burada daha fazla sizinla mülakasaya giripte ekmeginize yag sürmeyecegim bundan sonra siz benim muhattabım deilsiniz beni bilen biliyor sizlere iyi polemiklerbende buradan bircok urun aldım hepsi kusursuzmuydu deildi tabiki ama agzımı acıpta burada tek bir kelime etmedim paramı eksik yatıranlar olsu cok cok yıpranmıs urun yollayanlar oldu dediği bedenden farklı beden yollayanlar oldu ürünlerim iyi sarılmadıgı için kırılan ürünlerim oldu ama ben bunları sorun etmedim sonuçta 2. el dedim karsımdaki insanı rencide etmemek için buraya giripte sayfa sayfa içimi kusmadım sadece sustum o kişiden birdaha alışverişimi kestim siz buraya girip beni kötülemeye calısabilirsiniz satıs yapamayım diye ama sunuda söyleyim rızkı veren allah siz ne yaparsanız yapın bir insanın rızkına manı olamazsınız
tabi canimmmmmmm bu siteyi ve bu topiği en aktif kullanan sensin ve olayları büyütmeyi okadar iyi beceriyorsunki bu topiğide sen karıstırıyorsun entrika senin hobin olmuş ben tamam dedikce olayları büyütüyorsun konu kapanıp gidiyor tekrar gündeme getiriyorsun insanları kıskırtmayı çok seviyorsun kurtuldum myrules belasından diyorum pat diye yine bir msjla karsılasıyorum pisikolojik sorunların var galiba yeter artık şu olmayan beynini resetle ar damarı catlamış nedemek ya nekadar agzı bozuk bir insansın sen SU HAYATTA SENİNGİBİ BİR VAKAYA RASTLAMADIM BEN seninle yaptıgım takasa lanet olsun bir insan bukadar kötü kalpli olamaz yeter artık agzını topla buradaki insanlara karsı kendini daha fazla küçültme
MYRULES Mİ AMAN ARKADASLAR BU BELAYA DİKKAT EDİN SONRA BENİMGİBİ SİNİRLERİNİZ BOZULABİLİR
Maşallah sen insanların sabrını dene sonra ağzı bozuk de ama demeden önce yazdığın mesajı tane tane oku tüm bu lafları sana iade ediyorum ve sunu bilki burda reset atılması gereken bir beyin varsa oda seninki hatta reset le olmaz bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT maydonoz olma sen bu ikimizin arasında 3. laf düşmez
Kimsenin senin rızkına mani olmaya Calıstı yok ayrıca olay sadece suki myrules é yasattıklarını yasatma yeter ayrıca sen dedin bı ikinci el ne bekliyorsun kocana söylicem vs vs hepsini söyledin bı kaçıncı üste cıkısın bu kaçıncı suc bastırıyor olman ben sasıroyorum artık ya cevap verme yada hatalı olduğunu kabul et sen zeytinyağı gibisin hep üste cıkmaya Calısıyorsun yok öyle emek var hak var ama sen anlamak istemiyorsun neden kabul etmiyorsun neden hala sucunu bilmiyorsun kendini bi karşıdaki insanların yerine koy birazcık ya cok değil aynı seyler sana yapılsa napardım de azıcık saygın olsun ya insanlara azıcık ben ben den vazgec sen satıs yap herkes yapsın ama dürüst ol sadece bu demiyoruz ki biz tuğbass bir hata yaptı hatta bir değil ondan ürün almayın ama gerçekleri bilsin herkes sende kimseye bir daha myrules é yaptığını yapma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
