- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 34
Sinir oluyorum şu duruma ya..Denk geldik burada bunlara hep..Sen miydim bilemiyorum ama okudum burada..
Ebrucum sana da geçmiş olsun..Ben burası haricindeki sitelere güvenemiyorum..
En azından burada birbirimizi tanıyoruz..Hoş yine de oluyor işte saçma sapan şeyler.
Ben olma ihtimalim yüksek :))Sinir oluyorum şu duruma ya..Denk geldik burada bunlara hep..Sen miydim bilemiyorum ama okudum burada..
Ebrucum sana da geçmiş olsun..Ben burası haricindeki sitelere güvenemiyorum..
En azından burada birbirimizi tanıyoruz..Hoş yine de oluyor işte saçma sapan şeyler.
Ben de çok memnuniyetsizlik yasadım...Ağzım yandı..İkinci el ürün almamaya yemin ettim resmen...Sıfır ürün diye aldıklarım böyle çıktı. Bu şekilde ürün satanlara zaten o para yaramaz. ..Alışveriş yaparken iyice düşünün ..
Ben de satıcıyım ama artık birini memnun edemezsem diye kılı kırk yarıyorum ve ürünlerimi yavastan dagıtmaya başladım...Satış bana göre değil bunu anladım...
İnsanları tanımış olduk canım...Tecrübe kazandık. Bundan sonra daha seçici olursun sen de ben gibi...Maddi ve manevi çöktüm sen şahit oldun..Zaten bunun karsılıgını en güzel şekilde de alırsın canım...Evet canım gerçekten hevesim kırıldı her konuda. Ne kadar kötü niyetli insanlar olduğunu görmek beni çok üzdü. Ben burada bir sürü arkadaşım olacağı için çok heyecanlı hevesliydim. Paylaşım yapmak güzel bir şey bence ama bunun ticarete fırsatçılığa dönüştürülmesi çok kötü
Evet canım sen de çok şey yaşadın. İnsanların bazı şeyleri anlaması lazım gerçekten, ben de dahilİnsanları tanımış olduk canım...Tecrübe kazandık. Bundan sonra daha seçici olursun sen de ben gibi...Maddi ve manevi çöktüm sen şahit oldun..Zaten bunun karsılıgını en güzel şekilde de alırsın canım...
hay ne lanet bişey cıktın sen ya @karaca01 kess artıkkk nerde yazmışmm kalemle bee yeterrr başımın gözümün sadakası olsn o para sana yettin artık ! adımı bidaha o agzına alma muhattap olma benle buraya en sonunda atıcam o yalvarışlarını iice bozucam ama seni herkesi tanıyan tanıyor... ben sıfır ürün sattım die mune hnm bnm hesabımı ogun 3 gunlugune kapattı o yuzden o ceketin ucreti için yazamamıştmmm bayana kmseye ulaşamamıştmm bu 1 ... 2.si özürde diledim bayandan ben
, senle ne alakası var onla olan konumun yazıp çizip durma artık git cocugunla ilgilen. aldn fazlasıyla paranı kargonuda ödettin daha ne istiosun ???? delirtme artık insanı be yeter !!!Nevreste hnm bu kişi bnm hakkımda daha yazı yazarsa ben artık dayanamıcam banlattırıcak beni o olcak en sonunda lütfen cnm uyarın bu kişiyi utanmadan hala yazıyor ya
cnm çekemiyo belli bu bayan beni yoksa böle tekrarlatırmı :)) knşsun dursunHanımlar çok uzattınız bu konuyu!
senin canın kavgamı istiyo ? ben o bayana yazdm bana topiğime yazan kişilere hpsine özelden anlattım durumu o bayandanda özür diledm açıklama
yapamamıştm cnku mune hanım sıfır ürün sattıgım için gecici hesabımı dondurmuştu... bunuda yukarda belirtmiştim... simdi konum arkada kaldı ya sende aklınca öne cıkartmaya çalışıosn ben bayana parasını iade edicem bekliorm hesap nosunu atmasını bişeyleri tatlıya bagladık ve hrkesten o itham için burada buyuk özür diledim .... aldınmı simdi cevabını ?_
tamam beni takip etmeyi bırak ozamanCanim neden kavga istesin.sadece takip ettigim bir konuydu ve sen o meseleyle ilgili hic bir sey yazmamistin fotograflar yuklenince ozelden yazdim diyorsun keske aciktan yazssaydin herkes okusaydi gonderdigin sararmis trenckot ve on lira icin yaptigin aciklamalari aldin mi cevabini demissin hayir alamadim.cünku mesajinda herkese yaptigin gibi cemkirmekten aksi aksi konusmaktan baska hicbir sey yok.neyse sanirim tarzin bu konusulmaz senle.
seni takip ettigimi de nereden cikardin memnuniyetsizlik topigine o arkadasin yazdigi mesaji görunce bakmistim hanimefendi.yoksa daha oncesinde bir kere bile girmisligim yoktu topigine.tamam beni takip etmeyi bırak ozamanhadi, bye
Kiz Allah sizi ne yapmasin iki dakikada kaynatin.Benimle dalga geciyo hatunun biri morfin gibi hatunsun diyeLinsyy arkadas banada ozelden mesaj atti bu ara biraz sıkıntılı gunler geciriyor uzerine gitmyelim.Bildigim.magduriyetler de giderildi.
Konuyu kapatmistik taraflarda ok ledi zaten.Hadi mutlu mesut yasayin.
Hayirli cumalar
CanimsinnnKiz Allah sizi ne yapmasin iki dakikada kaynatin.Benimle dalga geciyo hatunun biri morfin gibi hatunsun diyeLinsyy arkadas banada ozelden mesaj atti bu ara biraz sıkıntılı gunler geciriyor uzerine gitmyelim.Bildigim.magduriyetler de giderildi.
Konuyu kapatmistik taraflarda ok ledi zaten.Hadi mutlu mesut yasayin.
Hayirli cumalar
hemen de kulagi cinlarrrKim seninle dalga geçiyor tatlım soyle hemen keselim cezasını :) Morfinim benim içi de rahat etmez hic ortalık yatismadan :)
CanimsinnnMinikuss
Sen buraya lazımsın canım benim.. Her adımını takipteyim :) Öperimhemen de kulagi cinlarrr
benim sayfaya ekleyecekler morfin uye