• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

yarabbim sen akıl fikir ver yarabbim bu insanlar anlamıyorlar meycimek ben onu kocasıyla tehdit etmedim kendisi buna dediki urunler cok kötüydü sen beni kandırmayamı calıştın ben saf degilim gibi gibi birsürü sey ben dedimki banagöre ürünlerim güzeldi sana güzel gelmemiş olabilir felan felan işte sonra kendi dediki saatlerdir yatakta aglıyorum esimle kavga ettik buyuzden dediesimde ürünleri gördü oda biliyor dedi bende dedimki ben seni kandırmaya felan calışmadım diyip kendisini ikna etmeye calısıyorum ama o anlamıyor bende artık dedimki madem esinde herseyi biliyormus ozaman sen beni anlamıyorsun ona anlatayım durumu dedim cünkü kadının gözü dönmüş dahada tehdit diyo orada bana diyoki bi zor durumda olsan hemen kosarım felan çünkü tatlılıga baglamıstık olayları uzatan o o susmadıkça bende susmam

İki gündür yazicam yazıcam yazamadim kismet bugüneymis.myrulesle olan konuyu ince ayrintisina kadar biliyorum bende takas yaptım kendisiyle ve takasdan çok iyi bi arkadasligimiz oldu sürekli konuşur sohbet ederiz hâlâ daha.Yasadigiz soruna gelince daha önce de yazmıştım çizik lekeli ürünleriniz aşikardi ki tartışmaya gelince mantiken bi insan neden kiyafet için eşiyle tartışıp da ağlasin?
Hadi diyelim ki tartıştı sizin eşiyle konuşma isteğiniz nedir?
Siz aynı şekilde biriyle tartışma yaşasaniz bizim eşinizlemi konuşmamiz gerekir bu nasıl bi mantıkdir çözemedim açıkçası .
Sizin burda muhattapiniz eşi değil myrules ki attığınız mesajlarıda biliyorum daha öncede konuyu tatlıya bağlamaya çalıştık fakat uydu olduk :)
Candan hanımi tanimam ama geçen gün sizinle geçen mesajlarini paylaştığında mesajlar yönetim tarafindan silinmeden hepsni okudum ve gerçekten şaşırdım telefonla sürekli aramalariniz parayi geri iade edicem deyip kivirip vermiyorum benm Ürünlerim güzeldi diye üste çıkmıs olmanız hc yakışır bi durum degildi ben genel olarak ne onlari savunuyo nede sizi kötülüyo olarak yazmiyorum ama gördüğüm kadari ile sizden ve ürünlerinzde şikayetci olan çok kul hakkina girmek çok günah heleki şu mübarek günlerde bence yapmaniz gereken candan hanımın parasini iade edin ve myrulesden Özür dileyin haksiz oldugunuz cok aşikar para için hak yemeye değmez çoluklu çocuklu insanlar böyle şeylerle uğraşıp da çocuklarına ayircaklari vakti kavgaya ayirmasinlar ama kimse size birinin eşiyle konuşma cesaretini vermiyor bu basitlikdir bana göre daha fazla konu cirkinlesmeden tatlıya bağlayın ki bitsin bir kişi degil iki kişi degil herkez şikayetçi demekki sorun sizde.

mutlukız a ürün sattı 3 ay önce defalarca istememe rağmen paramı yatırmıyor ...mesaj atıyorum cevap yok artık dayanamadım ve satış yaptığı sayfaya yazdım ama bir cevap dahi vermedi insanları anlamıyorum bu nasıl yüzsüzlüktür .....

arkadaş gerçekten mağdur resmen online olduğu halde görmezden geliyor.bu arkadaş için birşey yapılmalı sitede bu şekilde durması çok sinir bozucu

arkadaş gerçekten mağdur resmen online olduğu halde görmezden geliyor.bu arkadaş için birşey yapılmalı sitede bu şekilde durması çok sinir bozucu

teşekkür ederim arkadaşım desteğin için çok sinirleniyorum mesajlarımı görüp de nasıl cevap vermez anlamıyorum ...bari özelden yaz ...bende burda bir sürü insandan ürün aldım daha sonra yatır diyen arkadaşlarım bile oldu kaç defa hep en kısa sürede göndermeye çalıştım ...insanlar ne kadar kolaay hakka girer olmuşlar hakkımı helal etmmiyorum zaten ...bilen insan için bu kelimeyi duyunca bile ürperip hemen halletmesi lazım bence ne demek bir kul hakkıyla öbür tarafa gitmek ...

:emir_bebek:
teşekkür ederim arkadaşım desteğin için çok sinirleniyorum mesajlarımı görüp de nasıl cevap vermez anlamıyorum ...bari özelden yaz ...bende burda bir sürü insandan ürün aldım daha sonra yatır diyen arkadaşlarım bile oldu kaç defa hep en kısa sürede göndermeye çalıştım ...insanlar ne kadar kolaay hakka girer olmuşlar hakkımı helal etmmiyorum zaten ...bilen insan için bu kelimeyi duyunca bile ürperip hemen halletmesi lazım bence ne demek bir kul hakkıyla öbür tarafa gitmek ...

bir iş var ama çözemedim hareketi. arkadaş girmiş en son gayet yazışmış.

mutlukız a ürün sattı 3 ay önce defalarca istememe rağmen paramı yatırmıyor ...mesaj atıyorum cevap yok artık dayanamadım ve satış yaptığı sayfaya yazdım ama bir cevap dahi vermedi insanları anlamıyorum bu nasıl yüzsüzlüktür .....