offffffffffffffffff offffffffffffffffffffDoktormu oldun simdide evet canim seni tanidigimdan beri psikolojim bozuldu.Aktif kullanip kullanp kullanmayacagimi sanami sorcaktim aktif olan sensinki dayanamayip ikinci uyelik ile geldin.Ayrica sen neye tamam dedinki bana burada akilli kadin numarasi yapma.Sen o kucucuk ergen beyninle konusup durma ikile hadi bakalm.Seni en iyi ben tanirim bos laflarini kendine sakla dengesiz.Senin iftiralarin beni kuculmez yuceltir oyuzden senin gibi basit insanlarla ugrasmam ben allahtan baskasinada hesap vermem rezil oldun ya cok koydu dimi sana ah kiyamam
Senin laflarin yaninda benimkiler cok basit kalir tugba unuttun sanirim
tabi canimmmmmmm bu siteyi ve bu topiği en aktif kullanan sensin ve olayları büyütmeyi okadar iyi beceriyorsunki bu topiğide sen karıstırıyorsun entrika senin hobin olmuş ben tamam dedikce olayları büyütüyorsun konu kapanıp gidiyor tekrar gündeme getiriyorsun insanları kıskırtmayı çok seviyorsun kurtuldum myrules belasından diyorum pat diye yine bir msjla karsılasıyorum pisikolojik sorunların var galiba yeter artık şu olmayan beynini resetle ar damarı catlamış nedemek ya nekadar agzı bozuk bir insansın sen SU HAYATTA SENİNGİBİ BİR VAKAYA RASTLAMADIM BEN seninle yaptıgım takasa lanet olsun bir insan bukadar kötü kalpli olamaz yeter artık agzını topla buradaki insanlara karsı kendini daha fazla küçültme
MYRULES Mİ AMAN ARKADASLAR BU BELAYA DİKKAT EDİN SONRA BENİMGİBİ SİNİRLERİNİZ BOZULABİLİR
ya arkadaşlar insanlar neden burayı zevk için kullanıyor yasadıgımız olayı kapattık 1 actı 2 actı bu 3. bana laf sokmaları allah rızası için bana akıl verin ben napayım bu kadını nasıl susturayım durup durup gundeme getirilmezki ne yapmaya calısıyor ben anlamıyorum lütfen biri bana akıl versin yoksa ben aklımdan olacagım
Tuğba hanım şu yukarıdaki mesajınızda yazdıklarınıza bakar mısınız ?
Çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar. Demek ki sattığınız ürünlerin bir kısmında gerçekten sorun vardı ki bu insanlar bu olayı buralara kadar taşımak zorunda kaldılar.
Myrules ablamı reel de de tanıyorum çok iyi insandır, ama sırf tanıdığım için savunmuyorum onu, candann adlı üyeyi hiç tanımam ama yazdıkları o kadar içten geldi ki. Demek ki sizin ürünlerinizde gercekten sorun var. Akşam topiği takipteydim, aranızda gecen özel mesajlarıda kısa süreliğine de olsa paylaşmıştı candann adlı kullanıcı, hepsini okudum, o bayana yazdıklarınız da cok cirkin, burada myrules'e yazdıklarınız da cok cirkin. Herkes kendini haklı görmeye çalışır ama bunun elle tutulur yanı kalmamış. Candann adlı arkadaştan özrünü dileyin parasını iade edin değr mi burada bu kadar sinir bozmaya? Myrules arkadaşım da sen bu şekil ergen gibi konuşmasan cevap vermez, sen de evli barklı insansın o da , çocuk gibi ne biçim laflar kullanmışsın. Beynine reset at falan.. Hiç yakışmıyor belli bir yaştaki bayana. Ben dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla seni haksız buldum, candann adlı arkadaşta myrules de uzun uzun anlatmışlar mağduriyetlerini. Buna son vermek senin elinde. Biraz daha üsluplu konuşsan , üzerine düşeni yapsan olayın tatlıya bağlanacağını, en azından unutulacağını düşünüyorum.Hala kendini savunma derdindesin, erdemlice özür dilesen veya para iadesi mi yapıyorsun ne yapıcaksan yapmalısın. Bir hanımefendiye yakışan budur. Lütfen bana da saldırırcasına cevap verme çünkü gercekten seni de düşünerek yazdım bu yorumu.
