• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

burada daha fazla sizinla mülakasaya giripte ekmeginize yag sürmeyecegim bundan sonra siz benim muhattabım deilsiniz beni bilen biliyor sizlere iyi polemikler :6::6::6::6:bende buradan bircok urun aldım hepsi kusursuzmuydu deildi tabiki ama agzımı acıpta burada tek bir kelime etmedim paramı eksik yatıranlar olsu cok cok yıpranmıs urun yollayanlar oldu dediği bedenden farklı beden yollayanlar oldu ürünlerim iyi sarılmadıgı için kırılan ürünlerim oldu ama ben bunları sorun etmedim sonuçta 2. el dedim karsımdaki insanı rencide etmemek için buraya giripte sayfa sayfa içimi kusmadım sadece sustum o kişiden birdaha alışverişimi kestim siz buraya girip beni kötülemeye calısabilirsiniz satıs yapamayım diye ama sunuda söyleyim rızkı veren allah siz ne yaparsanız yapın bir insanın rızkına manı olamazsınız :16:

Kimsenin senin rızkına mani olmaya Calıstı yok ayrıca olay sadece suki myrules é yasattıklarını yasatma yeter ayrıca sen dedin bı ikinci el ne bekliyorsun kocana söylicem vs vs hepsini söyledin bı kaçıncı üste cıkısın bu kaçıncı suc bastırıyor olman ben sasıroyorum artık ya cevap verme yada hatalı olduğunu kabul et sen zeytinyağı gibisin hep üste cıkmaya Calısıyorsun yok öyle emek var hak var ama sen anlamak istemiyorsun neden kabul etmiyorsun neden hala sucunu bilmiyorsun kendini bi karşıdaki insanların yerine koy birazcık ya cok değil aynı seyler sana yapılsa napardım de azıcık saygın olsun ya insanlara azıcık ben ben den vazgec sen satıs yap herkes yapsın ama dürüst ol sadece bu demiyoruz ki biz tuğbass bir hata yaptı hatta bir değil ondan ürün almayın ama gerçekleri bilsin herkes sende kimseye bir daha myrules é yaptığını yapma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabi canimmmmmmm bu siteyi ve bu topiği en aktif kullanan sensin ve olayları büyütmeyi okadar iyi beceriyorsunki bu topiğide sen karıstırıyorsun entrika senin hobin olmuş ben tamam dedikce olayları büyütüyorsun konu kapanıp gidiyor tekrar gündeme getiriyorsun insanları kıskırtmayı çok seviyorsun kurtuldum myrules belasından diyorum pat diye yine bir msjla karsılasıyorum pisikolojik sorunların var galiba yeter artık şu olmayan beynini resetle ar damarı catlamış nedemek ya nekadar agzı bozuk bir insansın sen SU HAYATTA SENİNGİBİ BİR VAKAYA RASTLAMADIM BEN seninle yaptıgım takasa lanet olsun bir insan bukadar kötü kalpli olamaz yeter artık agzını topla buradaki insanlara karsı kendini daha fazla küçültme
MYRULES Mİ AMAN ARKADASLAR BU BELAYA DİKKAT EDİN SONRA BENİMGİBİ SİNİRLERİNİZ BOZULABİLİR

Maşallah sen insanların sabrını dene sonra ağzı bozuk de ama demeden önce yazdığın mesajı tane tane oku tüm bu lafları sana iade ediyorum ve sunu bilki burda reset atılması gereken bir beyin varsa oda seninki hatta reset le olmaz bence

yarabbim sen akıl fikir ver yarabbim bu insanlar anlamıyorlar meycimek ben onu kocasıyla tehdit etmedim kendisi buna dediki urunler cok kötüydü sen beni kandırmayamı calıştın ben saf degilim gibi gibi birsürü sey ben dedimki banagöre ürünlerim güzeldi sana güzel gelmemiş olabilir felan felan işte sonra kendi dediki saatlerdir yatakta aglıyorum esimle kavga ettik buyuzden dediesimde ürünleri gördü oda biliyor dedi bende dedimki ben seni kandırmaya felan calışmadım diyip kendisini ikna etmeye calısıyorum ama o anlamıyor bende artık dedimki madem esinde herseyi biliyormus ozaman sen beni anlamıyorsun ona anlatayım durumu dedim cünkü kadının gözü dönmüş dahada tehdit diyo orada bana diyoki bi zor durumda olsan hemen kosarım felan çünkü tatlılıga baglamıstık olayları uzatan o o susmadıkça bende susmam

Maşallah sen insanların sabrını dene sonra ağzı bozuk de ama demeden önce yazdığın mesajı tane tane oku tüm bu lafları sana iade ediyorum ve sunu bilki burda reset atılması gereken bir beyin varsa oda seninki hatta reset le olmaz bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT maydonoz olma sen bu ikimizin arasında 3. laf düşmez

Kimsenin senin rızkına mani olmaya Calıstı yok ayrıca olay sadece suki myrules é yasattıklarını yasatma yeter ayrıca sen dedin bı ikinci el ne bekliyorsun kocana söylicem vs vs hepsini söyledin bı kaçıncı üste cıkısın bu kaçıncı suc bastırıyor olman ben sasıroyorum artık ya cevap verme yada hatalı olduğunu kabul et sen zeytinyağı gibisin hep üste cıkmaya Calısıyorsun yok öyle emek var hak var ama sen anlamak istemiyorsun neden kabul etmiyorsun neden hala sucunu bilmiyorsun kendini bi karşıdaki insanların yerine koy birazcık ya cok değil aynı seyler sana yapılsa napardım de azıcık saygın olsun ya insanlara azıcık ben ben den vazgec sen satıs yap herkes yapsın ama dürüst ol sadece bu demiyoruz ki biz tuğbass bir hata yaptı hatta bir değil ondan ürün almayın ama gerçekleri bilsin herkes sende kimseye bir daha myrules é yaptığını yapma

ayrıca merak etme benim kimseye birsey yaptıgım yok bu ne ya çetemisiniz nesiniz siz anlamadım elini veren kolunu kaptırıyor

