Teve rumuzlu arkadaşın yazdığı kişi benim.Kendisinin özelden duyurmasına gerek yok.Ürünleri beğenmedim dediği anda hesap numarasını istedim 5 dk i.iÇİnde kargo parası dahil hepsini ödedim.Evet engelledim kendisini.Yazdıklarımı okumayıp "ya kardeşim"!!! sana kargo parasını da söyledim yatırmadın mı yazdığı halde kibar cevap verdim.Taa ki bugün kargo mu yaptınız mı ?diye sordum saatler sonra bana döndü.Hasta olduğunu söyledi acilse yatırayım dedi .Ben izi nasıl hevesle bekledim siz beni beklemediniz yazdı.ben de Tabii ki acil ama yarını da beklerim yazdım.Ben size nasıl hassaslık gösterdiysem sizden de aynısını beklerim, en azından bugün kargo yapamayacağınızı haber verseydiniz yazdım.Gelen -cevap beni şok etti."oooo amma çene varmış maşallah." ben de bunun üstüne tarzınız hiç hoş değil, daha dün bana asil demiştiniz şimdi sokak ağzına döndünüz yazdım ve engelledim.Çene varmış demenize içerlemedim sevgili Teve.Birden değişmenize şaşırdım.
Mont tabii ki giyildi.Sizde ressimlerini görerek aldınız.Keşke şu an resmini hemen koyabilsem.Mont güzel kalsın dediğiniz halde onu da gönderin dedim.Mont zaten 4 renkti.Kırmızı, antrasit, beyaz ve gri.Ve paraşüt kumaş.Beyaz yer nasıl grileşir?Tabii ki hiçbir ürün sıfır değildi.Ama tertemiz olduğunu yırtık, sökük vs olmadığını söyledim ve fotoğraflarını gönderdim.Üstelik eşofman ve sweatlarin hepsi markaydı takımlar da öyle.Sonuçta bunları çocuk giydi.Yeni birşeyler istiyorsanız onları da üstüne koyup alsaymışsınız.Art niyetli olmadığımda paranızın tamamını 5 dk içinde hesabınıza yatırmamdan belli.Üstelik bunu burada yazmaktan da çekinmiyorum.Burada benle yaptığı alışverişten memnun olup yazanda var.Evet göreceli beğenmek ama üslubu bozmamak lazım.
Ben hesabınıza banka masrafını da yapayım diye teklif ettim kalsın dediniz.Ama onu da yapacağım.
Bu arada hepinizden özür dilerim arkadaşlar.Burada kendimi savunma gereği duydum.Bana söz hakkı doğdu çünkü.Üstelik siz bana yazdınız amma çene varmış diye.Unutmayın yazdıklarınızı.Üstelik geçen perşembe siz benden istediniz resimleri bende watsap tan gönderdim.