ben saldırmıyorum myrulesin arkadasısın belli ama neden tek benim yazdıklarımı görüyorsun ben onunkadar bile agzımı bozmadım sanki o hiçbirsey dememiş sanki bir ben burada böyle agzımı bozuyorum lütfen taraf tutma oda cok seviyesizce cümleler kullandı ben zaten myrulesle sorunumu en bastan halletmiştim olayları ballandıran o o kapatırsa bende kapatırım candana gelince ona diyecek hiçbirsey bulamıyorum o kendi cümlelerinin içinde kaybolsun onu takmıyorum bile ne demiş ne yazmış cünkü ben demiştim süpürgeyi 1 bucuk ay kadar kullandım nevresimide misafirlere kullandım 3 4 kere yıkanmıştır dedim hepsine tamam dedi ve aldı ve banada ben kullanacagım süpürgeyi felan dedi kendisinin yokmus felan sonrada buraya gelmiş ben yardım için almıştım felan diyor benim urunlerim ona yollarken gercekten aynı anlattıgım gibiydi kabul etti ve aldı ama demekki beni tam dinlememiş ve anlamamıs biz onunla telefonda 2 saate yakın konuştuk ama o urun hakkında soru soracagına kendi bitkisel ürünlerini tanıttı bana satmak için oyuzden o ne yapıyorsa yapsın myrulese gelince ben yine söylüyorum o pantolonun lekesini görmemişim ayakkabılarda yıpranmıştı oyuzden 3 tanesini 10 tl ye veriyordum hatta ihtiyacı olanın işini görsün diye yazmıştım tisortlara gelince sünmüş diyor ama onların modeli öyleydi alta dogru genişliyor inan bana bana göre güzellerdi tabi güzellik görecelidir o begenmemiş olabilir ok ama neyapabilirim egerki kendisi devam ettirmek istiyorsa ok uzatsın bende devam ederim ama taam kapatalım bi yanlış anlasılma oldu diye karsılıklı birbirimize yaptıgımız kötü cümlelerden sonra özür dileyelim birbirimizden derse onada kabul cünkü ben üstüne basa basa diyorum ben hiçbirseyi bilerek yapmadım hatta sen beni görmüştün allah askına öyle birine benziyormuyum ilk defa böyle seyler yasıyorum bende
offffffffffffffffff offffffffffffffffffffallah seni bildiği gibi yapsın
ya arkadaşlar insanlar neden burayı zevk için kullanıyor yasadıgımız olayı kapattık 1 actı 2 actı bu 3. bana laf sokmaları allah rızası için bana akıl verin ben napayım bu kadını nasıl susturayım durup durup gundeme getirilmezki ne yapmaya calısıyor ben anlamıyorum lütfen biri bana akıl versin yoksa ben aklımdan olacagım
ayrıca merak etme benim kimseye birsey yaptıgım yok bu ne ya çetemisiniz nesiniz siz anlamadım elini veren kolunu kaptırıyor
gercekten seni anlayamıyorum bence bir doktora görünmelisin demek dünyada seningibi insanlarıda tanımak varmısSenn gercekten delisin ya iftoralarini kendine sakla yalan yalnis yok aglamism yatakta sana yazmisim vs kendine gel valla seni cok fena yapicam sabrimi tukettin artik yuh be senn kadar karaktersiz yalanci kimseyi gormedim
Ayrica arkadas vs yandas birak bu isleri herkes senn tum msjlarini ve urunlerini gordu bu insanlar benm suan haksiz yere bu hakaretleri yediklerimi bildikleri icin yaziyor
Ancak senn gibi kucuk beyinler cete vs der haddini bil haddini kimsenn karakterine laf edemezssin yettin be artik sen varya acayip bir kadinsin kiskirtmayi cok seviyorsun amacnds burada beni rezil etmeye ugrasmak ama basaramiycaksin gitmisttin sen neden geldin heycaninnmi bitti eglencemi ariyorsun sen kendine egonu tatmin burada etme git isine hey allahim ne yapisik birseysin sen be
ben saldırmıyorum myrulesin arkadasısın belli ama neden tek benim yazdıklarımı görüyorsun ben onunkadar bile agzımı bozmadım sanki o hiçbirsey dememiş sanki bir ben burada böyle agzımı bozuyorum lütfen taraf tutma oda cok seviyesizce cümleler kullandı ben zaten myrulesle sorunumu en bastan halletmiştim olayları ballandıran o o kapatırsa bende kapatırım candana gelince ona diyecek hiçbirsey bulamıyorum o kendi cümlelerinin içinde kaybolsun onu takmıyorum bile ne demiş ne yazmış cünkü ben demiştim süpürgeyi 1 bucuk ay kadar kullandım nevresimide misafirlere kullandım 3 4 kere yıkanmıştır dedim hepsine tamam dedi ve aldı ve banada ben kullanacagım süpürgeyi felan dedi kendisinin yokmus felan sonrada buraya gelmiş ben yardım için almıştım felan diyor benim urunlerim ona yollarken gercekten aynı anlattıgım gibiydi kabul etti ve aldı ama demekki beni tam dinlememiş ve anlamamıs biz onunla telefonda 2 saate yakın konuştuk ama o urun hakkında soru soracagına