Doktormu oldun simdide evet canim seni tanidigimdan beri psikolojim bozuldu.Aktif kullanip kullanp kullanmayacagimi sanami sorcaktim aktif olan sensinki dayanamayip ikinci uyelik ile geldin.Ayrica sen neye tamam dedinki bana burada akilli kadin numarasi yapma.Sen o kucucuk ergen beyninle konusup durma ikile hadi bakalm.Seni en iyi ben tanirim bos laflarini kendine sakla dengesiz.Senin iftiralarin beni kuculmez yuceltir oyuzden senin gibi basit insanlarla ugrasmam ben allahtan baskasinada hesap vermem rezil oldun ya cok koydu dimi sana ah kiyamam
Senin laflarin yaninda benimkiler cok basit kalir tugba unuttun sanirim

offffffffffffffffff offffffffffffffffffff :1: allah seni bildiği gibi yapsın

ya arkadaşlar insanlar neden burayı zevk için kullanıyor yasadıgımız olayı kapattık 1 actı 2 actı bu 3. bana laf sokmaları allah rızası için bana akıl verin ben napayım bu kadını nasıl susturayım durup durup gundeme getirilmezki ne yapmaya calısıyor ben anlamıyorum lütfen biri bana akıl versin yoksa ben aklımdan olacagım :47:

tabi canimmmmmmm bu siteyi ve bu topiği en aktif kullanan sensin ve olayları büyütmeyi okadar iyi beceriyorsunki bu topiğide sen karıstırıyorsun entrika senin hobin olmuş ben tamam dedikce olayları büyütüyorsun konu kapanıp gidiyor tekrar gündeme getiriyorsun insanları kıskırtmayı çok seviyorsun kurtuldum myrules belasından diyorum pat diye yine bir msjla karsılasıyorum pisikolojik sorunların var galiba yeter artık şu olmayan beynini resetle ar damarı catlamış nedemek ya nekadar agzı bozuk bir insansın sen SU HAYATTA SENİNGİBİ BİR VAKAYA RASTLAMADIM BEN seninle yaptıgım takasa lanet olsun bir insan bukadar kötü kalpli olamaz yeter artık agzını topla buradaki insanlara karsı kendini daha fazla küçültme
MYRULES Mİ AMAN ARKADASLAR BU BELAYA DİKKAT EDİN SONRA BENİMGİBİ SİNİRLERİNİZ BOZULABİLİR

ya arkadaşlar insanlar neden burayı zevk için kullanıyor yasadıgımız olayı kapattık 1 actı 2 actı bu 3. bana laf sokmaları allah rızası için bana akıl verin ben napayım bu kadını nasıl susturayım durup durup gundeme getirilmezki ne yapmaya calısıyor ben anlamıyorum lütfen biri bana akıl versin yoksa ben aklımdan olacagım :47:

Tuğba hanım şu yukarıdaki mesajınızda yazdıklarınıza bakar mısınız ?
Çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar. Demek ki sattığınız ürünlerin bir kısmında gerçekten sorun vardı ki bu insanlar bu olayı buralara kadar taşımak zorunda kaldılar.
Myrules ablamı reel de de tanıyorum çok iyi insandır, ama sırf tanıdığım için savunmuyorum onu, candann adlı üyeyi hiç tanımam ama yazdıkları o kadar içten geldi ki. Demek ki sizin ürünlerinizde gercekten sorun var. Akşam topiği takipteydim, aranızda gecen özel mesajlarıda kısa süreliğine de olsa paylaşmıştı candann adlı kullanıcı, hepsini okudum, o bayana yazdıklarınız da cok cirkin, burada myrules'e yazdıklarınız da cok cirkin. Herkes kendini haklı görmeye çalışır ama bunun elle tutulur yanı kalmamış. Candann adlı arkadaştan özrünü dileyin parasını iade edin değr mi burada bu kadar sinir bozmaya? Myrules arkadaşım da sen bu şekil ergen gibi konuşmasan cevap vermez, sen de evli barklı insansın o da , çocuk gibi ne biçim laflar kullanmışsın. Beynine reset at falan.. Hiç yakışmıyor belli bir yaştaki bayana. Ben dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla seni haksız buldum, candann adlı arkadaşta myrules de uzun uzun anlatmışlar mağduriyetlerini. Buna son vermek senin elinde. Biraz daha üsluplu konuşsan , üzerine düşeni yapsan olayın tatlıya bağlanacağını, en azından unutulacağını düşünüyorum.Hala kendini savunma derdindesin, erdemlice özür dilesen veya para iadesi mi yapıyorsun ne yapıcaksan yapmalısın. Bir hanımefendiye yakışan budur. Lütfen bana da saldırırcasına cevap verme çünkü gercekten seni de düşünerek yazdım bu yorumu.

Tuğba hanım şu yukarıdaki mesajınızda yazdıklarınıza bakar mısınız ?
Çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar. Demek ki sattığınız ürünlerin bir kısmında gerçekten sorun vardı ki bu insanlar bu olayı buralara kadar taşımak zorunda kaldılar.
Myrules ablamı reel de de tanıyorum çok iyi insandır, ama sırf tanıdığım için savunmuyorum onu, candann adlı üyeyi hiç tanımam ama yazdıkları o kadar içten geldi ki. Demek ki sizin ürünlerinizde gercekten sorun var. Akşam topiği takipteydim, aranızda gecen özel mesajlarıda kısa süreliğine de olsa paylaşmıştı candann adlı kullanıcı, hepsini okudum, o bayana yazdıklarınız da cok cirkin, burada myrules'e yazdıklarınız da cok cirkin. Herkes kendini haklı görmeye çalışır ama bunun elle tutulur yanı kalmamış. Candann adlı arkadaştan özrünü dileyin parasını iade edin değr mi burada bu kadar sinir bozmaya? Myrules arkadaşım da sen bu şekil ergen gibi konuşmasan cevap vermez, sen de evli barklı insansın o da , çocuk gibi ne biçim laflar kullanmışsın. Beynine reset at falan.. Hiç yakışmıyor belli bir yaştaki bayana. Ben dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla seni haksız buldum, candann adlı arkadaşta myrules de uzun uzun anlatmışlar mağduriyetlerini. Buna son vermek senin elinde. Biraz daha üsluplu konuşsan , üzerine düşeni yapsan olayın tatlıya bağlanacağını, en azından unutulacağını düşünüyorum.Hala kendini savunma derdindesin, erdemlice özür dilesen veya para iadesi mi yapıyorsun ne yapıcaksan yapmalısın. Bir hanımefendiye yakışan budur. Lütfen bana da saldırırcasına cevap verme çünkü gercekten seni de düşünerek yazdım bu yorumu.

