Memnuniyetsizlik Topiği

sağolll canımm tşkkür ederimm

Söz konusu ceketle ilgili bir bilgilendirme yapmk istiyorum. Ceketi dün gece bir kovanın içinde pervolde beklettim birkaç kez batırıp çıkardım. Suyun rengi resmen kahverengi oldu midem bulandı inanın. Bunu bana satan satıcı kadar böyle bir rezaletin sebebi olan ilk satıcı da suçlu. Birkaç kez daha yıkayabilirim ama bahsettiğim lekeler gittiği için mutluyum. Ceket gerçekten çok hoş ama bu olanlardan sonra giyer miyim bilmiyorum.

Canm.aslinda urunu baska yerden aldigin icin buraya yazmasaydin keske konuyu sonradan okuyanlar burayla ilgili bir sorun ve problem.oldugunu dusunebilirler.Zaten ufacik swyden alev aliyorr

Canm.aslinda urunu baska yerden aldigin icin buraya yazmasaydin keske konuyu sonradan okuyanlar burayla ilgili bir sorun ve problem.oldugunu dusunebilirler.Zaten ufacik swyden alev aliyorr
Doğru ya onu düşünemedim Okumayan arkadaşlar için tekrar belirtelim o zaman. Zaten konuyu da kapattım sadece belirtmek istedim kusurun geçebilir bir şey olduğunu ama insanların uğraşmadığını.

Bahsettiğim konuda geçen ürünü Kadınlarkulubü üyesi bir kişiden almadım arkadaşlar, başka bir ikinciel sitesinden aldım. Siz de her nereden alışveriş yaparsanız yapın daha dikkatli olun. :)

bende gördüm az önce..mac rujları 7.5 tlden satıyordu orjınal dıye sanıırm :))
sosyete pazarından almıştım ben bıkere mac ruj 5 tlye .hatta almayanı dövüyolardı o derece yani :))
Kim canım o isim de versene?
7,5 tlye orjinal diye mac alanda kabahat var bence biraz:)

mac satan arkadas orjınal olmadıgını yurt dışı replika ürün oldugunu belirtmiş..
yanlış okumusum ben.özür

Valla kapatıcım, farlarım ve pudram mactir..bunların replikası elbet alınmaz..ama macin replika rujlarından kullanıyorum şahsen çok ta kalıcı ve güzel oluyorlar

medim güzel mi bu replika üründen çakamıyorum da ben farkı ne

Canım ben sadece rujda replika kullandım..yuzumuze ve gozumuze surdugumuz seyin replikasına guvenemem acıkcası..

Bende Macin orjinal rujları da var replikası da..replikalar gayet guzel..kalıcılıgı guzel....benim hosuma gidiyor yani..

10 renk falan almıstım ben..ikisini sık sık kullanıyorum..digerlerini de hediyelerim arasına falan koydum..ruj kullanıyorum yani..bi sıkıntı yasamadım ben..

evet cilt makyajı konusunda ben herşeyi süremiyorum mahvedebiliyor
teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…