Memnuniyetsizlik Topiği!

merhaba ben 4-5 aydır siteye girmiyordum bir haftadır ara ara girmeye başladım ve şuan şok 'tayım . allah hepimizi bu kötü niyetli insanlardan uzak tutsun.yazık 3-5 kuruş için nasıl hesap verecekler

Allahim bu ne vicdansizlik, bu ne yuzsuzluk.. okuduklarimla sok oldum resmen, bir hesap kapanir bir hesap acilir raharliga bakarmisin...
Arkadaslar insallah en kisa zamanda bu kisiler hakettikleri yere giderler ve ordan cikamazlar

Allahim bu ne vicdansizlik, bu ne yuzsuzluk.. okuduklarimla sok oldum resmen, bir hesap kapanir bir hesap acilir raharliga bakarmisin...
Arkadaslar insallah en kisa zamanda bu kisiler hakettikleri yere giderler ve ordan cikamazlar
Amin.. InsaAllah..

Arkadaşlar bende facebook ta ikinviel eşya bölümünde dolandırıldım lütfen dikkat edin benim mamaroo ana kucagım gitti üstelik 48 TL de kargoyu ben ödedim renkli yeşil yoğunluklu mamaroo satan olursa bana mesaj atın faturası garantisi var özellikle yeni üyelerin sattığı illa bu site olmasına gerek yok başka sitelerde de olabilir ben bu siteye yeni üye oldum burayı okuyunca anladm ki aynı kişiymiş allahım yarfımcımız olsun

Facebook'ta eyvah dolandırıldım diye bir grup var, oraya yazışmaları koyup post açarsanız, o kişi afişe olmuş olur.

O kişiyi bulamıyorum facebook ta engellemiş beni nasıl yapabilirim biraz daha aydınlattırmısınz rica etsem

Adresini özelden gönderdim size. Orada liste yapıyorlar mağdur eden ve edilen diye. Sizi engellese bile admin veya bazen de diğer üyeler mesaj atıyor o kişiye.

Poyraz berk
Ayselsur
Mesutunannesi
Nejla0
Tubik01

Poyrazberk ten sonra iki uyeligini daha yonetici tespit edip memnuniyetsizlik topiginde paylasmisti..
Flowerlove de aynı kişi mi ? Bende onun tarafından böyle bir durum yaşadım ?
Umarım yakalanırlar. Lütfen haberdar edin beni de

Utanmaz mısın sen ? Burda ben dolandırıldım yazarken beni dolandırdın. Tam 800 lira. Suç duyurusunda bulunacağım merak etme. Yedirmeyeceğim sana çeliğimin çocuğumun rızkını.

Utanmaz mısın sen ? Burda ben dolandırıldım yazarken beni dolandırdın. Tam 800 lira. Suç duyurusunda bulunacağım merak etme. Yedirmeyeceğim sana çeliğimin çocuğumun rızkını.

Sen nasıl r ahlaksızsın ya beni dolandıran kişisin sen yoksa benle ne alıp veremediğini olacak o sana gönderdiğim mamaroo varya allah kullanmayı nasip etmesin sana ama dava açtım elimde belgem var göndersiğime dair buradaki insanlarıda sen dolandırdn allah senden fazlasını çıkarsn insallah

Allahım sabır versin. Ne diyeyim. Hanımlar bu kadın bana Mima xari arabam var deyip 1300 liraya satmak istedi. Parasının 800 lirasını gönderdim ama arabayı göndermedi. Bütün bilgilerimi aldı ama göndermedi arabayı. Parayı PTT'den eşi çekti, kamera kaydı tc imza vs bütün bilgileri mevcut. Ben yarın suç duyurusunda bulunacağım. Sakın bu kadından bişey almayın. Ben yandım siz yanmayın.

Böyle r seneryo nasıl geliyor aklına saskınım doğrusu elimde sana mamaroo gnderdiğime dair belge var ne arabası senin gibi insanlar oldukça iyi niyetli insanlar hep zarar uğrar ama yanılıyosun ben taa ogun yaptım sennle ilgili sikayetlerimi merak etme sen

Allah aşkına birinizde dava açın şuna...

Dava açmazsanız bubölümde sadece pro üyelerin satış yapmasına izin vereceğim ya da kapatacağım bu bölümü.

Allah aşkına birinizde dava açın şuna...

Dava açmazsanız bubölümde sadece pro üyelerin satış yapmasına izin vereceğim ya da kapatacağım bu bölümü.
Sizde zor durumda kalıyorsunuz anlıyoruz ama bu tür aşağılık, yüzsüz dolandırıcılar yüzünden bizim günahımız ne ?
Başka çözüm üretseniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…