Amin canım. Senin yazdıklarını hayretler içinde okuyorum. Bu kadarmı insanlar meraklı olurmuş
Belki sen ünlü birisindir haa, hani ünlüleri konuşmayı her kes sever
Ama ben asla kendi resmimi internete koymam ki. Siz de beni çiçek gibi düşünürsünüz artık. ben de sadece çiçek resimleri var da
Teşekkür ederim. Senin de opun hayırlı olsun. Bol bol kaliteli ve sağlıklı bebeğe dönüşücek yumoşlar toplansın. Ama bizim karşılaşmamız imkansız
Amin canım. Senin yazdıklarını hayretler içinde okuyorum. Bu kadarmı insanlar meraklı olurmuş
Belki sen ünlü birisindir haa, hani ünlüleri konuşmayı her kes sever
Ama ben asla kendi resmimi internete koymam ki. Siz de beni çiçek gibi düşünürsünüz artık. ben de sadece çiçek resimleri var da
evet bak bu aklıma gelmemiştii zaten biraz garip karşılayabilirsiniz belki ama belirli birkaç kişi dışında herkesi şuan kabul etmedim evime müsait değil dedirttim.biraz zaman geçsin istiyorumm ben çok sıkıntılar çektimm her anlamda. rabbim korusun düşmana fırsat vermesinnn
canım ekledim seni 3 isimli kaul edersin
inci benim fotolarda taaa en altta 4 kişilik bir foto var 4 kız gorebiliyor musun tahmin et bakalım ben hangisiyim
bengü sır diye bir arkadaşın etiketlemiş bir foto onda varmısın
en iyisini yapmıssın canım Rabbim korusun seni heralde siz akrabalarla yakın oturuyorsunuz akrabalarla yakın oturmak iyi ama işte boyle kotu yönleride olabiliyor
Size ozelden mesaj attim face icin baska isteyen varmiii
Yok yok bu insanlar cok merakli....mikrodaki dert ben de de varda...birgun ortada gorunmesem hemen dedikodu bide yalova cok kucuk bi yer bizi de herkes taniyo gelsin dedikodularrrcanım daha önceden çok göz önünde olan bir insandım.ben kendi çapımda kuranı kerim okuyorumm brisi okutacağı zaman çağırırdı beni bende kıramaz giderdimm.ama göz önünden kaybolalı 2 sene oldu.
bengü sır diye bir arkadaşın etiketlemiş bir foto onda varmısın
Selam Arkadaslar Rabbim oncelikle tedavi ve baslayacak ve anne adaylarinin yardimcisi olsun ins.Bende memorial Annesiyim sukrolsun Allah nasip ederse tekrardan baslayacagim hormonlarim duzelirse halen irtibat icindeyim.
Canim incim sen nasilsin ufukta tedavuin varmi Rabbim muaffak eylesin Yuce Rabbim bu ugurda grasan herkezin yuzunu guldursun kucaklarini ellerini bos cevirmesin ins tedaviye baslayacak olan kardesleriminde dogru adreste olduklarini ictenlile soyluyorum.
Allahim herdaim yar ve yardimcimiz olsun ins Aminn
canım msj atıyom sana ama msj kutun dolu herhalde
hale bayır diye bir arkadasın etiketledigi fotoda varım en altta
Selam Arkadaslar Rabbim oncelikle tedavi ve baslayacak ve anne adaylarinin yardimcisi olsun ins.Bende memorial Annesiyim sukrolsun Allah nasip ederse tekrardan baslayacagim hormonlarim duzelirse halen irtibat icindeyim.
Canim incim sen nasilsin ufukta tedavuin varmi Rabbim muaffak eylesin Yuce Rabbim bu ugurda grasan herkezin yuzunu guldursun kucaklarini ellerini bos cevirmesin ins tedaviye baslayacak olan kardesleriminde dogru adreste olduklarini ictenlile soyluyorum.
Allahim herdaim yar ve yardimcimiz olsun ins Aminn
maşallah kaç yaşında bebeğiniz ilk denemenizdemi oldu .allah analı babalı büyütsün inş...
hımm saglık olsun canım inş yüz yüze görüşürüzo yok görünmüyo bende