- 27 Kasım 2007
- 297
- 41
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım burası memnuniyetsizlik topiği ve bende memnuniyetsizliğimi bildirdim 10 tl ye kalmadıysan iade et paramı ben sana gönderdiğim hesaba geri gönder diye mesaj attım. Cevap bile gelmedi??! Kargo takip numarası istedim vermedin ? Beraber takip edelim dedim.???? Yok dedin sence haksızmıyım ?.beni burada bilen bilir seninle polemiğe girmeyeceğim.
canım zaten iade etmek isteyen ay şu kadar eidcem yada birşey yolıyım falaln diye kıvırmaz hesabına gelen parayı kontrol ettiği yerden ıbanını alır geri gönderiri bu kadar kolay.Arkadaşlar ahkam kesen arkadaşına ses Seda ve para iadesi hala yok. Bilin istedim, neyse ki çok birşey değildi....
canim isim verki diger saticilar zan altinda kalmasin alicilarda bilsin bu topik onun icin nick sart(uzuldun senin adina gecmis olsun cnm.)arkadaslar , isim vermeyecegim ama herkes sattigi urunleri bilir sadece bir duruma dikkat cekmek istiyorum .bizler burada paramizla temiz kullanilmis kiyafetler aliyoruz , almak istiyoruz . ama gordumki bazi saticilar benim bedavaya bile kimseye vermeyecegim kiyafetkeri satisa cikariyorlar .inanin para verip o kiyafetleri aldigim icin ben utandim .o kiyafetleri baskasina bile vermeye utanirim ben. yikamaktan rengi atmis , beyazlamis , tuylenmis kiyafetleri de parayla satmayi birakin hayrina baskasina bile verilmez , bizler burada dilencilik yapmiyoruz . bir de hediye olarak eski , tuylenmis kiyafetleri gondermeyin . gercekten cok ayip , parayla 2. el alani kucumsemeyin
Uzuldumarkadaslar , isim vermeyecegim ama herkes sattigi urunleri bilir sadece bir duruma dikkat cekmek istiyorum .bizler burada paramizla temiz kullanilmis kiyafetler aliyoruz , almak istiyoruz . ama gordumki bazi saticilar benim bedavaya bile kimseye vermeyecegim kiyafetkeri satisa cikariyorlar .inanin para verip o kiyafetleri aldigim icin ben utandim .o kiyafetleri baskasina bile vermeye utanirim ben. yikamaktan rengi atmis , beyazlamis , tuylenmis kiyafetleri de parayla satmayi birakin hayrina baskasina bile verilmez , bizler burada dilencilik yapmiyoruz . bir de hediye olarak eski , tuylenmis kiyafetleri gondermeyin . gercekten cok ayip , parayla 2. el alani kucumsemeyin
Boyleleride var iyilik yaranmazUrun satan arkadaslarin bazilarinin Aldiklarinin yanina bir iki parca biseyde ben eklerim hediye gonderirim cumlesi artik cok samimiyetsiz geliyor bazi arkadaslar ne guzel yaziyor su su ucretsiz diyor ama bu eklerimler basima geldiginden biliyorum burda satamayacak kadar eski oldugundan adi surpriz oluyo musterilerime kucuk hediyeler oluyor kendini blogda kucuk hediye gonderiyorum yazarak ovenler yerine su urunlere ucretsiz yazan arkadas lar hem urunu gostererek hem de hediye ederek asil ovguyu hakedenler bence
arkadaslar , isim vermeyecegim ama herkes sattigi urunleri bilir sadece bir duruma dikkat cekmek istiyorum .bizler burada paramizla temiz kullanilmis kiyafetler aliyoruz , almak istiyoruz . ama gordumki bazi saticilar benim bedavaya bile kimseye vermeyecegim kiyafetkeri satisa cikariyorlar .inanin para verip o kiyafetleri aldigim icin ben utandim .o kiyafetleri baskasina bile vermeye utanirim ben. yikamaktan rengi atmis , beyazlamis , tuylenmis kiyafetleri de parayla satmayi birakin hayrina baskasina bile verilmez , bizler burada dilencilik yapmiyoruz . bir de hediye olarak eski , tuylenmis kiyafetleri gondermeyin . gercekten cok ayip , parayla 2. el alani kucumsemeyin
evet canım ne yazıkki hem suçlu hem güçlü oluyorlar bende aynı şeyi yaşadım ucuzdu hediyeside vardı dedi tülenmiş vebel lastikleri çürümüştü esnemiyordu artık.arkadaslar , isim vermeyecegim ama herkes sattigi urunleri bilir sadece bir duruma dikkat cekmek istiyorum .bizler burada paramizla temiz kullanilmis kiyafetler aliyoruz , almak istiyoruz . ama gordumki bazi saticilar benim bedavaya bile kimseye vermeyecegim kiyafetkeri satisa cikariyorlar .inanin para verip o kiyafetleri aldigim icin ben utandim .o kiyafetleri baskasina bile vermeye utanirim ben. yikamaktan rengi atmis , beyazlamis , tuylenmis kiyafetleri de parayla satmayi birakin hayrina baskasina bile verilmez , bizler burada dilencilik yapmiyoruz . bir de hediye olarak eski , tuylenmis kiyafetleri gondermeyin . gercekten cok ayip , parayla 2. el alani kucumsemeyin
Merhaba enabe arkadaşım ve ben mağdurlarız arkadaşım, benim ürünüm gelmedi param gitti, oku yorumlarda var,,Kızlar! Aranızda "chanelchanel" rumuzlu şahıstan alışveriş yapanınız oldumu?
Gecmis olsn canm yatirdiniz gondermedi bisey ha ulasamiyor musunuz telefon falan yok mu peki?Merhaba enabe arkadaşım ve ben mağdurlarız arkadaşım, benim ürünüm gelmedi param gitti, oku yorumlarda var,,
Gecmis olsn canm yatirdiniz gondermedi bisey ha ulasamiyor musunuz telefon falan yok mu peki?
Haram yahu helal olmaz kiAynen öyle arkadaşım teşekkür ederim, aslında enabe arkadaşımda varmış numarası ama istemedim ben gönderecek olan zaten gönderirdi diye düşünüyorum, böyleleri de var maalesef
Canım çok üzüldüm böyle bir şey yaşamana İnşallah istediğin gibi sonuçlanır...Yeni tanışıyoruz seninle. Allah her şeyi görür, yardımcın olsun inşallah....Amacım annelerden çok çocukların sevinmesi , mutluluk duyuyorum onlar sevinince ..Annenle de yarın tanışıcaz kısmetseMerhaba enabe arkadaşım ve ben mağdurlarız arkadaşım, benim ürünüm gelmedi param gitti, oku yorumlarda var,,
Canım çok üzüldüm böyle bir şey yaşamana İnşallah istediğin gibi sonuçlanır...Yeni tanışıyoruz seninle. Allah her şeyi görür, yardımcın olsun inşallah....Amacım annelerden çok çocukların sevinmesi , mutluluk duyuyorum onlar sevinince ..Annenle de yarın tanışıcaz kısmetse
kesin yine güncel mesajlarından dolayı ceza almıştır.hani yoksa baska bir şey oldugundan değil:)Chanelcahanel in kullanıcı adi değişmiş
Herkes güncelleme mesajı yazıyor kullanıcı adı değişince ne oluyor ki ?kesin yine güncel mesajlarından dolayı ceza almıştır.hani yoksa baska bir şey oldugundan değil:)