Memnuniyetsizlik Topiği

Sinir oluyorum şu duruma ya..Denk geldik burada bunlara hep..Sen miydim bilemiyorum ama okudum burada..

Ebrucum sana da geçmiş olsun..Ben burası haricindeki sitelere güvenemiyorum..
En azından burada birbirimizi tanıyoruz..Hoş yine de oluyor işte saçma sapan şeyler.

evet canım kimseye güvenim kalmadı. Aynı şeyi bir çantada da yaşamıştım üstelik çantayı gönderen kişi kargoyu evinden aldırmıştı ve 17 lira kargo ödedim uzun cüzdan bile sığmayan çantaya. Ama aptallık işte herkes aynı değildir bu öyle olmaz diye inanıyor insan.

Sinir oluyorum şu duruma ya..Denk geldik burada bunlara hep..Sen miydim bilemiyorum ama okudum burada..

Ebrucum sana da geçmiş olsun..Ben burası haricindeki sitelere güvenemiyorum..
En azından burada birbirimizi tanıyoruz..Hoş yine de oluyor işte saçma sapan şeyler.
Ben olma ihtimalim yüksek :))
Ya bir de arada samimiyet kurduğum hatta görüşme kararı aldığımız bir kişinin böyle bir şey yapması..Böyle kandırılmak da 2 kat koyuyor insana , neyse ki ilahi adalet denen şeyin varlığına inanıyorum, kimsenin yaptığı yanına kalmaz, küçük de olsa kul hakkına giriyor bu sonucta.. neyse daha fazla konuşmayayım..

Ebrudrn'cim sana da geçmiş olsun tekrardan..

Ben de çok memnuniyetsizlik yasadım...Ağzım yandı..İkinci el ürün almamaya yemin ettim resmen...Sıfır ürün diye aldıklarım böyle çıktı. Bu şekilde ürün satanlara zaten o para yaramaz. ..Alışveriş yaparken iyice düşünün ..
Ben de satıcıyım ama artık birini memnun edemezsem diye kılı kırk yarıyorum ve ürünlerimi yavastan dagıtmaya başladım...Satış bana göre değil bunu anladım...

Ben de çok memnuniyetsizlik yasadım...Ağzım yandı..İkinci el ürün almamaya yemin ettim resmen...Sıfır ürün diye aldıklarım böyle çıktı. Bu şekilde ürün satanlara zaten o para yaramaz. ..Alışveriş yaparken iyice düşünün ..
Ben de satıcıyım ama artık birini memnun edemezsem diye kılı kırk yarıyorum ve ürünlerimi yavastan dagıtmaya başladım...Satış bana göre değil bunu anladım...

Evet canım gerçekten hevesim kırıldı her konuda. Ne kadar kötü niyetli insanlar olduğunu görmek beni çok üzdü. Ben burada bir sürü arkadaşım olacağı için çok heyecanlı hevesliydim. Paylaşım yapmak güzel bir şey bence ama bunun ticarete fırsatçılığa dönüştürülmesi çok kötü :KK43:

Evet canım gerçekten hevesim kırıldı her konuda. Ne kadar kötü niyetli insanlar olduğunu görmek beni çok üzdü. Ben burada bir sürü arkadaşım olacağı için çok heyecanlı hevesliydim. Paylaşım yapmak güzel bir şey bence ama bunun ticarete fırsatçılığa dönüştürülmesi çok kötü :KK43:
İnsanları tanımış olduk canım...Tecrübe kazandık. Bundan sonra daha seçici olursun sen de ben gibi...Maddi ve manevi çöktüm sen şahit oldun..Zaten bunun karsılıgını en güzel şekilde de alırsın canım...

İnsanları tanımış olduk canım...Tecrübe kazandık. Bundan sonra daha seçici olursun sen de ben gibi...Maddi ve manevi çöktüm sen şahit oldun..Zaten bunun karsılıgını en güzel şekilde de alırsın canım...
Evet canım sen de çok şey yaşadın. İnsanların bazı şeyleri anlaması lazım gerçekten, ben de dahil :KK43:

hay ne lanet bişey cıktın sen ya @karaca01 kess artıkkk nerde yazmışmm kalemle bee yeterrr başımın gözümün sadakası olsn o para sana yettin artık ! adımı bidaha o agzına alma muhattap olma benle buraya en sonunda atıcam o yalvarışlarını iice bozucam ama seni herkesi tanıyan tanıyor... ben sıfır ürün sattım die mune hnm bnm hesabımı ogun 3 gunlugune kapattı o yuzden o ceketin ucreti için yazamamıştmmm bayana kmseye ulaşamamıştmm bu 1 ... 2.si özürde diledim bayandan ben
, senle ne alakası var onla olan konumun yazıp çizip durma artık git cocugunla ilgilen. aldn fazlasıyla paranı kargonuda ödettin daha ne istiosun ???? delirtme artık insanı be yeter !!! Nevreste Nevreste hnm bu kişi bnm hakkımda daha yazı yazarsa ben artık dayanamıcam banlattırıcak beni o olcak en sonunda lütfen cnm uyarın bu kişiyi utanmadan hala yazıyor ya

