yarabbim sen akıl fikir ver yarabbim bu insanlar anlamıyorlar meycimek ben onu kocasıyla tehdit etmedim kendisi buna dediki urunler cok kötüydü sen beni kandırmayamı calıştın ben saf degilim gibi gibi birsürü sey ben dedimki banagöre ürünlerim güzeldi sana güzel gelmemiş olabilir felan felan işte sonra kendi dediki saatlerdir yatakta aglıyorum esimle kavga ettik buyuzden dediesimde ürünleri gördü oda biliyor dedi bende dedimki ben seni kandırmaya felan calışmadım diyip kendisini ikna etmeye calısıyorum ama o anlamıyor bende artık dedimki madem esinde herseyi biliyormus ozaman sen beni anlamıyorsun ona anlatayım durumu dedim cünkü kadının gözü dönmüş dahada tehdit diyo orada bana diyoki bi zor durumda olsan hemen kosarım felan çünkü tatlılıga baglamıstık olayları uzatan o o susmadıkça bende susmam
mutlukız a ürün sattı 3 ay önce defalarca istememe rağmen paramı yatırmıyor ...mesaj atıyorum cevap yok artık dayanamadım ve satış yaptığı sayfaya yazdım ama bir cevap dahi vermedi insanları anlamıyorum bu nasıl yüzsüzlüktür .....
arkadaş gerçekten mağdur resmen online olduğu halde görmezden geliyor.bu arkadaş için birşey yapılmalı sitede bu şekilde durması çok sinir bozucu
teşekkür ederim arkadaşım desteğin için çok sinirleniyorum mesajlarımı görüp de nasıl cevap vermez anlamıyorum ...bari özelden yaz ...bende burda bir sürü insandan ürün aldım daha sonra yatır diyen arkadaşlarım bile oldu kaç defa hep en kısa sürede göndermeye çalıştım ...insanlar ne kadar kolaay hakka girer olmuşlar hakkımı helal etmmiyorum zaten ...bilen insan için bu kelimeyi duyunca bile ürperip hemen halletmesi lazım bence ne demek bir kul hakkıyla öbür tarafa gitmek ...
bir iş var ama çözemedim hareketi. arkadaş girmiş en son gayet yazışmış.
en son bu sabah 10:16 da giriş yapmış sayfaya ...satış sayfalarının hepsi kapatılmıl zaten teşekkürler herkese ...
sevindişm canım ii kapatılmışsa artık giremez ama o parayı alman lazım yada iade etsin malları
antepliler bu tür durumlara kızdıklarında (başşını yesin ) derler :) verdiğim takım elbiseyi 200 küsüre almıştım ve hiç giymeden 50 tl ye verdim kendisine ...
yazık ya canım
mutlukız a ürün sattı 3 ay önce defalarca istememe rağmen paramı yatırmıyor ...mesaj atıyorum cevap yok artık dayanamadım ve satış yaptığı sayfaya yazdım ama bir cevap dahi vermedi insanları anlamıyorum bu nasıl yüzsüzlüktür .....
Gecmis olsn oncelikle
Daha once benden urun ayirtti topigimi kapatti desem yeridir daha sonra bana taksit yapmami isyedi aylik oderim lutfen guven dedi bende kusira bakmayin guvenemem dedim urunlerimmide cogu insana satildi dddim baya ozman magdr oldm acikcasi
Daha sonra en azndan bebek kiyafetleri ile takas yapalim dedik yaptm urunlerimi gonderdm oda bana gonderdi sorunsuz
Ama sanirim bende sonra odemeli yapsa idim aynisini yasardm buyuzden adina cok uzuldm
Okuyup cvp vermemesi cok kotu bir durum adresi elinde yokmu peki kargoya verdigin esnadaki adresi bunn ile sikayet duyurusunda bulunabilirsin yada mune veya nevresteden rica et ip adresinden sana yardmci olurlar diye tahmin ediyorum
Ama yapilan gercekten yalnis cok degmez 3-5 kurusa goruyormki kadin kadinin dostu degil dusmani imis kkda bunu anladm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
(Merhaba esimden ayriliyorum zor gunler geciriyorum ailemden isteyip bu hafta yatiririm ucretinizi ozur dilerim hersey icin )
böyle bir mesaj atmış bakalım sonuç ne olcak ...
(Merhaba esimden ayriliyorum zor gunler geciriyorum ailemden isteyip bu hafta yatiririm ucretinizi ozur dilerim hersey icin )
pek inandırıcı değil bütçesi yoksa o kadar sey niye alıyor alışveriş hastalığı mı var anlamadım. ya insanları enayi yerine koymaktan vazgeçsin aylar geçmiş ..eşinden ayrılıyuor zor günler geçiriyor olabilir de diğerlerine çatır çatır yazıyordu gördük
Ya onu ben de gördümKendi konusunda çatır çatır yazıyordu mal satmak için, özel mesaja mı yanıt verememiş. Bana da hiç inandırıcı gelmiyor.
ya iyi ki de taksit yapmamışsınız.. parası önemli değil insanı kandırmaya çalışması kötü. adresi ve mesajları duruyor bakalım bir iki güne dönüş yapmazsa çaresine bakıcaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?