Memnuniyetsizlik Topiği

Flowerlove olAnilir mi 2. Üyeliği acaba. Beni de o dolandırdı. Çocuk elbiseleri de satıyordu bu arada
10. Uyeligi olmustur..
Poyrazberk beni dolandiran.
Ayselsur bit pazarinda..
Necla0
Tubik01bebek cocuk esyasinda..
Sevni
Bunlarin disinda iki tane hatirlamadigim var..
Ve dahasii..

10. Uyeligi olmustur..
Poyrazberk beni dolandiran.
Ayselsur bit pazarinda..
Necla0
Tubik01bebek cocuk esyasinda..
Sevni
Bunlarin disinda iki tane hatirlamadigim var..
Ve dahasii..
Mutfak eşyası ve kız çocuk elbiseleri satıyorsa bence odur.
Özellikle yazdım indirim istemedim. Öğrencilere hayır için alacaktım. Öyle kötü ki kalbi bunu yaptı. Böyle bir durumda. Şer karıştırdı hayra. Allah bildiği gibi yapsın onu

daha önce buranın ve forumun çok sıkı bir takipçisiydim.taki üzücü bir anım olana kadar.başka üyelerden de cok güzel alışverişler yaptım.1 yılı olmuştur.alışverş yapalı ama gördükçe aklıma giriyor.başka bişey bakarken buraya girdim ve yorumumu yazmak istedim.
1 yılı önce bir satıcıdan markalı hatırı sayılır bi ck çanta aldım.gelince incelemedim baktım başklarıyla yorumlar ı gayet güzel. 1 hafta sonra takınca sap kısmında kullanıma engel olacak soyulmalar gördüm.kendisine fotoğrafıda attım ben yollarken yoktu dedi önemsemedi.faturada yok aldığım yer kapatılmış dedi. neyse bana çiçek pasajına git orda yaparlard dedi.neyse orayada ulaşamadım.el mi ne değiştirmiş.istanbula gittiğimde orjinal ck mağazasına gittim.parasıylada değiştirirmisiniz diye bu çanta orjinal değil dedi.herşeyin mantıklı bi açıklamalı sı vardır diye Allaha havale ettim. ama o kişi benim ona dememe rağmen ne bi fatura buldu ne sordu bana çantacıda boyat değiştir dedi ve bi dahada sormadı.o kişi bile soyulmaların farkında değildir. hak veriyorum ama olaydan sonra yardımcı olmasını beklerdim sonuçta benim 150 tl havaya gitti.

daha önce buranın ve forumun çok sıkı bir takipçisiydim.taki üzücü bir anım olana kadar.başka üyelerden de cok güzel alışverişler yaptım.1 yılı olmuştur.alışverş yapalı ama gördükçe aklıma giriyor.başka bişey bakarken buraya girdim ve yorumumu yazmak istedim.
1 yılı önce bir satıcıdan markalı hatırı sayılır bi ck çanta aldım.gelince incelemedim baktım başklarıyla yorumlar ı gayet güzel. 1 hafta sonra takınca sap kısmında kullanıma engel olacak soyulmalar gördüm.kendisine fotoğrafıda attım ben yollarken yoktu dedi önemsemedi.faturada yok aldığım yer kapatılmış dedi. neyse bana çiçek pasajına git orda yaparlard dedi.neyse orayada ulaşamadım.el mi ne değiştirmiş.istanbula gittiğimde orjinal ck mağazasına gittim.parasıylada değiştirirmisiniz diye bu çanta orjinal değil dedi.herşeyin mantıklı bi açıklamalı sı vardır diye Allaha havale ettim. ama o kişi benim ona dememe rağmen ne bi fatura buldu ne sordu bana çantacıda boyat değiştir dedi ve bi dahada sormadı.o kişi bile soyulmaların farkında değildir. hak veriyorum ama olaydan sonra yardımcı olmasını beklerdim sonuçta benim 150 tl havaya gitti.
Çok geçmiş olsunn :110:

Kim olduğunu söylerseniz bence daha iyi olur

Çok geçmiş olsunn :110:

Kim olduğunu söylerseniz bence daha iyi olur
Nooption Nooption nin sahte urun satma ihtimali 0 dir sikintili bir durum oldugu ortada ki once onunla halledebilirisiniz.Burada cogu orjinal urune sahte yaygarasi yapip olay cikaranlarida gorduk ama yasananlar tatsiz oldu.Ama arkadasin oyle birsey yapma ihtimali yok ki benim gibi kac kisi Nooption Nooption a kefildir

