- 30 Ekim 2012
- 1.197
- 110
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir İnsan bukdr mı kibar olur sinirlerüni aldırır hatamı telafi edecgm en kısa zamanda ogluş iyileşmek üzere
saol canımmm benim ailecek.toplu bir hastalık seansından sonra kücügü sünnet ettirdk onunla mesguldüm canımmm senide özledik valla:) dur.topigi karıstrmayım özele.döneyim:))canımmm geçmiş olsun oğlanmı hastaydı bende nerde bu kız diyodum bayadır yoksun..
bir İnsan bukkibar olur sinirlerüni aldırır hatamı telafi edecgm en kısa zamanda ogluş iyileşmek üzere
saol canımmm benim ailecek.toplu bir hastalık seansından sonra kücügü sünnet ettirdk onunla mesguldüm canımmm senide özledik valla:) dur.topigi karıstrmayım özele.döneyim:))
Keşke ürün geldiğinde teslim almadan geri gönderseydiniz çok büyük hak yemiş bunu yapan. O arkadaş en azından size 40 lira havale-eft yapmalı bunu okuyorsa. Ve helallik almalı sizden.Ya arkadasim kizma kendine bosuna birilerine güvenmek suc mu.bende burdan degil de baska bir siteden yaklasik bir ay önce chicco mama sandalyesi aldim.fiati 150 tl.satan bayan yok iste kargo firmasiyla anlastm 45 e yollayacagm falan dedi kabul ettim kargo bir geldi 85 tl.bana mama sandalyesi 235 e patladi ki sifiri ve daha üst modeli o zaman kampanyada 300tl idi.ürünü satmadan önce benimle cici cici konusan bayan ne telefonlarimi acti ne mesajlarima cevap yazdi.eminim buralarada takiliyordur bilsinki hakkimi helal etmiyorum.üründe bir geldi leş gibi üstünde yemek lekeleri insan bir siler.ah ah acik ismini yazmak vardi millet bilsinde uzak dursun diye ama neyse.siz siz olun alisveris yaparken dikkat adin ürün gelmeden paranin tamamini yollamayin ben öyle yapmistm ama ders oldu.supapatya sana dedim kendine kizma diye ama bende cok kizdim kendime vallahi giden paradan ziyade o tip bir insana para kazandirdigim icin malesef ama kul hakkindan korkmayan cik insan var
Arkadaşım hiç para yatmadan ürün gönderilir mi?Kizlar benimde gonderdigim urunun ucretini yatirmadi sahsiyetin bi nickini bile hatirlamiyrum ben yatirdimdeyip siyrildi diyorum ki yok yatmamis ama ben yatirdimmm der arkadas israrla ne diyim Allaha havale ettim Ben genelde bisey satarken karsimdakinin eline kargo ulasir memnu olur oyle derim yatir itiraz eden cikmaz cok arkadasa urun satmisimdir.Lakin beni ii bilen arkadaslar ok alinca hemen yatirirlar sagolsunlar.Karsilikli guven cok onemli her saat musait olamiyorsaniz kkb ye gireceginiz saatleri belirtin kizlar lutfen.sunlari ariyorum ...deyip mail yazanlarda rica ediyorum olumlu veya olumsuz sizin icin ugrasan arkadaslara cvp yazin.
canim teslim almasam geri göndersem gelis gidis iki kargo ücretini de keser öyle yollardi parami eminim o da yollarda tabi.hakkimi helal etmiyorum inanin parasinda degilim gecti gitti nerelere harcamiyoruzki benim en cok zoruma giden yalan söyleyip beni kandirmasi ve satmadsn önce cok kibar güzelce konusup anlayisli görünmesi sattiktan sonra ise telefonlari acmayip attigim mesajlara cevap bile yazmamasi olduKeşke ürün geldiğinde teslim almadan geri gönderseydiniz çok büyük hak yemiş bunu yapan. O arkadaş en azından size 40 lira havale-eft yapmalı bunu okuyorsa. Ve helallik almalı sizden.
Arkadasim aslinda karsilikli iyi niyet meselesi.sonucta ürün alan da ki ben genelde aliciyim ürünu görmeden eline gecmeden para ödüyor.yani her iki tarafta burda magdur olabilir.demissinya para yollanmadan ürün gönderilirmi o zaman da su soru sorulur ürünu görmeden para gönderilir mi?Allah iyi insanlarla karsilastirsinArkadaşım hiç para yatmadan ürün gönderilir mi?
