Memnuniyetsizlik Topiği

Slm
Yutici kargoya cuma öğleden sonra verilen kargo ne zaman elimize ulasir acaba bilen varmi?

Dün yurtici kargoyla gözlüğümü gönderdim bugün alıcıya ulaştı, ama cumartesileri yurtici kargoda dagıtım yok, gidip şubeden alman gerek

He tabi ki mesafeye bağlı ben şehirici gönderdim

Son düzenleme:
Dün yurtici kargoyla gözlüğümü gönderdim bugün alıcıya ulaştı, ama cumartesileri yurtici kargoda dagıtım yok, gidip şubeden alman gerek

He tabi ki mesafeye bağlı ben şehirici gönderdim
Siteden baktimda 1 gün yaziyo sivas corum arasi 280 km

yurtici kargoyla kırılacak çok önemlı şeylerinizi sakın yollamayın kızlar. sigortası yoksa bişi yapmıyorlar bılgınız olsun

Arkadaşlar lütfen bana bedenimden büyük,isteğim dışında,boyutu büyük kusurlu ürünler eğer ücretli almışsam göndermeyin.
Fiyatt neyse o olsun .
Sonradan çıkmasın farklılıklar.
Ve hediye olan ürünler başka poşete konulsun.
Yani hepsi birarada olmasın.Komik gelcek belki ama öyle rica ediyorum.
Takaslarda da şurasında bu var fln,bu sana uymaz ...replikleri geçsin aramızdan.
Şimdeden hayırlı alışverişler hepimize.Kırdıklarım olmuşsa istemeden lütfen kusuruma bakmasın.
Hayırlı ramazanlar.
Kimse için yazmadım genel anlamda yazdım arkadaşlar ,aman yalnış anlaşılmasın.

Nbor arkadaşıma tekrar teş ediyorum ürünleri sıfır geröekten.
Mutlaka değerlendirilebilecek ürünlerin var arkadaşım.
Umarım sen de benimkileri beğenmişsindir.Hakkını helal et canım.
yalnış yere yazmışım arkadaşım çok özürrrrrrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
Simoshino satıcısına dikkat edin. Size vereceği ürünü hiçbir rahatsızlık duymadan başkasına satıveriyor , sorduğunda da gayet geniş bir şekilde " satıldı " diyebiliyor.

Buranın bir adabı var , yazılmamış kuralları var . Bir sürü ürün aldım buradan , bir sürü ürün hakkında da bilgi sordum. Hiçbir satıcı ayırttığım veya sorduğum ürünü benden habersiz başkasına satmadı.

Bu kadar geniş satıcıların burada uzak olmasını dilerim.

Son düzenleme:

Konuya yazdığını gördüm, ama keşke arkadaştan bir açıklama gelmesini bekleseydin gecekuşu...Özelden ya da genelden illa ki bir açıklama yapacaktır..Bir karışıklık olabilir, başka bir sorun olabilir..

Bu arada ben de bundan sonra "bunu bana ayırın kesin alıcam" deyip, günlerce o ürünü gaspedip, sorulduğunda "siz isteyene verin madem" diyenleri yazacağım burada. Kaç defa başıma geldi..Çocuk oyuncağı gibi.

Ayırtılan ürünlere talip olunuyor, ayırtıldı diyoruz.
Bundan sonra ürün ayırmıyorum..Bilginize.

Haklı olabilirsin tabii , ama 23 ünde tamam dedim ürünlere 25 inde ben sordum" hesap bilgilerini hala göndermedin" diye. 26 sın da " sattım" dedi. Ben yeterince beklediğimi düşünüyorum. Onun için hem sayfasına hem de buraya yazdım.

Anladım..Arkadaş yeni sanırım, karıştırmış olabileceğini düşündüm ben..Bazen öyle bir yoğunluk oluyor ki kim neyi istedi aklında tutamıyor insan..

Hayata devam isimli kullanicidan esorfman takimi aldim. Kargo ucreti dahil belli bir fiyatta anlastik. Ben odemesini yaparken kargo ucretinide odeyecrk sekilde gonderdim. Lakin kargomu aldigimda kargo ucretini odemedigini gordum. Yani 2 kere kargo ucreti odemis oldum. Kendisine mesaj attim ama geri donus yapmadi. Ufak bi tutar olabilir ama kandirilmak hic hos degil, bunun obur dunyasida var. mubarek ayda sadakam olsun diyorum. Ama bu ueyeye de dikkat edin. Bu uye ile ilgili bikac arkadastan olumsuz mesaj aldim ama ben kendisine guvendim ve alisveris yaptim. Malesef guvenimi bosa cikardi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendisi birkac kisiyi magdur ettikten sonra nick degistirmis bir arkadas,gecmis olsun canim ins.baskalari olmaz artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu hayata_devam fazla oldu artık ah be canm burada nereden baksan 3 sayfa ben ve narinkizim yazdık onla ilgili keşke olsaydın ve hala sayfasında takasa gelen alışverişe gelenlere hayret ediyorum geçmiş olan canm ama in anki yine çok iyi atlatmissn bizlere nazaran
Ki birkaç kişi sorun yaşıyorsa ve o hala pişkin pişkin satışta takasta dolanmasi hayret edici ve arkadaşlar lutfebn gerçekten dikkat edin

Canim burda okudum, bikac arkadasta sayfasinsa satis icin konustugumuzu gormus uyardilar. Ama kadin beni kendine guvendirdi, bende yapmaz heralde diye aldim urunlerini. Kargoyu alirken kargo ucretini isteyince memur sinirlendim. Kucuk bi tutar olabilir ama kandirilmak insnin canini sikan. Bit pazarinda ilk alisimdi kotu bi tecrube oldu malesef.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte okadar ki inasanlari güzel oynatıyor elinde boşver canm allaha havale et bu mübarek ramazanda artk bu kk dan gitse iyi olcak bu kiz

Bu da bu hayata_devam nickli kişiden alışveriş yapmayı düşünen herkesin kulağına küpe olsun.. Böyle insanlara prim vermeyelim, 5 TL fazla ödeyince kimse fakir olmadıgı gibi 5TL ile zengin de olmaz.. Ama şu mübarek günlerde 3 kuruş kargo parası da olsa sizin hakkınıza girmiş ve yukarıda Allah var.. görüyor hepsini. Allah ıslah etsin ne diyelim.. Umarım bu son yorumları tüm üyeler okur da kimin ne olduğunu görür.. Sizin adınıza da üzüldüm yapılan gercekten saygısızlık ve kul hakkı gerçekten.. Kimse karşısındakini aptal yerine koyma hakkına sahip değil, çok kızıyorum böyle üyelere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…