• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

insanlar kullanıp kullanıp eskittiği şeyleri koymamalılar sırf marka olduğu için. sonuçta o eşyayı sen o şekilde kullanmak istemezsen kimse para verip de kullanmak istemez. ben çok pişman oldum son alışverişimden. ama hata benim incelemeden mal almanın sonucu bu.

bu siteden pek çok arkadaştan alışveriş yaptım. Hepsinden de memnun kaldım son alışverişim hariç... Bir tane kötü alışveriş deneyimi bile insanı soğutmaya yetiyor ne yazık ki...:KK43:

millet kötü malı, kolayca nasıl satıyor anlamıyorum.... :KK22:

ben 1 kez giyilmiş ürünleri beğendiremedim kimseye...:KK70:

insanlar kullanıp kullanıp eskittiği şeyleri koymamalılar sırf marka olduğu için. sonuçta o eşyayı sen o şekilde kullanmak istemezsen kimse para verip de kullanmak istemez. ben çok pişman oldum son alışverişimden. ama hata benim incelemeden mal almanın sonucu bu.

canım, kimden aldığını yazmalısın.... başka mağdurlarda olmasın değil mi?
bu topik bunun için var...:KK56:

millet kötü malı, kolayca nasıl satıyor anlamıyorum.... :KK22:

ben 1 kez giyilmiş ürünleri beğendiremedim kimseye...:KK70:

bence de kimden aldıysanız ürünleri yazmanızda fayda var herkes öğrenmiş olur.kimsede zan altında kalmaz.

canım, kimden aldığını yazmalısın.... başka mağdurlarda olmasın değil mi?
bu topik bunun için var...:KK56:

canım haklısın ama ben arkadaşla görüştüm ve iade edeceğim gerçi olan kargo parama olacak ama çıkacak param varmış diyorum artık. giden benden olsun varsın . 5 tl kargo ücreti için ben o eşyayı kullanmak istemiyorum. Burada satış yapan arkadaşlardan rica ediyorum elinizdeki mal tabiki ikinci el, ama temiz diye satıyorsanız lütfen eski yırtık ürün göndermeyin. ya da açık açık kusurlarını söyleyin.kimse bu yüzden para ödemek zorunda kalmasın. Benim de çok kıyafetim, ayakkabım, çantam var ama ben kendimden daha çok karşı tarafın memnuniyetini düşündüğüm için satışa çıkarmıyorum. Dediğim gibi zararlı çıkan taraf ben olayım yeter ki kul hakkına girmeyeyim.

bence de kimden aldıysanız ürünleri yazmanızda fayda var herkes öğrenmiş olur.kimsede zan altında kalmaz.

yok kimse zan altında kalmasın. bundan sonra o arkadaşın öyle bişey yapacağını sanmıyorum. benim için de kötü bi tecrübe oldu. Benim içim rahat çünkü hatam yok. ben sorunsuz diye aldım. napalım 3 kuruş için kimseyi zor durumda bırakmayayım. dediğim gibi ben kul hakkından korkarım.

canım haklısın ama ben arkadaşla görüştüm ve iade edeceğim gerçi olan kargo parama olacak ama çıkacak param varmış diyorum artık. giden benden olsun varsın . 5 tl kargo ücreti için ben o eşyayı kullanmak istemiyorum. Burada satış yapan arkadaşlardan rica ediyorum elinizdeki mal tabiki ikinci el, ama temiz diye satıyorsanız lütfen eski yırtık ürün göndermeyin. ya da açık açık kusurlarını söyleyin.kimse bu yüzden para ödemek zorunda kalmasın. Benim de çok kıyafetim, ayakkabım, çantam var ama ben kendimden daha çok karşı tarafın memnuniyetini düşündüğüm için satışa çıkarmıyorum. Dediğim gibi zararlı çıkan taraf ben olayım yeter ki kul hakkına girmeyeyim.

bende benzer bir olay yaşadım canım, sen yine şanslısın iade almaya yanaşmış... benim aldığım kişi ; ürünlerime laf edemezsin diye kendini parçalamıştı... bende sadakam olsun dedim... hepsini çöpe attım...

yinede aldığın kişinin ismini yazsan iyi olurdu bizim için.....

yok kimse zan altında kalmasın. bundan sonra o arkadaşın öyle bişey yapacağını sanmıyorum. benim için de kötü bi tecrübe oldu. Benim içim rahat çünkü hatam yok. ben sorunsuz diye aldım. napalım 3 kuruş için kimseyi zor durumda bırakmayayım. dediğim gibi ben kul hakkından korkarım.
Benimde başıma geldi canm ama ben aldığım kişiye yazmadım bile herkes bilmiyormu sanki kendi malını gelen kıyafetleri çöpe atmaya bile utandım giyilmekden laçkası çıkmış bluzların kolunda yırtık falan vardı.. Torbaya doldurdum gece çıkardım dışarı kimse yokkeno_O burdan çok alışverişim oldu ama hepsi tertemiz yepyeni mis gibiydi bazıları malesef yıllarca giyip laçkasını çıkarıp satıyor 2. el alıyorsakda çöp alacak değiliz yaEn Büyük KK

