• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

SEN DE İSİM VERMEDİN YANILMIYORSAM

:KK70::KK70::KK70:
severim harbi insanları...
ben unutmuş olmalıyım kesin... iki konuya yetişmekten...

July-pembe aşığı gibi bir niki vardı... epey zaman oldu...

bir beyaz elbise ile kırmızı bershka mini etek almıştım ondan...
kirli bir poşetin içine kıyafetleri tıkıştırmıştı...:confused:

elbise dediği tunik çıktı zaten... eh az bir gideri vardı ama o fiyatın ürünü değildi...

bershka eteği hiç sormayın... dikişleri sökülmüş, yıkanmaktan rengi falan gitmiş ve aşırı yıpranmıştı...:KK57:
hepsini çöpe attım..
sayfasına yazdım... oda açtı ağzını yumdu gözünü...:KK11:
o zaman daha yeni üyeyim... ne yaptı etti, üste çıktı... :KK67:birde beni banlattı...:KK67:
bazen editörlerde, eski üyelere güvenip yenileri yakıyor maalesef...:KK63::KK12:

ve o zaman, böyle bir topik yoktu...:cool:

elbise dediği tunik çıktı zaten... eh az bir gideri vardı ama o fiyatın ürünü değildi...

bershka eteği hiç sormayın... dikişleri sökülmüş, yıkanmaktan rengi falan gitmiş ve aşırı yıpranmıştı...:KK57:
hepsini çöpe attım..
o zaman daha yeni üyeyim... ne yaptı etti, üste çıktı... :KK67:birde beni banlattı...:KK67:
bazen editörlerde, eski üyelere güvenip yenileri yakıyor maalesef...:KK63::KK12:

İşte bu yüzden isim vermekten çekiniyoruz.Üste çıkılıyor.
Kısaca arkadaş bana mesaj atmış gönderilen kutuma gelmiş nasıl olduysa
Telefonum arızalanmış artık.
Diğer arkadaşlar beni sağolsunlar çok doldurmuşlar ben de patlamış oldum bugün.
Üzücü.Neyse art niyetli olmayan arkadaşım sorunumu çözmeye oldukça istekli.

ARKADAŞLAR ŞİMDİ MESAJ GELMİŞ TELİM TAHMİN ETTİĞİM GİBİ ARIZALI.KESİNLİKLE ANLAYIŞLI KARŞILAMIŞ.SORUN ÇÖZÜLDÜ.BİRİKİM OLUNVCA İNSAN PATLIYO BİRDEN.

canım aslında sorun çözülmüş falan değil...:KK22:
senin açından iletişim sorunu ortadan kalkmış ama... ikinci el diye, sıkıntılı ürün göndermiş sonuçta sana...:KK63:
bu bir başkası da olabilirdi...
lütfen kimse, çöpe atılacak hale gelmiş şeyleri paraya çevirmeye çalışmasın... :KK63:ürünün kusuru varsa söyleyin... alan bilsin, kimsenin kimseye hakkı geçmesin... kul hakkı almayın...:KK43::KK43::KK43:

canım aslında sorun çözülmüş falan değil...:KK22:
senin açından iletişim sorunu ortadan kalkmış ama... ikinci el diye, sıkıntılı ürün göndermiş sonuçta sana...:KK63:
bu bir başkası da olabilirdi...
lütfen kimse, çöpe atılacak hale gelmiş şeyleri paraya çevirmeye çalışmasın... :KK63:ürünün kusuru varsa söyleyin... alan bilsin, kimsenin kimseye hakkı geçmesin... kul hakkı almayın...:KK43::KK43::KK43:
şunu söylemeliyim en azından fiyatları uygun tutmuş..diğerleri gibi geçirmemiş:KK76:
Ben şimdi 2.kez gerildim.Hem paketi görünce,hem olayı buraya dökünce.
Çok ama çok sarsıcı.Satış yapmıcam diye açıklama yapmıştım ama
şimdi alış için de yorgun olduğumu hissediyorum

İşte bu yüzden isim vermekten çekiniyoruz.Üste çıkılıyor.
Kısaca arkadaş bana mesaj atmış gönderilen kutuma gelmiş nasıl olduysa
Telefonum arızalanmış artık.
Diğer arkadaşlar beni sağolsunlar çok doldurmuşlar ben de patlamış oldum bugün.
Üzücü.Neyse art niyetli olmayan arkadaşım sorunumu çözmeye oldukça istekli.

eh, üzüldün yıprandın...:KK12:
boşuna kargo ücreti ödedin..:KK12:
o ürüne ihtiyacın vardı... işin yarım kaldı..:KK12:
bunların hepsi zarar...:KK56:
yazık değil mi, iyi niyetli alıcılara..:KK67:

şunu söylemeliyim en azından fiyatları uygun tutmuş..diğerleri gibi geçirmemiş:KK76:
Ben şimdi 2.kez gerildim.Hem paketi görünce,hem olayı buraya dökünce.
Çok ama çok sarsıcı.Satış yapmıcam diye açıklama yapmıştım ama
şimdi alış için de yorgun olduğumu hissediyorum

canım, ben gönül rahatlığı ile satış yapıyorum... herşeyim tertemiz ve yeni...:KK73:
alıştada burdaki yazıları takip ediyorum ama isim verilmemesi bizi riske atıyor...:KK22:

hepsini çöpe attım..