Gecmis olsn oncelikle
Daha once benden urun ayirtti topigimi kapatti desem yeridir daha sonra bana taksit yapmami isyedi aylik oderim lutfen guven dedi bende kusira bakmayin guvenemem dedim urunlerimmide cogu insana satildi dddim baya ozman magdr oldm acikcasi
Daha sonra en azndan bebek kiyafetleri ile takas yapalim dedik yaptm urunlerimi gonderdm oda bana gonderdi sorunsuz
Ama sanirim bende sonra odemeli yapsa idim aynisini yasardm buyuzden adina cok uzuldm
Okuyup cvp vermemesi cok kotu bir durum adresi elinde yokmu peki kargoya verdigin esnadaki adresi bunn ile sikayet duyurusunda bulunabilirsin yada mune veya nevresteden rica et ip adresinden sana yardmci olurlar diye tahmin ediyorum
Ama yapilan gercekten yalnis cok degmez 3-5 kurusa goruyormki kadin kadinin dostu degil dusmani imis kkda bunu anladm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsn oncelikle
Daha once benden urun ayirtti topigimi kapatti desem yeridir daha sonra bana taksit yapmami isyedi aylik oderim lutfen guven dedi bende kusira bakmayin guvenemem dedim urunlerimmide cogu insana satildi dddim baya ozman magdr oldm acikcasi
Daha sonra en azndan bebek kiyafetleri ile takas yapalim dedik yaptm urunlerimi gonderdm oda bana gonderdi sorunsuz
Ama sanirim bende sonra odemeli yapsa idim aynisini yasardm buyuzden adina cok uzuldm
Okuyup cvp vermemesi cok kotu bir durum adresi elinde yokmu peki kargoya verdigin esnadaki adresi bunn ile sikayet duyurusunda bulunabilirsin yada mune veya nevresteden rica et ip adresinden sana yardmci olurlar diye tahmin ediyorum
Ama yapilan gercekten yalnis cok degmez 3-5 kurusa goruyormki kadin kadinin dostu degil dusmani imis kkda bunu anladm

ya iyi ki de taksit yapmamışsınız.. parası önemli değil insanı kandırmaya çalışması kötü. adresi ve mesajları duruyor bakalım bir iki güne dönüş yapmazsa çaresine bakıcaz ...

(Merhaba esimden ayriliyorum zor gunler geciriyorum ailemden isteyip bu hafta yatiririm ucretinizi ozur dilerim hersey icin )

böyle bir mesaj atmış bakalım sonuç ne olcak ...

bu msjı yazmak için bu kadar süre beklemesine gerek yoktu.. topikte başkalarının sorularını cevaplayana kadar sizin sorunuzu cevaplasa anlayış gösterirdiniz muhakak..
neyse umarım dediği gibi yapar.. iki tarafa da geçmiş olsun..

(Merhaba esimden ayriliyorum zor gunler geciriyorum ailemden isteyip bu hafta yatiririm ucretinizi ozur dilerim hersey icin )

pek inandırıcı değil bütçesi yoksa o kadar sey niye alıyor alışveriş hastalığı mı var anlamadım. ya insanları enayi yerine koymaktan vazgeçsin aylar geçmiş ..eşinden ayrılıyuor zor günler geçiriyor olabilir de diğerlerine çatır çatır yazıyordu gördük :19:

pek inandırıcı değil bütçesi yoksa o kadar sey niye alıyor alışveriş hastalığı mı var anlamadım. ya insanları enayi yerine koymaktan vazgeçsin aylar geçmiş ..eşinden ayrılıyuor zor günler geçiriyor olabilir de diğerlerine çatır çatır yazıyordu gördük :19:

Ya onu ben de gördüm :53: Kendi konusunda çatır çatır yazıyordu mal satmak için, özel mesaja mı yanıt verememiş. Bana da hiç inandırıcı gelmiyor.

ya iyi ki de taksit yapmamışsınız.. parası önemli değil insanı kandırmaya çalışması kötü. adresi ve mesajları duruyor bakalım bir iki güne dönüş yapmazsa çaresine bakıcaz ...

Canim umarm hatasini telafi eder gercekten takasimizdada gayet iyi idi sasirdm desem yeri evet taksit yapmadm oda zaten anlayis ile karsiladi ama neticede topigimi kapatip urunleri almamasi beni cok zora dusurmustu ismini vermek hic istememistm sana attigi msj pek gercekci gelmesdi hami sen yazarken topukte o baskalarina cvp yazmadan ilk sana donus yapmaliydi diye dusunuyorm
Umarm hakkin olani alirsn canm

Son düzenleme:
Back