ben saldırmıyorum myrulesin arkadasısın belli ama neden tek benim yazdıklarımı görüyorsun ben onunkadar bile agzımı bozmadım sanki o hiçbirsey dememiş sanki bir ben burada böyle agzımı bozuyorum lütfen taraf tutma oda cok seviyesizce cümleler kullandı ben zaten myrulesle sorunumu en bastan halletmiştim olayları ballandıran o o kapatırsa bende kapatırım candana gelince ona diyecek hiçbirsey bulamıyorum o kendi cümlelerinin içinde kaybolsun onu takmıyorum bile ne demiş ne yazmış cünkü ben demiştim süpürgeyi 1 bucuk ay kadar kullandım nevresimide misafirlere kullandım 3 4 kere yıkanmıştır dedim hepsine tamam dedi ve aldı ve banada ben kullanacagım süpürgeyi felan dedi kendisinin yokmus felan sonrada buraya gelmiş ben yardım için almıştım felan diyor benim urunlerim ona yollarken gercekten aynı anlattıgım gibiydi kabul etti ve aldı ama demekki beni tam dinlememiş ve anlamamıs biz onunla telefonda 2 saate yakın konuştuk ama o urun hakkında soru soracagına kendi bitkisel ürünlerini tanıttı bana satmak için oyuzden o ne yapıyorsa yapsın myrulese gelince ben yine söylüyorum o pantolonun lekesini görmemişim ayakkabılarda yıpranmıştı oyuzden 3 tanesini 10 tl ye veriyordum hatta ihtiyacı olanın işini görsün diye yazmıştım tisortlara gelince sünmüş diyor ama onların modeli öyleydi alta dogru genişliyor inan bana bana göre güzellerdi tabi güzellik görecelidir o begenmemiş olabilir ok ama neyapabilirim egerki kendisi devam ettirmek istiyorsa ok uzatsın bende devam ederim ama taam kapatalım bi yanlış anlasılma oldu diye karsılıklı birbirimize yaptıgımız kötü cümlelerden sonra özür dileyelim birbirimizden derse onada kabul cünkü ben üstüne basa basa diyorum ben hiçbirseyi bilerek yapmadım hatta sen beni görmüştün allah askına öyle birine benziyormuyum ilk defa böyle seyler yasıyorum bende :50:

ben saldırmıyorum myrulesin arkadasısın belli ama neden tek benim yazdıklarımı görüyorsun ben onunkadar bile agzımı bozmadım sanki o hiçbirsey dememiş sanki bir ben burada böyle agzımı bozuyorum lütfen taraf tutma oda cok seviyesizce cümleler kullandı ben zaten myrulesle sorunumu en bastan halletmiştim olayları ballandıran o o kapatırsa bende kapatırım candana gelince ona diyecek hiçbirsey bulamıyorum o kendi cümlelerinin içinde kaybolsun onu takmıyorum bile ne demiş ne yazmış cünkü ben demiştim süpürgeyi 1 bucuk ay kadar kullandım nevresimide misafirlere kullandım 3 4 kere yıkanmıştır dedim hepsine tamam dedi ve aldı ve banada ben kullanacagım süpürgeyi felan dedi kendisinin yokmus felan sonrada buraya gelmiş ben yardım için almıştım felan diyor benim urunlerim ona yollarken gercekten aynı anlattıgım gibiydi kabul etti ve aldı ama demekki beni tam dinlememiş ve anlamamıs biz onunla telefonda 2 saate yakın konuştuk ama o urun hakkında soru soracagına kendi bitkisel ürünlerini tanıttı bana satmak için oyuzden o ne yapıyorsa yapsın myrulese gelince ben yine söylüyorum o pantolonun lekesini görmemişim ayakkabılarda yıpranmıştı oyuzden 3 tanesini 10 tl ye veriyordum hatta ihtiyacı olanın işini görsün diye yazmıştım tisortlara gelince sünmüş diyor ama onların modeli öyleydi alta dogru genişliyor inan bana bana göre güzellerdi tabi güzellik görecelidir o begenmemiş olabilir ok ama neyapabilirim egerki kendisi devam ettirmek istiyorsa ok uzatsın bende devam ederim ama taam kapatalım bi yanlış anlasılma oldu diye karsılıklı birbirimize yaptıgımız kötü cümlelerden sonra özür dileyelim birbirimizden derse onada kabul cünkü ben üstüne basa basa diyorum ben hiçbirseyi bilerek yapmadım hatta sen beni görmüştün allah askına öyle birine benziyormuyum ilk defa böyle seyler yasıyorum bende :50:

Evet seni görmüştüm dış görünüşten bilemem ki ama kimin nasıl biri olduğunu.. sonucta sanal ortamdayız.. bak ama canım hala ürünlerini savunuyorsun, tekrar söylüyorum şu an için taraf tutmuyorum. Karşıki taraf beğenmemiş olsa bile -lekeyi,yırtığı,söküğü geçtim- iade alman gerekir.. Benim de başıma geldi, üzücü olaylar yaşandı geri aldım, gönderdiğim kişi beğenmemişti. Sen hala diretiyorsun.. Bu yüzden sana bu kadar yükleniliyor, sen desen ki 'madem beğenmediniz iade alayım, paranızı geri göndereyim' bu olaylar bu kadar büyümeden tatlıya bağlanırdı.. Kaldı ki candann arkadaş da demiş ki ben para iadesi istemiyorum üslubu çok kötüydü gibisinden bir msajı var yukarıda benim mesajıma karşılık olarak, okusan görürsün. Hem senden nekadar da büyükmüş yaşça, ayrıca sana verdiği cevaplarda tek bir kırıcı söz göremedim ben. Ama sen yazmışsın ki sizin gibi biriyle uğraşamam, para iadesi yapmıyorum, konu kapansın(dün burada paylaşıldı özel mesajlar hatırladıgım kadarını aktarıyorum), o bayan senle cok düzgün konuşmuş(gözlemim ölçüsünde) ve bence senin üslubun cok yanlış orada. Myrules arkadaşım da candann hanımın yaşadıklarına ithafen kendi yaşadığı nahoş olayı hatırlayıp sinirlenmiş olabilir ama senin mesajların çok kışkırtıcı değil mi? Bir okusana, hani dışarıdan sana biri o mesajı yazmış gibi, insan kendini savunmak zorunda hissediyor. Ben cok üzülüyorum böyle olaylar yaşanmasına, eğer ortada bir mağduriyet varsa giderilmeli, inan ki günlük kazançları karşılıklı saygıya değişmek büyük bir hata. Sen buradan 50-100 TL artık ne kadar bilmiyorum bir şey kazanmışsındır ama değdi mi sence? Eminim ki sen de cok üzülmüşsündür, huzursuzsundur, şahsen ben dışarıdan bir gözlemci olarak cok rahatsız oldum. Tabi ki son kararı verecek olan yine sensin, ama ben böyle durumlarda para iadesi yapılması ve satılan ürünlerin geri alınması taraftarıyım. Myrules ile de özelden görüşebilirsin özür dileyebilirsin, inan ki böyle internet ortamı falan diyoruz ama bu tartışmalar, kötü sözler hepsi kul hakkı.. Ölümlü dünyadayız, yarınımızın garantisi yok.. Böyle didişirsen sürekli sonradan içinde uhde kalır. Umarım anlatabilmişimdir kendimi.. Hayırlı geceler..

Son düzenleme:
offffffffffffffffff offffffffffffffffffff :1: allah seni bildiği gibi yapsın

ayrıca merak etme benim kimseye birsey yaptıgım yok bu ne ya çetemisiniz nesiniz siz anlamadım elini veren kolunu kaptırıyor

Senn gercekten delisin ya iftoralarini kendine sakla yalan yalnis yok aglamism yatakta sana yazmisim vs kendine gel valla seni cok fena yapicam sabrimi tukettin artik yuh be senn kadar karaktersiz yalanci kimseyi gormedim
Ayrica arkadas vs yandas birak bu isleri herkes senn tum msjlarini ve urunlerini gordu bu insanlar benm suan haksiz yere bu hakaretleri yediklerimi bildikleri icin yaziyor
Ancak senn gibi kucuk beyinler cete vs der haddini bil haddini kimsenn karakterine laf edemezssin yettin be artik sen varya acayip bir kadinsin kiskirtmayi cok seviyorsun amacnds burada beni rezil etmeye ugrasmak ama basaramiycaksin gitmisttin sen neden geldin heycaninnmi bitti eglencemi ariyorsun sen kendine egonu tatmin burada etme git isine hey allahim ne yapisik birseysin sen be

Senn gercekten delisin ya iftoralarini kendine sakla yalan yalnis yok aglamism yatakta sana yazmisim vs kendine gel valla seni cok fena yapicam sabrimi tukettin artik yuh be senn kadar karaktersiz yalanci kimseyi gormedim
Ayrica arkadas vs yandas birak bu isleri herkes senn tum msjlarini ve urunlerini gordu bu insanlar benm suan haksiz yere bu hakaretleri yediklerimi bildikleri icin yaziyor
Ancak senn gibi kucuk beyinler cete vs der haddini bil haddini kimsenn karakterine laf edemezssin yettin be artik sen varya acayip bir kadinsin kiskirtmayi cok seviyorsun amacnds burada beni rezil etmeye ugrasmak ama basaramiycaksin gitmisttin sen neden geldin heycaninnmi bitti eglencemi ariyorsun sen kendine egonu tatmin burada etme git isine hey allahim ne yapisik birseysin sen be

gercekten seni anlayamıyorum bence bir doktora görünmelisin demek dünyada seningibi insanlarıda tanımak varmıs

Bak tugba hala ve hala hakliymis gibi uste cikiyorsun arkadas yuh be
Yirtik ayakkabi
Sunmusu gec bildigin salca lekeli tisortler kokmasi ayri cabasi
Kalemle cizilmis pantolon vs
Ya ben bunlarda degilm sen hala o akilcignla dusunemiyorsun ben bastan beri senn beni kiskirrtann sozlerin varya onlardayim ve yalanlarin bu haddeye getrdi
Hala tehtit etmedim diyorsun ya bu beni cildrtiyor la havle vela kuvveten ya kandil gecesi isimi gucumi birakmis senn gibi biriyle ugrasiyorm arkadas ya git bi ya isine gucune birde hakaret etmedim.diosun ekran gorutuleri ekleyim sen yazdigini okumuyrsun sanirm
Ha birde en komigi ne biliyormusun ozel msjda bana hahaha ikinci elden ne bekliyorsun deyip suanda gormedim demen
Sen varya acayip katakulleci bisiysin allah senin gibisinden korusun valla
Ha birde sey vardi okadr msj atip ay canm kusura bakma kucuk kardesim benden habersiz yazmis sizi sayiylami dagitiyorlar arkdas sen mutsuz filanmisin ya allahin askina git

bak tugba hala ve hala hakliymis gibi uste cikiyorsun arkadas yuh be
yirtik ayakkabi
sunmusu gec bildigin salca lekeli tisortler kokmasi ayri cabasi
kalemle cizilmis pantolon vs
ya ben bunlarda degilm sen hala o akilcignla dusunemiyorsun ben bastan beri senn beni kiskirrtann sozlerin varya onlardayim ve yalanlarin bu haddeye getrdi
hala tehtit etmedim diyorsun ya bu beni cildrtiyor la havle vela kuvveten ya kandil gecesi isimi gucumi birakmis senn gibi biriyle ugrasiyorm arkadas ya git bi ya isine gucune birde hakaret etmedim.diosun ekran gorutuleri ekleyim sen yazdigini okumuyrsun sanirm
ha birde en komigi ne biliyormusun ozel msjda bana hahaha ikinci elden ne bekliyorsun deyip suanda gormedim demen
sen varya acayip katakulleci bisiysin allah senin gibisinden korusun valla
ha birde sey vardi okadr msj atip ay canm kusura bakma kucuk kardesim benden habersiz yazmis sizi sayiylami dagitiyorlar arkdas sen mutsuz filanmisin ya allahin askina git

deliyle ugrasmak ne zormus allahım ya ugrasma canım sen kasınıyorsun bu 3 oldu ya durup durup msj yazıp duruyorsun cokmu hosuna gidiyor bu işlerle ugrasmam ben mutluyum cok sukur ama seni bilemem sonucta benim esim 3 kurus için benimle kavga etmiyor bi esya için ben odamda satlerce aglamıyorum galıba kaynanangil özel hayatını bitirmiş ya o senin pisikolojını bozdu diyorum ve noktayı koyuyorum bek yine sen yapacagını yapıyosun ben gerektiğinde özür dileyebilecek biriyi ama senin yaptıgına bak bu ne ya nerden cattın bana git işine cocugunla ugras yeter burada dolanma

