Memnuniyetsizlik Topiği!

Insan öncelikle vicdan ve merhamet sahibi olacak iste. Sen bu insanları kandirdin ama senden bunlar bi şekilde çıkmaz mi saniyorsun?
Şu hayat bana bu yaşına kadar tek bi şeyi çok iyi öğretti 'kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmaz ' .

Daha devam ediyor yani.. Ne diyim..
Bizi de ozel no dan aradilar..
Satis yaptigi bayani uyarmistim ozelden.
Kadina ne demis biliyor musunuz?
Bu kadin (benim icin) sizin alacaginiz urunleri 20 tl fazla vererek benden satin almayi istedi. Ben de kabul etmeyince sinirlenip dolandirici oldugumu size soyledi :)) numarami vermis hatta.. Koptumm duyunca.. Hala kadini kandirmaya calisiyor. Kadin da buna inanmis..
450 tllik alisveris yapmis tabi az degil. Kadincagiz tesekkur ustune tesekkur etti.. Onlar da avucunu yaladi. Esim bana sahip cikacakmis.. :)
Bit pazarinda oluyor bunlar..
Dedigi gibi.. 4 uyeligini de sikayet ettim. Hepsi de o cikti..
Bir de bana aciyormus..
Kendisi acinacak halde..

o hala inanmıyor dava açılacağına, o yüzden bu kadar rahat.

Hangi üyelikler?

satıs mı yapıyor bu dolandırıcı ?
ben daha ınternetten bır cop almaya cesaret edememıs adamım sız nasıl guvenıyorsunuz yaa

Bir süre kapıda ödeme şeklinde yada elden,birde eski üyelerle alış-veriş yapmak daha sağlıklı olacak sanırım.En azından bu psikopat yakalanana kadar.Ne zavallı insanlar var hey Allahım.

Ayyy... Tansiyonum düştü resmen. Korktum vallahi. Arkadaşlar, bence bu şekilde hiç bir yerden alışveriş yapmayın. Ben de 2. el alayım diye baktım hep burada. Bazıları resmen sıfır fiyatına satıyorlar. Eşim de alma diye uyarmıştı beni. Gidin kredi kartına taksitle alın. Ama sıfır alın. Ben bir kaç defa baktım, sonunda gidip sıfırını aldım. Risk almaya değmez yani.
Aranızda istihbaratta çalışan yakını olan yok mu? Dolandırılanlar için söylüyorum bunu. İki dakikada numaradan adresini falan çıkarıyorlar. Kuzenimi biri rahatsız ediyordu hemen buldular. Teyzemi dolandırmaya çalışıyorlardı. Numaradan onu da buldular. İlla ki asker yakınınız vardır. İstihbaratta tanıdığı olan da vardır. Kazenin yapabileceği bir şey yok. Adam VPNden girer. Ne yapacak, her yurt dışından gireni siteden mi atacak? Komik olur. Allah yardımcınız olsun.

cnm sana cevap yazmadan gecmek istemedim yazdıklarında haklı buluyorum seni ben internetten ucuzlamısken dizdim keremin yazlıklarını sıfır aldım iki bilindik magazadan cok ucuza hatta burda satılanlar kadar ucuza. lakin ucuzlugu her zaman ve istediğin her bedende bulamayabiliyorsun o yüzden insanlar buralardan alısveriş yapabiliyor. dediğin gibi dolandırıcılar var ama cok sükür herkes aynı değil ben burdan bi arkadastan astronot tulum aldım ogluma. ilk alısverişini benimle yapmıstı ve cok iyi bi kadın hem indirim yaptı hem hediye gönderdi. diyecegim o ki burdan alısveriş yapınca dikkatli olmak lazım attıgı mesajlara kadar bakmak ne zaman üye olmus baska insanlar ürün almıs mı hepsini arastırmak lazım. araya dolandırıcılar kaynasa da cok vicdanlı iyi arkadaslarımız var satıcı olarak

Ben bu poyrazberki gördüm. Baska bir ikinci el sitesinde. Güzel şeyler vardı elinde. Bayağı da uygundu. Ama adını değiştirmiş sanırım çıkmıyor isimden zaten.

Benimde oldu 1 kitabım(bayada pahallıydı) ve bi kaç defterim hediyem öyle gitti
Ve karşılığında hediyemde gelmedi gelmesi için sağolsunlar çabada sarfetmediler..O insanları bir daha görmemek adına gôz ardı ettim zaten banda yedim bir şey yapmama rağmen diye daha ne diyim

Mune
serda83 un resimleri çalınmış serda83 fake bir kişilik değil ki ben kendisini burası aracılığı ile günlük hayatta da tanıdığım tanıştığım biri o yüzden biliyorum.
onu neden banladiniz acaba kadının bir suçu yokki resimleri kullanılan kendisi banı yiyende kendisi :)

Son düzenleme:

Banın bir nedeni var, fake olmakla ilgisi yok.

Guvenmediginiz kim oldugu belli olmayan kisiler den almayin bence.
Herkes tarafindan taninan hakkinda yorum yapilan uyeler var onlarin sattiklarina bakin
Yoksa basiniz daha cok agrir, insanlar boyle NE yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…