Nooption Nooption nin sahte urun satma ihtimali 0 dir sikintili bir durum oldugu ortada ki once onunla halledebilirisiniz.Burada cogu orjinal urune sahte yaygarasi yapip olay cikaranlarida gorduk ama yasananlar tatsiz oldu.Ama arkadasin oyle birsey yapma ihtimali yok ki benim gibi kac kisi Nooption Nooption a kefildir

off diyorum başka birşey demiyorum..
çiçek pasajı ne alaka ..
çiçek iç giyim o ck nın distiribütörü.. el falanda değiştirmedi ..
oraya gönderin dedim ama ilgilenmiyorlar diye de ekledim.. senin aldığın gri küçük postacının çıtçıtı bozulmuştu ben göndermiştim o zaman yapmadılar .. evet ck mağazaları ürünün arkasında durmuyor bu benim suçum mu ?
ayrıca bana atılan sapı soyulmuş fotolara istinaden benim göndermeden önce çekip kendisine yolladığım fotolardan örnek gönderdim tekrar sapları gayet sağlamdı hatta kendisi arabaya binerken sürtülmüş olabilir dedi..
ben burda herhangi bir üründe bir sıkıntı varsa mutlaka belirtiyorum..
dünya kadar ürün sattım fotodan beğenip teslim aldığında beğenmediğini söyleyenlerin bile ürünü gönderdikten sonra iadesini yaptım..
iade de kabul ettiğim için neden yalan söyleme gereği duyayım ki ..

sahtelik meselesine gelince akbatı ck dan aldım ve evet kapandı kontrol etmek isteyen edebilir..
hiçbir marka mağazada sahte yada orjinal diye bilgi vermez..
ben başka bir siteden aldığım burbbery çantayı mağazasına götürdüm içime şüphe düşünce orjinal mi diye böyle konularda bilgi veremediklerini söylediler..

arkadaş beni Allaha havale etmiş öte tarafta hesaplaşırız o zaman..

bende zaten sahtedi
bende zaten sahtedir demedim.sadece başımdan geçenleri anlattım.üzüldüğüm satış sonrası yardımcı olmamasıdır.olay kefil aramak olayımı burda yasadığımız olayları anlatıyoruz

bende zaten sahtedi

bende zaten sahtedir demedim.sadece başımdan geçenleri anlattım.üzüldüğüm satış sonrası yardımcı olmamasıdır.olay kefil aramak olayımı burda yasadığımız olayları anlatıyoruz

bu iki mesajda size ait..
ilkinde gittim sahte dediler demişsiniz
ikincisinde bende zaten sahtedir demedim demişsiniz..

başka yorumum yok benim bu konu ile alakalı tşk ederim..

bende zaten sahtedi

Sahte dediler demek ne oluyor peki.Arkadasim urunun arkasindandir o yuzden kefil lafini kullandim.yillardir burada alisveris yapan belli basli isimler vardir ve herkes birbirini tanir.Bu insan bunu yapmaz demek istiyrm
1 sene once diyorsun sanirim keske o zaman aranizda halletseydiniz.Halledemezsen zaten memnuniyetsizligin yazilir canm.

off diyorum başka birşey demiyorum..
çiçek pasajı ne alaka ..
çiçek iç giyim o ck nın distiribütörü.. el falanda değiştirmedi ..
oraya gönderin dedim ama ilgilenmiyorlar diye de ekledim.. senin aldığın gri küçük postacının çıtçıtı bozulmuştu ben göndermiştim o zaman yapmadılar .. evet ck mağazaları ürünün arkasında durmuyor bu benim suçum mu ?
ayrıca bana atılan sapı soyulmuş fotolara istinaden benim göndermeden önce çekip kendisine yolladığım fotolardan örnek gönderdim tekrar sapları gayet sağlamdı hatta kendisi arabaya binerken sürtülmüş olabilir dedi..
ben burda herhangi bir üründe bir sıkıntı varsa mutlaka belirtiyorum..
dünya kadar ürün sattım fotodan beğenip teslim aldığında beğenmediğini söyleyenlerin bile ürünü gönderdikten sonra iadesini yaptım..
iade de kabul ettiğim için neden yalan söyleme gereği duyayım ki ..