Uzaktan şöyle bir bakınca, yahu ne kadar çirkin yorumlar yapılmış. Bir alışveriş muhabbeti nasıl oluyor da bu hale geliyor anlamak güç doğrusu.
Ancak özel hayatın tartışmalara karıştırılması da pek nahoş doğrusu, son derece adaletsiz ve hiç etik değil.
Suç ve ceza geldi aklıma. Hani şu klasik.

bu memnuniyetsizlik topiğinin arkasındaydım hep var olması gerektiği inancındaydım ama bu saatten sonra kapatılması gerektiğini düşünüyorum çok üzücü ve kötü konuşmalar yazılmış kadir gecesi akşamı :50::50::50:

Yok, yok... Resmen farz oldu artık bana, yazmak buraya ...

Hem de;
Tüm bu cür'et ve hadsiz ifadelerinize rağmen Tugbass Hanım, yine de -üstelik her birine tek tek yanıt vereceğim şimdi, üşenmeyip...

burada daha fazla sizinla mülakasaya giripte ekmeginize yag sürmeyecegim bundan sonra siz benim muhattabım deilsiniz beni bilen biliyor sizlere iyi polemikler :6::6::6::6:bende buradan bircok urun aldım hepsi kusursuzmuydu deildi tabiki ama agzımı acıpta burada tek bir kelime etmedim paramı eksik yatıranlar olsu cok cok yıpranmıs urun yollayanlar oldu dediği bedenden farklı beden yollayanlar oldu ürünlerim iyi sarılmadıgı için kırılan ürünlerim oldu ama ben bunları sorun etmedim sonuçta 2. el dedim karsımdaki insanı rencide etmemek için buraya giripte sayfa sayfa içimi kusmadım sadece sustum o kişiden birdaha alışverişimi kestim siz buraya girip beni kötülemeye calısabilirsiniz satıs yapamayım diye ama sunuda söyleyim rızkı veren allah siz ne yaparsanız yapın bir insanın rızkına manı olamazsınız :16:

Yahu siz - yazdığınız şeylerin ne anlama geldiğinin farkında mısınız hanımefendi ???

Burada satış yapan bir sürü insanı son derece zan altında bırakacak -Bit Pazarında- böyle bir güvensizlik oluşmasına sebep olacak bu ifadeleri nasıl bu kadar rahat ve sorumsuzca kullanabiliyorsunuz???

Yok efendim, neymiş, bir sürü mağduriyet yaşamışsınız da buna rağmen burada yazmamışsınız güya, yani buraya yazılmaması gerektiğini daha doğru buluyorsunuz, demeye getiriyorsunuz da - öte yandan şu anda siz, en az yukarıdaki sayı kadar (bir de her birini çoğul kullanmışsınız üstelik) satış veya takas yapanlardan -en az o sayıda üyeyi- hem de böyle bir keyfiyet içinde afaki biçimde karalamış olduğunuzun farkında mısınız???

Madem böyle bir iddianız var, yazarsınız kimler olduğunu. Yazmıyor veya yazmamışsanız da gelip üstüne burada böyle bir genelleme yapmazsınız. Yeter ama, bir kendinize gelin artık... Nedir bu böyle ya hu ???

canım gerçekten çok güzel bir tespit yapmışın ben burada 50 den fazla urun sattım 2 kişi cıkmış beni karalıyorkı ürülerim satılmasın diye ama nafile ben yine diyorum rızkı veren allahtır bosuna ugrasmasınlar

tabiki genel oldugunu anladım ben sizi anlıyorum bende bircok urun aldım bircogu sorunluydu ama buraya giripte kımseyi rencide etmek istemedim sadece bana saldırdılar ben kendimi savunma mecburiyetinde kaldım yoksa ben asla bu sitede sunu aldım söyle cıktı su söyleyi diye birseyler yazmadım su anda dahada bana neler yazıyorlar ar damarı catlamış felan diye bir insana bu söylenirmi ya bu nasıl usluptur bu nasıl bır cumledir pes diyorum gercekten

Ben şimdi kahvemi de içeyim, kendimle ilgili olanların hepsini (daha önce şahsıma yazdıklarınız da dahil olmak üzere) tek tek cevaplayacağım buradan, işlerimden fırsat buldukça ...

Son düzenleme:
Haddinden fazla tatsizdan da ote buyuk bir sorun yasayip aylarca kiskirtilmam karsiliginda belki mesgul etmekte oldugum ama bu durumdan memmun olmadigim konu ile alakali sunu ifade etmek istiyorumki
Kimse benim burada ne cetem ne yandasim.Lutfen olayi gercek yuzu ile bilmeyen gozu ile gormeyn arkadaslar bence anlamadan tepkisel mesajlar yazmaniza ne ozelden ne buradan gerek yok
Kimse birsey basina gelmedikce anlamaz anlayamaz
Ben hayatim boyunca kaba saygisiz lacka agizli bir kadin asla olmadim bunu benimle burada alisveris yapan bircok arkadasim iyi bilir
Bir insanin gecrekten bu haddeye neden geldigini bence ilk once sorgulamak gerekir acaba bunca mucadele neden diye.
Yasamin boyunca adaletsizlik nedir ne bildim ne gordum.Ama sahsima aileme kisiligime hakaret,iftira ve assagilama gelirse eger ozaman o kibae giysimi cikarip celik giysimi giyerim.
Ki acaba ayni durumu yasiyor olsa idiniz ne yapardiniz bence empati kurmayi denemeli insanlar
Ki acaba olaya iftira ve ailenize saldiri yapilsa asli astaei olmayan laf solemek.icin laf yazilsa burada milyonlarca uyenin oldugu yerde acikca sergilenseniz ne yapardiniz
Ben soyleyim benim yaptigim aynisini ve hatta daha fazlasini yapardiniz
Bence kimse gozu ile gormedigi konu icin bukadar esnek davranmamali
Bu konu benim icin kapandi sirf soz vermis oldugum kisiler oldugu icin arada
Ve birkez daha elinizi vicdaniniza koyup ozelden veya buradan bana msj atmayin herkes bildigi sahit oldugu uzerine yorum yapmali...

