Memnuniyetsizlik Topiği

Yok surulmez..yani ben de suremem..zaten cok kotu oluyor surdugunde..anlıyosun sahte oldugunu..ama rujlar gayet guzel valla..
missha bb krem almıştım tabi ilk defa kendi sitesinden almadım
resmen bildiğin nemlendirici krem arko gibiydi ya hemen attım ondan sonra da çakma birşey almadım

resmen bildiğin nemlendirici krem arko gibiydi ya hemen attım ondan sonra da çakma birşey almadım

Canım boyle seyleri kendi sitesinden ya da kendi yerlerinden almak lazım..ha ben yurt dısından da getirtiyorum bazı seyleri ama tr de olmayan markalar..

Revlon, nyx, maybelline age rewind,coastal scents v.s gibi..

Mesela macin de tr de olmayan ama yurt dısında olan urunleri var..onlardan da deniyorum arada..

Missha bb krem plyasada olan en iyi bb krem bana gore..ama sıkı sıkı tutunur cilde..nemlendiriciyle alakası yok yani..ordan cakmıssındır sen sahte oldugunu

Missha bb krem plyasada olan en iyi bb krem bana gore..ama sıkı sıkı tutunur cilde..nemlendiriciyle alakası yok yani..ordan cakmıssındır sen sahte oldugunu
evet favorim kremdir benim fondöten kullanmam daima missha
ben zaten çakma olduğunu düşündüm de bir alayım dedim berbat aman tanrım

genel bir sorunumu paylaşmak istiyorum..ürün ekliyorum ve sürekli gerilere düştüğüm için yeterli derecede satış yapamıyorum..güncelleme yüzünden banlanıyorum..peki nasıl satış yapıcam????????valla şaştım kaldım..memnuniyet topiğinde adıma yazılan güzel düşünceleri örnek göstererek soruyorum size;ben bu siteyi kötüye kullanmamaya çalışan ,doğru dürüst satış yapmaya ve hak yememeye çalışan biriyim...bir çözüm yolu varsa bu işin söyleyin kızlar???

Ayni konudan bende muzdaribim buna ancak adminler cozum getirebilirler benm gbi cogu kiside bundan sikayetci guncelleme yapamyrz yapsak ban yiyoruz

Ben belli bir siniri oldugu muddetce guncelleme yapilmasi taraftariyim. Cunku ztn satis yapmaktan vazgecenler konulariyla pek ilgilenmiyorlar. Devam edenler belli olsun en azindan

Ben de uyarı aldım bu konudan ötürü...kıyafetlerimde tek bir kusur yok ve cok ucuza verıyordum...Yeniden. düzenledim ucuza verip de fazla iyi niyet göstermişim....Ürün sattıklarımın çoğu geri dönüş yapıp da ürünü aldık tesekkurler, deme zahmetinde bulunmadı...Buna incindim açıkcası onca hediye koyup emek harcamışken..Hem ürün soruyorlar cvblıyorsun hiç cvb vermeden konudan cıkıyorlar...Sonucta bizi muhtaç olarak mı düşünüyorlar bilmiyorum. ..Kıyafetlerimiz eşyalarımız son derece temiz ve kullanışlı...Aradıkları krıter nedir anlamadım. ..Son Ürünler bitsin konuyu kapattırıcam dedim...Gercekten çok muzdarip oldum tüm bunlardan. ..Güncel yapama ve ürünü satama cok uygun olsada...Degerinde veriyorum artık ürünleri. .Alan alır almayan almaz diye düşünüyorum. ..

O kadari da abarti olmus. Satis yapmaktan cok,zorla goze batmak oluyo o...
ay gercekten hatta biri bisey ariyodu gecenlerde ariyorumm
yarim saat gecmis hala ariyorum bi saat gecmis kimsede yokmu falan yazmis dedimm yuhhh
bu sefer yaziyorum soyle boyle diye kizlar makara yapiyor senide ikinci moderator yapsinlar nasil goruyosun diye

Aslında günde 1 ya da 2 kere izin verilse güncelleme mesajlarına, olmaz mı
Yönetimi de anlıyorum bu konuda çünkü bazı arkadaşlar işin cılkını çıkarıyor.

Bir orta yol bulunsa iyi olur sanki.

ben cımbızlıdan fırça yedim korkuyorum artık bişi yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…