Memnuniyetsizlik Topiği!

Merhaba arkadaslar ben bu sitede dolandirildim evet yanlis duymadiniz birileri aradi gaziantepte cocuk yurdunda hocayim adim fatma dedi bana biraz urun gonderin hayir yapacagim ama parasini 1o gun sonra yatirayim dedi hic problem degil dedim kizimin 1 yasina kadar olan en degerli cicilerini paket yaptim ptt den yolladim ertesi gun kisinin teline ulasilamiyor dedi o gun bugundur servis disi dikkatli olun ...nick hatirlamiyorum ama gaziantebe dikkat lutfen

Merhaba arkadaslar ben bu sitede dolandirildim evet yanlis duymadiniz birileri aradi gaziantepte cocuk yurdunda hocayim adim fatma dedi bana biraz urun gonderin hayir yapacagim ama parasini 1o gun sonra yatirayim dedi hic problem degil dedim kizimin 1 yasina kadar olan en degerli cicilerini paket yaptim ptt den yolladim ertesi gun kisinin teline ulasilamiyor dedi o gun bugundur servis disi dikkatli olun ...nick hatirlamiyorum ama gaziantebe dikkat lutfen

**Alışverişlerinizdeki aksaklıklardan ( ürünü göndermeme, para ödememe, ürünün beklendiği gibi çıkmaması vb gibi) sitemiz sorumlu değildir, sorumluluk satıcı ve alıcılara aittir.

Bu ifade konunun ilk mesajında mevcuttur.
''Bu sitede dolandırıldım'' gibi bir cümle yanlış anlaşılmaya müsait olduğundan belirtmek isterim.
Pek çok konunuzda yasak olmasına rağmen alenen iletişim bilgilerinizi paylaşmışsınız.
Siteye üye olmayan ama telefon numaranızdan size ulaşmış biri olabilir ve bu yüzden nickini hatırlamıyor olabilirsiniz.

Sitenin suçu ne? Yolladığın kişinin adresini de almayıp kargo şubesinden teslim mi yolladın? Yazık olmuş gerçekten bu kadar iyi niyetli olmayın, Arkadaşım az biraz gözü açık olun. Hayır yapacakmış nereden biliyorsun o kadar çok var ki bu yalanı söyleyen. Dünyanın çivisi çıkmış. Satış yaparken de siteye üye mi değil mi , üyeyse ne zamandır üye, alış veriş yapmış mı bunlara dikkat edebilirsiniz. Bana da çok oluyor sen yolla ben hemen yatıracağım diyen yollamıyorum ama ben. PAra yatınca yolluyorum. Benim referans vereceğim bir sürü üye var. Onlara sorabilirsiniz diyorum. Umarım bir daha olmaz böyle şeyler. Üzüldüm cidden.. Ha bir de telefonunuzu hemen vermeyin mail ya da buranın özel mesaj bölümünden görüşün ilkin. O zaman nickini falan bilirsiniz. Bir de telefon, mail adresi vb kişisel bilgiyi genel sayfalarda paylaşmamakta fayda var. Tekrar geçmiş olsun. :110:

bence herşey tamamen vicdan ve niyet ile alakalı herkezi kendi gibi bilmemeli insan ben mesela lekeli yada yıpranmış bir şeyi bırak satmayı ihtiyaç sahibine verirken verilir mi ayıp olur mu diye düşünüyorum ki millet satıyor ben kızımın küçülenlerini satmak yerine veriyorum ihtiyaç sahibi iki kişiye inan lekesi olunca çekiniyorum eşime sordurttum dedim hani kan ilacından leke oldu çıkaramadım kışın içine giydirirse veriyim diye yani koymadan onu bile sordum yıpranmış,rengi solmuş,yıkanmaktan pamuklanmış,kusmuk lekeli v.s şeyleri ben ücretsiz bile veremezken millet para ile satıyor hayret...

birde kızlar hayır yapmak istiyorsanız bağlı olduğunuz muhtarlığa gidin sizi yönlendiriyor elinizle kendiniz ihtiyaç sahiplerine ulaştırabiliyorsunuz en azından gittiği yeri bilirsiniz.

Chenlee isimli üyeden ürün almak için konuştum
Akşam eşimle görüşüp bilgi vericem dedim olur dedi,eşimle görüştüm haber verdim alacağımızı tlf nunarası yolladım özelden
Sabahın köründe özel mesaj yazmış sattım ürünü canım diye

Böyle insnalardan nefret ediyorum inşallah aynı şey başlarına gelir

Chenlee isimli üyeden ürün almak için konuştum
Akşam eşimle görüşüp bilgi vericem dedim olur dedi,eşimle görüştüm haber verdim alacağımızı tlf nunarası yolladım özelden
Sabahın köründe özel mesaj yazmış sattım ürünü canım diye

Böyle insnalardan nefret ediyorum inşallah aynı şey başlarına gelir

Aynı şey benimde başıma geldi hemde aynı üyeden chenlee dün bir ürün konuştuk onunla fiyatı biraz yüksek geldi indirim yap biraz dedim cevap yazmadı resmen cevap yazması için zorladım her neyse dedigi fiyatı akşam eşimle konuştum tamma al dedi bende sabah alcam diye msj yazdım bana zorla benim bir kaç msj sonra sattım diye cevap yazdı

