cuma oldu eryesi gunu 1.gun sayiyolar yani benim sali gunu 4.gun transferi yapildi

ben genelde hiçbir şey hissetmeyenlerin hamile kaldığını gördüm cnm, seni ümitlendirmek istemem tabi ama iyi düşün iyi olsun. ben adetime 4-5 güne kala hep adet belirtilerimi hissederim transferlerimde de öyle olmuştu, ve gene olmadı diyordum, ama şu da var kimileri bu belirtileri yaşayıpta hamile kalıyor, yani belirti olsun veya olmasın sonuç kişiden kişiye göre değişiyor cnm, en iyisi fazla düşünmemek, maalesef en zor kısmı bu bekleme süreci işte, bir de hareketlerine de dikkat ediyor insan, neyse çoğu gitti azı kaldı neyseki. dondurulmuş embriyon kaldı mı peki?

Kızlar selamun Aleykum..uzun zamandır giremedim takip de edemedim.ben de Memorialde ikinci tedavime başladım.bugün 4. gunum.ilk gun birbirine yakın büyüklüklerde 6-7 yumurtam görünüyordu. Bugun ise 2-3 tanesi büyümüş digerleri pek büyümemiş dedi doktor.kac tane toplanır diye sordum 2-3 tane dedi.biraz canim sıkıldı.ilk tedavimde 11 yumurtam toplanmıştı.diger küçükler artık büyümez mi? Bir bilgisi olan aynı durumu yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…