son durum ne canm. Sizler paralarınızı alabilicek misinzYakalanmislar..
Bunlar tarafindan dolandirilan arkadaslar Kazen e ulassinlar..
Bilmiyorum cnm. Cok yuksek meblaglar var. Baya dolandirma var.son durum ne canm. Sizler paralarınızı alabilicek misinz
valla içime su serpildi ooohhhh.. Zerre acımam kendisine. Hamile haliyle bu kadar insanın ahını alıp ustunede burda hrkesle alay etmenin cezasını çeksin.. 1 liran bile gitse insan onun yaptığı haysiyetsizliğe kızıyor.. Terbiyesiz şey.. Benm tek kuruşum bile gitmeden bu kadar sinirleniyorsam dolandırılanları duşunemiorumBilmiyorum cnm. Cok yuksek meblaglar var. Baya dolandirma var.
Valla tutuklansinlar cezaevini boylasinlar baska bisey istemem..
Dedigim hersey cikti. Face hesaplari bile aymiymis. Isimler dogru..
Hamile 8 aylik.. Girrigi hastane druna kadar biliyodum.hep sustum savcilik ilgilensin diye. Fotolari elimde karakoldaki halleri.... Cocuguna yazik. Acirim acirim ona acirimm
Dolandirildigimi anladigim ilk an ve o gunu unutmam mumkun deik. Stresten tansiyonlarim dusmustu.. Dilerim simdi onun basina gelsin ayni haller... O da hamile.. Hem de karni burnunda.. Bir de gencecikk..valla içime su serpildi ooohhhh.. Zerre acımam kendisine. Hamile haliyle bu kadar insanın ahını alıp ustunede burda hrkesle alay etmenin cezasını çeksin.. 1 liran bile gitse insan onun yaptığı haysiyetsizliğe kızıyor.. Terbiyesiz şey.. Benm tek kuruşum bile gitmeden bu kadar sinirleniyorsam dolandırılanları duşunemiorum
valla içime su serpildi ooohhhh.. Zerre acımam kendisine. Hamile haliyle bu kadar insanın ahını alıp ustunede burda hrkesle alay etmenin cezasını çeksin.. 1 liran bile gitse insan onun yaptığı haysiyetsizliğe kızıyor.. Terbiyesiz şey.. Benm tek kuruşum bile gitmeden bu kadar sinirleniyorsam dolandırılanları duşunemiorum
Dolandirildigimi anladigim ilk an ve o gunu unutmam mumkun deik. Stresten tansiyonlarim dusmustu.. Dilerim simdi onun basina gelsin ayni haller... O da hamile.. Hem de karni burnunda.. Bir de gencecikk..
Yazik valla.. Normalde uzulur acirdim.. Bi gram yok..
zerre uzulmedim, zarara kendi ayağıyla girene merhamet edilmez. Hele ki ustune buraya farklı uyeliklerle girip herkesle alay etti o kadar.. Fazlasını bile hakediyor.okunmuştum daha önce dolandırıcılık olaylarını.
bahsedilen kişi yakalanmış sanırım. kim şikayet etmiş.
üzüldüm açıkçası.. hamile karnında bir melek taşıyorken nasıl haram lokma yiyebildi yapabildi..
yani bize verdiği isim gerçek ismimiymiş... bi kez daha hayrete düştüm...inşallah hak ettiği cezayı çeker...
Evet canim.. Ben de gercek ismi oldugunu dusunuyordumyani bize verdiği isim gerçek ismimiymiş... bi kez daha hayrete düştüm...inşallah hak ettiği cezayı çeker...
bilemiyorum okadar. alay falan hiç hoş olmamış elbette.zerre uzulmedim, zarara kendi ayağıyla girene merhamet edilmez. Hele ki ustune buraya farklı uyeliklerle girip herkesle alay etti o kadar.. Fazlasını bile hakediyor.
Sikayet eden bir kisi degil ki.. On kisi civarinda benim bimdiklerim..okunmuştum daha önce dolandırıcılık olaylarını.
bahsedilen kişi yakalanmış sanırım. kim şikayet etmiş.
üzüldüm açıkçası.. hamile karnında bir melek taşıyorken nasıl haram lokma yiyebildi yapabildi..
allah ıslah eylesin ve cezasını misliyle odetsin..bilemiyorum okadar. alay falan hiç hoş olmamış elbette.
şahsı için değil, kendini böyle şeyler yaptığı için üzüldüm..
Sahibinden.comda nasıl dolandiricilik yapmisSikayet eden bir kisi degil ki.. On kisi civarinda benim bimdiklerim..
Ayrica son olayi sahibinden.com da yapmis. Bu konudan da hbrim vardi. Urun almadan once cogu arkadas bana danisir oldu. Bu da onlardan biriydi.. Baya yuksek meblaglar. Benim rakam minicik kaliyor yaninda. 150 tl ne ki..
Facede var derken ? Gerçek adı ne peki ? Bu arada ben şimdi karakoldan geliyorum. Gürpınar karakolundan adliyeye sevk edilecekti, çok büyük olasılıkla da tutuklanacak. Gün içersinde tekrar bilgi alacağım karakoldan.
Bilmiyorum cnm. Cok yuksek meblaglar var. Baya dolandirma var.
Hamile 8 aylik.. Girrigi hastane druna kadar biliyodum.hep sustum savcilik ilgilensin diye. Fotolari elimde karakoldaki halleri.... Cocuguna yazik. Acirim acirim ona acirimm
Aynen.gürpınar dediğiniz ist mu? burnumun dibindeymiş o zaman..
sizde şikayetçilerden biriydiniz dimi?
nitelikli dolandırıcılık suçlaması mı yapılıyor.. kaç sene alırlarmış bilginiz var mı?
Bilişim araçları yoluyla yapılan dolandırıcılık nitelikli dolandırıcılıktır. Cezası 3-7 yıl arası hapis ve sebep olunan maddi zararın en az 2 katı kadar para cezasıdır. Aynı suç birden fazla işlendiği için, muhtemelen üst sınırdan ceza alacaklardır.
Söz konusu bir de hakaret davaları var.
Sahibinden.comda nasıl dolandiricilik yapmis
Evet gerçekten o bebeğe yazık, bu kadar günah içerisinde Allah o bebeği görmeyi o anne babaya nasip edecek mi acabaBilmiyorum cnm. Cok yuksek meblaglar var. Baya dolandirma var.