Merhaba arkadaslar ben bu sitede dolandirildim evet yanlis duymadiniz birileri aradi gaziantepte cocuk yurdunda hocayim adim fatma dedi bana biraz urun gonderin hayir yapacagim ama parasini 1o gun sonra yatirayim dedi hic problem degil dedim kizimin 1 yasina kadar olan en degerli cicilerini paket yaptim ptt den yolladim ertesi gun kisinin teline ulasilamiyor dedi o gun bugundur servis disi dikkatli olun ...nick hatirlamiyorum ama gaziantebe dikkat lutfen
Sitenin suçu ne? Yolladığın kişinin adresini de almayıp kargo şubesinden teslim mi yolladın? Yazık olmuş gerçekten bu kadar iyi niyetli olmayın, Arkadaşım az biraz gözü açık olun. Hayır yapacakmış nereden biliyorsun o kadar çok var ki bu yalanı söyleyen. Dünyanın çivisi çıkmış. Satış yaparken de siteye üye mi değil mi , üyeyse ne zamandır üye, alış veriş yapmış mı bunlara dikkat edebilirsiniz. Bana da çok oluyor sen yolla ben hemen yatıracağım diyen yollamıyorum ama ben. PAra yatınca yolluyorum. Benim referans vereceğim bir sürü üye var. Onlara sorabilirsiniz diyorum. Umarım bir daha olmaz böyle şeyler. Üzüldüm cidden.. Ha bir de telefonunuzu hemen vermeyin mail ya da buranın özel mesaj bölümünden görüşün ilkin. O zaman nickini falan bilirsiniz. Bir de telefon, mail adresi vb kişisel bilgiyi genel sayfalarda paylaşmamakta fayda var. Tekrar geçmiş olsun.Merhaba arkadaslar ben bu sitede dolandirildim evet yanlis duymadiniz birileri aradi gaziantepte cocuk yurdunda hocayim adim fatma dedi bana biraz urun gonderin hayir yapacagim ama parasini 1o gun sonra yatirayim dedi hic problem degil dedim kizimin 1 yasina kadar olan en degerli cicilerini paket yaptim ptt den yolladim ertesi gun kisinin teline ulasilamiyor dedi o gun bugundur servis disi dikkatli olun ...nick hatirlamiyorum ama gaziantebe dikkat lutfen
Chenlee isimli üyeden ürün almak için konuştum
Akşam eşimle görüşüp bilgi vericem dedim olur dedi,eşimle görüştüm haber verdim alacağımızı tlf nunarası yolladım özelden
Sabahın köründe özel mesaj yazmış sattım ürünü canım diye
Böyle insnalardan nefret ediyorum inşallah aynı şey başlarına gelir
Enteresan ...daha cuma günü üye olmuşsunuz ve alışveriş te yapmışsınız ,alışveriş yapanın nickini de hatırlamayacak kadar vakıt geçmiş .Bende birinden alisveris yaptim nick hatirlamiyorum ama tulumlarin yakasi lekeli hepsi pamukcuk olmus ayak kismi kaliplasmis kocaman olmus bnm oglumun minicik ayaklari var para verdigime acidim valla artik alicagim zmn bin kere sorup inceleyip almaya calisicam neden o urunleri satarlar anlamam
Cnm ben buranin cok eski uyelerindenim hesabimi ablamla ortak kullaniyordum bende yeni nick aldim sadece bana ait olsun diye 1 ayl oldu o uyeden urun alali ondan hatirlamiyorum hatirlasamda yazmazdim zate :))Enteresan ...daha cuma günü üye olmuşsunuz ve alışveriş te yapmışsınız ,alışveriş yapanın nickini de hatırlamayacak kadar vakıt geçmiş .
sizinde buna dikkat etmeniz çok enteresan bence :) ki sizi ilgilendirmezken tıpkı şu an benide ilgilendirmediği gibi ....Enteresan ...daha cuma günü üye olmuşsunuz ve alışveriş te yapmışsınız ,alışveriş yapanın nickini de hatırlamayacak kadar vakıt geçmiş .
her zaman memnuniyet topiğini ziyaret ederim artık memnuniyetsizlik topiğini de ne yazıkki ,aksine çok ilgilendiriyor beni burada yazılanlar .sizinde buna dikkat etmeniz çok enteresan bence :) ki sizi ilgilendirmezken tıpkı şu an benide ilgilendirmediği gibi ....