bu arkadas benden urun almak için aradı bende ürünlerimi aynen anlattıgım gibi yolladım hiç bir ürünümde bir yalan söylemedim ve bu arkadas yardım amaclıydı diye burada yazmıs kı bana telefonda ben kullanacagım demişti siz buradaki insanları duygu yuklu sözlerle kandıramazsınız ve bana birsey demeden direk buraya yazıyorsunuz beni anlayıp dinlemeden bu işler böyle olmaz canım benim önce bana bildirseydiniz bende gerekeni yapmaya calısırdım sizinle ugrasmayacagım ben burada 50 ye yakın urun sattım 2 3 kişi dısında bir sorunda yasamadım ben sorunlu biri olsam diğer arkadaslarlada yasardım siz kendinize aldınız ürünleri ve kendi grurunuza 2. el aldım kullanmak için diyemediğiniz için yardım amaclı diye konusuyorsunuz süpürgem yoktu bu iyi olur onu kesin kendime almak istiyorum felan demiştiniz buradada farklı konusuyorsunuz sizi allaha havale ediyorum ve sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum .:kkk:

Yani bu senaryonun başı da yok, sonu da yok, Eeee, sonra ne olmuş?

İyi de; sizin gereğini yapma imkanınız hala varken, bu yönde hiç böyle bir girişiminiz, gereğini yapacağınıza dair herhangi bir teklifiniz dahi yok niyeyse burada,,, ama bunun dışında direk ha bire laf kalabalığı yapmışsınız yine, İlginç değil mi???

Hem ''hangi duygu yüklü sözlerle, kimi ve nasıl kandırmışım??? Bir de onu söyleseydiniz ya :) Ben de öğrenmiş olurdum.

Bu tip sözler ''Böyle bir şey söyleyerek, herhangi bir menfaat sağlayanlar sarf edilebilir/edilmeli'' evet ama, ben zaten böyle bir şey bahane ederek falan değil, hiç bir şekilde sizinle, verdiğiniz fiyat üzerinden bir kuruş dahi herhangi bir pazarlık veya indirim bile talep etmedim ki? Tam aksine, ''Bakın ablacığım, kendime olsa tolere edebilirim ama bir başkalarına göndereceğim için, hani bu çeyizlik olabilecek bir şey mi? diye tekrar somak istiyorum'' derken ve öncesinde -bunu da öğrenmiş olduğunuzu- siz de gayet iyi biliyorsunuz.

Ayrıca, direk ilanınızda belirtilen fiyatlardan yaptım zaten ödememi de…

Hem ne fark eder ki benim açımdan, yani memnuniyetsizliğimi dile getirirken, kendi kullanımım için almış olduğum bir şeyler üzerinden de memnuniyetsizliğimi dile getiremez miyim yani? Bunu yapmak yerine -neden aslı olmayan bir şeyler katma gereksinimi duyayım ki? Sonuçta yapılan alımda bir memnuniyetsizlik varsa ne fark eder -ne için, kim için alındığı ?... Komik oluyorsunuz...

- Niye gururuma yediremeyeyim ki ???

Sizin için 2. El -Ne anlam ifade ediyor?- bilemiyorum ancak, benim için -düşündüğünüzün tam aksine, eğer olabiliyorsa tüm alışverişlerimi o şekilde yapmayı çok arzu ederim ve yapmadığım şey de değil zaten.

Üstelik (hem de tahmin edemeyeceğiniz kadar iyi gelir ve yaşam standardına sahip bir dolu arkadaşımla) çocuklarımıza, (ta ki büyüyüp, zaten giydikleri kendi üzerinde eskimeye başlamadan önceki küçük yaşlarında) neredeyse yeni bir şey hiç almadan, karşılıklı birbirimizin çocuklarının küçülmüşlerinden birbirilerine uyanlarıyla, deforme olmamış eğitim materyalleriyle '' üstelik değil 2.El, hatta 3. ve 4. El olmuş giysilerle'' büyüttük biz çocuklarımızı.

Bu gurura yedirilemeyecek bir şey değil, farkındalık içinde bulunan ve bilinç düzeyi gelişmiş bir insan için, tam aksine -gurur duyulacak bir mevzudur pek çok açıdan. Ancak, şu saçma ifadeleri sarf edebildiğinize göre, bunu anlayabileceğinizi hiç sanmıyorum.

Ayrıca; Kimsenin, sizden alımını yaptığı şeylerin aynı zamanda kullanım alanları için de –ayrıca size izahat verme, izin alma gibi bir zorunluluğu da yok.

İster, kullanır, ister hediye eder, ister bağış yapar, ister paraşütüne bağlar, ister paspas yapar, ister alır doğrar veya çöpe atar. Bu konuda sizin bir tasarrufunuz olamaz.

