Merhaba nilcim :) Çoktandır yoksun. Nasılsın? Minik kuzun nasıl?
Allah razı olsun. Haftaya çarşamba belli olacak tedavi sürecim canım. Ufak bir operasyon geçirdiğim için bu kadar süre beklemek zorunda kaldım. Bakalım inşaallah vakit yaklaşmıştır :)
Mikrom nil'in yanlış hatırlamıyorsam 19 yıl sonra oldu bebeği. Oğluna bir kardeş istediği için yeniden başlayacak inşaallah...
hımm saglık olsun canım inş yüz yüze görüşürüz
hımm saglık olsun canım inş yüz yüze görüşürüz
Merhaba nilcim :) Çoktandır yoksun. Nasılsın? Minik kuzun nasıl?
Allah razı olsun. Haftaya çarşamba belli olacak tedavi sürecim canım. Ufak bir operasyon geçirdiğim için bu kadar süre beklemek zorunda kaldım. Bakalım inşaallah vakit yaklaşmıştır :)
Mikrom nil'in yanlış hatırlamıyorsam 19 yıl sonra oldu bebeği. Oğluna bir kardeş istediği için yeniden başlayacak inşaallah...
sumeyyecim gönderdiğin isimden bir sürü insan var
Koy bir foto ama
canım eşim istemiyor foto vs bende koymuyorum olanlarıda silmiştim eger eşimi razı edebilirsem koyarım inşamaaaaa koysaydın bitane
Mikrom denturun numarası var mıydı sende? Varsa yarın bir mesaj atabilir misin nerede diye merak ettim :26:
canım eşim istemiyor foto vs bende koymuyorum olanlarıda silmiştim eger eşimi razı edebilirsem koyarım inş
Mikrom denturun numarası var mıydı sende? Varsa yarın bir mesaj atabilir misin nerede diye merak ettim :26:
canım eşim istemiyor foto vs bende koymuyorum olanlarıda silmiştim eger eşimi razı edebilirsem koyarım inş
Kizlarrr herkese merhaba :) laparoskopiden korkan arkadaslar icin tecrubemi paylaşmak istedim sizlerle.ben Ekim ayında endometriozis nedeniyle lap oldum Semra hoca yaptı.inanin korkulacak hiç bişey yok sonrası da çok rahat geçiyor.ben istanbul disından gelmiştim ve okalar iyiydimki ertesi gün sabah yola bile çıkabildim.zaten o gün ayağa kalkiyosunuz korkmayın stres yapmayın nolur. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah:)
Benimkini inciyede ozelden yollarmisin sen ben beceremedim..ben tabletten giriyorun face bi acayip sayfadan aciliyo o yuzden arkadaslik teklifini yarin kabul ederim sizin.olur di mivar canım bende aramayı düşünmüştüm bugün geçti aklımdan yarın ararım artıkk.
sezyal,gamzear tamammıdır kızlarrr
ben düzenleme yaptım acaba hala goremiyor musununz 4 kızın oldugu fotoyu halla halla neden olmuyor acaba
Benimkini inciyede ozelden yollarmisin sen ben beceremedim..ben tabletten giriyorun face bi acayip sayfadan aciliyo o yuzden arkadaslik teklifini yarin kabul ederim sizin.olur di mi
Benim avatar resminde yeşil fonda damla içerisinde papatya resimi var.
Yattigim yerden telefondan yaziyorum hala kizlar. Yarin daha rahat girerim insallah:) yatiyorum bugun. Geri sayim nasil gecer bilmiyorum. Embriyonun resmini verdiler bakip duruyorum:)) rahmine koyarken ekranda gosteriyorlar ya kalbim pit pit etti. Duygulandim. Bir noktaydi ve bana tutunmaya calisacakti. Benden daha buyuk bir mucadele icinde o simdi.. Ben de dua ediyorum onun icin :))