Bahanesi varmış eşi satma demiş o yüzden satmamak için sattım demişmiş

bende diyecektim ürünü kim aldı bende alıcaktım ama ben vazgeçtim almaktan :)))

Bende birinden alisveris yaptim nick hatirlamiyorum ama tulumlarin yakasi lekeli hepsi pamukcuk olmus ayak kismi kaliplasmis kocaman olmus bnm oglumun minicik ayaklari var para verdigime acidim valla artik alicagim zmn bin kere sorup inceleyip almaya calisicam neden o urunleri satarlar anlamam:KK43:

Bende birinden alisveris yaptim nick hatirlamiyorum ama tulumlarin yakasi lekeli hepsi pamukcuk olmus ayak kismi kaliplasmis kocaman olmus bnm oglumun minicik ayaklari var para verdigime acidim valla artik alicagim zmn bin kere sorup inceleyip almaya calisicam neden o urunleri satarlar anlamam:KK43:
Enteresan ...daha cuma günü üye olmuşsunuz ve alışveriş te yapmışsınız ,alışveriş yapanın nickini de hatırlamayacak kadar vakıt geçmiş .

Enteresan ...daha cuma günü üye olmuşsunuz ve alışveriş te yapmışsınız ,alışveriş yapanın nickini de hatırlamayacak kadar vakıt geçmiş .
Cnm ben buranin cok eski uyelerindenim hesabimi ablamla ortak kullaniyordum bende yeni nick aldim sadece bana ait olsun diye 1 ayl oldu o uyeden urun alali ondan hatirlamiyorum hatirlasamda yazmazdim zate :))

sizinde buna dikkat etmeniz çok enteresan bence :) ki sizi ilgilendirmezken tıpkı şu an benide ilgilendirmediği gibi ....

arkadaşlar bnden de başıma gelen olyala beraber tavsiye. kızım doğmadan toplu satış yapmak istedim bi üyeden. ürünleri sık sık yan yana dizmis. topluca cekmiş resmi markada yazmış tabi. resmi büyütüncede ürün belli ama biraz bulanıklaştıgından leke filan belli değil. neyse bayanda telefonum olmasına ragmen ürünleri kargoya verdikten sonra msj yazmış.bika üründe sökük ve leke varmış son anda fark etmiş telefi amaçlıda badi koymuş! açıkcası bnde kargoyu teslim almadım.sonuçta 2.el alıyoruz ama temiz olsun isteriz en basta. walla bugun bi arkadaşa ürün gönderecektim. baktım tşörtün birinde leke kalmış hemen makinaya attım bayanada haber verdim. gerçi allaha şükür çıktıda)
siteyi çok begeniyorum bi şekilde ihtiyaçlarımız uyguna gideriliyor. bende daha da duyurulmalı sitenin bu güzel yönü

Urun satan arkadaslarin bazilarinin Aldiklarinin yanina bir iki parca biseyde ben eklerim hediye gonderirim cumlesi artik cok samimiyetsiz geliyor bazi arkadaslar ne guzel yaziyor su su ucretsiz diyor ama bu eklerimler basima geldiginden biliyorum burda satamayacak kadar eski oldugundan adi surpriz oluyo musterilerime kucuk hediyeler oluyor kendini blogda kucuk hediye gonderiyorum yazarak ovenler yerine su urunlere ucretsiz yazan arkadas lar hem urunu gostererek hem de hediye ederek asil ovguyu hakedenler bence

Bende birsey anlamiyorum arkadaslar urunu satisa koyuyor msj yaziyosun ne olumlu ne olumsuz hicbir sekilde yorum yapilmiyo urunu satisa koymus gerisi yok kayıp bir urunu satacaksan takp et bari insanlari oyalamanin bekletmenin anlami yok ki .

Ben de bu siteden bi kadindan bot siparis ettim hatta kadinka atni sehirde oturuyor musuz.o urunu gonderecekti ben kapida odeyecektim bi gun kargoyu ogleden sonra gonderecegim dedi.Ama ne kargo geldi ne de kadin telefonlarimi acti.Allah tan parayi kapida odeme olarak anlasmistik da dolandirilmadim.Herhalde kadin botu daha yuksek fiyata baskasina satti ve soylemeye cekindi.Aman sanki yiyecektim kadini soylese aksine daha fazla guven verirdi en azindan aciksozlu derdim

Ürünlerimi satarken anlaştıktan sonra " bir de hediye göndermek istiyorum kabul ederseniz" diyorum, bu samimiyetsizlik değil hoşluk bence.. baştan söylemek de öyle. üstelik sattığım bütün ürünler için memnuniyet topiğinde adım geçer, kimseye kötü ürün göndermem.. çok kesin yargılarda bulunmayalım bence

Bende bu zamana kadar sattığım ürünlerin yanında hediye gönderdiğim oldu ki kesinlikle kötü durumda değillerdi fakat anlıyorum ki çok samimiyetsiz oluyormuş, üstelik hediye göndermeden öncede söylemek lazım mı ki yani ben söylemeden gönderdim hep yani ne kadar düşüncesizlik etmiştim gerçekten. Hediye gönderdiğim arkadaşlardan özür dilerim....

X