sahtelik meselesine gelince akbatı ck dan aldım ve evet kapandı kontrol etmek isteyen edebilir..
hiçbir marka mağazada sahte yada orjinal diye bilgi vermez..
ben başka bir siteden aldığım burbbery çantayı mağazasına götürdüm içime şüphe düşünce orjinal mi diye böyle konularda bilgi veremediklerini söylediler..

arkadaş beni Allaha havale etmiş öte tarafta hesaplaşırız o zaman..
pardon ama mağdur olan ben oldum siz neyin ofunu çekiyorsunuz atarlı konuşuyorsunuz sonuçtaaz değil 150 +kargo+havale verdim ve elimde kullanamadığım bir ürün kaldı.sonuçta ben böyle bir durum yaşadım.ve burasıda böyle bir topik memnuniyetsizlik topiği.ve diğer alışveriş yapmak isteyenlere yardımcı olmak üzere yazılıyor.hem siz bütün bunları bana ürün elime geçtikten sonra dediniz fatura bulmaya çalışıcam dediniz bi daha sesiniz çıkmadı.lütfen bi sürü şey yazmanız olayı değiştirmiyor.herkes yüzde yüz memnun olacak diyede bişey yok.Önce bu dünyada halledin işlerinizi öbür tarafa bişey kalmaz.

pardon ama mağdur olan ben oldum siz neyin ofunu çekiyorsunuz atarlı konuşuyorsunuz sonuçtaaz değil 150 +kargo+havale verdim ve elimde kullanamadığım bir ürün kaldı.sonuçta ben böyle bir durum yaşadım.ve burasıda böyle bir topik memnuniyetsizlik topiği.ve diğer alışveriş yapmak isteyenlere yardımcı olmak üzere yazılıyor.hem siz bütün bunları bana ürün elime geçtikten sonra dediniz fatura bulmaya çalışıcam dediniz bi daha sesiniz çıkmadı.lütfen bi sürü şey yazmanız olayı değiştirmiyor.herkes yüzde yüz memnun olacak diyede bişey yok.Önce bu dünyada halledin işlerinizi öbür tarafa bişey kalmaz.
Guzelim 1 sene oldu diyorsun o zaman yazsaydin peki benim anlayamadigim o iade etseydim ki iade alirdi
Tabii ki yaz memnuniyetsizligini ama 1 sene gecmis ki demek istedigim karsindaki insana sen iade edicem desen ki alir ben zamaninda aldim bana ufak geldi canta iade ettim gıkı cikmadi Allah icin yeni mi aklina geldi

Guzelim 1 sene oldu diyorsun o zaman yazsaydin peki benim anlayamadigim o iade etseydim ki iade alirdi
Tabii ki yaz memnuniyetsizligini ama 1 sene gecmis ki demek istedigim karsindaki insana sen iade edicem desen ki alir ben zamaninda aldim bana ufak geldi canta iade ettim gıkı cikmadi Allah icin yeni mi aklina geldi

kusura bakma da sağlam gönderdiğim ve hatta kendisininde onayladığı (yok ben sizden böyle geldi demek istemedim zaten sapı o şekilde gelseydi görürdüm diyerek ) ve yine de benim içi rahat etsin diye elimdeki fotolardan sapları belli olacak şekilde kendisine foto attığım çantayı iade almazdım..
arkadaşın kızdığı sanırım satış sonrası destek kısmı ..
ft bulamadım diye kızmış .. ft saklamak gibi bir huyum yok evet..
kendisine de çiçek iç giyim olarak netten aratmasını ve gönderebileceğini ama ck nın pek ilgilenmediğini de söyledim..
bütün bunları ürün elime geçtikten sonra söylediniz derken de faturam olmadığını kastediyor sanırım..
bit pazarı adı üstünde ..
kaç kişi faturalı mal satıyor burda ?

semayayu semayayu satın aldığınız zara çocuk montunun düğme kısımları paslı idi satarken kuru temizleme gerekiyor diye belirtmiştim ancak siz yaşı uymadığından satın aldığınız zaman bir uygulama yapmadığınızı yaklaşık 6-7 ay sonra denediğinizde çıkmadığını söyleyerek bana mesaj attığınızda gıkım çıktı mı ?

