- 14 Nisan 2013
- 2.632
- 174
Arkadaşlar akşamdan sözleşip ertesi güne ben onu sattım ya da ben o takımon bi parçasını sattım gibi saçmalıklar yapmayın lütfen.
Kaliteli ürünü ucuza alalım derken kalitesiz ucuz insanlarla uğraşmak yorucu oluyor.
Ta
Polemik için değilde ben basina taktigiyla değil gözüne gönlüne perde takip dolasanlardan korkarim Fersudeyle alisverisimiz muhabbetimiz oldu alçak gönüllü hatir sayan biridir benden de urun aldi ve arada haberlesiriz ne ödeme ne de kargo için hic sorun yasamadik ki beni idare etti sağolsun görünce yazmadan gecemedim
kım olan bişeyi bozuyırsanız iki kuruşun hesabını yapıp daha yüksek fiyata kakalamaya da çalışmayın herkesin kafası çalışıyor hesap yapmayı
Polemik için değilde ben basina taktigiyla değil gözüne gönlüne perde takip dolasanlardan korkarim Fersudeyle alisverisimiz muhabbetimiz oldu alçak gönüllü hatir sayan biridir benden de urun aldi ve arada haberlesiriz ne ödeme ne de kargo için hic sorun yasamadik ki beni idare etti sağolsun görünce yazmadan gecemedim
Yazdigim cumlede ki bazi ifadesi kesin yargiyi kaldiracak nitelikte neden bu kadar ustunuze alindiniz ki zaten iyi bisey gondermisseniz karsi taraf memnundur kendinizi savunmaniz bile gerek yoktur o zamanÜrünlerimi satarken anlaştıktan sonra " bir de hediye göndermek istiyorum kabul ederseniz" diyorum, bu samimiyetsizlik değil hoşluk bence.. baştan söylemek de öyle. üstelik sattığım bütün ürünler için memnuniyet topiğinde adım geçer, kimseye kötü ürün göndermem.. çok kesin yargılarda bulunmayalım bence
Kesinlikle alışveriş yapilmamasi gereken bir kisi →→→ turmelis←←←
Üyeliği iptal edilen turmelis şimdi yeni adı chanelchanel dikkat lütfen 10 günden fazla oldu ödeme yapalı hala ses yok. Dikkat lütfen. Küçücük bebeklerin hakkına giren insan ??? Yazıklar olsun!!!
babyoverlock; adınıza çok üzüldüm. ben o bayandan 2 hafta önce toplu oyuncak ve kıyafet aldım. hatta param denkleşmedi bekletti sonrasında aldım ve hemen yolladı. memnun kaldım. her mesaj yazdığımda anında cevap aldım. sonra nickini değiştirmiş mesaj yazarken farkettim. telefon numarası vardı ben de belki birşey olmuştur girememiştir.
umarım ürünleriniz ya gelir, ya da paranızın iadesi olur. gerçekten üzülüyorum bu durumlara.Yani keşke dediğiniz gibi olsa haber bekliyorum hala. Beni buralarda bilirler hiç böyle şeyle karşılaşmadım.
Geçmiş olsun İklima 03 de mutlukızdır şuan hesabı kapalı olmalı.Yazıklar olsun ssna ya.Yani keşke dediğiniz gibi olsa haber bekliyorum hala. Beni buralarda bilirler hiç böyle şeyle karşılaşmadım.
Üyeliği iptal edilen turmelis şimdi yeni adı chanelchanel dikkat lütfen 10 günden fazla oldu ödeme yapalı hala ses yok. Dikkat lütfen. Küçücük bebeklerin hakkına giren insan ??? Yazıklar olsun!!!
Hepinize teşekkürler, kimsenin hakkı kimsede kalmaz bu dünyada yada diğer dünyada...Duyunca inanın çok üzüldüm.. İnşaAllah ürünleriniz gelir.
Öyle tabikii.. Kul hakkı bu..Hepinize teşekkürler, kimsenin hakkı kimsede kalmaz bu dünyada yada diğer dünyada...