Gonderen kisilik onemli canim.niyetBende bu zamana kadar sattığım ürünlerin yanında hediye gönderdiğim oldu ki kesinlikle kötü durumda değillerdi fakat anlıyorum ki çok samimiyetsiz oluyormuş, üstelik hediye göndermeden öncede söylemek lazım mı ki yani ben söylemeden gönderdim hep yani ne kadar düşüncesizlik etmiştim gerçekten. Hediye gönderdiğim arkadaşlardan özür dilerim....
Aslonda bu kandırılma değil.memnuniyet topiğine yazdım azönce.yenileyeyim göreceli bir durum bu konıYani bana hoş kusursuz gelen sana hoş kususuz gelmez.Buna kanaat getirdim.bende ürün satışa çıkardım şimdilik 1 üyeye sattım az önce de sordum üzerinize oldu mu bedeni beğendiniz mi diye....insanları asla kandıramam ordan gelecek 3 kuruş için kul hakkına girmeye değmez....
Selam özlem hanım,Teve rumuzlu arkadaşın yazdığı kişi benim.Kendisinin özelden duyurmasına gerek yok.Ürünleri beğenmedim dediği anda hesap numarasını istedim 5 dk i.iÇİnde kargo parası dahil hepsini ödedim.Evet engelledim kendisini.Yazdıklarımı okumayıp "ya kardeşim"!!! sana kargo parasını da söyledim yatırmadın mı yazdığı halde kibar cevap verdim.Taa ki bugün kargo mu yaptınız mı ?diye sordum saatler sonra bana döndü.Hasta olduğunu söyledi acilse yatırayım dedi .Ben izi nasıl hevesle bekledim siz beni beklemediniz yazdı.ben de Tabii ki acil ama yarını da beklerim yazdım.Ben size nasıl hassaslık gösterdiysem sizden de aynısını beklerim, en azından bugün kargo yapamayacağınızı haber verseydiniz yazdım.Gelen -cevap beni şok etti."oooo amma çene varmış maşallah." ben de bunun üstüne tarzınız hiç hoş değil, daha dün bana asil demiştiniz şimdi sokak ağzına döndünüz yazdım ve engelledim.Çene varmış demenize içerlemedim sevgili Teve.Birden değişmenize şaşırdım.
Mont tabii ki giyildi.Sizde ressimlerini görerek aldınız.Keşke şu an resmini hemen koyabilsem.Mont güzel kalsın dediğiniz halde onu da gönderin dedim.Mont zaten 4 renkti.Kırmızı, antrasit, beyaz ve gri.Ve paraşüt kumaş.Beyaz yer nasıl grileşir?Tabii ki hiçbir ürün sıfır değildi.Ama tertemiz olduğunu yırtık, sökük vs olmadığını söyledim ve fotoğraflarını gönderdim.Üstelik eşofman ve sweatlarin hepsi markaydı takımlar da öyle.Sonuçta bunları çocuk giydi.Yeni birşeyler istiyorsanız onları da üstüne koyup alsaymışsınız.Art niyetli olmadığımda paranızın tamamını 5 dk içinde hesabınıza yatırmamdan belli.Üstelik bunu burada yazmaktan da çekinmiyorum.Burada benle yaptığı alışverişten memnun olup yazanda var.Evet göreceli beğenmek ama üslubu bozmamak lazım.
Ben hesabınıza banka masrafını da yapayım diye teklif ettim kalsın dediniz.Ama onu da yapacağım.
Bu arada hepinizden özür dilerim arkadaşlar.Burada kendimi savunma gereği duydum.Bana söz hakkı doğdu çünkü.Üstelik siz bana yazdınız amma çene varmış diye.Unutmayın yazdıklarınızı.Üstelik geçen perşembe siz benden istediniz resimleri bende watsap tan gönderdim.
Ne güzelLedun Hanım sizin adınıza çok sevindim bınu içtrn yazıyorum sizeSelam özlem hanım,
nickinizi burda görünce oldukça şaşırdım. Bu yüzden yazmadan edemedim.
Arkadaşlar daha önce özlem hanımdan alışverişim oldu ve şunu çok net söylüyorum burda sorun yaşayabileceğiniz en son insanlardan birisidir kendisi. Ben tanıştığım için kendi adıma çok mutluyum. Aldıgım herşey özenle tertemiz gönderilmişti.
Daha az kargo ücreti ödemem için 2 kargoya gidip ayrı ayrı görüştü sağolsun.
iletişim sorunu yaşayan insanlar yüzünden canınızı sıkmayın bence.Teve rumuzlu arkadaşın yazdığı kişi benim.Kendisinin özelden duyurmasına gerek yok.Ürünleri beğenmedim dediği anda hesap numarasını istedim 5 dk i.iÇİnde kargo parası dahil hepsini ödedim.Evet engelledim kendisini.Yazdıklarımı okumayıp "ya kardeşim"!!! sana kargo parasını da söyledim yatırmadın mı yazdığı halde kibar cevap verdim.Taa ki bugün kargo mu yaptınız mı ?diye sordum saatler sonra bana döndü.Hasta olduğunu söyledi acilse yatırayım dedi .Ben izi nasıl hevesle bekledim siz beni beklemediniz yazdı.ben de Tabii ki acil ama yarını da beklerim yazdım.Ben size nasıl hassaslık gösterdiysem sizden de aynısını beklerim, en azından bugün kargo yapamayacağınızı haber verseydiniz yazdım.Gelen -cevap beni şok etti."oooo amma çene varmış maşallah." ben de bunun üstüne tarzınız hiç hoş değil, daha dün bana asil demiştiniz şimdi sokak ağzına döndünüz yazdım ve engelledim.Çene varmış demenize içerlemedim sevgili Teve.Birden değişmenize şaşırdım.