kendi bitkisel ürünlerini tanıttı bana satmak için oyuzden o ne yapıyorsa yapsın myrulese gelince ben yine söylüyorum o pantolonun lekesini görmemişim ayakkabılarda yıpranmıştı oyuzden 3 tanesini 10 tl ye veriyordum hatta ihtiyacı olanın işini görsün diye yazmıştım tisortlara gelince sünmüş diyor ama onların modeli öyleydi alta dogru genişliyor inan bana bana göre güzellerdi tabi güzellik görecelidir o begenmemiş olabilir ok ama neyapabilirim egerki kendisi devam ettirmek istiyorsa ok uzatsın bende devam ederim ama taam kapatalım bi yanlış anlasılma oldu diye karsılıklı birbirimize yaptıgımız kötü cümlelerden sonra özür dileyelim birbirimizden derse onada kabul cünkü ben üstüne basa basa diyorum ben hiçbirseyi bilerek yapmadım hatta sen beni görmüştün allah askına öyle birine benziyormuyum ilk defa böyle seyler yasıyorum bende
bak tugba hala ve hala hakliymis gibi uste cikiyorsun arkadas yuh be
yirtik ayakkabi
sunmusu gec bildigin salca lekeli tisortler kokmasi ayri cabasi
kalemle cizilmis pantolon vs
ya ben bunlarda degilm sen hala o akilcignla dusunemiyorsun ben bastan beri senn beni kiskirrtann sozlerin varya onlardayim ve yalanlarin bu haddeye getrdi
hala tehtit etmedim diyorsun ya bu beni cildrtiyor la havle vela kuvveten ya kandil gecesi isimi gucumi birakmis senn gibi biriyle ugrasiyorm arkadas ya git bi ya isine gucune birde hakaret etmedim.diosun ekran gorutuleri ekleyim sen yazdigini okumuyrsun sanirm
ha birde en komigi ne biliyormusun ozel msjda bana hahaha ikinci elden ne bekliyorsun deyip suanda gormedim demen
sen varya acayip katakulleci bisiysin allah senin gibisinden korusun valla
ha birde sey vardi okadr msj atip ay canm kusura bakma kucuk kardesim benden habersiz yazmis sizi sayiylami dagitiyorlar arkdas sen mutsuz filanmisin ya allahin askina git
burada daha fazla sizinla mülakasaya giripte ekmeginize yag sürmeyecegim bundan sonra siz benim muhattabım deilsiniz beni bilen biliyor sizlere iyi polemiklerbende buradan bircok urun aldım hepsi kusursuzmuydu deildi tabiki ama agzımı acıpta burada tek bir kelime etmedim paramı eksik yatıranlar olsu cok cok yıpranmıs urun yollayanlar oldu dediği bedenden farklı beden yollayanlar oldu ürünlerim iyi sarılmadıgı için kırılan ürünlerim oldu ama ben bunları sorun etmedim sonuçta 2. el dedim karsımdaki insanı rencide etmemek için buraya giripte sayfa sayfa içimi kusmadım sadece sustum o kişiden birdaha alışverişimi kestim siz buraya girip beni kötülemeye calısabilirsiniz satıs yapamayım diye ama sunuda söyleyim rızkı veren allah siz ne yaparsanız yapın bir insanın rızkına manı olamazsınız
canım gerçekten çok güzel bir tespit yapmışın ben burada 50 den fazla urun sattım 2 kişi cıkmış beni karalıyorkı ürülerim satılmasın diye ama nafile ben yine diyorum rızkı veren allahtır bosuna ugrasmasınlar
tabiki genel oldugunu anladım ben sizi anlıyorum bende bircok urun aldım bircogu sorunluydu ama buraya giripte kımseyi rencide etmek istemedim sadece bana saldırdılar ben kendimi savunma mecburiyetinde kaldım yoksa ben asla bu sitede sunu aldım söyle cıktı su söyleyi diye birseyler yazmadım su anda dahada bana neler yazıyorlar ar damarı catlamış felan diye bir insana bu söylenirmi ya bu nasıl usluptur bu nasıl bır cumledir pes diyorum gercekten
bu arkadas benden urun almak için aradı bende ürünlerimi aynen anlattıgım gibi yolladım hiç bir ürünümde bir yalan söylemedim ve bu arkadas yardım amaclıydı diye burada yazmıs kı bana telefonda ben kullanacagım demişti siz buradaki insanları duygu yuklu sözlerle kandıramazsınız ve bana birsey demeden direk buraya yazıyorsunuz beni anlayıp dinlemeden bu işler böyle olmaz canım benim önce bana bildirseydiniz bende gerekeni yapmaya calısırdım sizinle ugrasmayacagım ben burada 50 ye yakın urun sattım 2 3 kişi dısında bir sorunda yasamadım ben sorunlu biri olsam diğer arkadaslarlada yasardım siz kendinize aldınız ürünleri ve kendi grurunuza 2. el aldım kullanmak için diyemediğiniz için yardım amaclı diye konusuyorsunuz süpürgem yoktu bu iyi olur onu kesin kendime almak istiyorum felan demiştiniz buradada farklı konusuyorsunuz sizi allaha havale ediyorum ve sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum .
evet bircok ürün sattım benim yuzum ak canım perde olayına gelince gökce25mi ne o arkadas bana buradan tesekkür mesajı yolluyor perdeni cok begendim cok güzeldi diye odama tam oldu diyor simdide buraya gecmiş begenmedim diyor ne 2 yüzlülüktür bu ya gökcecigim sen burada kendi yaptıklarınımı bastırıyorsun myrules arkadas sende polemigi cok seviyorsun belli bu topikten cıkmıyorsun bir baktım herseye yorum yapmısın olaylar kadını olmusun resmen bukadar ugrasma canım birgün gelir sende burada cok büyük sorunlar yasarsın en nefret ettiğim tartısmalara girdiğime inanamıyorum canndann sana gelince canım sen kendinide ne yapmaya calıstıgınıda cok iyi biliyorsun sana diyecek birsey bulamıyorum gercekten ama ben senin niyetini anlıyorum galiba yavas yavas sen beni aradın ürünlerimi almak için sen ürünümden cok kendi sattıgın bitkisel ürünlerini tanıttın 1 bucuk saat seni dinledim ben senin amacın benden ürün almak deil kendi ürünlerini tanıtmakmış kargonu yolladım vicdan hanım diyorum kargonuzu almamısınız sonrada kargoyu almadımda tekrardan geldimi diye soruyorsunuz ben sizin için arıyorum kargoyu 1 ay ptt de tutacaklarını söylüyorlar sizin amacınız bence acık konusmak gerekirse kargoyu almayıp bana geri gelmesini saglamaktı bu cok haince bir pilan ürünleri ben kullanacagım diyorsunuz sonrada burada yardım içindi diyorsunuz bu yalan degilde nedir beni okadar ugrastırdınız cocugumla koca koliyle ptt lerde bekledim ürünlerimde aynen size anlattıgım gibi olmasına ragmen kullanılmıs dememe ragmen ne bekliyordunuz ama siz beni deil kendi sattıgınız ürünlee odaklanmıs onları anlatıyordunuz bana bundan sonra kendinizi anlatmaya deil baskalarınıda dinlemeye özen gösterin lütfen 4 kere felan anca kullanıldı nevresim dedim gercektende dogru resme dikkat etmeden almısınız sonrada yok yastıga gecirilmis yok kenarları tülmüs diyorsunuz ozaman sizde beni iyi dinleyip ürünlerime dikkatli baksaydiniz o sizin sorununuz bu sitede daha fazla durupta cazgırlık yapamam ne haliniz varsa görün sizin haince planlarınıza akıl sır erdiremem cünkü siz hele myrules senin içinden hiç cıkamam bende sana yetecek laf yok vallahi oyuzden ben birdaha bu siteye girmemek üzere cıkıyorum sizede iyi laf kalabalıkları ve sunuda söyleyim bircok ürün aldım ben buradan benim aldıklarımında cok kusurları vardı ama agzıma alıpta dillendirmedim ama neyaptım o
kişiden birdaha alısveriş yapmadım artık bana elvede evimde okadar cok ıvır zıvırım vardıkı hepsini
sattım satacak birseyimde kalmamıstı zaten zaten 1 ay öncesinden felan nevresteye kapattırmıstım
konularımı kapatın herseyimi sattım demiştim yani bukadar ürün satıyorum hani sikayet sizden baska yok olmazki olamazda zaten herkese byyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?