Sevgili
@daisyy35 öncelikle şunu belirteyim buraya yazmamın sebebi hiçbir açıklama yapmadan beni whatsapptan engellemendir.
@daisyy35 arkadaşım 26 Haziranda ürünlerimin fotolarını istedi, ben de oruçlu ve bitkin bir halde tek tek tüm ürünlerin fotolarını çektim, ölçtüm biçtim santim santim ve gönderdim. Hak geçsin istemediğim için ayrıntılı foto göndermek benim için asla sorun değildir. Bu arkadaşım benden ücret için 10 gün süre vermemi istedi, ben de verdim. Ürünleri kesinlikle alacağını ve asla satmamamı söyledi,
Elhamdülillah verdiğim sözden caydığım olmamıştır, Allah nasip etmesin. Kendisi 8 Temmuzda ürünleri alamayacağını, sadece 3 tanesini alabileceğini söyledi.
""Sorun değil canım, halden anlarım, istersen hiç birini alma sorun etmem."" dedim ama
""Çok beğendim, alacağım."" dedi kendisi. Ve bugün ayın 11'i, arkadaştan ses çıkmayınca
""Ürünleri almayacaksın anladığım kadarıyla, sildiğim ürünlerin fotolarını siteye tekrar yükledim.
"" dedim. Arkadaş bana cevap verme zahmetinde bulunmadan beni engelledi, bu hareketin sebebini hiç anlamadım ama
Sonuç olarak 16 gün önce siteden fotolarını sildiğim ve satıldı yazdığım ürünler satılmamış oldu. Ürünlerin satılmamasını asla sorun etmiyorum, arkadaş bunu biliyor zaten, yumuşak tavrımdan dolayı böyle ahlak dışı bir tavırla karşılık vermiş olsa gerek.
Allah'tan sakin bir yapım var, yoksa bu konuyu buraya bu kadar uygun bir dille aktarmazdım arkadaşım ve seni de arardım. Sana tavsiyem verdiğin sözleri tut, tutmayacağın sözler verme, elinde olmayan olağanüstü durumlar varsa da lütfen konuşarak çöz, engelleyerek değil
Hııı bir de kul hakkı diye bir şey var, bildin mi?