burada daha fazla sizinla mülakasaya giripte ekmeginize yag sürmeyecegim bundan sonra siz benim muhattabım deilsiniz beni bilen biliyor sizlere iyi polemikler bende buradan bircok urun aldım hepsi kusursuzmuydu deildi tabiki ama agzımı acıpta burada tek bir kelime etmedim paramı eksik yatıranlar olsu cok cok yıpranmıs urun yollayanlar oldu dediği bedenden farklı beden yollayanlar oldu ürünlerim iyi sarılmadıgı için kırılan ürünlerim oldu ama ben bunları sorun etmedim sonuçta 2. el dedim karsımdaki insanı rencide etmemek için buraya giripte sayfa sayfa içimi kusmadım sadece sustum o kişiden birdaha alışverişimi kestim siz buraya girip beni kötülemeye calısabilirsiniz satıs yapamayım diye ama sunuda söyleyim rızkı veren allah siz ne yaparsanız yapın bir insanın rızkına manı olamazsınız
Kimsenin senin rızkına mani olmaya Calıstı yok ayrıca olay sadece suki myrules é yasattıklarını yasatma yeter ayrıca sen dedin bı ikinci el ne bekliyorsun kocana söylicem vs vs hepsini söyledin bı kaçıncı üste cıkısın bu kaçıncı suc bastırıyor olman ben sasıroyorum artık ya cevap verme yada hatalı olduğunu kabul et sen zeytinyağı gibisin hep üste cıkmaya Calısıyorsun yok öyle emek var hak var ama sen anlamak istemiyorsun neden kabul etmiyorsun neden hala sucunu bilmiyorsun kendini bi karşıdaki insanların yerine koy birazcık ya cok değil aynı seyler sana yapılsa napardım de azıcık saygın olsun ya insanlara azıcık ben ben den vazgec sen satıs yap herkes yapsın ama dürüst ol sadece bu demiyoruz ki biz tuğbass bir hata yaptı hatta bir değil ondan ürün almayın ama gerçekleri bilsin herkes sende kimseye bir daha myrules é yaptığını yapma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.