Bahsettiğin kişi çöpe atacağı kıyafeti kıyamamış atmaya satmak adına koymuş siteye sorunsuz kesinlikle dedi bende kendim gibi bir kiş zannettim alayım dedim. gönderdiği üründe cok sorun olduğunu özel mesajına yazdım sana gösterdiği tavırı banada gösterdi yani üste çıktı bende uğraşmadım. Allah biliyor gönderdiği ürünü öbür dünyada hesabı sorulacak elbette hiç kafaya takmayın o bu şekilde terbiyesizlik yapan kişinin karaktersizliğini gösterir. Bu gibi insanların yaptıkları yazık karşındaki insanı aptal yerine koymaktan başka birşey değil. Bu topikte eskiden daha güzel alışverişler olurdu artık bir kaç kötü niyetli insanların yüzünden insanlar korkuyorlar sorunlu çöpe atılacak kadar kötü ürün gönderenler mağdur ettikleri insanı üzdükleri yetmiyormuş gibi birde üstte çıkıyorlar ... Allah iyi niyetli insanlar çıkarsın karşımıza......

o kadar ürün koydum. hiç geri dönen çıkmadı. ürünlerimin hepsi çok çok temiz, yıpranmamış. çok ucuz fiyat verenlerin ürünlerine bakıyorum giyilmeyecek durumda. tabi tercih meselesi ama. yeni üyelere de bizim gibi iyi niyetli satıcılara da arada yer açılmalı diye düşünüyorum. başka sitelerde satış yapıyorum hiç sorunla karşılaşmadım mesela ama alıcının kadın kılığında erkek çıkmasını istemediğim için burdayım.

o kadar ürün koydum. hiç geri dönen çıkmadı. ürünlerimin hepsi çok çok temiz, yıpranmamış. çok ucuz fiyat verenlerin ürünlerine bakıyorum giyilmeyecek durumda. tabi tercih meselesi ama. yeni üyelere de bizim gibi iyi niyetli satıcılara da arada yer açılmalı diye düşünüyorum. başka sitelerde satış yapıyorum hiç sorunla karşılaşmadım mesela ama alıcının kadın kılığında erkek çıkmasını istemediğim için burdayım.

Selam canım..Şimdi şöyle söyleyeyim.Ben aylardır bu topikteyim.Sattığım ürünler oldu,aldığım ürünler oldu,takaslarım oldu.Öncelikle bu topik diğer siteler gibi TİCARİ alış veriş yapılan bir yer değil..Burdaki amaç ; dolabında duran 1 yada 2 kez giyip gözden çıkardığın ürünleri değerlerine bakmaksızın değerlendirebilceğin bir yer...
Şimdi senin topiğine baktım.. bir botta 100 tl demişsin..Yanlış anlama lütfen..Tamam markalı ürün..Hotic markası..Ben indirim zamanlarında orda bu fiyatın altına bu tarz ürünler aldığımı bilirim..Hepsini geçtim..Görmediğim ,ayağıma olup olmama durumu az da olsa olan yada giydiğimde duruşunu beğenmeyeceğim ve hepsinden öte 2.ci el bir bota 100 tl vermek kusura bakma ama çok saçma bana göre..Giderim Hotiç'e 100 değil 200 veririm üstüne taksit seçeneği alırım ve bilirim ki ürün sıfırdır ve bilirim ki aldım içime sinmedi 1 ay süre ile geri götürür parasına kadar iade aedebileceğim...Hepsini geçtim ayakkabıda ilerde 1 problem yaşadığımda faturası ile gider her türlü yardımı alırım..Şimdi durum böyle iken 100 tl mantıklı mı sence?

Selam canım..Şimdi şöyle söyleyeyim.Ben aylardır bu topikteyim.Sattığım ürünler oldu,aldığım ürünler oldu,takaslarım oldu.Öncelikle bu topik diğer siteler gibi TİCARİ alış veriş yapılan bir yer değil..Burdaki amaç ; dolabında duran 1 yada 2 kez giyip gözden çıkardığın ürünleri değerlerine bakmaksızın değerlendirebilceğin bir yer...
Şimdi senin topiğine baktım.. bir botta 100 tl demişsin..Yanlış anlama lütfen..Tamam markalı ürün..Hotic markası..Ben indirim zamanlarında orda bu fiyatın altına bu tarz ürünler aldığımı bilirim..Hepsini geçtim..Görmediğim ,ayağıma olup olmama durumu az da olsa olan yada giydiğimde duruşunu beğenmeyeceğim ve hepsinden öte 2.ci el bir bota 100 tl vermek kusura bakma ama çok saçma bana göre..Giderim Hotiç'e 100 değil 200 veririm üstüne taksit seçeneği alırım ve bilirim ki ürün sıfırdır ve bilirim ki aldım içime sinmedi 1 ay süre ile geri götürür parasına kadar iade aedebileceğim...Hepsini geçtim ayakkabıda ilerde 1 problem yaşadığımda faturası ile gider her türlü yardımı alırım..Şimdi durum böyle iken 100 tl mantıklı mı sence?

haklısınız.

