Memnuniyetsizlik Topiği

Beni de en çok rahatsız eden şey ürünlerin ayak basılan yerlerde sergilenmesi .Halının parkenin üzerine koyacaklarına masa veya yatak üzerine koysalr keşke

Beni de en çok rahatsız eden şey ürünlerin ayak basılan yerlerde sergilenmesi .Halının parkenin üzerine koyacaklarına masa
canım kendince haklısın tabiki bende parkenin üzerinde resim çekmiş biri olarak :) zaten 2. el ürün satıyoruz alan kişi kesinlikle yıkamadan giymiycek istersen masanın üzerinde çek bu kesinlikle bi saygısızlık yada ilgisizlik değil aslında benim sebebim ürün tam olarak görünsün sere serpe resim çekeyim diyorum :) çünkü her halükarda yıkanıcak mis gibi ve öle giyilicek sonuçta bugüne kadar hiç şikayet almadım allaha şükür herkes ürünlerimin tertemiz ve mis gibi olduğunı sölemişler memnuniyet topiğinde ütüsüz ve yıkamadan ben kesinlikle giymem hiç bi şeyi müşterilerimede aynen o şekilde hep yollamışımdır ama kesinlikle kendince haklısın tatlım :)

Beni de en çok rahatsız eden şey ürünlerin ayak basılan yerlerde sergilenmesi .Halının parkenin üzerine koyacaklarına masa veya yatak üzerine koysalr keşke
Iyi de yatağın üstünde çekince de yumuşak olduğu için kıyafetin Şekli şemali tam anlaşılmıyor o zaman da tam görünmüyor vs diye eleştiriliyoruz.
Evin içinde ayakkabıyla gezilmiyor sonuçta , ki 2. El Kıyafet alınıyor alan kişi mutlaka -temiz olsa bile- yıkayarak kullanır. Ki ben öyle ürünler aldım ki tertemiz deterjan kokuyordu kendim de aynen yıkayıp göndermeye çalıştım hep.
Ben de parke üzerinde çekiyorum çünkü başka çekecek, kıyafetin formunu gösterecek alanım yok.

Ben yere kullanmadigim ihtiyacim olmayan Bir carsaf serdim oyle cektim. Hem fon ooluştu hem de denildigi gibi daha hijyenik bir ortam oldu. Bu tür bir çözüm onerebilirim nacizane..

CANIM KİMMİŞ BU KİŞİ, ÇOK MU PARA YATIRMIŞTIN
vinxz adli üye canım.25 tl yatırmıstım

Kac gun oldu parayi gondereli?? Belki hava sartlarindan cikamamistir. Kendisine ulasamadiniz mi
gecen cuma yatırdım canım.kendisine özelden de konusundan da msj yazdıgım halde ve bu msjları gördüğü halde kesinlikle cvp vermeyerek çıkmış siteden

tühh yazık olmuş hayır bilgi verseler insan bekler yani gönderemedm şu gün göndericem vs. ama kötü bi durum

DUR BAKALIM BELKİ DÖNER CANIM
HEMEN KÖTÜYE YORMA
GERÇİ BİR HAFTA OLMUŞ, İNSANIN AKLINA İYİSİ GELMİYOR BU SAATTEN SONRA AMA
SEN YİNE DE BİR İKİ GÜN DAHA BEKLE DERİM BEN, BELKİ GÖNDERİR, KARGODA FALAN BİR SIKINTI OLMUŞTUR
AMA GÖNDERMEZSE DE ÇOK PARA YATIRMAMIŞSIN ALLAHTAN O DA BİŞİ BENCE

tühh yazık olmuş hayır bilgi verseler insan bekler yani gönderemedm şu gün göndericem vs. ama kötü bi durum
hıcbısr şekilde cevp bile yazmıyor canım.
bir kişi daha alışveriş yaptı benden onu bekliyorum yazmış.ama bu kadar zmanda heralde alışvriş yapan yapmıştır artık dimi..giden miktar az veya cok..insanlara güven duygumuzu nasıl kaybediyoruz ..işte bölee!!

bekliyorum canım..online oluyor ama cvp yazmıyor.bu da dolandırıcı oldugu anlamına geliyor bence.

belki de özel nedenlerden dolayı gönderememiş olabilir, inşallah tez zamanda ürünlerine kavuşursun

bekliyorum canım..online oluyor ama cvp yazmıyor.bu da dolandırıcı oldugu anlamına geliyor bence.
CANIM NE DESEM BİLEMEDİM ŞİMDİ AMA GERÇEKTEN DİĞER ALICIYI DA BEKLİYOR OLABİLİR
HAVA ŞARTLARI MALUM, NE BİLEYİM KÜÇÜK ÇCUĞU FALAN VARSA BELKİ BİŞİ OLMUŞTUR ÇIKAMAMIŞTIR, BAZEN BÖYLE BURAYA YAZILIYOR, SONRA DEDİĞİM GİBİ MAZARETİ OLUYOR KARŞI TARAFIN, İKİ TARAF DA BOŞUNA ÜZÜLMÜŞ OLUYOR O YÜZDEN DEDİM
SEN YİNE AKLINA HEMEN EN KÖTÜSÜNÜ GETİRME, İNSANLIK HALİ, HER ŞEY OLABİLİR ÇÜNKÜ

belki de özel nedenlerden dolayı gönderememiş olabilir, inşallah tez zamanda ürünlerine kavuşursun
öyle olsa bile bana özelden yazıp durumunu anlatması gerekmez mi sizce ? ben ona benim ürünlerimi hemen göndermelisin demedim ki zaten...online olupta özelden gelen msjlara cvp vermemek insanın aklına kandırıldıgından başka bişey getirmiyor...

diğer alıcıyıda merak edıyorum acıkcası tabii varsa...brdan yazdım ama cvp veren olmadı ben aldım o kişiden ürün diye..kendisi öğrenci oldugunu acıl paraya ıhtıyacı oldugunu sölemişti.
mazeret tabiki olabilir insanız basımıza her an hersey gelebilir...benım bu kanıya varmamın tek sebebi; özelden msjlarıma online oldugu halde cvp vermemesi oldu..

vinxz adli üye canım.25 tl yatırmıstım

gecen cuma yatırdım canım.kendisine özelden de konusundan da msj yazdıgım halde ve bu msjları gördüğü halde kesinlikle cvp vermeyerek çıkmış siteden
Yani online olup mesajlara cevap vermemesi beni de suphelendirirdi tabi. Insallah kotu sonuclanmaz gonderiri urunlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…