yarabbim sen akıl fikir ver yarabbim bu insanlar anlamıyorlar meycimek ben onu kocasıyla tehdit etmedim kendisi buna dediki urunler cok kötüydü sen beni kandırmayamı calıştın ben saf degilim gibi gibi birsürü sey ben dedimki banagöre ürünlerim güzeldi sana güzel gelmemiş olabilir felan felan işte sonra kendi dediki saatlerdir yatakta aglıyorum esimle kavga ettik buyuzden dediesimde ürünleri gördü oda biliyor dedi bende dedimki ben seni kandırmaya felan calışmadım diyip kendisini ikna etmeye calısıyorum ama o anlamıyor bende artık dedimki madem esinde herseyi biliyormus ozaman sen beni anlamıyorsun ona anlatayım durumu dedim cünkü kadının gözü dönmüş dahada tehdit diyo orada bana diyoki bi zor durumda olsan hemen kosarım felan çünkü tatlılıga baglamıstık olayları uzatan o o susmadıkça bende susmam
İki gündür yazicam yazıcam yazamadim kismet bugüneymis.myrulesle olan konuyu ince ayrintisina kadar biliyorum bende takas yaptım kendisiyle ve takasdan çok iyi bi arkadasligimiz oldu sürekli konuşur sohbet ederiz hâlâ daha.Yasadigiz soruna gelince daha önce de yazmıştım çizik lekeli ürünleriniz aşikardi ki tartışmaya gelince mantiken bi insan neden kiyafet için eşiyle tartışıp da ağlasin?
Hadi diyelim ki tartıştı sizin eşiyle konuşma isteğiniz nedir?
Siz aynı şekilde biriyle tartışma yaşasaniz bizim eşinizlemi konuşmamiz gerekir bu nasıl bi mantıkdir çözemedim açıkçası .
Sizin burda muhattapiniz eşi değil myrules ki attığınız mesajlarıda biliyorum daha öncede konuyu tatlıya bağlamaya çalıştık fakat uydu olduk :)
Candan hanımi tanimam ama geçen gün sizinle geçen mesajlarini paylaştığında mesajlar yönetim tarafindan silinmeden hepsni okudum ve gerçekten şaşırdım telefonla sürekli aramalariniz parayi geri iade edicem deyip kivirip vermiyorum benm Ürünlerim güzeldi diye üste çıkmıs olmanız hc yakışır bi durum degildi ben genel olarak ne onlari savunuyo nede sizi kötülüyo olarak yazmiyorum ama gördüğüm kadari ile sizden ve ürünlerinzde şikayetci olan çok kul hakkina girmek çok günah heleki şu mübarek günlerde bence yapmaniz gereken candan hanımın parasini iade edin ve myrulesden Özür dileyin haksiz oldugunuz cok aşikar para için hak yemeye değmez çoluklu çocuklu insanlar böyle şeylerle uğraşıp da çocuklarına ayircaklari vakti kavgaya ayirmasinlar ama kimse size birinin eşiyle konuşma cesaretini vermiyor bu basitlikdir bana göre daha fazla konu cirkinlesmeden tatlıya bağlayın ki bitsin bir kişi degil iki kişi degil herkez şikayetçi demekki sorun sizde.