Ya canlarını biride bana yardim etsin nolur bende bundan sikayetciyim yeni komu acmayi bilmiyorum eskiden acabiliyordum konu yenilenince konu acamaz oldum soyleyin bi yardim edin lütfen

Evet cnm jasmin ck dgru knsms hepmz burda ya ihtycmizi almak icin ya bazi kiyafetlerden sklip degstrmek icin vs grioruz ama 100 tl pahali ben burda bi gomlegmi sattim etiketi uzerinde hala duruyordu 140 tl almstm birkere gymeden 40 tl ddm fiyatina snra bign % 50 indirim yapip 20 tl verdim bnun gbi auansa hala sayfamda 400 tl aldim ceket var 40 tl satyrm gylmedi ble yani ilk bslarda hemen satcksn die bisi yk ama braz fyatlarda dsk olman lazm ki cnku burda kmse uzerine olup olmucagni blemedi gozunu karartarak alio sahsen ben birsuru kiyafet aldm okdr para verdim biri bile olmadi esim artk alicam dedimde aldirmio :) olmuo begenmysn almicksn dio ;)

Ya canlarını biride bana yardim etsin nolur bende bundan sikayetciyim yeni komu acmayi bilmiyorum eskiden acabiliyordum konu yenilenince konu acamaz oldum soyleyin bi yardim edin lütfen

Sana da 1 cevap vereyim ;)
ilk sayfada üstte PORTAL)fORUMLAR)ORTAYA KARIŞIK:)ALIYORUM-SATIYORUM:) Yazan yerin hemem tam hizasına bak..Orda yeni konu aç var ;)

soru sormak ıcın bıle olsa edıtorlerle gorusememekten sıkayetcıyım.aynı urunu defalarca yayınlayan aynı saat ıcınde uyelere bırsey oldugu yok ben guncelleyıp urun koyuyorum yasak dıye mesaj atılıyor nevreste hn tarafından..pekı madem sıldınız br sebeb bulup o halde sunu da bılelım benım yazdıgım konular kapandı mı gorunmezmı oldular sılındı mı?yoksa baska bır yere mı tasındı?ben aktıf mıyım suanda onu bıle bılmıyorum..Benım yazdıklarımı yıne edıtorler alıp gereklı yere tasıdık sızı dıye yazıyorlar bırkac saat sonra yasak dıyorlar.
ya ben bu ısı anlamadım tamamen ne var ne yok sılmek ıstıyorum

soru sormak ıcın bıle olsa edıtorlerle gorusememekten sıkayetcıyım.aynı urunu defalarca yayınlayan aynı saat ıcınde uyelere bırsey oldugu yok ben guncelleyıp urun koyuyorum yasak dıye mesaj atılıyor nevreste hn tarafından..pekı madem sıldınız br sebeb bulup o halde sunu da bılelım benım yazdıgım konular kapandı mı gorunmezmı oldular sılındı mı?yoksa baska bır yere mı tasındı?ben aktıf mıyım suanda onu bıle bılmıyorum..Benım yazdıklarımı yıne edıtorler alıp gereklı yere tasıdık sızı dıye yazıyorlar bırkac saat sonra yasak dıyorlar.
Sayfanın sağ üst köşesinde kullanıcı adınızın oldugu yere geldiğinizde bir menü açılıyor, onun alt kısmında açtıgım konular yazıyor, oraya tıklatıp açtıgınız konuları görebilirsiniz, umarım sorununuz çözülür

Merhaba
Siz aynı konuyu farklı bölümlere açmışsınız..
Diğer bölümün editörü tekrar konunuzu bölüme taşıyınca tekrar oluşmuş.Bit pazarının belirli kuralları var.3 konudan fazla veya tekrar aynı ürünlerle konu açmak yasaktır.Ben konularınızı kapatırken size açıklamayı yapıyorum..
Bu durumda tekrar tekrar konuyu açarak diğer üyelerin hakkını işgal edip haksız siz mi yönetim olarak biz mi oluyoruz?

Bit pazarı bölüm kurallarını okuyunuz..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...azarı-bölüm-kuralları-lütfen-okuyunuz.670466/
3 konudan fazla satıyorum konu açmak yasaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s-marka-38-beden-gece-elbisesi-elbıse.746702/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ıncılı-bluz-ve-kahverengi-tayt-koton.750837/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...z-tayt-ceket-canta-ve-abiyeler-gÜncel.752700/

Buyrun kurallarımız ve sizin açık konularınız..

Ayrıca özelden bana ulaşmak isteyen herkesin mesajına cevap veriyorum.Bunu bit pazarı sakinleri biliyorlar.

Back