Yani bunun için size hesap verme zorunluluğu yok ve siz hanımefendinin -Onayına tabi olması- gerekmiyor. Bilmem anlatabiliyor muyum ???

evet bircok ürün sattım benim yuzum ak canım perde olayına gelince gökce25mi ne o arkadas bana buradan tesekkür mesajı yolluyor perdeni cok begendim cok güzeldi diye odama tam oldu diyor simdide buraya gecmiş begenmedim diyor ne 2 yüzlülüktür bu ya gökcecigim sen burada kendi yaptıklarınımı bastırıyorsun myrules arkadas sende polemigi cok seviyorsun belli bu topikten cıkmıyorsun bir baktım herseye yorum yapmısın olaylar kadını olmusun resmen bukadar ugrasma canım birgün gelir sende burada cok büyük sorunlar yasarsın en nefret ettiğim tartısmalara girdiğime inanamıyorum canndann sana gelince canım sen kendinide ne yapmaya calıstıgınıda cok iyi biliyorsun sana diyecek birsey bulamıyorum gercekten ama ben senin niyetini anlıyorum galiba yavas yavas sen beni aradın ürünlerimi almak için sen ürünümden cok kendi sattıgın bitkisel ürünlerini tanıttın 1 bucuk saat seni dinledim ben senin amacın benden ürün almak deil kendi ürünlerini tanıtmakmış kargonu yolladım vicdan hanım diyorum kargonuzu almamısınız sonrada kargoyu almadımda tekrardan geldimi diye soruyorsunuz ben sizin için arıyorum kargoyu 1 ay ptt de tutacaklarını söylüyorlar sizin amacınız bence acık konusmak gerekirse kargoyu almayıp bana geri gelmesini saglamaktı bu cok haince bir pilan ürünleri ben kullanacagım diyorsunuz sonrada burada yardım içindi diyorsunuz bu yalan degilde nedir beni okadar ugrastırdınız cocugumla koca koliyle ptt lerde bekledim ürünlerimde aynen size anlattıgım gibi olmasına ragmen kullanılmıs dememe ragmen ne bekliyordunuz ama siz beni deil kendi sattıgınız ürünlee odaklanmıs onları anlatıyordunuz bana bundan sonra kendinizi anlatmaya deil baskalarınıda dinlemeye özen gösterin lütfen 4 kere felan anca kullanıldı nevresim dedim gercektende dogru resme dikkat etmeden almısınız sonrada yok yastıga gecirilmis yok kenarları tülmüs diyorsunuz ozaman sizde beni iyi dinleyip ürünlerime dikkatli baksaydiniz o sizin sorununuz bu sitede daha fazla durupta cazgırlık yapamam ne haliniz varsa görün sizin haince planlarınıza akıl sır erdiremem cünkü siz hele myrules senin içinden hiç cıkamam bende sana yetecek laf yok vallahi oyuzden ben birdaha bu siteye girmemek üzere cıkıyorum sizede iyi laf kalabalıkları ve sunuda söyleyim bircok ürün aldım ben buradan benim aldıklarımında cok kusurları vardı ama agzıma alıpta dillendirmedim ama neyaptım o

kişiden birdaha alısveriş yapmadım artık bana elvede evimde okadar cok ıvır zıvırım vardıkı hepsini

sattım satacak birseyimde kalmamıstı
zaten zaten 1 ay öncesinden felan nevresteye kapattırmıstım

konularımı kapatın herseyimi sattım demiştim yani bukadar ürün satıyorum hani sikayet sizden baska yok olmazki olamazda zaten herkese byyyyy

Olur... Başüstüne... Emredersiniz... : )

Hah, işte -en azından içinde kısmen de olsa doğrular bulunan bir şeyler yazmışsınız nihayet.

Doğru söylüyorsunuz, alışverişi netleştirdikten sonra ailenizden falan bahsettiniz uzunca bir müddet ve artık iyi geceler esnasına gelindiğinde bana;

''Eşimin özel ders verdiği bir öğrencinin velisi var, bir tiyatro sanatçısı, aynı onun gibi konuşuyorsunuz, tıpkısının aynısı, bilmesem o konuşuyor sanacağım. Konuşmanız çok düzgün, siz ne iş yapıyorsunuz?'' gibi şeyler söyleyip sorunca, ben de size yaptığım işi söylemiştim evet, doğru.

Ve siz de ''bu konuyu hem kendinizin hem de eşinizin çok önemsediğini'' belirtip, bana bir sürü sorular sorup durmuştunuz.

Daha önce yıllarca, iki ayrı branşta kamuda –oldukça ciddi sorumluluk gerektiren- görevlerde bulundum ve şu anda bunların dışında apayrı bir başka branşta, serbest çalışıyorum.

Hiçbir konuda değil belki ama -yeterliliğimin teyitlenmiş olduğu ve iddialı olduğum bu konularda, hiç de mütevazılık yapamayacağım kusura bakmayın.

Benim işimin boyutunu sizin algılayabilmeniz veya anlayabilmeniz mümkün değil.

Çünkü bunun için, ciddi bir eğitim almanız ve almayı sürdürüyor olmanız, ciddi ve epey bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

Dolayısıyla sizin ifade ettiğiniz gibi şeyler uygun olamaz zaten. Zira ben satıcı değilim.

İşin mantığına, dürüstlüğüne, ilkelerine, prensiplerine ve etiğine aykırı bu.

Evet ben ticaret yapıyorum doğru (ayrıca bir iş yapıyorsanız eğer, mal veya hizmet üretimine dayalı olmak zorundadır.)

Kaldı ki; gizli saklı ve illegal bir pozisyonum da yok ayrıca.

Öyle olmasına rağmen, başka insanlar tarafından suiistimale çok açık bir durum olduğu için, forumda -çok çok gerekli hallerde ve bilgilerimi paylaşmanın en doğru olduğu durumlarda dahi- bundan kaçınmaya azami dikkat ediyorum ve pek çok hususta olması gereken bilgilerimi bile paylaşmıyorum.

Bu sebeple, epey uzun zamandır üye olmama rağmen, şu forumda (bir takım vesileler nedeniyle paylaşmış olduklarım) yani bu işi yaptığımı bilenlerin sayısı, toplasanız bir elin parmaklarını geçmez.

Hem Allah aşkına sizi arayıp, bulup, size bir şey satmak isteyip, bunun için bir de ayriyeten sizin ürünlerinizi niye alayım ki?

Hem de bedelini hemen yatırmak suretiyle !!!

Diyelim ki;

Sizin bu yaftalamanız doğru olsun.

Peki, siz sanki helikopter, yatlar, katlar falan mı satın alacaksınız benden?

Ya da Sizden en az -1000 lerce lira falan kazanç mı elde edeceğim- aldığınız şey üzerinden sanki ??? !!!

Öyle olsa bile;

Niye, daha böyle bir şeyin ihtimali bile yokken, görüşmemizin hemen ertesinde parayı sizin hesabınıza yatırıp, bir de üzerine havale parası harcayıp, bir de sonrasında üzerine kargo parası ödeyeyim ki???

