Memnuniyetsizlik Topiği!

Arkadaşlar akşamdan sözleşip ertesi güne ben onu sattım ya da ben o takımon bi parçasını sattım gibi saçmalıklar yapmayın lütfen.
Kaliteli ürünü ucuza alalım derken kalitesiz ucuz insanlarla uğraşmak yorucu oluyor.
Ta
Polemik için değilde ben basina taktigiyla değil gözüne gönlüne perde takip dolasanlardan korkarim Fersudeyle alisverisimiz muhabbetimiz oldu alçak gönüllü hatir sayan biridir benden de urun aldi ve arada haberlesiriz ne ödeme ne de kargo için hic sorun yasamadik ki beni idare etti sağolsun görünce yazmadan gecemedim

kım olan bişeyi bozuyırsanız iki kuruşun hesabını yapıp daha yüksek fiyata kakalamaya da çalışmayın herkesin kafası çalışıyor hesap yapmayı
Polemik için değilde ben basina taktigiyla değil gözüne gönlüne perde takip dolasanlardan korkarim Fersudeyle alisverisimiz muhabbetimiz oldu alçak gönüllü hatir sayan biridir benden de urun aldi ve arada haberlesiriz ne ödeme ne de kargo için hic sorun yasamadik ki beni idare etti sağolsun görünce yazmadan gecemedim

Fersude Hanım ile benim grcrnlerde alışverilim oldu.Ben biraz pimpirikliyim telaşe veririm.Bi üründe kir gördüm yıkıyım dedim iyice kötü oldu sandım.Bu arada hrmen çıkıp Kendisiyle buluşmam gerekiyordu.O anda poşete kitspcığı koymayı unutmuşum.Bunu hiç önemsemedi bile Krndisi alternstif sundu.bana da uydu o şekilde anlaştık yani.Paylaşmak istedim.Getcekten alçak gönüllü çünkü sattığım ürünler iyiydi ama çok iyi değillerdi kusurları görmedi ve beni memnuniyey topiğine yazdı sağolsun.

Arkadaslar sızlerle ıyı alış Verıs yapmış olması burada benim suçlu oldugumumu gosterır kusura bakmayın ama bende burada bır kac arkadasımla alış Verus yaptım ve sorun yasamadım dıyecegım o kı bnm evıme gelen mısafıtrım onu begenmıs ıse elınden alamam kı ben bayana açıklama yaptım uzgunlugumu dile getrdım buna rağmen burada bnm insanlık ve kalıteme laf ederse bnde sessiz kalamm kı daha fazla dıllenırse yargıya taşırım çnku cok basit bır olayı bna hakaret ederek devamı ettirip sözlerde buna tek taraflı dahıl olursanız bu olay kırıcı var çirkin oluyor

Tek tarafli olduğu doğrudur çünkü sadece onu taniyorum ancak yasanan sorun alisverisle ilgili inançla değil bence sizin aldiginiz tepki bu yüzden, bir insan ağaca bile tapabilir ve ona uygun yaşayabilir size zarar vermediği surece elestiremezsiniz sadece alisveristeki sorunu ortaya koya bilirsiniz ben tanidigim için yorum yazma ihtiyacı hissettim yoksa kimse burada adam asmaca ooynamıyor

Hala mevzuyu anlamamış olmana şaşırıyorum.
Evine gelen misafir dolaplarını mı karıştırdı da bana satacağın ürünü gördü ve zorla elinden aldı? Tabi ki hayır..
Üstelik iban nunaranı yolladın ve eft yi hemen yaparsan yarına yollarım dedin
Evinde oğluna küçük gelen başka bir tulumu verseydin şu an hesabında para olurdu kargo da yolda olurdu değil mi?
Şimdi soruyorum bu işin hangi noktasında benim parmağım var?

İnsanların tepki verme nedeni de bu söz verdiğin bir malı başkasına vermen, anlatabildim mi?

Burda gayet üstü örtülü mevzuyu kişiselleştirmeden yorum yazdım kendini deşifre etmek istedin insanlar da yorum yapma haklarını kullanıyorlar
davalık bir durum varsa emin ol o hak da bana aittir zira ilk mesajı isim kullanarak sen yazdın
Vicdan böyle bir şey işte ,birine haksızlık ettiğinde peşini bırakmaz ama malesef vicdanının sesini yanlış yorumluyor hırçınlık ediyorsun ben o tulumları alamamış olmaktan rahatsız değilim param cebimde kaldı ona da ayrıca mutluyum neden mevzu sakız gibi uzadı ?

