sağolll canımm tşkkür ederimmKiz Allah sizi ne yapmasin iki dakikada kaynatin.Benimle dalga geciyo hatunun biri morfin gibi hatunsun diyeLinsyy arkadas banada ozelden mesaj atti bu ara biraz sıkıntılı gunler geciriyor uzerine gitmyelim.Bildigim.magduriyetler de giderildi.
Konuyu kapatmistik taraflarda ok ledi zaten.Hadi mutlu mesut yasayin.
Hayirli cumalar
rica ederizzzzsağolll canımm tşkkür ederimm
Söz konusu ceketle ilgili bir bilgilendirme yapmk istiyorum. Ceketi dün gece bir kovanın içinde pervolde beklettim birkaç kez batırıp çıkardım. Suyun rengi resmen kahverengi oldu midem bulandı inanın. Bunu bana satan satıcı kadar böyle bir rezaletin sebebi olan ilk satıcı da suçlu. Birkaç kez daha yıkayabilirim ama bahsettiğim lekeler gittiği için mutluyum. Ceket gerçekten çok hoş ama bu olanlardan sonra giyer miyim bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar,
Çok üzüldüğüm bir durum yaşadım az önce buradaki biriyle alakalı değil başka bir sitede ikinci el bir ürün almıştım onunla ilgili.. Bershka marka ceket satan bir arkadaş buldum ceketin modelini çok beğendim. Ceketi terzi mankenine giydirmişti ve güzel duruyordu. Bir tane de üzerinde etiketi bulunan sıfır Oxxo marka bir gömlek vardı. GÖmleğin bir düğmesinin düştüğünü ancak yedeği olduğunu ve dikmediğini söyledi. Ceket 25, gömlek 15 tl idi. Ceket hakkında bir kez giyildi yazmış ve ben bu kişiye güvendim iki ürünle birlikte iki de saat aldım(saatlerde sorun yok).
Ürünler bugün geldi iş yerinde açtım paketi kısaca göz attım. Baktım ki ceketin yaka ve içindeki etiketler kesilmiş. Gömleğin iki düğmesi düşmüş ve yedekte 1 düğme var etiket de çengelli iğne ile takılı. Kişiye mesaj attım sordum neden etiketi kestiğini. O da başka bir siteden aldığını ve ona öyle geldiğini söyledi. Merak edip bahsettiği siteye baktım ve ne göreyim, söz konusu ceketi ve aynı markanın başka bir ceketini toplamda 25 tl'ye almış ve yorumlara da ürün eline geçince söz konusu ceketin temiz olmadığını yazmış.
İnsanların fırsatçılığına akıl sır ermiyor, herkese güvenen aptal ben de böyle üzülüyorum, hayal kırıklığına uğruyorum işte. Dert yandım, uzattım konuyu ama anlatmak sizinle paylaşmak istedim. Güven, insaniyet, vicdan paradan çok daha değerlidir. Bunu bilir, bunu söyler, bu şekilde yaşarım..
Canm.aslinda urunu baska yerden aldigin icin buraya yazmasaydin keske konuyu sonradan okuyanlar burayla ilgili bir sorun ve problem.oldugunu dusunebilirler.Zaten ufacik swyden alev aliyorrSöz konusu ceketle ilgili bir bilgilendirme yapmk istiyorum. Ceketi dün gece bir kovanın içinde pervolde beklettim birkaç kez batırıp çıkardım. Suyun rengi resmen kahverengi oldu midem bulandı inanın. Bunu bana satan satıcı kadar böyle bir rezaletin sebebi olan ilk satıcı da suçlu. Birkaç kez daha yıkayabilirim ama bahsettiğim lekeler gittiği için mutluyum. Ceket gerçekten çok hoş ama bu olanlardan sonra giyer miyim bilmiyorum.
Doğru ya onu düşünemedimCanm.aslinda urunu baska yerden aldigin icin buraya yazmasaydin keske konuyu sonradan okuyanlar burayla ilgili bir sorun ve problem.oldugunu dusunebilirler.Zaten ufacik swyden alev aliyorr
tabiki degil kim cnm teshir et herkes bilsin tedbirini alsinlarmac marka diye çakma makyaj ürünleri satıyorlar bunlar sizce etik mi ?
tabiki degil kim cnm teshir et herkes bilsin tedbirini alsinlar
bende gördüm az önce..mac rujları 7.5 tlden satıyordu orjınal dıye sanıırm :))mac marka diye çakma makyaj ürünleri satıyorlar bunlar sizce etik mi ?
Kim canım o isim de versene?bende gördüm az önce..mac rujları 7.5 tlden satıyordu orjınal dıye sanıırm :))
sosyete pazarından almıştım ben bıkere mac ruj 5 tlye .hatta almayanı dövüyolardı o derece yani :))
ben en son kapatılan bir konuda gördüm mune hanımın son mesajlarından gördümKim canım o isim de versene?
7,5 tlye orjinal diye mac alanda kabahat var bence biraz:)
yaaaw rujunda replikasimi alinirmis yamac satan arkadas orjınal olmadıgını yurt dışı replika ürün oldugunu belirtmiş..
yanlış okumusum ben.özür
mac in alınmaz bence!!yaaaw rujunda replikasimi alinirmis ya
nerden almıştınız replıka rujuValla kapatıcım, farlarım ve pudram mactir..bunların replikası elbet alınmaz..ama macin replika rujlarından kullanıyorum şahsençok ta kalıcı ve güzel oluyorlar
nerden almıştınız replıka ruju
medim güzel mi bu replika üründen çakamıyorum da ben farkı neinstagramdan almıştım..Baya bir almıştım hatta epey ucuz diye..
medim güzel mi bu replika üründen çakamıyorum da ben farkı ne
evet cilt makyajı konusunda ben herşeyi süremiyorum mahvedebiliyorCanım ben sadece rujda replika kullandım..yuzumuze ve gozumuze surdugumuz seyin replikasına guvenemem acıkcası..
Bende Macin orjinal rujları da var replikası da..replikalar gayet guzel..kalıcılıgı guzel....benim hosuma gidiyor yani..
10 renk falan almıstım ben..ikisini sık sık kullanıyorum..digerlerini de hediyelerim arasına falan koydum..ruj kullanıyorum yani..bi sıkıntı yasamadım ben..