Memnuniyetsizlik Topiği!

cok kişiyle alılverişimiz oldu enabeylede aldk verdk hic sorun yasamadm bilhassa cok güleryüzlü ve tatlı birisi...ayrıca minikusss arkadasmdanda helallk istyrm kargosunu hala yollayamadm ve hala şikayet etmiyor sen nasıl bir insansn Allahaskına?

bir İnsan bukdr mı kibar olur sinirlerüni aldırır hatamı telafi edecgm en kısa zamanda ogluş iyileşmek üzere

canımmm geçmiş olsun oğlanmı hastaydı bende nerde bu kız diyodum bayadır yoksun..
saol canımmm benim ailecek.toplu bir hastalık seansından sonra kücügü sünnet ettirdk onunla mesguldüm canımmm senide özledik valla:) dur.topigi karıstrmayım özele.döneyim:))

bir İnsan bukkibar olur sinirlerüni aldırır hatamı telafi edecgm en kısa zamanda ogluş iyileşmek üzere

Canim benim ne hakki varsa da helal olsun hastasiniz oglus sunnet olmuş geçmiş olsun demek düşer ne şikayeti o kadar muhabbetimiz oldu hepimizin basina gelebilir boyle şeyler ben senden dönüş alamayınca kustun sandim :) :) iyiyseniz hic sorun değil

saol canımmm benim ailecek.toplu bir hastalık seansından sonra kücügü sünnet ettirdk onunla mesguldüm canımmm senide özledik valla:) dur.topigi karıstrmayım özele.döneyim:))

oh ohh maşallah küçükde adam olmuş..allah damatlıklarını göstersin hepimize inşallah..

Keşke ürün geldiğinde teslim almadan geri gönderseydiniz çok büyük hak yemiş bunu yapan. O arkadaş en azından size 40 lira havale-eft yapmalı bunu okuyorsa. Ve helallik almalı sizden.

Arkadaşım hiç para yatmadan ürün gönderilir mi?

Benim kafamın almadığı 1-2 ya da 5 liraya satacağına neden bedava vermiyorlar bu eşyaları? Yani afedersiniz b.ku çıkmış kıyafete bir de para istiyorlar ben utanırım vallahi.

Keşke ürün geldiğinde teslim almadan geri gönderseydiniz çok büyük hak yemiş bunu yapan. O arkadaş en azından size 40 lira havale-eft yapmalı bunu okuyorsa. Ve helallik almalı sizden.
canim teslim almasam geri göndersem gelis gidis iki kargo ücretini de keser öyle yollardi parami eminim o da yollarda tabi.hakkimi helal etmiyorum inanin parasinda degilim gecti gitti nerelere harcamiyoruzki benim en cok zoruma giden yalan söyleyip beni kandirmasi ve satmadsn önce cok kibar güzelce konusup anlayisli görünmesi sattiktan sonra ise telefonlari acmayip attigim mesajlara cevap bile yazmamasi oldu

Arkadasim aslinda karsilikli iyi niyet meselesi.sonucta ürün alan da ki ben genelde aliciyim ürünu görmeden eline gecmeden para ödüyor.yani her iki tarafta burda magdur olabilir.demissinya para yollanmadan ürün gönderilirmi o zaman da su soru sorulur ürünu görmeden para gönderilir mi?Allah iyi insanlarla karsilastirsin

amin o kadar şey söylemek istiyorum ki ama bu tarz şeylere tenezzül edenlerin dilleriylede baş etmek zor kusurlu ürün yollayıp ama hediye şunu yolladım demiyorlar mı sinir oluyorum kusurluysa satma..

Arkadaşım burası memnuniyetsizlik topiği ve bende memnuniyetsizliğimi bildirdim 10 tl ye kalmadıysan iade et paramı ben sana gönderdiğim hesaba geri gönder diye mesaj attım. Cevap bile gelmedi??! Kargo takip numarası istedim vermedin ? Beraber takip edelim dedim.???? Yok dedin sence haksızmıyım ?.beni burada bilen bilir seninle polemiğe girmeyeceğim.

cok tesekkur ederim canim kibar yorumun icin
sen de cok tatli ve keyifli birisin
hepinize sifa diliyorum :)

Kavun degil koklayamiyosun tabi ama niyet belli isteyen evladi icin istiyor.Beni bilen bilir.para ikinci plandadir ama suistimal edincede kotu oluyorum. cok yolladim canm parasini taksitle yollayan yetiremeyeni bi ay sonra yatirani bile var hepsinede helali hos olsun.

Son düzenleme:
Benim de ücret yatırılmadan ürün gönderdiğim oldu..
Bana da ücretini ödememiş old0ugum halde ürün gönderen olmuştu..
Olumsuz yazılanları okuyunca çok şaşırıyorum ve üzülüyorum..

Güven ortamı çok önemli..Hiçbirimiz karşı tarafı tanımıyoruz, yazdıklarına göre ufak tefek karakter analizi yapabiliyoruz...Ben de para almadan kargo yolladım karşı tarafa...Şimdiye kadar da hiç suistimal eden arkadaşım olmadı. Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın , hiçbir zaman.....

Aynen dediğiniz gibi..
Amiiin cnm.. İnşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…