Sizin bana paramı geri iade edeceğinizin bir garantisi olmadığı halde, üstüne üstlük daha baştan itibaren hem de kargoyu size geri göndermek gibi haince bir plan yapmak suretiyle. :)

Vallahi bunu düşünüp buraya yazabilmek için ne lazım bilemiyorum ama;

-Böyle bir şey yapmak için gerçekten aptal olmak lazım ve O, ben değilim. : )

Nereden saldırayım da tutturayım derken, hepten saçmalıyorsunuz.

Böyle aslı olmayınca, senaryolarınız da -böyle mantıksız ve komik oluyor işte.

Her konuda olduğu gibi, son derece art niyetli ve çok küçük düşünüyorsunuz, çookkk …

Üstelik, farkında mısınız???

Sizinle aramızda sadece bu alışverişten doğan bir hukukumuz var ve bana sorunlu bir alışveriş yaşattınız. Asıl mevzu bu.

Burası da; böyle durumlar için paylaşım yapılmak üzere açılmış olan bir başlık. Bunu hatırlatmaya gerek yok sanırım.

Farzedelim ki;

Siz bana sıfır ambalajlı gönderim yapmış olduğunuz halde, ben kendi karektersizliğim sebebiyle, olmaz a – sırf çeşit olsun diye hiç işim gücüm olmadığı için veya boş zamanımı geçirmek üzere can sıkıntısından buraya konuyu yalan yanlış taşımak üzere ve özellikle bunun için sizi seçmek suretiyle sizden bir alım yapmış olayım, ardından da buraya taşımış ve amacımı gerçekleştirmiş olayım.

Ne kadar komik ve çok çok saçma değil mi?

Evet, ama diyelim ki ben de aynı ölçüde saçmayım, aynı zamanda bir ruh hastasıyım ve bunu yaptım.

Böyle bir pozisyonda dahi karşılığında tarafınızca yapılacak şey;

Bundan bahsedip, sadece birkaç satırla

‘’ Ben ürünlerimin arkasındayım.

Bana bunu yapmaya hakkınız yok, (sizin dilinizden örnekle vereyim daha iyi anlaşılması için : ) -kusura bakma canım sen bana böyle bir şey yapamazsın, sen gelip burada insanları böyle kandıramazsın bana iftira atamazsın, tamam mı candancım sen beni böyle karalayamazsın, benim alnım ak vb. ifadelerinizle demek istiyorum yani)

Yaptığınız çok ayıp, siz ne terbiyesiz, ne yalancı, ne çirkin bir insansınız böyle !!!

(Hani burada ha bire bana parmak sallayıp duruyorsunuz, ayrıca kendinizin nasıl bir insan olduğunu, üç beş kuruşta olmadığınızı da sürekli ifade edip duruyorsunuz ya –bu kısmı onun için ilave ediyorum) Ürünlerimi derhal geri istiyorum ve ödediğiniz bedeli de size derhal iade etmek istiyorum.

Bunu forumda herkese açık bir yerde yazıyorum ve sonucunda paranızı yatırdığıma dair son durumu da buradan (gerekirse belgesiyle) herkesle paylaşacağım.

Böyle bir haksız karalamaya tahammül edemem çünkü.

Hem belki o zaman bir nebze de olsa utanmayı da öğrenirsin canndanncım böylece …‘’

diyebilecekken,

bunun dışında bir sürü hikaye yazmayı, habire sadece laf üstüne laf koyup pişirip ‘’felan, felan, felan’’ larla temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp ısrarla çirkin bir şekilde beni karalamayı tercih ediyorsunuz.

Niye ki acaba ? diye sormazlar mı adama ??? (Hoş siz kendiniz bunun yanıtını gayet iyi biliyorsunuz zaten.)

Sonuç olarak;

Ne sizin ne de benim – başlığı bu denli işgal etme ve diğer üyelere bu anlamda saygısızlık etme hakkımız yok / yoktu, olmamalıydı …

Ancak değil mi ki;

İşi bu raddeye getirdiniz, başkaca insanlara da rahatsızlık vermiş olduk, hiç olmazsa (her ne kadar siz küllen kapatılmasını istiyor ve tamamen bu topiğe karşı olduğunuzu ve zararlı bir topik, faydasız bir topik olduğunu beyan etmiş, bu konuda -diğer üyelere de birleşme çağrısında bulunup, topiğin kapatılması için davet göndermiş olsanız da) – aramızdaki olayı bu boyuta taşıdığınız mevzunun, son noktası- bunca şeyin ardından '' En azından topiğin amacına uygun biçimde, son bulmalı veya konulmalı ...

Böylece, topiğin aslında her şeye rağmen yine de faydalı olup olmadığı veya ne kadar faydalı olduğu hususları da -herkes tarafından (en azından siz ve ben arasındaki haliyle) rahatlıkla gözlemlenmiş ve tespit edilebilmiş olacaktır.

Bunun için de çok kısa, çok net ve -Ak koyun kim? Kara koyun kim?- çok rahat ortaya çıkarabilecek bir formul zaten mevcut ve bu tamamen sizin keyfiyetinize bağlı.

Ama Allah aşkına, Allahaşkına diyorum bakın; rica ediyorum artık aynı ezberik ve hiç manası olmayan sözlerinizi burada tekrar tekrar bir daha yazıp yazıp durmaya kalkmayın yine...

Bu cür'etiniz yerine (dikkat edin cesaret değil, cür'et diyorum ikisi çok farklı şeyler çünkü) buyurun, cesaretiniz varsa -ben buna hazırım... Ve tekrar ediyorum, bu tamamen sadece sizin keyfiyetinize bağlı.

Yok, buna -hayır diyorsanız ve diyecekseniz eğer;

Kusura bakmayın ama resmen - tarafıma şu ana kadarki yazdıklarınızın hepsinin uydurma, karalama, haksızlığınızı bastırma ve art niyetlilikten ibaret saldırmalar ve burada boşu boşuna sayfa işgali olduğunu- da kabul etmiş olacaksınız Tugbass Hanım...

Buyurun şimdi, tercih sizin ...

Son düzenleme:
Back
X