Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konuda soyle bi fikrim var ayni ip den giren hesaplari takip etmek
telefon numarası
0 534 xxx 6203 olan numara ile asla alışveriş yapmayın !
Cep numarasini paylasin okisilerden alisveris yapmayalim yani sonucta kuculde olsa bir onlem
Çocuğundan bahsediliyor ya bu kadının bence bu kadının bi çocuğu bile yok.bi anne bu kadar ah cocugumdan çıkarsa diye kendini yer bitirir çünkü.
Hangi karakolda olduğuna dair bilgi var mı ?Merhaba,
Az önce bahsi geçen poyraz bebeğin annesi isimli üye ve kocası nezarete alındı. 24 saat içinde salınmaması için şikayetçi olmak isteyenlerin acilen bana ulaşması gerekmektedir.
Cocugu yok zaten. Kendisi hamile.. Face de de var zaten..Çocuğundan bahsediliyor ya bu kadının bence bu kadının bi çocuğu bile yok.bi anne bu kadar ah cocugumdan çıkarsa diye kendini yer bitirir çünkü.
Yakalanmış heralde umarım cezasını çeker. Sizde paranızı alabilirsiniz belki bu durumda.Cocugu yok zaten. Kendisi hamile.. Face de de var zaten..
Facede var derken ? Gerçek adı ne peki ? Bu arada ben şimdi karakoldan geliyorum. Gürpınar karakolundan adliyeye sevk edilecekti, çok büyük olasılıkla da tutuklanacak. Gün içersinde tekrar bilgi alacağım karakoldan.Cocugu yok zaten. Kendisi hamile.. Face de de var zaten..