- 18 Şubat 2015
- 745
- 189
- 38
İyi bir soru, valla bilmece gibi olduKadın iyi musallat oldu valla. Hırs yaptı herhalde sürekli forumda Hangisi poyraz berke? Pamukkuzum mu
Poyraz berke kim ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bir soru, valla bilmece gibi olduKadın iyi musallat oldu valla. Hırs yaptı herhalde sürekli forumda Hangisi poyraz berke? Pamukkuzum mu
:) Bu kişi senarist galiba, kendi çalıp kendi oynuyorBen ikisininde o olduğunu düşünüyorum
Evet, PamukkuzumKadın iyi musallat oldu valla. Hırs yaptı herhalde sürekli forumda Hangisi poyraz berke? Pamukkuzum mu
Şimdi farkettim:)Evet, Pamukkuzum
Sizde zor durumda kalıyorsunuz anlıyoruz ama bu tür aşağılık, yüzsüz dolandırıcılar yüzünden bizim günahımız ne ?
Başka çözüm üretseniz ?
Aynı şeyi düşünüyorum ben de. Ama amacını çözemedim kadınınBen ikisininde o olduğunu düşünüyorum
İyi bir soru, valla bilmece gibi oldu
Poyraz berke kim ???
Ne bilim birbirlerine saldıracak sonra birinin foyasi çıkınca obuu temize çıkacak sonra gelsin alışveriş. Bilmem anlatabildimmi.benim senaryom bu.doğrusunu Allah biliyor tabiAynı şeyi düşünüyorum ben de. Ama amacını çözemedim kadının
İnanın benim içimden de aynısı geçtiNe bilim birbirlerine saldıracak sonra birinin foyasi çıkınca obuu temize çıkacak sonra gelsin alışveriş. Bilmem anlatabildimmi.benim senaryom bu.doğrusunu Allah biliyor tabi
Benimde ilk aklıma gelen ikisininde aynı kişi olduğuydu.ay film gibi resmen.umarım yakalanirda herkes rahat eder.şikayet eden arkadaşlardan ne sonuç çıktı merak ediyoruz. Bunun önü alınmazsa forumdan alışveriş yapan sayısı baya azalır.inş şikayet edenlerden güzel haberler aliriz artık...Ben ikisininde o olduğunu düşünüyorum
Forumda güvenilir insan kalmaz, sahayı dolandırıcılar devralır, onlar birbirlerinden alışveriş yaparlar artık, dinsizin hakkından imansız gelirBenimde ilk aklıma gelen ikisininde aynı kişi olduğuydu.ay film gibi resmen.umarım yakalanirda herkes rahat eder.şikayet eden arkadaşlardan ne sonuç çıktı merak ediyoruz. Bunun önü alınmazsa forumdan alışveriş yapan sayısı baya azalır.inş şikayet edenlerden güzel haberler aliriz artık...
Çözüm çok basit kapıda ödeme ile ürünü yollayın ptt görevlisi karşısında ürünü açın doğru ürünse alın.Sizde zor durumda kalıyorsunuz anlıyoruz ama bu tür aşağılık, yüzsüz dolandırıcılar yüzünden bizim günahımız ne ?
Başka çözüm üretseniz ?
Allah aşkına birinizde dava açın şuna...
Dava açmazsanız bubölümde sadece pro üyelerin satış yapmasına izin vereceğim ya da kapatacağım bu bölümü.
tebrik ederim, bravo valla.. Sizin gibiler olmasa o pislik herkesi aptal zannedicek.. Buraya girip herkesle alay edio resmn. Lutfen herkes şikayet etsnSelamlar, bilgilendirmek amacı ileyazıyorum. Dolandırıcı şahıs için bugün suç duyurusunda bulundum, gerekli kamera kayıtları, paranın çekildiğine dair belge ve konuşma kopyalarımız dosyaya eklendi. Hiç bir problem yok, giden 800 lira olsun, ama o kadın adalet önünde hesap verecek !!! O bir, biz bin kişiyiz. Lütfen herkes suç duyurusunda bulunsun.
Açıkcası insanlar uğraşmak istemiyor, bende bugüne kadar hiç uğraşmamıştım böyle insanlarla. Ama bugün gördüm ki sadece yarım günümü aldı, savcılık karakol ve PTT'ye gitmem. Bide Nasıl pişkinlikse kadın ben onu dolandırmışım diye iftira attı, onu da bildirdim tabiikitebrik ederim, bravo valla.. Sizin gibiler olmasa o pislik herkesi aptal zannedicek.. Buraya girip herkesle alay edio resmn. Lutfen herkes şikayet etsn
Evet gerçekten satış daha fazla, ben kendi adıma konuşursam gerçekten burada satış yapabildikçe bu hoşuma gitti ve sanki bunu bir hobi haline getirdimÇözüm çok basit kapıda ödeme ile ürünü yollayın ptt görevlisi karşısında ürünü açın doğru ürünse alın.
Bu bölüm elindeki ürünleri üyelerimiz değerlendirsin, ihtiyacı olana versin veya takas yapsın diye açıldı fakat sahibinden .com dan daha fazla satış var. Satış asla ana amaç olmadı.
Tekrar ediyorum burada yaşanan olumsuzluk veya memnuniyetsiz satıştan asla kadinlar kulubu sorumlu değildir.
çok iğrenç bi insanla muhatapsınız. Bi kç sayfa oncede duruyor mesajları mesela. Pişkin pişkin herkesle alay etti.. Benim hiç bi ilgim yok kendisiyle ama ben sizin adınıza uzuluyorum..Açıkcası insanlar uğraşmak istemiyor, bende bugüne kadar hiç uğraşmamıştım böyle insanlarla. Ama bugün gördüm ki sadece yarım günümü aldı, savcılık karakol ve PTT'ye gitmem. Bide Nasıl pişkinlikse kadın ben onu dolandırmışım diye iftira attı, onu da bildirdim tabiiki
Sikayetimizi yapali baya oldu. Bekliyoruz bakalim...Benimde ilk aklıma gelen ikisininde aynı kişi olduğuydu.ay film gibi resmen.umarım yakalanirda herkes rahat eder.şikayet eden arkadaşlardan ne sonuç çıktı merak ediyoruz. Bunun önü alınmazsa forumdan alışveriş yapan sayısı baya azalır.inş şikayet edenlerden güzel haberler aliriz artık...