Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekle beni de nasil olacak ben face pek bakamiyorum vaktim yok ya ondan.hele bi de burayi sizleri uldum hic giremiyorum ama ekle ekle nasil
Masallah super..insallah hayirliyla bu sefer tamam olur..bebislere kavusursun..bak Allah soyletti bebisler dedim...insallah...17yumurta toplandi canim funda hanim yapti opumu
aynen canım diğerlerinde bende aynıydımmm.bu seferde yine pek kimse duymasın istedimmm ama ooo bi duydumm ki sonradan ben boşuna uğraşmışımmm.bütün herkes biliyor ama ben milletin bildiğini bilmiyormuşummm .çokk sinir oldumm ama sonra dedimm rabbim sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil
Kızlar kısmetse perşembe günü benim de opum var. Bu gün çatlatma iynesini yapıcam.
Şimdilik durum fena gözükmüyor. Endometrium 11,5 mm, en küçüğü 13mm, en büyüyü 27mm olmakla 17 gibi yumurta sayıldı. Hangisinden ne çıkıcak opudan sonra belli olur artık. Rabbim hayır neredeyse onu kısmet eylesin, hepimize
canım 10 dk engeli evet canım
Facete canım. Varsa ekleyelim.
Facede hesabımı kapattım. Ancak fotoları görmek için tekrar açar sonra yine kapatırım. facebooku hiç sevmiyorum
Hayirli olur insallah..endometrium super masallah...bende iste bu endrometrium problem ..o nedenle hist.olucam..hayirlisi iste..Kızlar kısmetse perşembe günü benim de opum var. Bu gün çatlatma iynesini yapıcam.
Şimdilik durum fena gözükmüyor. Endometrium 11,5 mm, en küçüğü 13mm, en büyüyü 27mm olmakla 17 gibi yumurta sayıldı. Hangisinden ne çıkıcak opudan sonra belli olur artık. Rabbim hayır neredeyse onu kısmet eylesin, hepimize
Kızlar kısmetse perşembe günü benim de opum var. Bu gün çatlatma iynesini yapıcam.
Nereden öğreniyor bu millet hayret bir şey
Canım hadi hayırlı olsun. Transferler, opular ardı ardına geliyor Pozitif haberleriniz de böyle gelsin inşaallah.
Bu arada görümcen için aradınız mı hastaneyi tekrardan?
canım fotolar cok guzel ozellikle tek cekildigin ve 3. foto cok guzel cıkmıssınızTamamdır
Ben de foto isterim ama
Canım hadi hayırlı olsun. Transferler, opular ardı ardına geliyor Pozitif haberleriniz de böyle gelsin inşaallah.
Bu arada görümcen için aradınız mı hastaneyi tekrardan?
canım fotolar cok guzel ozellikle tek cekildigin ve 3. foto cok guzel cıkmıssınız
ben foto yuklemiyorum ama arkadaslarımın yukledigi benim etiketlendigim vardı onu gorebilirsin heralde bulamazsanda artık bir foto atarım ins
mikro yuda senden bulayım ben mikro izin var mı?
İste sana bisey bilmiyo havasi veriyolarya ben de sinir oluyorum..iste bol bol dua et ne olur nazardan cok korkuyorum ben..hersey yolunda deme bi de herkese daha tam belli degil de..bence ...nazardan korusun Rabbimmmaynen canım diğerlerinde bende aynıydımmm.bu seferde yine pek kimse duymasın istedimmm ama ooo bi duydumm ki sonradan ben boşuna uğraşmışımmm.bütün herkes biliyor ama ben milletin bildiğini bilmiyormuşummm .çokk sinir oldumm ama sonra dedimm rabbim sağlık sıhhat versin gerisi önemli değil
canımmm hadi hayırlı olsunnn inş...kaliteli yumoşların olurrr sana evlat olurlarrrr
bende onu anlamıyorum yaaa.dedim ki bu sefer çalışıyorum zaten göz önünde değilim kimse anlamazz.ben 4 .katta oturuyorummm ama güneşliklerimm ne günden ne güne kaç gün açılmış sabahtan bunu bile konuşmuşlar düşün artıkk.işe gitmiyo kesin bebek koydurdu diyee ne diyim ben artıkk.konuşanlarda var ya akrabaaa.
annem yanımda kalıyordu ya yengem babamın önüne çıkmış siz kavgamı ettinizde kızında kalıyo falan demişlerrr 60 yaşındaki adama düşün artıkk
canım fotolar cok guzel ozellikle tek cekildigin ve 3. foto cok guzel cıkmıssınız
ben foto yuklemiyorum ama arkadaslarımın yukledigi benim etiketlendigim vardı onu gorebilirsin heralde bulamazsanda artık bir foto atarım ins
mikro yuda senden bulayım ben mikro izin var mı?
Evet aradım. En çok merak ettiğim ben Aynur hanımla birlikte Semra hanımdan randevu istemişdim. Semra hanıma yazmışlardı, Aynur hanıma da programına bakılır demişdi. Bu gün arayıp öğrendim ki Aynur hanımı yazmışlar. Sevindim.
Acaba ben görümcemle birlikte görüşmeğe gide bilirmiyim? Eşini de içeri isterlermi acaba? Semra hanımla tanışmayı çok istiyorum. O kadını gerçekten çok seviyorum.
teşşekkür ederim kızlarr allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah :))
tabikide var kuzum ne demek bugün inciden akasyam da geldiii face te
İste sana bisey bilmiyo havasi veriyolarya ben de sinir oluyorum..iste bol bol dua et ne olur nazardan cok korkuyorum ben..hersey yolunda deme bi de herkese daha tam belli degil de..bence ...nazardan korusun Rabbimmm
canım benim de opum perşembe günü..karşılaşırız belki...hakkımızda hayırlısı olsun...
canımmm hadi hayırlı olsunnn inş...kaliteli yumoşların olurrr sana evlat olurlarrrr
bende onu anlamıyorum yaaa.dedim ki bu sefer çalışıyorum zaten göz önünde değilim kimse anlamazz.ben 4 .katta oturuyorummm ama güneşliklerimm ne günden ne güne kaç gün açılmış sabahtan bunu bile konuşmuşlar düşün artıkk.işe gitmiyo kesin bebek koydurdu diyee ne diyim ben artıkk.konuşanlarda var ya akrabaaa.
annem yanımda kalıyordu ya yengem babamın önüne çıkmış siz kavgamı ettinizde kızında kalıyo falan demişlerrr 60 yaşındaki adama düşün artıkk
Ama ben asla kendi resmimi internete koymam ki. Siz de beni çiçek gibi düşünürsünüz artık. ben de sadece çiçek resimleri var daBen de kullanmıyorum pek ama bizler için müthiş oldu
Eee biz de görmek isteriz ama
canım ekledim seni 3 isimli kaul edersin
inci benim fotolarda taaa en altta 4 kişilik bir foto var 4 kız gorebiliyor musun tahmin et bakalım ben hangisiyim