- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
medim güzel mi bu replika üründen çakamıyorum da ben farkı ne
evet cilt makyajı konusunda ben herşeyi süremiyorum mahvedebiliyor
teşekkürler canım
missha bb krem almıştım tabi ilk defa kendi sitesinden almadımYok surulmez..yani ben de suremem..zaten cok kotu oluyor surdugunde..anlıyosun sahte oldugunu..ama rujlar gayet guzel valla..
missha bb krem almıştım tabi ilk defa kendi sitesinden almadım
resmen bildiğin nemlendirici krem arko gibiydi ya hemen attım ondan sonra da çakma birşey almadım
missha bb krem almıştım tabi ilk defa kendi sitesinden almadım
resmen bildiğin nemlendirici krem arko gibiydi ya hemen attım ondan sonra da çakma birşey almadım
evet favorim kremdir benim fondöten kullanmam daima misshaMissha bb krem plyasada olan en iyi bb krem bana gore..ama sıkı sıkı tutunur cilde..nemlendiriciyle alakası yok yani..ordan cakmıssındır sen sahte oldugunu
Ayni konudan bende muzdaribim buna ancak adminler cozum getirebilirler benm gbi cogu kiside bundan sikayetci guncelleme yapamyrz yapsak ban yiyoruzgenel bir sorunumu paylaşmak istiyorum..ürün ekliyorum ve sürekli gerilere düştüğüm için yeterli derecede satış yapamıyorum..güncelleme yüzünden banlanıyorum..peki nasıl satış yapıcam????????valla şaştım kaldım..memnuniyet topiğinde adıma yazılan güzel düşünceleri örnek göstererek soruyorum size;ben bu siteyi kötüye kullanmamaya çalışan ,doğru dürüst satış yapmaya ve hak yememeye çalışan biriyim...bir çözüm yolu varsa bu işin söyleyin kızlar???
ama guzel kardesim tabiki illaki yapicaz ama bazen bakiyrum 1 saatte 3 defa guncelleme yapilmis el insafffBen belli bir siniri oldugu muddetce guncelleme yapilmasi taraftariyim. Cunku ztn satis yapmaktan vazgecenler konulariyla pek ilgilenmiyorlar. Devam edenler belli olsun en azindan
ama guzel kardesim tabiki illaki yapicaz ama bazen bakiyrum 1 saatte 3 defa guncelleme yapilmis el insafff
ay gercekten hatta biri bisey ariyodu gecenlerde ariyorummO kadari da abarti olmus. Satis yapmaktan cok,zorla goze batmak oluyo o...
Aslında günde 1 ya da 2 kere izin verilse güncelleme mesajlarına, olmaz mı
Yönetimi de anlıyorum bu konuda çünkü bazı arkadaşlar işin cılkını çıkarıyor.
Bir orta yol bulunsa iyi olur sanki.
Ben hem mune hem kazen denben cımbızlıdan fırça yedim korkuyorum artık bişi yazamıyorum
Ben hem mune hem kazen den
1 kerecik uyardılar ikisi de...uslu durdum zaten. ...Birbirimizin konularını güncelleyelim bizdeoooo kombo yapmışlar kaç kaç kaç
Bugün duyduğum en mantıklı cümle1 kerecik uyardılar ikisi de...uslu durdum zaten. ...Birbirimizin konularını güncelleyelim bizde