Benimde başıma geldi canm ama ben aldığım kişiye yazmadım bile herkes bilmiyormu sanki kendi malını gelen kıyafetleri çöpe atmaya bile utandım giyilmekden laçkası çıkmış bluzların kolunda yırtık falan vardı.. Torbaya doldurdum gece çıkardım dışarı kimse yokkeno_O burdan çok alışverişim oldu ama hepsi tertemiz yepyeni mis gibiydi bazıları malesef yıllarca giyip laçkasını çıkarıp satıyor 2. el alıyorsakda çöp alacak değiliz yaEn Büyük KK

aynen öyle canım...

Hayırlı uğurlu olsun şimdden topiğimizde inşallah sorun yaşayan olmaz ve burası unutulur gider hiç yazarı olmaz bomboş bir.Topic olur dileğim budur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
YETERRRRRRRRRRRRRR ARTIK BIKTIM YA BU NEDİR,İNSANLARIN MORALİ NASIL BU KADAR SIFIRA İNDİRİLİR,HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATMAK ÇOK MU ZEVK VERİCİ.VALLA TELDEN MESAJIM GİTMİYO ARKADAŞA,TELİME CVP DA VERMİYOR SİZE YAZDIM KIZLAR.MEYCİMEKİ YALNIŞLA ALINTI YAPMIŞIM KUSURUMA BAKMA ARKADAŞIM SEN EN GÜVENİLİR ARKADAŞIMSUIN

Son düzenleyen: Moderatör:
YETERRRRRRRRRRRRRR ARTIK BIKTIM YA BU NEDİR,İNSANLARIN MORALİ NASIL BU KADAR SIFIRA İNDİRİLİR,HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATMAK ÇOK MU ZEVK VERİCİ.VALLA TELDEN MESAJIM GİTMİYO ARKADAŞA,TELİME CVP DA VERMİYOR SİZE YAZDIM KIZLAR.

_meycimek_ eski üyelerden değil miydi ya...:KK57:

kime güveneceğimizi şaşırdık artık..:KK34:

YA OFFFFFF YALNIŞ YAPTIM MEYCİMEK BENİM CANIMDIR O BİTANEDİR.O DEĞİL YA ÖZÜR DİLERİM MEYCİMEKİM.İSİM VERMEM MÜMKÜN DEĞİL

canım, o arkadaşın mesajını alıntılayınca... öyle bir izlenim doğuyor...:KK64:
çok şaşırmıştım valla...:KK23:
bu isim vermeme işini anlayamıyorum ben...:KK43:
bu şekilde, bu topik amaca hizmet etmiyor...:KK43:
son zamanlarda herkes yakınıp gidiyor ama isim vermiyor...:KK34:
olmuyor böyle olmuyor...:KK20:

canım, o arkadaşın mesajını alıntılayınca... öyle bir izlenim doğuyor...:KK64:
çok şaşırmıştım valla...:KK23:
bu isim vermeme işini anlayamıyorum ben...:KK43:
bu şekilde, bu topik amaca hizmet etmiyor...:KK43:
son zamanlarda herkes yakınıp gidiyor ama isim vermiyor...:KK34:
olmuyor böyle olmuyor...:KK20:
SEN DE İSİM VERMEDİN YANILMIYORSAM
BİR DE SANIRIM BENİM TELİM SORUNLU ÇAĞRI MESAJI GELİYO AMA OKUNMUYO
BELKİ ARKADAŞ CEVAP YAZMIŞTIR BEN GÖREMİYORUM TELİM ARIZALANDI SANIRIM
BURAYA ÖZELDEN YAZABİLİRSİN ARKADAŞIM

SEN DE İSİM VERMEDİN YANILMIYORSAM
BİR DE SANIRIM BENİM TELİM SORUNLU ÇAĞRI MESAJI GELİYO AMA OKUNMUYO
BELKİ ARKADAŞ CEVAP YAZMIŞTIR BEN GÖREMİYORUM TELİM ARIZALANDI SANIRIM
BURAYA ÖZELDEN YAZABİLİRSİN ARKADAŞIM
ARKADAŞLAR ŞİMDİ MESAJ GELMİŞ TELİM TAHMİN ETTİĞİM GİBİ ARIZALI.KESİNLİKLE ANLAYIŞLI KARŞILAMIŞ.SORUN ÇÖZÜLDÜ.BİRİKİM OLUNVCA İNSAN PATLIYO BİRDEN.

Back