Nooption Nooption arkadasimdan oglum icin bikac parca alisveris yapmistim. 1 adet puma patik yepyeniydi sadwce uzerinde sari bisey vardi umursamadim ama ogluma kucuk geldi kullanamadim bende satarim diye dusundum. 1 adet mothercare patik ogluma oldu ben cok severek kullandim ve hala yepyeni. 1 adet zara mont satis notunda "kuru temizleme gerekiyor o yuzden 25tl" diye belirtilmisti. Urunu teslim aldigimda arkadasim memnun kalip kalmadigumi sorunca monttaki dugmelerin etrafi pasli gibi dedim. O da pas oldugunu zannetmiyorum dedi. Kuru temizlemede halledebilirim diye uzerine dusmedik ama paslar cikacak gibi degilmis ben yine de kendisine donis yapmadim. Daha sonra lekeli gibi olan patigi sattim ve alan arkadas onu oyle kabul etmedi. Hem urunun parasini hem kargo parasini talep etti. Ben nooption arkadasima hem monttan hem patikten kaynaklanan maduriyetimi belirttim. Bana umdugumdan da fazlasiyla gayet nazik bi donus yapti. Aramizda anlastik ve maduriyetimi giderdi.
Cantayi alan arkadas da madur olmus uzuldum 150tl az para degil buraya yazmak yerine kendisiyle iletisime gecseydi ona da fazlasiyla yardimci olurdu diye dusunuyorum. Bekarken ben de boyle turkiye capinda subeleri olan marka da calisiyordum. Ilk etapta yardimci olmasalar da yetkiliyle konusmak istiyorum denildiginde daha ilgililer defalarca sahit oldum. Insallah ortak bi cozum yolu bulunur da iki tarafta madur olmaz

Sevgili @daisyy35 öncelikle şunu belirteyim buraya yazmamın sebebi hiçbir açıklama yapmadan beni whatsapptan engellemendir. @daisyy35 arkadaşım 26 Haziranda ürünlerimin fotolarını istedi, ben de oruçlu ve bitkin bir halde tek tek tüm ürünlerin fotolarını çektim, ölçtüm biçtim santim santim ve gönderdim. Hak geçsin istemediğim için ayrıntılı foto göndermek benim için asla sorun değildir. Bu arkadaşım benden ücret için 10 gün süre vermemi istedi, ben de verdim. Ürünleri kesinlikle alacağını ve asla satmamamı söyledi, Elhamdülillah verdiğim sözden caydığım olmamıştır, Allah nasip etmesin. Kendisi 8 Temmuzda ürünleri alamayacağını, sadece 3 tanesini alabileceğini söyledi. ""Sorun değil canım, halden anlarım, istersen hiç birini alma sorun etmem."" dedim ama ""Çok beğendim, alacağım."" dedi kendisi. Ve bugün ayın 11'i, arkadaştan ses çıkmayınca ""Ürünleri almayacaksın anladığım kadarıyla, sildiğim ürünlerin fotolarını siteye tekrar yükledim."" dedim. Arkadaş bana cevap verme zahmetinde bulunmadan beni engelledi, bu hareketin sebebini hiç anlamadım ama :KK64:Sonuç olarak 16 gün önce siteden fotolarını sildiğim ve satıldı yazdığım ürünler satılmamış oldu. Ürünlerin satılmamasını asla sorun etmiyorum, arkadaş bunu biliyor zaten, yumuşak tavrımdan dolayı böyle ahlak dışı bir tavırla karşılık vermiş olsa gerek. Allah'tan sakin bir yapım var, yoksa bu konuyu buraya bu kadar uygun bir dille aktarmazdım arkadaşım ve seni de arardım. Sana tavsiyem verdiğin sözleri tut, tutmayacağın sözler verme, elinde olmayan olağanüstü durumlar varsa da lütfen konuşarak çöz, engelleyerek değil :stop:Hııı bir de kul hakkı diye bir şey var, bildin mi?

1 yıl olmus bunca zamandır nerdeydın demezler mı adama
bı sorunun olduysa bunu rahatlıkla konusabılırdın?
1 sene durup durup bunu sımdı soylemen sahsen benım guvenımı sarstı

baya zaman oldu yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama adı nootpotiondu sanırım
pardon üye adı nooption

Nooption Nooption tum forumun tanıdıgı bır uyedır
sahsen ben ve emınım bı cok arkadasım kefıldır
bellıkı yanlıs anlamıssınız bazı seylerı
cunku nooptıon asla kımseyı zor duruma sokacak bırsey yapmaz
1 sene sonra buraya boyle yazana kadar emın ol sorununu cookktaaann cozebılırdın
gercekden gecmıs olsun
kaybettıgın 150 tl den fazlası var

:KK66:

X