amin o kadar şey söylemek istiyorum ki ama bu tarz şeylere tenezzül edenlerin dilleriylede baş etmek zor kusurlu ürün yollayıp ama hediye şunu yolladım demiyorlar mı sinir oluyorum kusurluysa satma..Arkadasim aslinda karsilikli iyi niyet meselesi.sonucta ürün alan da ki ben genelde aliciyim ürünu görmeden eline gecmeden para ödüyor.yani her iki tarafta burda magdur olabilir.demissinya para yollanmadan ürün gönderilirmi o zaman da su soru sorulur ürünu görmeden para gönderilir mi?Allah iyi insanlarla karsilastirsin
komikkkomik siniz arkadaşlar ENABE hanım aman satış yapmasın diye sizi nasıl kandırıyor inanmıyorum
1. Üyeliğim iptal edilmedi , güncel mesajlarından dolayı yasak aldım delilim var ayrıca yasak alınca mesaj filan atamıyorsunuz bunu babyoverlock arkadaş bilmiyor
2. Birçok arkadaşa sitenin müdavimlerine satış yaptım 3 konu kapattım tüm satışlarımdan dolayı halada satışıma devam ediyorum en az 300 tllik satış yaptım müşterimle çok ilgilendim benden yana kaynaklı problem olmadı şuana kadar olsaydı şu ana kadar hala gayet iyi satış yapamazdım,olduysada kargocunun hatası oldu müşterilere geç ulaştı bu gibi sorunlarda karşı taraflar benden özür diledi yanlış anlaşıldıgımdan dolayı satış yaptıklarım............................................... benden hep helallik istediler
3 . ENABE arkadaşın mevzusu 3 sandalye bir kocaman masa,hacıyatmaz ve bebek giysileri hepsi bir kolideydi evet çok tuttu bende biliyorum ama ben satış yaparken anlaşmamızda zaten ben kargo masrafını karşılamıcaktım zaten karşı ödemeli kabul etmişim birde niye ödüyüm allah allah daha neler kapısına bedava bırakıp vereydim birde isterlerse,
ayrıca ENABE arkadaşı ödeme yapmak için beni tam 2 hafta oyaladı bende ha bekle ha bekle derken çıkardım kullandım napsaydım sürekli oyalıyordunuz kolim yırtıldı bende o halde yollayamazdım daha güvenli koliye koydum yollucağım zaman paketlediğim zaman ama kargo çok tutunca çıldırdılar bedava bıraksaydım kapısına kadar birde sanki
benim alnım akkk ben eldem teslim ederim dedim defalarca herkese ENABE de yazdım elden teslim ederim diye olan oldu aman chanelchanel arkadaş satış yapmasın diye iftiralar geliyor haksız suçlamalar geliyorrrrrrrrr
4. babyoverlock arkadaşım ben sana mesaj attım hesap numaranı verdedim senden tık çıkmadı o mesajı attıgım öğlen sizden cevap bekledim baktım akşam forumlarda bolbol gezinmişin gördüm ama cevap yazma dın
halada yazmadın kargo bana geri dönmedi sanada ulaşmamış nefret ediyorum şu kargoculardan,ben istanbulda oturdugum halde bana kargo 4 günde zor geliyo hemde aynı şehirden
5. burdaa okadar satış yapmışım kaçtane konu kapattım halada satış yapıyorum benden hiç kimse şuana kadar 10tlik alışveriş yapmadı kendi istekleriyle yaptılar ilk defa siz 10 tl en az fiyata ürünü alan kişi oldunuz. size dayanamadıgım için dönenceyi 10 tl verdim kimsede o fiyata vermezdi zaten birde üstüne kargo sorunu bana patladı ne diyeyim size ödeme yapıcam dedim zaten hemen karalayın dimi aman satış yapmasın
neyse ENABE arkadaşı şikayet ediyorum ve sürekli ceza alıyor :)
kendi bilir yine yasaklandı...............
ben okadar satış yapmışım okadar konu kapatmışım halada devam ediyorum herkes benden memnun
10 tl yemi kaldım yarabbi bu iftira nasıl bi iftira :)))))))))))))
cok tesekkur ederim canim kibar yorumun icincok kişiyle alılverişimiz oldu enabeylede aldk verdk hic sorun yasamadm bilhassa cok güleryüzlü ve tatlı birisi...ayrıca minikusss arkadasmdanda helallk istyrm kargosunu hala yollayamadm ve hala şikayet etmiyor sen nasıl bir insansn Allahaskına?
Kavun degil koklayamiyosun tabi ama niyet belli isteyen evladi icin istiyor.Beni bilen bilir.para ikinci plandadir ama suistimal edincede kotu oluyorum. cok yolladim canm parasini taksitle yollayan yetiremeyeni bi ay sonra yatirani bile var hepsinede helali hos olsun.Arkadaşım hiç para yatmadan ürün gönderilir mi?
Güven ortamı çok önemli..Hiçbirimiz karşı tarafı tanımıyoruz, yazdıklarına göre ufak tefek karakter analizi yapabiliyoruz...Ben de para almadan kargo yolladım karşı tarafa...Şimdiye kadar da hiç suistimal eden arkadaşım olmadı. Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın , hiçbir zaman.....