Oğluna astronot arıyordun sana yardımcı olmak için forumu taradım link verdim kendşme ararken konuştğm arkadaşların isimlerini verdim kötülük bunların neresindeydi? Takımı bozduğun halde alacağım dedim bana 20 liralık 3parçalık takımı birini sattığın halde 15 dedin bana uymaz dedim çok basit bi natematik hesabıyla 20/3=6,5 gibi bişey yapar yani 13,5 lira demen gereken hatta bence mahçubiyetinin ifadesi olarak fiyatı indirmen gerekirken -ki tamamen benim düşüncemdie asla kimseyi bağlamaz-fiyatı şişirmen normal değildi ve anlaşamadık dedim kapattım konuyu.burda da isim vermeden yazdım sen ortaya çıktın.tekrar tekrsr özet geçiyorum ki durumu başka açılardan görüp hatalı olduğuna inanırsın diye umuyorum.
Çoluk çocuk sahibi insanlarız burda bulunma amacımız didişmek değil çocuklarımıza faydalı olmak
Ben haklı olduğuma inanıyor ve bu sebeple susma erdemi gösteriyorum bu mesajdan sonra
Sana kolay gelsin

evet orası da doğru.
Ben sadece çok şaşırdım.
Yani aynı şeyiben de yasayabilirdim dediğim gibi kitapcığı unuttum.Vr sorun olmadı.sonraya anşaştık yani.Sizi tanımıyorum leyhte ya da aleyhte taraf drğilim.Yasadığım olay denk geldi yazdım.

An
Ürünlerimi satarken anlaştıktan sonra " bir de hediye göndermek istiyorum kabul ederseniz" diyorum, bu samimiyetsizlik değil hoşluk bence.. baştan söylemek de öyle. üstelik sattığım bütün ürünler için memnuniyet topiğinde adım geçer, kimseye kötü ürün göndermem.. çok kesin yargılarda bulunmayalım bence
Yazdigim cumlede ki bazi ifadesi kesin yargiyi kaldiracak nitelikte neden bu kadar ustunuze alindiniz ki zaten iyi bisey gondermisseniz karsi taraf memnundur kendinizi savunmaniz bile gerek yoktur o zaman

Kesinlikle alışveriş yapilmamasi gereken bir kisi →→→ turmelis←←←

Üyeliği iptal edilen turmelis şimdi yeni adı chanelchanel dikkat lütfen 10 günden fazla oldu ödeme yapalı hala ses yok. Dikkat lütfen. Küçücük bebeklerin hakkına giren insan ??? Yazıklar olsun!!!

Üyeliği iptal edilen turmelis şimdi yeni adı chanelchanel dikkat lütfen 10 günden fazla oldu ödeme yapalı hala ses yok. Dikkat lütfen. Küçücük bebeklerin hakkına giren insan ??? Yazıklar olsun!!!

babyoverlock; adınıza çok üzüldüm. ben o bayandan 2 hafta önce toplu oyuncak ve kıyafet aldım. hatta param denkleşmedi bekletti sonrasında aldım ve hemen yolladı. memnun kaldım. her mesaj yazdığımda anında cevap aldım. sonra nickini değiştirmiş mesaj yazarken farkettim. telefon numarası vardı ben de belki birşey olmuştur girememiştir.

babyoverlock; adınıza çok üzüldüm. ben o bayandan 2 hafta önce toplu oyuncak ve kıyafet aldım. hatta param denkleşmedi bekletti sonrasında aldım ve hemen yolladı. memnun kaldım. her mesaj yazdığımda anında cevap aldım. sonra nickini değiştirmiş mesaj yazarken farkettim. telefon numarası vardı ben de belki birşey olmuştur girememiştir.

Yani keşke dediğiniz gibi olsa haber bekliyorum hala. Beni buralarda bilirler hiç böyle şeyle karşılaşmadım. :KK43:

Duyunca inanın çok üzüldüm.. İnşaAllah ürünleriniz gelir. :KK43:

komikkkomik siniz arkadaşlar ENABE hanım aman satış yapmasın diye sizi nasıl kandırıyor inanmıyorum
1. Üyeliğim iptal edilmedi , güncel mesajlarından dolayı yasak aldım delilim var ayrıca yasak alınca mesaj filan atamıyorsunuz bunu babyoverlock arkadaş bilmiyor

2. Birçok arkadaşa sitenin müdavimlerine satış yaptım 3 konu kapattım tüm satışlarımdan dolayı halada satışıma devam ediyorum en az 300 tllik satış yaptım müşterimle çok ilgilendim benden yana kaynaklı problem olmadı şuana kadar olsaydı şu ana kadar hala gayet iyi satış yapamazdım,olduysada kargocunun hatası oldu müşterilere geç ulaştı bu gibi sorunlarda karşı taraflar benden özür diledi yanlış anlaşıldıgımdan dolayı satış yaptıklarım............................................... benden hep helallik istediler

