- 7 Şubat 2016
- 13
- 39
- 32
Ben de ozel mesaj gonderdim dolandirilan iki arkadasa ses seda yok birinden. Diger arkadas bugun suc duyurusunda bulunacakti.Volkan Demir- Emel Demir tarafından dolandırılan herkes bir bakabilir mi ?
Burda insanlarla dalga geçerken hiç böyle degildiniz.yakalanınca mi akliniz başınıza geldi.Allah affetsin sizi.hala başka başka hesaplarla girebiliyorken kim nasıl guvensin ki size.Bayanlar merhaba demek isterdim ama belki bana yüzsuz belki utanmaz diceksiniz ne deseniz haklısınız belkide. Ben bunları sizlere yapmak istemezdim inaninki kim isterki doğmamış bebeğine haram yedirmeyi ama şeytana uydum bana basit normal bişey çocuk oyuncağı gibi geldi böyle oluçağını düşünmemiştim suan hamile olduğum için ve erken doğum riskim olduğu için çıktım ben içerden ama eşim cezaevinde hemde herseyi ben yapmiskenonun bireyden haberi bile yokken sizden çok çok özür diliyorum bi hata yaptım belki kendim değil ama doğmamış bebeğime haram yedirdim çok pişmanım kimi ne şekilde mağdur ettiysem lütfen ulaşın ne aldiysam geri iade yapıcam tekrar özür dilerim.
Burda insanlarla dalga geçerken hiç böyle degildiniz.yakalanınca mi akliniz başınıza geldi.Allah affetsin sizi.hala başka başka hesaplarla girebiliyorken kim nasıl guvensin ki size.
Konuşmalarda çelişki var zaten.maksat şikayetler geri alınsın. Kocası serbest kalsın.eski yazılarda var çünkü kocasının da olayın içinde olduğu. Zaten olayın içinde olmasa onu almazlar içeri. Ne yani karın hamile onun yerine sen yat mi demisler. Yok öyle bir dünya.
Demi tam hatırlamıyorum ama koca lafı geçmişti.kimse almasın sikayetide ceksinler cezalarını.dolandirdiklarinin çocuğuklatina beddualat ediyordu şimdide çocuğunda bilmemnedeKonuşmalarda çelişki var zaten.maksat şikayetler geri alınsın. Kocası serbest kalsın.eski yazılarda var çünkü kocasının da olayın içinde olduğu. Zaten olayın içinde olmasa onu almazlar içeri. Ne yani karın hamile onun yerine sen yat mi demisler. Yok öyle bir dünya.
Demi tam hatırlamıyorum ama koca lafı geçmişti.kimse almasın sikayetide ceksinler cezalarını.dolandirdiklarinin çocuğuklatina beddualat ediyordu şimdide çocuğunda bilmemnede
Kesinlikle bnde kimse şikayetini çekmesin diye düşünüyorum. Taviz tavizi doğurur çünkü.
bu nasıl bir eşmiş ki eve giren eşyaya ve paraya bu nerden geldi diye sormuyor... nasıl birşeyden haberi yok? siz değilmiydiniz eşim eşya gelmeden para göndermeme izin vermiyor diyen? siz değilmiydiniz eşim ptt ye gitti bana mesaj attı kargoyu geri çekmişsiniz diyen? bu çelişkilerin sonu yok... peki hadi başlayın günahlarınızı temizlemeye, ben size kargo gönderdim ve dolandırılacağımı anlayınca geri çektim yani gidiş geliş kargo ücreti ödedim. 15+15=30 tl üstüne bide pttye geri çekme dilekçesi için 2 kez para ödedim. toplamda 50tl masraf yaptım havaya. hadi gönderin paramı,bi yerden başlayın. diğer arkadaşların paralarını ürünlerini iade edin.diğer sitelerdeki yaptıklarınızı temizleyin bekliyoruz...Bayanlar merhaba demek isterdim ama belki bana yüzsuz belki utanmaz diceksiniz ne deseniz haklısınız belkide. Ben bunları sizlere yapmak istemezdim inaninki kim isterki doğmamış bebeğine haram yedirmeyi ama şeytana uydum bana basit normal bişey çocuk oyuncağı gibi geldi böyle oluçağını düşünmemiştim suan hamile olduğum için ve erken doğum riskim olduğu için çıktım ben içerden ama eşim cezaevinde hemde herseyi ben yapmiskenonun bireyden haberi bile yokken sizden çok çok özür diliyorum bi hata yaptım belki kendim değil ama doğmamış bebeğime haram yedirdim çok pişmanım kimi ne şekilde mağdur ettiysem lütfen ulaşın ne aldiysam geri iade yapıcam tekrar özür dilerim.
