- 4 Şubat 2012
- 591
- 1
merhaba kizlar bir haber vereyim dedim.beni bazilariniz taniyordur.11 mayista 2 tane a kalite embriyo transfer edildi.ve dun kan verdim maalesef negativ.keske bende sizler gibi hamileyim yazabilseydim.sebepsiz bir bitis oldu yine ve 4 cu kez.tutunamiyorlar neden onuda bilen yok.rabbimin bir bildigi var diyorum artik.
Belki çok geçmiş olsun. Yaşadığın hayalkırıklığını anlayabiliyorum. Maddi manevi çok zor. Allah sana güç versin. İnşallah son negatifin our.
Aklıma şu geldi. Acaba embiryolara PGT yaptırsan bir dahaki sefer şansın artar mı ? Buraya da yazan Sümeyye arkadaşımızın da diğer denemelerde hamilelik olmamıştı. PGT'li denemesinde hamile kaldı. Bazen sağlıklı görünen embiryolarda kromozom sorunu olabiliyor. Kromozom sorunu olan embiryo tutunamıyor.
secil28 ne yaptın cnm, opun gerçekleşti mi?
Evet canim dun oldu opum 8 yumurta toplandi once 4 tanesi dollenmis sonra 2 tane daha bakalim artik beklemek ve dua etmekten baska bisey yapamiyorum
1 tane olsun bizim olsun cnm, 8 taneden 6 tane çok güzel. inşallah bunlardan biri ya da ikisi senin bebişin olacak...hayırlısı olsun inşallah.
Herkese gunaydın hamıle olan arkadaslara saglıkla bebeklerını dünyaya getırmelerını yuce rabbımden dılıyorum benım gıbı anne olmak için mucadele veren anne adaylarınada yuce rabbımden bır an once evlat vermesı için dua edıyorum arkadaslar ya rabbi senın hazınen genıs bızlerede nasıb et kucaklarımız boş kalmasın 3 dısarda 1 memorıalde olmak üzere 4 negatıf sonuc yasadım en son gecen ay memorıalde negatıf sonucu aldım oysa cok cokkk ümitlıydım semra hanım bır ay once lap. Yapmıstıhersey yolundaydı ama olmadı su an bıraz ara verdım memorıalde bır laparaskopı bır tüp bebek tedavısı gecırmış bırı olarak tecrubelerımı paylaşmak için burdayım negatıf sonuc alan arkadasları cok ıyı anlıyorum :2:
Arkadaşlar merhaba,
6mayis da Nur Hanim'in katkilari, Memorial in cabalari, Allah in da izniyle altin yumurta Denizhan bebegi kucagima aldim.. Allah a binlerce kere sukurler olsun..
Allah tedavide olan arkadaşlara, tedaviye başlayacak olan arkadaşlara hayirli haberler almayi nasip etsin
hamile olan arkadaşlari da Allah kurtarsin..
opuyorum herkesi
connet senin de transferin yapılmıştır ve evde dinleniyorsundur sanırım. inşallah az bir zaman sonra güzel haberi burda bizimle paylaşman nasip olur.
Merhaba cnm evet sali gunu 2 tane 1.kalite transfer yapildi ilk gun sacm vardi ama sonrasinda hicbid ahrim sizim yok suan dinleniyrm insallah hayirli sonuclar alriz
canım inşallah sonucun güzel olur. ağrının olmamasına da sevindim,şimdiden 3 günün doldu bile:) o zaman senin 4. gün transferi mi oldu bu? cumada sayılırsa 5. gün oluyor tabi, pek hatırlayamadın toplama günü de sayılıyor muydu diye:)
Agrimin olmasimi iyi olmamasimi inanki sasordim kaldim suan cok buyuk bpsluktayim hicbirsey hissedemyrm sanki olmuckmis gibi geliyo nebileyim normalde yerlesme olurken azda olsa agri sizi olmasi gerekir diye dusunuyem. Benim foplama cuma oldu eryesi gunu 1.gun sayiyolar yani benim sali gunu 4.gun transferi yapildi