Memnuniyetsizlik Topiği!

Evet, Pamukkuzum
Şimdi farkettim:)
Sizde zor durumda kalıyorsunuz anlıyoruz ama bu tür aşağılık, yüzsüz dolandırıcılar yüzünden bizim günahımız ne ?
Başka çözüm üretseniz ?

Valla olan bizlere olacak sanırım

Ben ikisininde o olduğunu düşünüyorum
Aynı şeyi düşünüyorum ben de. Ama amacını çözemedim kadının

İyi bir soru, valla bilmece gibi oldu
Poyraz berke kim ???

Poyraz berke bu olayları başlatan meşhuuur dolandiricimiz

Ne bilim birbirlerine saldıracak sonra birinin foyasi çıkınca obuu temize çıkacak sonra gelsin alışveriş. Bilmem anlatabildimmi.benim senaryom bu.doğrusunu Allah biliyor tabi
İnanın benim içimden de aynısı geçti
Ama öyle olsa yöneticimiz belirtirdi

Ben hiç bisey alıp satmadinda diye konuya mudahil oldum onuda bilmiyorum

Ben ikisininde o olduğunu düşünüyorum
Benimde ilk aklıma gelen ikisininde aynı kişi olduğuydu.ay film gibi resmen.umarım yakalanirda herkes rahat eder.şikayet eden arkadaşlardan ne sonuç çıktı merak ediyoruz. Bunun önü alınmazsa forumdan alışveriş yapan sayısı baya azalır.inş şikayet edenlerden güzel haberler aliriz artık...

Forumda güvenilir insan kalmaz, sahayı dolandırıcılar devralır, onlar birbirlerinden alışveriş yaparlar artık, dinsizin hakkından imansız gelir

Sizde zor durumda kalıyorsunuz anlıyoruz ama bu tür aşağılık, yüzsüz dolandırıcılar yüzünden bizim günahımız ne ?
Başka çözüm üretseniz ?
Çözüm çok basit kapıda ödeme ile ürünü yollayın ptt görevlisi karşısında ürünü açın doğru ürünse alın.

Bu bölüm elindeki ürünleri üyelerimiz değerlendirsin, ihtiyacı olana versin veya takas yapsın diye açıldı fakat sahibinden .com dan daha fazla satış var. Satış asla ana amaç olmadı.

Tekrar ediyorum burada yaşanan olumsuzluk veya memnuniyetsiz satıştan asla kadinlar kulubu sorumlu değildir.

Son düzenleme:
Selamlar, bilgilendirmek amacı ileyazıyorum. Dolandırıcı şahıs için bugün suç duyurusunda bulundum, gerekli kamera kayıtları, paranın çekildiğine dair belge ve konuşma kopyalarımız dosyaya eklendi. Hiç bir problem yok, giden 800 lira olsun, ama o kadın adalet önünde hesap verecek !!! O bir, biz bin kişiyiz. Lütfen herkes suç duyurusunda bulunsun.

tebrik ederim, bravo valla.. Sizin gibiler olmasa o pislik herkesi aptal zannedicek.. Buraya girip herkesle alay edio resmn. Lutfen herkes şikayet etsn

Çok saskinim bu ne böyle .Allah bildiği gibi yapsın bu kadarda terbiyesiz olunmaz.aldım sattım ama hiç karşılaşmadım şükür ki buradan bir arkadaşımız arkadaşımın gastacocuguna bile yardımcı oldu.Allah hepimizi böylelerinden korusun...

tebrik ederim, bravo valla.. Sizin gibiler olmasa o pislik herkesi aptal zannedicek.. Buraya girip herkesle alay edio resmn. Lutfen herkes şikayet etsn
Açıkcası insanlar uğraşmak istemiyor, bende bugüne kadar hiç uğraşmamıştım böyle insanlarla. Ama bugün gördüm ki sadece yarım günümü aldı, savcılık karakol ve PTT'ye gitmem. Bide Nasıl pişkinlikse kadın ben onu dolandırmışım diye iftira attı, onu da bildirdim tabiiki

Evet gerçekten satış daha fazla, ben kendi adıma konuşursam gerçekten burada satış yapabildikçe bu hoşuma gitti ve sanki bunu bir hobi haline getirdim
Ayrıca kimse sizi bu konuda suçlayamaz ki, siz kurallarınız arasında bunu belirtmiştiniz zaten, bizler bunu bile bile sorumluluk altına kendimiz giriyoruz

çok iğrenç bi insanla muhatapsınız. Bi kç sayfa oncede duruyor mesajları mesela. Pişkin pişkin herkesle alay etti.. Benim hiç bi ilgim yok kendisiyle ama ben sizin adınıza uzuluyorum..

Sikayetimizi yapali baya oldu. Bekliyoruz bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…