3 . ENABE arkadaşın mevzusu 3 sandalye bir kocaman masa,hacıyatmaz ve bebek giysileri hepsi bir kolideydi evet çok tuttu bende biliyorum ama ben satış yaparken anlaşmamızda zaten ben kargo masrafını karşılamıcaktım zaten karşı ödemeli kabul etmişim birde niye ödüyüm allah allah daha neler kapısına bedava bırakıp vereydim birde isterlerse,
ayrıca ENABE arkadaşı ödeme yapmak için beni tam 2 hafta oyaladı bende ha bekle ha bekle derken çıkardım kullandım napsaydım sürekli oyalıyordunuz kolim yırtıldı bende o halde yollayamazdım daha güvenli koliye koydum yollucağım zaman paketlediğim zaman ama kargo çok tutunca çıldırdılar bedava bıraksaydım kapısına kadar birde sanki
benim alnım akkk ben eldem teslim ederim dedim defalarca herkese ENABE de yazdım elden teslim ederim diye olan oldu aman chanelchanel arkadaş satış yapmasın diye iftiralar geliyor haksız suçlamalar geliyorrrrrrrrr

4. babyoverlock arkadaşım ben sana mesaj attım hesap numaranı verdedim senden tık çıkmadı o mesajı attıgım öğlen sizden cevap bekledim baktım akşam forumlarda bolbol gezinmişin gördüm ama cevap yazma dın
halada yazmadın kargo bana geri dönmedi sanada ulaşmamış nefret ediyorum şu kargoculardan,ben istanbulda oturdugum halde bana kargo 4 günde zor geliyo hemde aynı şehirden

5. burdaa okadar satış yapmışım kaçtane konu kapattım halada satış yapıyorum benden hiç kimse şuana kadar 10tlik alışveriş yapmadı kendi istekleriyle yaptılar ilk defa siz 10 tl en az fiyata ürünü alan kişi oldunuz. size dayanamadıgım için dönenceyi 10 tl verdim kimsede o fiyata vermezdi zaten birde üstüne kargo sorunu bana patladı ne diyeyim size ödeme yapıcam dedim zaten hemen karalayın dimi aman satış yapmasın

neyse ENABE arkadaşı şikayet ediyorum ve sürekli ceza alıyor :)En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
kendi bilir yine yasaklandı...............

ben okadar satış yapmışım okadar konu kapatmışım halada devam ediyorum herkes benden memnun

10 tl yemi kaldım yarabbi bu iftira nasıl bi iftira :)))))))))))))

Bu konuyu artık uzatmasanız nasıl olur acaba?
Bu arada şunu da belirtelim yönetim alışveriş yapanlar arasında taraf olmaz, olamaz.

Sanki tarafmış gibi gösterilmesin lütfen ENABE birileri istiyor diye banlanmıyor, üslubu yaptığı site kurallarına aykırı olduğu için ceza aldı.
Şayet söyledim banladılar gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorsanız lütfen rica ediyorum üyelerle aranızdaki anlaşmazlığa yönetimi alet etmeyiniz, tarafmış gibi göstermeyiniz.

Alıcılar ve Satıcılar alışverişlerinden kendileri sorumludur, yönetimin alıcı-satıcıları bir araya getiren bölüm açmaktan başka hiçbir sorumluluğu yoktur.

YANLIŞ ANLAŞILDIM SANIRIM SAYIN YÖNETİCİM BEN CEVAP YAZMADIGI SÜRECE CEVAP VERMİYORUM AMA KENDİLERİ SÜREKLİ SÜREKLİ BENİ AÇTIGIM KONULARDA KİMSE AMAN ALIŞVERİŞ YAPMASIN DİYE TENKİNDE BULUNUYOR BUNU KENDİ AĞIZIYLADA SÖYLÜYOR ZATEN AÇIK AÇIK BEN HALA BURDAYIM AALNIM AÇIKKK
BEN HERZAMANKİ GİBİ USLÜBUMU KORUCAM

AMA AYNI AYNI ŞEYLERE DEVAM EDİYOR
İLANDA OLAN BÜTÜN KONULARIMA KURALLARA AYKIRI DAVRANARAK HİÇ PES ETMEDEN DEVAM EDİYOR AYNI YORUMLARA

BENİM AÇTIĞIM KONULARDA O BENİM MÜŞTERİLERİME BENİM ADIMA CEVAP YAZIYOR PES YANİ PES NE KADAR KİNCİ BEN CEVAP YAZMAYA FIRSAT BULMAZKEN O BENİM ADIMA MÜŞTERİLERLE AMAN SATIŞ YAPMASIN DİYE HEM KENDİ KONULARIMDA HEMDE ÖZELDEN MESAJ YAZIYOR BİZZAT ALMASIN VAZGEÇSİNLER DİYE
BİRDAHA DA KONU UZAMASIN DİYE MESAJ YAZMICAM....... AMA EMİNİM ENABE ARKADAŞ GÖRÜCEKSİNİZ RAHAT DURMUCAK
ÖZELDEN MÜŞTERİLERİME MESAJ ATMAK NE DEMEK BEN BÖLE BİŞEY GÖRMEDİM

X