Mont tabii ki giyildi.Sizde ressimlerini görerek aldınız.Keşke şu an resmini hemen koyabilsem.Mont güzel kalsın dediğiniz halde onu da gönderin dedim.Mont zaten 4 renkti.Kırmızı, antrasit, beyaz ve gri.Ve paraşüt kumaş.Beyaz yer nasıl grileşir?Tabii ki hiçbir ürün sıfır değildi.Ama tertemiz olduğunu yırtık, sökük vs olmadığını söyledim ve fotoğraflarını gönderdim.Üstelik eşofman ve sweatlarin hepsi markaydı takımlar da öyle.Sonuçta bunları çocuk giydi.Yeni birşeyler istiyorsanız onları da üstüne koyup alsaymışsınız.Art niyetli olmadığımda paranızın tamamını 5 dk içinde hesabınıza yatırmamdan belli.Üstelik bunu burada yazmaktan da çekinmiyorum.Burada benle yaptığı alışverişten memnun olup yazanda var.Evet göreceli beğenmek ama üslubu bozmamak lazım.
Ben hesabınıza banka masrafını da yapayım diye teklif ettim kalsın dediniz.Ama onu da yapacağım.
Bu arada hepinizden özür dilerim arkadaşlar.Burada kendimi savunma gereği duydum.Bana söz hakkı doğdu çünkü.Üstelik siz bana yazdınız amma çene varmış diye.Unutmayın yazdıklarınızı.Üstelik geçen perşembe siz benden istediniz resimleri bende watsap tan gönderdim.
canım arkadasım oncelıkle senınle polemıge gırmeden kısa kesecegım ben urunu satmadım nu 1 evıme gelen mısafırın bebegı bızden kucuk oldugu ıcın gıymek durumunda kaldı bunu da sana acıkladım ve sen basında turbanı olan bırısın ama merhamet ve allah ınancın olsa bunu bu kadar buyutmezdın ve sen benı ne kadar tanıyor olabılırsen kısılıgıme laf edebılıyorsun bence aynaya bakmalısın kı benı tanımadan yargılabılıyorsun dedıgım gıbı bas ortunle sadece kafanı degıl ınanclarnı ve merhametınıde kapatmıssın daha fazla soyleyecek bırsey bulamıyorum cok uzuldum boyle bır seyın burada buyuyup lanse edılmesıneArkadaşlar akşamdan sözleşip ertesi güne ben onu sattım ya da ben o takımon bi parçasını sattım gibi saçmalıklar yapmayın lütfen.
Kaliteli ürünü ucuza alalım derken kalitesiz ucuz insanlarla uğraşmak yorucu oluyor.
Takım olan bişeyi bozuyırsanız iki kuruşun hesabını yapıp daha yüksek fiyata kakalamaya da çalışmayın herkesin kafası çalışıyor hesap yapmayı biliyor.
Önce insanlığınızı satmayın paraya çeviremezsiniz..
Arkadasim ne yaptin ya polemige girmiycem demissin ama kavgada sòylenmiyecek seyler söylemissin.arkadasin ki kendisini hic tanimam yazdiklarinda bu agir laflari hakedecek hicbirsey yok.basörtusune kadar getirmissin olayi ne demek Allah inancin olsaydi bayani birde inancsiz yapmissin.kaldiki evinize gelen bebege verecek baska seymi yoktuda burda söz verdiginiz birseyi verdiniz ona.vermemeniz gerekirdi en azindan dürüstluk boyle gerektirirdicanım arkadasım oncelıkle senınle polemıge gırmeden kısa kesecegım ben urunu satmadım nu 1 evıme gelen mısafırın bebegı bızden kucuk oldugu ıcın gıymek durumunda kaldı bunu da sana acıkladım ve sen basında turbanı olan bırısın ama merhamet ve allah ınancın olsa bunu bu kadar buyutmezdın ve sen benı ne kadar tanıyor olabılırsen kısılıgıme laf edebılıyorsun bence aynaya bakmalısın kı benı tanımadan yargılabılıyorsun dedıgım gıbı bas ortunle sadece kafanı degıl ınanclarnı ve merhametınıde kapatmıssın daha fazla soyleyecek bırsey bulamıyorum cok uzuldum boyle bır seyın burada buyuyup lanse edılmesıne
Kalite derken bunu kastettim işte..
o tulumlar madem küçük oldu ve madem misafirinizin çocuğuna kıyafet lazımdı iban yolladığınız ürünleri kargoya hazırladığınız belki ileri tarihli eft yapmış olan birinin malını satamazsınız!kendi dolabınızdan eski kıyafetinizi verirsiniz.
Bu insan size tüm saygısızlığınıza rağmen alacağım diyorsa siz o sattığınız ürünğn ederini toplam rakamdan düşer öyle satarsınız fiyat arttırarak değil..
Ürünleri almadığım için mi bu öfke hayırdır??
Benim başörtümü dilinize dolamak ancak hadsizliğinizin ifadesidir!