Memnuniyetsizlik Topiği!

oooww hanfendi paçalar tutuşmuş bakıyorum. Burda herkesi aptal yerine koyup alay ettiğin gunleri ne çabuk unuttun.. Kusura bakma bu laflara herkesin karnı tok. Herkesi kendin gibi g.zekalı mı sanıyorsun..
yaşadıklarınız az bile, bunca insana gunlerini zehir ettiniz.. Beter ol...

kızlar sakın taviz vermeyin sakınnnn

EMEL DEMİR beni tanırsın. Ayağını denk al. Yine yakalarım seni. Seni içeri tıkmak için elimden geleni yapacağım. Numaramı biliyorsun. Saklanmiyorum. Burda pişman ayakları yapma.

Öğrendin mi gııııız? Kamuoyu senden açıklama bekliyor :) öğrenmediysen mama Nasıl verilir öğretecekler sırada. Gel babası gel oğlumuza mana getir yazıyordun ya. Gel Fatma Derya mı Özge mi Emel mi ne gel. Sana mama vereceğiz. Gel kuçu kuçu.

Bi çocuk şarkısı var ya " köpeğim hav hav hav hav der , köpeğim benden ne ister " cevap veriyorum köpeğim benden kötek ister :)))
Hadi gel hadi gel cici köpeğim. Hadi gel sana ben kötek vereceğim

Asla geri cekmiycez sikayetimizi. Iceri tekrar girmesi icin elimizden geleni yapiyoruz. Bugunku islemlerim icin 80 tl daha odedim. Her turlu zarara ugratti. Maddi manevi cokertti..
Bunlar tekrar girene kadar ne gelirse elimden yapicam..

bunlar demişsinde kocası da mı çıktı?

Niye salmışlar bunu, ona buna kopek diyip duruyordu.Milletin kuzusunu maymuna benzetiyordu,hamile diye insiyatif mi sağlanmış? sare_asya arkadaşimizin hamile haliyle cektigi yanına kâr mı kalacak? Hani ye iç yan gel yattı,sıkıntı tinne diye cucuk beyniyle ahkâm kesiyordu

B.k üzgünsün... Numaracı pislik. Lan senin yüzünden onca insanın günahına girdik bu kesin dolandirici bilmem ne diye. Ne yüzsüz bişeymişsin... Bi de utanmadan gelmiş yazıyor... Beter olun. Pişmanlık ayağını geçeceksiniz bir kere...
Kızlar hiç biriniz acımayın bunlara...

Bi bunu biliyo sanırım havlayan köpek isirmazmis. Whatsapdan engelleyince başka bi numaradan banada yazdi gördün . ..senin tabirinle
havlayan köpek daha neler yapcak sana..

Arkadaşlar çok haklisiniz içinizi sogutuyorsunuz ama hakaret etmeden yazarsanız sanki daha iyi olur. Çokta bilemicem ama avukattan akıl alıp sizden hakaret duyup kullanabilir. Veya sizinde soylediklerinizi aleyhinizde kullanabilir. Bu konulara çok hakim değilim ama dikkatli olmak lazım bu süreçte.

Bir teklifimde var tanıdıkları olan varsa bu olayı tüm turkiyeye duyurabilirsiniz.TV de falan yayinlatilabilir.yanlarına kalmamali. Kimsenin hakkına giremesinler bir daha.

Olayların dışında biri olarak düşüncem: çok üzgünsün bundan eminim de üzülme sebebi farklı bence.bu kadar çok insana maddi manevi zarar verdiğin için değil de ,yakalandığın ve suç ve hayat arkadaşının cezaevinde olduğu için üzgünsün bence.
Tutuksuz yargılanıyor olmanız sizi sevindirmesin .beraat ettim izlenimi de edinmeyin hemen.Yargılama daha başlamadı biraz soluklanıp bekleyin olacakları.mahkeme cezaya hükmederse ve bu karar kesinleşirse cezaevi yolu görünüyor size.okuduğum kadarıyla (birden fazla defa işlenmiş )nitelikli dolandırıcılıktan,hakaret ve tehditten yargılanacaksınız
(delillere bakarak da kesin mahkumiyet kararı çıkacak diyebilirim) mağdurların zararlarını tazmin ederseniz bir miktar indirim alırsınız.
Yazık doğmamış sabiye yazık ,sizin ve eşinizin günahlarının bedelini o doğmamış masum ödeyecek tek acı olan da bu.
En sevdiğim mazerettir zaten, şeytana uydum demek.bir gün de şeytana uyup sadece kendinize zarar verseniz ya .Sizin için tek diyeceğim şey Allah ıslah etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…