Memnuniyetsizlik Topiği!

Bu arada pamukkuzum dan suphelenen bir arkadas benimle durumu paylasmisti.. Ben pek emin olamadim.. Yanilmisim..

kızlar burda yazılanları okuyunca çok üzülüyorum maalesef.
bu tarz dolandırıcı kişiler sadece bu sitede değil heryerde varlar.
yönetimin de bu konuda yapabileceği çok bir şey yokki. Herkesin tek tek adresini ve hesap numarası kontrol edemezki.
ben burdan çok alışveriş yaptım. Allah da karşıma güzel insanlar çıkardı. Çok şükür. Ama size tavsiyem bir ürün alırken mutlaka o kişinin ne zaman üye olduğuna, ve mesajlarına bakın. Daha önce bir şeyler alıp-satmışmı ona bakın. Diğer mesajlarını okuyun. en azından o kişi hakkında bir fikir olur size.

Watsaptan görüşsek olur mu öyle daha kolay olur

Son düzenleyen: Moderatör:
800 tl dolandırılanlar var mı cidden kızlar keinlikle dava açın iyi cesaret ben okadarlık ürün alamazdım elden olmayınca 20 tl lik bişeyler aldığımda bile tedirgin olurdum ya gelmezse diye sizi düşünemiyorum kesinlikle dava açın banka havalesini borç olarak işaretleyin kızlar bide whatsap yazışmaları bunlar delil olarak gösterilir...

Utanmadan burada geziniyor bir de... İnsanlara güvenemez olduk. Bu dolandırıcı mı acaba diye milletin günahına giriyoruz yok yere.
Nasılsa bunları okuyup dalga geçiyordur hala...
Yarın Allah başına bir musibet verince anlar hatasını. Rabbim bir bela verir ya çocuğuna ya kendine... O zaman geçsin bakalım dalgasını...
Unutma poyrazberk: Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır. Senin için de bir hesabı vardır elbet...

Ne zamandır girmiyordum bi girdim yine şok. Bir arkadaşı daha dolandirmis .Çok geçmiş olsun Bir de ben de krndisinin dolandirildigina inanıp mesajını begenmistim. Allah karşımıza hep iyileri çıkarsın ne diyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…