- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
oooww hanfendi paçalar tutuşmuş bakıyorum. Burda herkesi aptal yerine koyup alay ettiğin gunleri ne çabuk unuttun.. Kusura bakma bu laflara herkesin karnı tok. Herkesi kendin gibi g.zekalı mı sanıyorsun..Bayanlar merhaba demek isterdim ama belki bana yüzsuz belki utanmaz diceksiniz ne deseniz haklısınız belkide. Ben bunları sizlere yapmak istemezdim inaninki kim isterki doğmamış bebeğine haram yedirmeyi ama şeytana uydum bana basit normal bişey çocuk oyuncağı gibi geldi böyle oluçağını düşünmemiştim suan hamile olduğum için ve erken doğum riskim olduğu için çıktım ben içerden ama eşim cezaevinde hemde herseyi ben yapmiskenonun bireyden haberi bile yokken sizden çok çok özür diliyorum bi hata yaptım belki kendim değil ama doğmamış bebeğime haram yedirdim çok pişmanım kimi ne şekilde mağdur ettiysem lütfen ulaşın ne aldiysam geri iade yapıcam tekrar özür dilerim.
EMEL DEMİR beni tanırsın. Ayağını denk al. Yine yakalarım seni. Seni içeri tıkmak için elimden geleni yapacağım. Numaramı biliyorsun. Saklanmiyorum. Burda pişman ayakları yapma.
Şimdiden korkup karnındaki bebeğe bir hal gelmesin diye şikayetçi olan sayısını yazmıyorum. Hele o bebeği bi doğur. İlk duruşmada doğmuş olsun. O zaman ilk duruşmada karşında onca insanı görünce beynin Nasıl yalan makinesine dönüşecek onu düşün evvelden sen. İki dosya ile parmaklıkların ardına girdin o kadar dosyayla bi daha çocuğun askere gidince çıkarsın herhalde) kafa bulmak Nasıl oluyor. Karakolda yalanda titremelere benzemez bu. Sen dua et hamilesin. Yoksa ben yapacağımı bilirdim. Geri dönüş yok. Son gaz mahkemeye ilk duruşmaya onca mağdurla. Orda da ağlama haa. Bebeğe Nasıl mama yedirilir öğrendin mi bu arada. İçerde iki günde öğretmişlerdir. Puhahahahahah.
Asla geri cekmiycez sikayetimizi. Iceri tekrar girmesi icin elimizden geleni yapiyoruz. Bugunku islemlerim icin 80 tl daha odedim. Her turlu zarara ugratti. Maddi manevi cokertti..
Bunlar tekrar girene kadar ne gelirse elimden yapicam..
Bi çocuk şarkısı var ya " köpeğim hav hav hav hav der , köpeğim benden ne ister " cevap veriyorum köpeğim benden kötek ister :)))
Hadi gel hadi gel cici köpeğim. Hadi gel sana ben kötek vereceğim
Evet evet.. Kocasi da vardi zaten isin icinde..bunlar demişsinde kocası da mı çıktı?
B.k üzgünsün... Numaracı pislik. Lan senin yüzünden onca insanın günahına girdik bu kesin dolandirici bilmem ne diye. Ne yüzsüz bişeymişsin... Bi de utanmadan gelmiş yazıyor... Beter olun. Pişmanlık ayağını geçeceksiniz bir kere...Bayanlar merhaba demek isterdim ama belki bana yüzsuz belki utanmaz diceksiniz ne deseniz haklısınız belkide. Ben bunları sizlere yapmak istemezdim inaninki kim isterki doğmamış bebeğine haram yedirmeyi ama şeytana uydum bana basit normal bişey çocuk oyuncağı gibi geldi böyle oluçağını düşünmemiştim suan hamile olduğum için ve erken doğum riskim olduğu için çıktım ben içerden ama eşim cezaevinde hemde herseyi ben yapmiskenonun bireyden haberi bile yokken sizden çok çok özür diliyorum bi hata yaptım belki kendim değil ama doğmamış bebeğime haram yedirdim çok pişmanım kimi ne şekilde mağdur ettiysem lütfen ulaşın ne aldiysam geri iade yapıcam tekrar özür dilerim.
Bir de hanfendi hal altta da kalmıyor profilinde araştirmci yaziyor
Dogumuna az kalmismis.. Bu da yalan.. Ona degil de karnindaki cocuga acimislardir.. Zatem kendisi disinda herkes ona aciyor.Haram yerken hamile olduğu umrund değilken, hapse girecekken ne diye acinmis buna