Jully ben de gercekten merak ettigim icin izninle sana birsey sorabilirmiyim.karaca ile aranizdaki tartismada gercekten anlamadim kim hakli kim haksiz ama diger arkadasla ilgili nickini tam hatirlamiyorum trenckot sattigin.senin kapattirdigin topige de yazmistim birseyler o konuyla ilgili.trenckotu satin alan arkadas kolunun sararmis oldugunu ve dugmesinin olmadigini yazip memnuniyetsizligini belirtince bayani bir guzel paylamis ürunun tertemiz oldugunu zaten on liraya sattigini belirtip bir nevi yalancilikla suclamistin.sonra bayan fotograflari ekleyip ürundeki kusurlar gözler onune serilince senden hicbir aciklama gelmedi.acaba ürunu yollamadan önce o koca sararmis lekeyi görmemismiydin

Son düzenleyen: Moderatör:
senin canın kavgamı istiyo ? ben o bayana yazdm bana topiğime yazan kişilere hpsine özelden anlattım durumu o bayandanda özür diledm açıklama yapamamıştm cnku mune hanım sıfır ürün sattıgım için gecici hesabımı dondurmuştu... bunuda yukarda belirtmiştim... simdi konum arkada kaldı ya sende aklınca öne cıkartmaya çalışıosn ben bayana parasını iade edicem bekliorm hesap nosunu atmasını bişeyleri tatlıya bagladık ve hrkesten o itham için burada buyuk özür diledim .... aldınmı simdi cevabını ?_

senin canın kavgamı istiyo ? ben o bayana yazdm bana topiğime yazan kişilere hpsine özelden anlattım durumu o bayandanda özür diledm açıklama
yapamamıştm cnku mune hanım sıfır ürün sattıgım için gecici hesabımı dondurmuştu... bunuda yukarda belirtmiştim... simdi konum arkada kaldı ya sende aklınca öne cıkartmaya çalışıosn ben bayana parasını iade edicem bekliorm hesap nosunu atmasını bişeyleri tatlıya bagladık ve hrkesten o itham için burada buyuk özür diledim .... aldınmı simdi cevabını ?_

Canim neden kavga istesin.sadece takip ettigim bir konuydu ve sen o meseleyle ilgili hic bir sey yazmamistin fotograflar yuklenince ozelden yazdim diyorsun keske aciktan yazssaydin herkes okusaydi gonderdigin sararmis trenckot ve on lira icin yaptigin aciklamalari aldin mi cevabini demissin hayir alamadim.cünku mesajinda herkese yaptigin gibi cemkirmekten aksi aksi konusmaktan baska hicbir sey yok.neyse sanirim tarzin bu konusulmaz senle.

Canim neden kavga istesin.sadece takip ettigim bir konuydu ve sen o meseleyle ilgili hic bir sey yazmamistin fotograflar yuklenince ozelden yazdim diyorsun keske aciktan yazssaydin herkes okusaydi gonderdigin sararmis trenckot ve on lira icin yaptigin aciklamalari aldin mi cevabini demissin hayir alamadim.cünku mesajinda herkese yaptigin gibi cemkirmekten aksi aksi konusmaktan baska hicbir sey yok.neyse sanirim tarzin bu konusulmaz senle.
tamam beni takip etmeyi bırak ozaman :KK66: hadi, bye

Kiz Allah sizi ne yapmasin iki dakikada kaynatin.Benimle dalga geciyo hatunun biri morfin gibi hatunsun diye Linsyy Linsyy arkadas banada ozelden mesaj atti bu ara biraz sıkıntılı gunler geciriyor uzerine gitmyelim.Bildigim.magduriyetler de giderildi.
Konuyu kapatmistik taraflarda ok ledi zaten.Hadi mutlu mesut yasayin.
Hayirli cumalar

Kiz Allah sizi ne yapmasin iki dakikada kaynatin.Benimle dalga geciyo hatunun biri morfin gibi hatunsun diye Linsyy Linsyy arkadas banada ozelden mesaj atti bu ara biraz sıkıntılı gunler geciriyor uzerine gitmyelim.Bildigim.magduriyetler de giderildi.
Hayirli cumalar

Kim seninle dalga geçiyor tatlım soyle hemen keselim cezasını :) Morfinim benim içi de rahat etmez hic ortalık yatismadan :)

Hayirli cumalar
Canimsinnn Minikuss Minikuss

X