Memnuniyetsizlik Topiği!

ilahi bukrem:) güncelleme mesajı demiyor ..bazıları paraları alıp ürünleri göndermiyor ya kullanıcı adını değiştiriyorlar ..
Ne bileyim ya yeni öğreniyorum :KK53:
e iyide belli oluyor ki bu ben geçen gördüm mesela pinkli bişeydi yeni adı
eski mesajlarından tanıdım
tabi yeni olanlar bilmez

Ne bileyim ya yeni öğreniyorum :KK53:
e iyide belli oluyor ki bu ben geçen gördüm mesela pinkli bişeydi yeni adı
eski mesajlarından tanıdım
tabi yeni olanlar bilmez

tabi her isim değiştiren için geçerli birşey değil ama chanel chanel arkadaşın tarzı bu:)

Z

Zehir hafiyeler siziiii detektif gibi iz suruyosunuz mugeanliyi gectiniz:)

Z

Zehir hafiyeler siziiii detektif gibi iz suruyosunuz mugeanliyi gectiniz:)

hahaha müge anlıda kimmiş bizim yanımızda:)) şaka bi yanada ben tesadüfen görmüştüm ve nilikka rumuzlu arkadaşın dediği bukremin dediği değildi.. hangisi kesin bilgi acaba:))

Bunu hatırlatmanıza gerek yok zira biz arkadaşla sorunumuzu hallettik.
Aynı zamanda memnuniyet topigindekileride boyle alıntılıyor musunuz?
Pıt pazarı memnuniyetsizlik topiginde de aynı durum var.
Umarım konuşulan ve tahmin ettiğim kişi siz degilsinizdir.
Çünkü bu tarz kurnazlıklara yorumumu alet edilmesinden hoşnut değilim!

ARKADAŞ GENELDE CEVAP VERMEMEYİ SEÇİYOR GALİBA.

Cevap beklentim yok ama bazıları sunu anlayamıyor memnuniyetsizlik topigide olsa buraya yazılanlar art niyetli olmamalı.
Eleştiriye de katlanabilen kendine guvenen satış yapmalı.
Ben Bukrem le ilgili mesajimi yazmadan ona ozelden de yazdım, ayrıca Bukrem memnuniyet topiklerinde de adi gecen birisi kimsenin parasına el koyduğunu duymadım yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Simdi zaten sorunlu olan birinin benim yazdığım mesajı kullanarak üzerine gitmesine de izin vermem ki bunu sadece onunla ilgili mesaj yazdı diye yapıyor.
Ben K.İ.B yaptım ne olur bilemem ama hic hoş değil.

Cevap beklentim yok ama bazıları sunu anlayamıyor memnuniyetsizlik topigide olsa buraya yazılanlar art niyetli olmamalı.
Eleştiriye de katlanabilen kendine guvenen satış yapmalı.
Ben Bukrem le ilgili mesajimi yazmadan ona ozelden de yazdım, ayrıca Bukrem memnuniyet topiklerinde de adi gecen birisi kimsenin parasına el koyduğunu duymadım yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
Simdi zaten sorunlu olan birinin benim yazdığım mesajı kullanarak üzerine gitmesine de izin vermem ki bunu sadece onunla ilgili mesaj yazdı diye yapıyor.
Ben K.İ.B yaptım ne olur bilemem ama hic hoş değil.
arkadaşın konusundanda ödeme ile ilgili durumu soranlar vardı .rda da cevap vermedihiç,belkide özelden cevapladı.hala satışyaparken ve biir problem çözümlenememişken kullaanıcı adını nasıl değiştirmişonu merak ettim bende.

Bunu hatırlatmanıza gerek yok zira biz arkadaşla sorunumuzu hallettik.
Aynı zamanda memnuniyet topigindekileride boyle alıntılıyor musunuz?
Pıt pazarı memnuniyetsizlik topiginde de aynı durum var.
Umarım konuşulan ve tahmin ettiğim kişi siz degilsinizdir.
Çünkü bu tarz kurnazlıklara yorumumu alet edilmesinden hoşnut değilim!
arkadaş yine kullanıcı adını değitirmiş ve altına da çok kabaq bir gönderme yazmış.bence bu cevapla yok dediği şeyin kendinde olmadığını göstermiş olmuş bilginize.

SWEAR SWEAR Mesajini alintiladim görünüyor mu bilmiyorum
görmüş ama cevabını direk size vermeye cesaret etmektense nickinin altından vermiş.mağdur olan ben değilim benim param yanmadı ama arkadaşlar adına yanisoru soran ve parası kalan arkadaşlar adına çok üzüldüm.ya biri bana cevap versin zırt pırt kullanıcı adı değiştirmek nasıl oluyor.10 liraya tenezzül eden beyinli......

görmüş ama cevabını direk size vermeye cesaret etmektense nickinin altından vermiş.mağdur olan ben değilim benim param yanmadı ama arkadaşlar adına yanisoru soran ve parası kalan arkadaşlar adına çok üzüldüm.ya biri bana cevap versin zırt pırt kullanıcı adı değiştirmek nasıl oluyor.10 liraya tenezzül eden beyinli......

Ne diyeyim gülüp geciyorum beni bile sinirlendirebildi helal olsun.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyenlere çanak tutacak değilim.
İlkokul 5 e gidiyor olsaydım bu tarz göndermelere cevap belki verirdim..
Tarz degilsin:KK20::KK53:

X