Bayanlar merhaba demek isterdim ama belki bana yüzsuz belki utanmaz diceksiniz ne deseniz haklısınız belkide. Ben bunları sizlere yapmak istemezdim inaninki kim isterki doğmamış bebeğine haram yedirmeyi ama şeytana uydum bana basit normal bişey çocuk oyuncağı gibi geldi böyle oluçağını düşünmemiştim suan hamile olduğum için ve erken doğum riskim olduğu için çıktım ben içerden ama eşim cezaevinde hemde herseyi ben yapmiskenonun bireyden haberi bile yokken sizden çok çok özür diliyorum bi hata yaptım belki kendim değil ama doğmamış bebeğime haram yedirdim çok pişmanım kimi ne şekilde mağdur ettiysem lütfen ulaşın ne aldiysam geri iade yapıcam tekrar özür dilerim.
Bayanlar merhaba demek isterdim ama belki bana yüzsuz belki utanmaz diceksiniz ne deseniz haklısınız belkide. Ben bunları sizlere yapmak istemezdim inaninki kim isterki doğmamış bebeğine haram yedirmeyi ama şeytana uydum bana basit normal bişey çocuk oyuncağı gibi geldi böyle oluçağını düşünmemiştim suan hamile olduğum için ve erken doğum riskim olduğu için çıktım ben içerden ama eşim cezaevinde hemde herseyi ben yapmiskenonun bireyden haberi bile yokken sizden çok çok özür diliyorum bi hata yaptım belki kendim değil ama doğmamış bebeğime haram yedirdim çok pişmanım kimi ne şekilde mağdur ettiysem lütfen ulaşın ne aldiysam geri iade yapıcam tekrar özür dilerim.
Ben seni adliyede dövmedim ya, sen karnındaki sabiye dua et. Benim bebeğimin rızkıyla sen kendi bebeğine gelecek hazırlayabileceğini mi sanıyorsun ? Yanılıyorsun. Şikayet falan çekmiyoruz geri.Bayanlar merhaba demek isterdim ama belki bana yüzsuz belki utanmaz diceksiniz ne deseniz haklısınız belkide. Ben bunları sizlere yapmak istemezdim inaninki kim isterki doğmamış bebeğine haram yedirmeyi ama şeytana uydum bana basit normal bişey çocuk oyuncağı gibi geldi böyle oluçağını düşünmemiştim suan hamile olduğum için ve erken doğum riskim olduğu için çıktım ben içerden ama eşim cezaevinde hemde herseyi ben yapmiskenonun bireyden haberi bile yokken sizden çok çok özür diliyorum bi hata yaptım belki kendim değil ama doğmamış bebeğime haram yedirdim çok pişmanım kimi ne şekilde mağdur ettiysem lütfen ulaşın ne aldiysam geri iade yapıcam tekrar özür dilerim.
Sen gununu goreceksin kizim.. Yanina kalmayacakk.. Ciktigin yete geri doneceksinn.. Haram zikkim olsun aldiklarin.. Pislik.. Senelerce de olsa seninle ugrasicamm.. Istanbul a geliyorumm.. Bir de yuzyuze goruselim bakalim.. Nasil oluyormus acimakk..Bayanlar merhaba demek isterdim ama belki bana yüzsuz belki utanmaz diceksiniz ne deseniz haklısınız belkide. Ben bunları sizlere yapmak istemezdim inaninki kim isterki doğmamış bebeğine haram yedirmeyi ama şeytana uydum bana basit normal bişey çocuk oyuncağı gibi geldi böyle oluçağını düşünmemiştim suan hamile olduğum için ve erken doğum riskim olduğu için çıktım ben içerden ama eşim cezaevinde hemde herseyi ben yapmiskenonun bireyden haberi bile yokken sizden çok çok özür diliyorum bi hata yaptım belki kendim değil ama doğmamış bebeğime haram yedirdim çok pişmanım kimi ne şekilde mağdur ettiysem lütfen ulaşın ne aldiysam geri iade yapıcam tekrar özür dilerim.
Asla geri cekmiycez sikayetimizi. Iceri tekrar girmesi icin elimizden geleni yapiyoruz. Bugunku islemlerim icin 80 tl daha odedim. Her turlu zarara ugratti. Maddi manevi cokertti..bu nasıl bir eşmiş ki eve giren eşyaya ve paraya bu nerden geldi diye sormuyor... nasıl birşeyden haberi yok? siz değilmiydiniz eşim eşya gelmeden para göndermeme izin vermiyor diyen? siz değilmiydiniz eşim ptt ye gitti bana mesaj attı kargoyu geri çekmişsiniz diyen? bu çelişkilerin sonu yok... peki hadi başlayın günahlarınızı temizlemeye, ben size kargo gönderdim ve dolandırılacağımı anlayınca geri çektim yani gidiş geliş kargo ücreti ödedim. 15+15=30 tl üstüne bide pttye geri çekme dilekçesi için 2 kez para ödedim. toplamda 50tl masraf yaptım havaya. hadi gönderin paramı,bi yerden başlayın. diğer arkadaşların paralarını ürünlerini iade edin.diğer sitelerdeki yaptıklarınızı temizleyin bekliyoruz...